גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
נגן cowon A3 נהדר שלי הלך לעולם יותר טוב ואני רוצה להחליף אותו בS9 האם יש התרשמויות כלשהן מהמכשיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-HTC U11 עשוי להיות הסיכוי האחרון של היצרנית הטאיוואנית להציל את שמה לפני הסוף המר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שאלה שאני כבר זמן מה רוצה לדעת את התשובה... לפני כמה חודשים אימא שלי איבדה את הסלולרי שלה, אז הלכנו לסלקום בשביל לקבל מכשיר זהה. בכלל שיש לנו ביטוח אז מכרו לה את אותו המכשיר בכ- 150 ש"ח. וששאלתי כמה היה עולה לי אם הייתי מאבד את ה - N95 שלי והם אמרו לי שזה בערך 800 ש"ח. ועכשיו חבר שלי איבד את הסלולרי שלו, ואין לו ביטוח כך שהוא צריך לקנות מכשיר חדש, שכמובן יעלה לו הרבה כסף. אז נגיד ואני אלך עכשיו לסלקום ואגיד להם שנאבד לי המכשיר, והמכשיר יהיה בבית שלי מכובה או משהו, אז אני אוכל לקנות מכשיר חדש + סים שיעלה עוד 100 שקל והם לא יעלו על זה שלא באמת איבדתי את המכשיר? ואז יהיה לי מכשיר סלולרי בהרבה פחות כסף, שאני אוכל למכור או לתת לחבר. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים,…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם D: אחרי ציפיה דרוכה, היום סוף סוף קיבלתי את המכשיר! קטן ומהמם ביותר (בצבע שחור-ירוק) באנדל מכובד, וקופסה זעירה יחסית. (למי שתוהה איך אני יודע שזה הראשון- חרשתי שעות על גוגל, אם זה לא הראשון- זה לפחות הראשון המדווח) כרגע הוא בטעינה, עוד פרטים+תמונות בהמשך D:
-
- 49 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פותח בזה שאני יודע שזאת שאלה חרושה אבל לא מצאתי תשובה סופית מחר אני צריך לסגור עסקה חושב על איפון 4 או סמסונג גלקסי שניהם אותו מחיר הביטוח של הסמסונג יותר זול אני אף פעם לא אהבתי סמסונג ישלי ידע טכני ואני רוצה פלאפון שהיה לי מעניין ואני לא התשעמם מימנו אחרי שבוע יש לציין שאני לא ילד אני בן 25 עוד מאט רציתי לשאות עם לאיפון יש TV OUT או לא ?? יש לאיפון אפשרות לעביר קבצים בבלוטוס ?? באיזה פלאפון יש תוכנות ומשחקים יותר מענינים ?? גם חשוב איזה פלאפון גם יותר טוב בדיבור רציתי לשאות הפלקציות בסמסונג ובאיפון עולות כסף או בחינם ??
