עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב, ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש. חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר. אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד. חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב. כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by lulav,

היי... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי... אתמול קניתי נגן סאנדיסק E250. הנגן לא תומך בעברית אבל את זה כבר ידעתי כשקניתי אותו... הדבר הממש גרוע בנגן הזה הוא שאי אפשר לסדר את השירים בתיקיות לפי בחירה שלי... וזה לא הסוף, בשירים בעברית, גם אם אני משנה את שם השירים מעברית לאנגלית במחשב ואז מתקין את זה על הסנסה זה לא משנה את השפה וזה יוצא בעברית הפוכה. שמעתי על תוכנה שקוראים לה ROCKBOX שאמורה לתקן את הבעיות האלה. הורדתי אותה ופעלתי לפי ההוראות האלה: http://download.rockbox.org/manual/rockbox-sansae200/rockbox-buildch2.html העניין הוא שניסתי לעשות את ההתקנה האוטומטית אבל התוכנה לא מוצאת את הסנסה, וכשחבר שלי ניסה להתקין את התוכנה מניואלי, זה כל הזמן חזר לתוכנת ההפעלה…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Netanel o_0,

כמה עולים מגנים לSANSA E250? (הכוונה הקשיחים האלה שיגנו על המסך ועל המכשיר במקרה של נפילה וכד'. איפה משיגים?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  5. ועוד שאלה , האם הוא תומך בכרטיסים מסוג SDHC? (לא שאני יודע מה זה...) ???

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Chymes,

לפני שנה פתחתי דיון דומה בפורום. רכשתי דרך ebay מכשיר N73. ברגע שקיבלתי את המכשיר גיליתי שהוא נעול לרשת בריטית בשם "3". חיפשתי ברשת, עברתי חנויות בארץ, אבל אף אחד לא יכל לפתוח אותו. מאז המכשיר שוכב במגירה ללא שימוש. רציתי לשאול אם משהו השתנה מאז? כבר יודעים לפרוץ את המכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, לא מזמן הפלאפון שלי החליט שהגיע זמנו והוא מת(יהי זכרו ברוך ) ועכשיו אני תקוע עם התחייבות לפלאפון שרוצים מחיר מגוחך על תיקון או לתת לי פלאפון חדש עם עוד התחייבות ל36 חודשים + תוספת קטנה למסלול(כן בטח ) אחרי שהם רימו אותי ושינו את העסקה ללא הסכמתי, הראו לי נתונים מופרכים שהגעתי אליהם פעמיים למרכז שירות וכל זה בלי להחשיב את העובדה שהמסלול שלי הוא לא משהו גם ככה. בכל אופן הפיתרון הפשוט ביותר שנראה לי הוא לקנות פלאפון פשוט וזול(בכיוון ה300 ש"ח) לסיים את ההתחייבות שלי איתם ולטוס לאורנג'. ועכשיו רק נותרה הבעיה שאני לא ממש יודע איפה ישנן חנויות לפלאפונים משומשים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזו חנות באיזור המרכזאו לחלופין אם יש למישהו פה פלאפון ספייר שמתאים לפלאפון והו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, רכשתי את ה-e280 של סנדיסק ובהוראות הפעלה מצויינת המלצה לטעון לגמרי את הסוללה לפני שימוש ראשוני במכשיר. מד הסוללה של הנגן, מתוך הקופסה, מראה 50%. האם אני יכול להשתמש עד ריקון הסוללה ואז להטעין או שההמלצה לטעון היא למנוע נצילות נמוכה יותר של הסוללה בעתיד? תודה על הארה בעניין.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לא בטוח ב-100% שזה שייך לכאן, אבל בכל זאת - זה סוג של גאדג'ט. אני צריך לקנות מכשיר הקלטה משוכלל שיעבוד הרבה וקשה, בין השאר צריך להיות מסוגל להקליט כמה ערוצים בו זמנית. בסוף, ההקלטות צריכות לעבור למחשב בצורה קלה ככל האפשר. חשבתי לקנות DVD מקליט, ואז אמרו לי שיש עם הרדיסק ובלי הרדיסק, מה המשמעות ומה ההבדלים ? בנוסף לכך, חבר אמר לי היום שהוא חושב שישנם מכשירים שמבוססים רק על הרדיסק. מישהו מכיר את זה ויכול לחוות את דעתו ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Cilay,

דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ... 1. יש משהו עדיף במחיר ? 2. מה מיוחד בו ? 3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... ) 4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ? תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה, בקריסמס דוד שלי מארה"ב יגיע לארץ וחשבתי למה לא לנצל את ההזדמנות בכך שהוא יביא לי אייפון. הרעיון הוא להזמין מחנות בארה"ב לכתובת שלו והוא פשוט יביא לי את זה איתו כשהוא יגיע לכאן, הבעיה היא שאני לא מכיר שום חנות טובה בארה"ב והחנות היחידה שאני מכיר היא best buy ו-circuit ciyt. אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה יהיה לא רע

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  13. אני יודע שהמכשירים בתווך המחירים האלה לא משהו. היא בכל זאת ילדה בת שמונה. אשמח לקבל המלצות. עדיפות ל-2GB זכרון אבל אם האייכות של 1GB תהיה משמעותית יותר טובה אז גם אין בעיה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מכשיר archos 605 30 GB שנרכש בארה"ב- מתפקד תקין פרט לנושא ה wifi: האנטנה נדלקת, המכשיר מזהה רשתו כולל רשת ביתית, אני מזין לו את המפתח הנכון אבל... מקבל הודעת שגיאה שהחיבור נכשל. האם אני צריך להוריד firmware או תוכנה בתודה roni.sagi@gmail.com

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by ofirr,

נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by SuperGirl,

סרטון נחמד על מערכת ההפעלה שלהם למכשירים סלולריים

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  17. אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by tamar,

http://www.engadget.com/2007/11/08/the-blu-ray-phaser-defends-dorks-from-the-hd-dvd-borg/

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by timont,

מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו: GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?). כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים: Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם): N95 8GB. N810. Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS): A702. HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות): TyTN II. מי מהם הכי מומלץ? האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק? תודה.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  20. היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מתאימות לפעילות ספורטיבית, ככה שיהיו מסיביות, ידעו להתמודד עם הרבה זיעה, וגם יהיו בעלות איכות נורמלית.. כמו כן, אני רוצה נגן , לא משו' יקר מידי.. שיהיה עם איזה מתקן שיהיה ניתן לחבר לזרוע או משו' כזה.. מיועד בעיקר לריצות... סהכ התקציב מקסימלי לשניהם 600 שקל.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. אני מיתלבט ביין כמה פלאפונים... N73 W850 K610 6288 אני אישית מחפש שהפלא לא יעשה יותר מדי בעיות תוכנה שהרמקול יהיה איכותי והMP3 יהיה נוח להפעלה ואייכותי גם כן. תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by meydand,

אני מתלבט בין 3 מכשירים: SONY ERICSSON K800i, NOKIA E65, NOKIA N73 אפשר לראות מה אני מחפש בפלא לפי המכשירים שביניהם אני מתלבט. הבעיה היא בפאק שיש בכל אחד מהפלאפונים האלה. אני מנסה לברר באיזה יש הכי פחות... NOKIA N73 נראה לי אחלה של פלאפון, אבל שמעתי שיש לו הרבה בעיות תוכנה, שמעתם על זה? זה נכון? עד כמה? NOKIA E65 אין מצלמה מקדימה, מה שלא נותן לדבר בצורה נורמלית בשיחת וידאו. K800i כי נגמרו הנוקיה... בעיקרון אני הכי אוהב את הנוקיה, אבל באורנג' המליצו עליו. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן..אני רוצה להחליף פלאפון.. ואני חודש שאני אתחבר לסלקום..איזה מכשיר לקחת? אני רוצה לשמוע מוזיקה.. רצוי bluetooth אני מעדיף סמביאן .. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by rani,

מישהו יודע אם יצא הN95 8GB באורנג'...ואם כן מתי? או אם בכלל יש סיכוי?

• 72 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל יעבוד לי במכשיר? [K800I] ומה זה אומר "דגם בתקן HC" תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים