עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הוכחה אפשרית נוספת לכך שהעתיד של החברה הקנדית הוא במערכת ההפעלה של גוגל צץ ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/העתיד-המבטיח-צפו-ב-blackberry-passport-מריץ-מערכת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by omri_ro,

האם קיימת חיה כזאת? אני מדגיש לא סמארו פון וללא יכולת סללולרית כלשהיא עם תכונות וביצועים דומים פחות או יותר לIPOD TOUCH.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  3. GALAXY S5 SM G900F הגדלת נפח איחסון פנימי בשימוש SD על אנדרואיד 6.0.1 שלום לכולם. במדריך הזה אני אדריך אתכם איך להגדיל את נפח האיכון הפנימי של מכשיר ה GALAXY S5 SM G900F. דגם ה S5 מגיע בשני נפחים, 16GB או 32GB ואם יש לכם 16GB אז אתם מכירים את הנושא שנפח האיכסון מתמלא ואתם נדרשים להסיר תוכנות ולפנות מקום. באנדרואיד 6.0.0, הייתה אפשרות לפרמט את כרטיס ה מיקרו SD בתור "אכסון פנימי", וכל המערכת הייתה מזהה שיש לכם יותר נפח אכסון. אולם באנדרואיד 6.0.1 , סמסונג בטלה את האופציה הזו. _ (לדעתי זה הכל קשור לכסף, למה לי לרכוש מכשיר 32GB אם אני יכול להגדיל את 16GB?) אני אישית ניסיתי לחפש את מערכת 6.0.0 למערך הישראלי שלנו אבל לא מצאתי כי לא קיים. כמה הערות לפני שנתחיל: * …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

האם המותג האהוב מתחילת המילניום עומד לחזור לחיינו פעם נוספת, הפעם בתור סדרה של מכשירים חכמים מבוססי אנדרואיד? תיעוד בארגוני התקינה מצביע על כך שזה יקרה בקרוב מאוד לכתבה

6. Started by דנדן,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת GPS למחשב, אשר המפות יהיו על המחשב, ולא יורדו מהאינטרנט בזמן אמת. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  7. היצרנית הקוריאנית הציגה את סמארטפון ה-Galaxy A90 5G עבור השוק המקומי שלה - עם שבב Snapdragon 855 עוצמתי וקישוריות סלולר מדור חדש כתוספת לכתבה

8. Started by yaelkam,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לגלקסי S4 שלי. איך שני הכרטיסים האלה, והאם המעט יקר יותר (הראשון) באמת יעבוד בצורה מהירה יותר? חיפוש קצר ברשת לגבי כרטיסי זיכרון העלה בעיות עם כרטיסי זיכרון שונים, ביניהם של סן דיסק, על מכשירי גלקסי, האם יש כרטיס שידוע שעובד טוב יותר? אם למישהו יש דגם מומלץ, אשמח לשמוע ותודה [h=1] 45MB/sec‏ Transcend 32[/h] [h=1]Transcend 32[/h]

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by Kurt,

אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by Boris_yo,

אני צריך עדשות בין היתר מאקרו לנקסוס 4 סמארטפון אבל יש מספר אופציות ואני לא יודע מה יותר טוב: 1. 4 ב-1 2. 3 ב-1 בראשון מדביקים טבעת שתחזיק עדשה ובשני שמים קליפס. מה יותר טוב? אני רואה שקליפס למרות נוח ולא מצריך הורדה של כיסוי, ייתכן מרווח קצר בין תושבת של קליפס לעדשה כי בראשון עדשה תהיה צמודה?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by zozoo,

עד 1000-1500 שח , מתאים גם לניווט - איכותי וחזק עמיד בתנאי שטח לא למשחקים עדיפות תומך בסים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gadykay,

שלום אנשים יש לי התלבטות בין כיסויים לגלקסי 3 מהסוג של הרמה הגבוהה ביותר של הגנה בסגנון הפנטום של CASE MATE וה-KRAKEN של TRIDENT למרות שאם יש עוד אתם מוזמנים להמליץ, ועוד דבר האם משתלם להזמין מארה"ב אם יש לי שם קרובים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  13. היי. התקציב לא מוגדר מראש. אני רוצה לעשות מתנה לבן משפחה. יעוד: 1. צפיה בסרטים (גם אונליין). 2. קריאת ספרים (רצוי מסך טוב ושלא יעייף את העיניים). 3. עדיפות למערכת Windows10 אבל אם יש Dualboot אז עדיף. 4. עדיפות למוצר שנמכר בארץ. אבל אם יש משהו חדש וזול בהרבה בחול - אשמח לקישור. 5. 12 אינץ ולא יותר. 6. דק וקל להביא לעבודה (מיועד לבנאדם שמרצה לסטודנטים). הכי חשוב, משהו איכותי וטוב. חשבתי ללכת על Microsoft Surface 4 אבל אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by October,

שלום כולם מחפש טלפון שהוא קטן מ4.7 אינצ של ה s3 אבל לא קטן מ4 חשוב לי שיהיה קל משקל ודק, מהיר ולא עדין מדי ומצלמה טובה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FordF13,

הזמנתי דרך האינטרנט LG OPTIMUS NET P690 והבעיה שלא שמתי לב שיש שם אנדרואיד 2.3 !!! Gingerbread והאנדרואיד הממוצע היום עוד על 4 ומעלה ... אני מפחד ששום אתר לא יעבוד לי , בכל החנויות מוכרים טלפונים עם אנדרואיד 2.2 ו 2.3 ממש פשע !!! ואם זה עובד בטח עוד חצי שנה שנה כלום לא יעבוד ... לבטל ? שווה לבטל את העסקה ? יש לי עד 14 יום זה עולה לי 600 שקל .

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. מידע מודלף חדש עשוי לתת לנו הצצה מעשית ראשונה למכשיר שיביא את חלונות 10 האמיתית אל עולם הסמארטפונים לכתבה

18. יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by CyberBot,

http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2g-ram-16gb-rom-bluetooth-us-plug-234646 אני רוצה לשים לזה רום אחר לא אהבתי את הרום שלהם מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. הדגם החדש מבית ZTE מציע שבב Snapdragon 855 Plus, מסך 90 הרץ וסוללת ענק במחיר מפתיע לטובה של 2,200 שקלים לכתבה

21. תתחבר ל NOKIA 6100 עם המתאם הזה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1418.php אם יש מתאם יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. דגם ה-Huawei Mate X2 נושא תג מחיר יוקרתי במיוחד - ומאמץ את השיטה של המתחרה העיקרית עם מסך שמתקפל כלפי פנים, במקום כלפי חוץלכתבה

23. הכירו את הדגם שמיועד לספק תחרות עבור ה-Snapdragon 870 וה-Snapdragon 860, תודות לתהליך ייצור חדשני של 5 ננומטרלכתבה

24. יתרונות ? חסרונות ? סוללה ? ממשק ? זרימה בתפעול המכשיר ללא תקיעות ? אלה שקנו אשמח לשמוע תגובות שלכם על המכשיר . התלבטות הייתה בין ה- LG G3 ל- HTC ONE M8 ( עדיין קיימת )

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.