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי מכשיר N97 הישן של נוקיה חח ואני מתכוון לקנות את אחד מהפלאפונים שרשמתי בכותרת ואני מתלבט קשות בין שלושתם ואשמח אם תעזרו לי בזה השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט בעיקר (פייסבוק וווטאפ) חשוב לי גם מערכת ההפעלה שיהיה כמה שפחות באגים ותקיעות-לצורך הדוגמא ב N97 התקיעות זה על בסיס שעתי -ושיפעל חלק וכמובן עדכונים תמידיים למשל אנדרואיד 5 עומד לצאת כמובן גם חשוב לי הGPS (שינעל על לווינים מהר) כי אני אשתמש בו הרבה וגם שיהיה באיכות בנייה טובה(סתם לצורך הדוגמא אצלי בN97 הכפתורים של הווליום ושל הכפתור צילום הצבע שלהם דהה ונמחקו הציורים של הפלוס והמינוס חח-ואפילו הכפתור נעילה נשבר כמה פעמים ומצטבר אבק במכסה של המצלמה) והפקטור הכי חשוב זה סוללה שלא יהיה מצב שהיא ת…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! מהיכן אוכל להוריד תוכנת סינכרון להעברת אלפון ,צלצולים ועוד נתונים למכשיר מוטורולה W355 תודה!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכל דוברי הגרמנית כתבה קצרה ומעניינת על המסך של אייפד 2: http://www.benm.at/2011/02/02/ipad-2-display-seriennummer-verat-spezifikationen/ אשמח אם תוכלו לומר לי במה מדובר...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יופי ! שבוע לפני אוסטרליה הנגן שלי הפסיק לעבוד ! http://www.lordpercy.com/iriver_ifp-1095.htm כולה הטענתי אותו כי ניגמרה הבטריה ..הכל רגיל ....ניגמרה הטעינה - מוציא כבל והופ הנגן לא עובד יותר מאז ! ....לא נידלק ...לא כלום ...(כפתור לא על LOCK או משהו) ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים ...ניסיתי להטעין שוב ...ניסיתי לנתק בטריה ולנקות את המגעים - כלום ! הסימן חיים היחידי שלו זה הנורה האדומה שנדלקת ברגע שאני מטעין אותו דרך המחשב בכניסת USB מה עושים !!!!???? דחוף ! איפה בכלל אני יכול לתקן אותו באיזור ת"א ! מישהו ! תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מכשיר הדגל העדכני והיוקרתי ביותר של היצרנית הקוריאנית בדרכו אל השוק המקומי, עם תג מחיר שלא יתאים לכל אחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הערה: חייב להיות מותקנת גרסת אנדרואיד – 4.1.1 לפחות, לא חייב רוט. להכניס סים למכשיר, זה יפתח לנו הודעה להכניס קוד לפתיחת הסים, נבטל ונכנס ל תוכנת החיוג ולרשום - *#197328640# יפתח חלון תפריט ראשי ונבחר – [1]UMTS יפתח חלון ה – UMTS MAIN MENU. ונלחץ – [1] DEBUG SCREEN יפתח חלון ה – DEBUD SCREEN. ונלחץ – [8] PHONE CONTROL יפתח חלון ה – PHONE CONTROL. ונלחץ על – [6] NETWORK LOCK יפתח חלון ה - NETWORK LOCK. ונלחץ על – [3] PERSO SHA256 OFF ואז נחכה כ 30 שניות לתת לתהליך להסתיים. אחרי שחיכינו 30 שניות נלחץ על לחצן ה – MENU שבתחתית המכשיר השמאלי ונחץ על – BACK . ואז נחזור לחלון ה- NETWORK LOCK ונלחץ על – [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ . ואז נחכה כדקה לתת לתהליך להסתיים, ואז…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש ברשותי טאבלט Archos 70 internet tablet הבעיה שלי היא כזאת: הסוללה הנוכחית שלי נהרסה, והזמנתי סוללה חדשה מebay. עכשיו, הסוללה הנוכחית מולחמת עם 3 חוטים ללוח(אדום, שחור, ולבן), ובסוללה החדשה יש רק שני חוטים(אדום ושחור). מה תפקידו של החוט הלבן? הכרחי לחבר אותו גם?תודה גדולה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ברשת מעריכים כי היצרנית האמריקאית מעוניינת לחזור ולמכור מחשבים ניידים בתג מחיר תלת-ספרתי במטרה להגדיל את נתח השוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אייפוד טאץ' בנפח 32 ג'יגה. הייתי רוצה לדעת מה המחיר המינימלי שאני יכול להשיג אותו בו בלי לסוע לארה"ב. כמה יעלה לקנות אותו באיביי ולהעביר אותו במכס והכל, או בארץ איפה הכי זול? תודה לכם מראש ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פלא הכי טוב מביניהם? לאיזה מהם יש הכי הרבה משחקים וכ'ו? בבקשה אל תערבו פלאפונים אחרים, תגידו לי מה יותר טוב מהם וזהו. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על סמסנוג 770 שברשת פלאפון ?? כדאי לקנות ?? או כדאי יותר מוטורולה E815 גם מפלאפון...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש כאלה ברשת שמתלהבים ויש שמחכים לעדכון בגלל באגים. מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-