גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הנגן שלי A2 נטען דרך המחשב כרגע והוא במצב HOLD עכשיו בחנות אמרו לי שהטעינה תיקח בערך 12 שעות ועל החוברת רשום 15 שעות לטעינה מלאה. כרגע הוא מחובר יותר מ20 שעות ועדיין לא גמר (הנורה עדיין אדומה) עכשיו רציתי לדעת למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים נגן ARCHOS 605 ועם הבאנדל שלו מגיע רק כבל חיבור ל-USB שאיתו מטעינים את הנגן. אני רוצה לקנות מתאם כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע. האם אני צריך לקנות מתאם שיהיה ספציפי לנגן שלי? או שעם כל מתאם כזה של כל חברה אני יכול להטעין את הנגן שלי? והאם יש חשיבות לאיכות התאם או שפשוט לקנות את הזול ביותר שאני מוצא?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדול לא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשירים חשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמיים תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר אחרי HARD RESET ובכל הפעלה של המכשיר הזמן והתאריך מתאפסים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שנראה לי לא הוסרה לגמרי ואני רוצה לחפש אותה ברג'יסטרי ואין לי שמץ איך להיכנס לשם. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרה צריך שתזבירו לי איך לכוון את האקולייזר שזה ידגיש את הבאסים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אז ההורים שלי טסים לארה"ב עוד שבוע וחצי בערך אז אני רוצה לקנות משם נגן איכותי למוזיקה וגם קצת סרטים לא יזיק. חשבתי על הנגן הזה[Cowon D2.] http://www.cowonglobal.com/product/product_D2_feature.php רציתי לשמוע קצת את דעתכם עליו, על היתרונות שלו, חסרונות , המחיר שלו בארה"ב לעומת המחיר בישראל, איך הוא בהשוואה ל IPOD, האם מוכרים בארץ חלקים נלווים שלו? כמו כיסויים, זכרונות וכו.. ואיפה אפשר לקנות את זה. עוד שאלה חשובה זה אם אני קונה מארה"ב והוא יתקלקל לי או משהו פה, אז יחליפו לי אותו גם פה? כלומר יש עליו אחריות בינלאומית? וגם איפה בדיוק אפשר לקנות אותו שם? (בדיוטי פרי שם או באיזו חנות יעודית.. ) מודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי שאלה, חיברתי אותו למטען שקניתי לקיר וחיברתי לקיר מישום מה הצג מכובה והוא לא מראה לי עוד כמה נשאר לבטריה להתמלא זה מוזר, הפסקתי את ההטענה והפעלתי את המכשיר ואז כיביתי ואז שוב הטענתי ואז הוא כן אראה לי שהוא מטעין, ואז אחרי כמה דקות שוב נכבה המסך והוא לא הראה לי כמה זמן נותר להטענה, זה ממש מוזר ולא בסדר שזה לא מראה כמה זמן נותר להטענה נראה לי שכדאי לכתוב ל cowon מכתב על זה לא? שאולי בגרסה הבאה שלהם הם ישנו את זה? מה דעתכם?
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המיזו M3, וכמו ברוב הנגנים, הוא נטען דרך חיבור הUSB. קניתי בשבילו מטען עם מתאם USB של GPT, בעל זרם מקסימאלי של 200mA. הבעייה שאחרי הטענה עם המתאם הנגן עושה קצת בעיות, לכן אני חושב על לקנות מתאם אחר, אם יש משהו טוב יותר.... יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר. אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת. בינתיים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן אני צריך נגן נייד במחיר של מקסימום 1500 שקלים. הוא חייב להיות קטן כמה שיותר (נכנס לכיס לפחות...), איכות סאונד כמה שיותר טובה, וכמה שיותר מקום, לא מתחת ל-20GB. הנגן לא חייב לבוא עם אוזניות טובות או אוזניות בכלל ואין לי צורך בוידאו ושטויות, נגן למוזיקה נטו. אנא אל תשלחו אותי לחיפוש כי כבר עברתי שם ולא מצאתי כ"כ נגן העונה על הדרישות האלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
K800i k810i w850i כולם פחות או יותר אותו מחיר. מה לבחור?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היות ו256 MB מספקים אותי... (יש לי את הסיבות שלי) אני מצאתי שתי נגנים במחיר נמוך עם 256 MB שמתאימים לי... ואני לא יודע מי מהם לבחור: 1. IAUDIO G3 256 מ"ב - 175 שקל: יתרונות: IAUDIO 95DB 50 שעות נגינה 2. IBEAD 400 256 מ"ב - 195 שקל: יתרונות: קיבל 5 כוכבים לפי YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html מגבר 20MW SRS WOW סוללה פנימית (לדעתי יתרון) 2 חיבורי אוזניות (גם יתרון) עברית מלאה עיצוב - הרבה יותר יפה מהG3... אני נוטה לבחור בIBEAD למרות שאני לא כל כך מכיר את החברה - אני יודע שהיא קוריאנית, ויש ביקורות טובות... אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם קיים איזהשהו גאדג'ט שיכול לתפקד בתור קורא ebooks בצורה סבירה? כלומר מסך גדול, קונטרסט טוב אבל בלי יכולות וידאו וכאלה.. מצידי שיהיה שחור לבן. מצאתי בגוגל כמה מכשירים יעודיים, אבל אני לא חושב שהם קיימים בארץ והם יקרים בטירוף
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי mp4, ואני צריך עצות לגבי איזה מכשיר לקנות. תקציב בסביבות 1000-1500. העיקר במכשיר שיוכל לקרוא פורמטים שונים של סרטים (avi, mkv, ogm, mp4). שימוש עיקרי מוזיקה וסרטים.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם קיים כזה, והאם משתלם לקנות כזה? הכוונה היא- האם המהירות של הBT לא חוסמת את המהירות של הUSB2, והאם USB1.1 חוסם את המהירות של הBT? תודה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לשירים יש לי את ה-OMX70 (שקצת יותר טובה מה-CX300). יש בארץ משהו בגבול ה-350 שקל (גג 400) שעדיפות עליהם לסרטים? כמו שציינתי בכותרת, אני לא מעוניין באוזניות קשת\עורף ושאר חבריהם. תודה רבה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוקה לנגן PMP כשהתפקיד המרכזי שלו יהיה הצגת סרטים, קרי מסך איכותי, נפח איחסון גדול ככל האפשר ולא פחות מ 4 אינץ מסך ומעלה. כרגע עולה לי בראש ה COWON A2 וה ARCHOS AV500/605 - יש עוד נגנים בטווח הזה? אני לא מוגבלת לקנייה מהארץ, אז גם נגנים שלא משווקים בארץ יכולים להיכנס להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את ה-Zen V Plus (אני כרגע בניו יורק והוא ממש זול כאן ביחס לארץ). ראיתי שהמליצו עליו הרבה, אבל היה משהו אחד שבעיקר הציק לי - הבנתי שהנגן לא תומך ברשימות השמעה m3u, אלא צריך ליצור פלייליסטים במיוחד בשבילו בתוכנה שלו (ואי אפשר לקחת פלייליסט m3u קיים ולהמיר אותו...) מישהו התנסה עם הנגן ויכול לאשש\להפריך את הטענה (גם לגבי נגני Zen אחרים, ולא רק ה-Zen V Plus), או מכיר פתרון אחר לבעיה? אשמח לתשובה מהירה (אני עומד להישאר כאן רק עוד 4 ימים...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-