גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את המכשיר בערך מאז שיצא והרבה זמן לא השתמשתי בו, חשבתי להתחיל להשתמש בו שוב אבל הוא די מיושן. עשיתי רוט והתקנתי TRWP אבל אני לא מצליח לצרוב את הרום שאני רוצה, הוא נותן לי שגיאה בטקסט אדום ומחזיר אותי למערכת הקיימת https://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development/9-0-resurrection-remix-v7-0-t3905857 ניסיתי לעקוב אחרי המדריך אבל נראה לי שאני מפספס משהו, אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותר. תודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד בפני שכלול של החיים ששל עצמי , או שדרוג הפלאפלוץ לN95 הידוע או קניית מחשב כף יד . הצרכים הם : גלישה כמה שיותר נוחה ומהירה .ועדיף מכול מקום . מסמכי וורד אקסל וכו' עדיפות לקריאה ועריכה . ננננוווחוווותתת!! שלא תיגמר הבטרייה באמצע היום . שלא יהיה שברירי יתר על המידה (עוד לא יצא לי להפגש מקרוב עם ה N95) הסכום : עד איזור ה 2000 אפשרות להתמתחות אם יש אופציה טובה יותר לאחר ההתמתחות . יש לצין כי כרגע אני עם 6100 ודיי סבבה לי איתו .
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי כשאני מחבר את האייפד אני בוחר סינק פוטוס ואז בוחר מאיזה תיקיה להעביר תמונות. אחרי שאני מעביר ויש את התמונות על האייפד, איך אני בדיוק מוסיף תמונות נוספות שיהיו באייפד מבלי לדרוס את התמונות הקיימות?! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי סלולרי של נוקיה דגם 3100 המסך בטלפון התקלקל ,בעיקרון הטלפון עובד כרגיל אבל מאחר ואין מסך לא רואים כלום. מסרתי את הטלפון לסלקום לתיקון הם לא הצליחו בכך.אי לכך קניתי חדש גם של נוקיה. קניתי גם כבל מתאים שמתחבר לטלפון הישן והורדתי את התוכנה המתאימה מהאתר של נוקיה. משום מה המחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר ל-USB TO UART חיפשתי דרייבר באינטרנט אך ללא הצלחה.המחשב לא מזהה את החיבור של הכבל לטלפון.הכבל הוא מסוג CA-42 . בקשתי היא לכל מי שיכול לעזור ולהדריך אותי איך לפעול לתיקון הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך ניתן לראות קליפ במכשיר אחרי שהורד מYOUTUBE. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר לשאול את זה (אם זה לא בסדר אני מאשר למנהלים למחוק את התוכן, למרות שלא מצאתי חוקי פורום לגבי זה). אני מעוניין לרכוש מכשיר DIAMOND משומש. יש מלא מאורנג' שהם עדיין באחריות. מכיוון שאני בסלקום - אני אצתרך לפתוח אותו לSIMFREE (מה שנקרא UNLOCK). השאלה: 1) זה אפשרי ? 2) איך בדיוק אני עושה את זה ? (אני מניח שזה עזרה בפרטי) 3) לאיזה רום סטנדרטי אני משדרג שיהיה גם עברית ? (בהנחה שקודם אני צריך HARDSPL). 4) הכי חשוב - איך אני דואג שהכל יוכל לחזור מצב המקורי במקרה של מימוש אחריות באורנג' ? - ניתן להשיג את הרום המקורי ? והאם יש דרך להשיג את הSPL, RADIO וכל שאר החבורה המקורית ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ניסיתי להרשם לגוגל מיוזיק במיליון דרכים שונות (hola, media hint,hidemyip,hss,פרוקסי למיניהם וכו') וכל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי זה עולה עלי שאני מחוץ לארה"ב (וראיתי במלא מדריכים שלכולם זה עובד -.-). חשבתי שהבעיה היא אמצעי זיהוי כלשהו במשתמש שלי שמגלה להם שאני מישראל אז שיניתי את הGoogle Wallet לכתובת אמריקאית ושניתי את המספר טלפון למספר אמריקאי כולל סמס אישור, ועדיין כלום. עזרה, מישהו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, ההתלבטות היא בין htc desire z לבין ה-samsung galaxy s. מה אתם אומרים/יודעים/חושבים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני לא מצליח להשתמש באפליקציה עשיתי למכשיר ROOT וכשאני מנסה להתקין אני מקבל Updating environment ... fail מישהו יודע דרך לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן התקנתי את הרוקבוקס על ה-H10 שלי (גרסת MTP) ובהפעלה אני מקבל שגיאה ST650211FX. לא נמצא פתרון wiki של rockbox. מישהו מכיר את המערכת ויכול לייעץ בשימוש בה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שניתן לעדכן את תוכנת המכשיר הנ"ל כמו בהרבה מכשירים. רציתי לבקש מדריך או מישהו שיודע איך לבצע את זה שיוכל לעזור לי בהתקנה, בכמה זמן זה לוקח במה זה כרוך והאם יש צורך לגבות את כל המכשיר? בדקתי ב XDA, אבל שם לא מצאתי הרבה תמיכת עברית ברומים השונים, חוץ ממשהו של TOPAZ, אבל כמו שאמרתי אין לי מושג איך אני עושה את זה. כמו כן ראיתי שגם יש הרבה רומים שמגיעים עם WM6.5 מותקן בתוך, שווה? אפילו ראיתי ביוטוב מישהו שהתקין אנדרואיד על המכשיר הזה. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המכשיר הוא גלקסי אס הראשון i9000 יש לו כבר root + recovey . הוא עכשיו על רום remics אני רוצה להעביר אותו ל slimbeab 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780071&highlight=search+this+forum עכשיו ממה שהבנתי אני צריך קודם רום של cm9/10 אפשר לינק לזה אני לא מוצא אחד כזה? ואז Download device_x.x.zip, slim_gapps.zip. מאיפה אני מוריד את זה Enter CWM, wipe data, format system ( in mounts and storage) יש לי את הריקברי זה בסדר Flash Device_x.x.zip***, then MUST flash slim_gapps.zip (other files optional) מה הכוונה פה זה רק להתקין את הגרסא עצמה של הרום ? *** - If the flash is too quick ( < 5 seconds or so), reflash device before flashing comm…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למישהו פה יצא להתקין פעם windows mobile מההתחלה עד הסוף? מצאתי איזה גרסה באתר של מייקרוסופט (מוביל 5) . אבל כל פעם בזמן ההתקנה הוא נותן לי הודעה שחסרים TOOLS להמשך ההתקנה. וזורק אותי לאיזה לינק שיש שם VISUAL STUDIO אז התקנתי גם את זה.. אבל עדיין הוא ממשיך לזרוק אותי ללינק? אז יש למישהו מושג מה עוד צריך? מה השלבים? גירסא אחרת שעובדת? אפילו מובייל 2003. ד"א מדובר במכשיר GPS שכרגע יש עליו windows CE 4.2 תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לינק לצילום המדבקה: http://imageshack.us/photo/my-images/12/defyf.jpg/ או http://img281.imagevenue.com/img.php?image=597308853_DEFY_122_369lo.JPG גם מצורף להודעה. לפי GSMARENA יש ל-DEFY שתי גרסאות ורק אחת תומכת ב-850MHZ של פלאפון: http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php אשמח לעזרה בזיהוי הדגם שמוצע למכירה בתמונה המצורפת. תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הביאו לי מתנה מחשב כף יד ואני רוצה לדעת עליו קצת פרטים , אני אפילו לא יודע את שם החברה שלו כי לא רשום עליו ממש כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-