גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין להצטרף לרשת של רמי לוי, ומאחר שכך אני אצטרך לרכוש פלאפון דור 3 (יש לי נוקיה 3100 שאני מאוד אוהב ואפרד ממנו בצער). רציתי לקבל המלצה למכשיר באמת הכי פשוט שיש ברמת דור 3: לא צריך מצלמה משוכללת או נגן מוזיקה מתקדם, העיקר שיהיה: נוח מבחינת תפעול, סוללה טובה, עמיד וכמובן שיעבוד ברשת של רמי לוי (אז שיהיה תואם לרשת פלאפון, אחרת הבנתי יש בעיות קליטה באזורים מסוימים). תקציב- כמה שפחות, עד 400 ש"ח. יש מכשיר יותר מתאים מאשר הנוקיה C2-01? איך המכשיר הזה, למי שמכיר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 33 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה דבר ראשון זה לא לgps בכלל חשוב שיהיו כל הקישוריות העדכניות (wifi bluetooth וכו') השימושים הם אינטרנט יומן כל השטויות הבסיסיות והתוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו זה אופיס אבל רצוי שתרוץ כמו שצריך... ה3000 ש"ח זה מספר שנזרק,אשמח להוציא כמה שפחות כסף במיוחד בגלל שהשימושים הם דיי בסיסיים אז יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לילה טוב וסופ"ש נעים רכשתי סמסונג ספיקה,מכשיר נחמד עם מערכת הפעלה אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהטלפון,אני לומד אותו לאט לאט יש לי שאלה בקשר לנגן מוזיקה: כבר הכנסתי שירים לכרטיס זכרון הנגן מחולק לארבעה חלקים: אלבומים,אמנים,רשימות השמעה ושירים הכנסתי את כל השירים לרשימת השמעה ומשם אני שומע שירים אך בשלושה החלקים הנותרים אין לי שירים למשל אני רוצה לפי אמנים אז באמנים אין כלום איך אפשר לחלק? ניסיתי עם התוכנה של סמסונג: samsung new pc studio אך גם לא הצלחתי,האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה בבקשה ! האם ניתן להעביר כרטיס זיכרון של IGO MORE מ-GPS של חברת BLUERON ל-GPS אחר למשל QUE ??? האם התוכנה תעבוד בכל GPS מכל פירמה ?? האם זה תלוי רק בסוג מערכת ההפעלה של ה-GPS ?? דחוף !! תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר ביקור בחנות "liknot.co.il" (קיבלתי שירות ברמה מאוד גבוהה למרות שהם זולים מהרבה חנויות אחרות, פשוט חובה לציין ולומר תודה!) הגעתי הביתה והחלטתי להזמין את המכשיר THL W8S שזה מכשיר הדגל של חברת THL: http://www.liknot.co.il/product/15088/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_ThL לאחר מכן הבחנתי ש NEXUS 4 16GB עולה בדיוק אותו המחיר: http://www.liknot.co.il/product/2468/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_LG_Nexus_4 התקשרתי לחנות והנציג הנחמד אמר לי שלמרות שהזמינו עבורי את המכשיר הם יכולים להחליף ללא שום בעיה לכל דגם אחר שאני מעוניין. עכשיו שאלה עבורכם, מה עדיף לי מבין שני אלו: ביצועים (ברור ש GPU ש…
-
- 49 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות. בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין.. המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם: iphone 4 או galaxy s אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה. מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין.. מבחינת הגלאקסי, אין פלאש ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, התניידתי היום להוט מובייל לקראת נסיעה לחו״ל, יש להם חבילות סבירות לעומת המתחרים. מרכזי התמיכה הטכנית שלהם לא עובדים בסופ״ש. אני לא מצליח לגלוש מהנייד בלי וויי פיי. יש לי אנדרויד 6. ניסיתי לקבל את הגדרות הרשת שלהם באופן אוטומטי, ניסיתי לקנפג ידנית לפי ההוראות בקידור הבא, אתחלתי את הטלפון, כלום לא עובד. לעזרתכם אודה. https://www.hotmobile.co.il/Documents/שירות ותמיכה/הגדרת APN/מערכת הפעלה אנדרואיד.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין את הנקסוס 4 16G ממהחנות לכתובת ב ניגרזי , חברה שלי בטיול באמריקה ובן דוד שלה גר שם, הבעיה כשאני מזמין הכול טוב ויפה עובד אני מכניס כתובת מתוך ה GOOGLE WALLET ואז הוא בקש אישור עם פרטי כתובת לחשבונית גם פה הכנסתי את אותם פרטים אבל הוא רוצה מספר מתאים לניו גרזי , כמה זה משמעותי? אני לא רוצה שהתקשרו ויצקו להם הבנתי שאם אין אף אחד בבית הם משאירים פתק על הדלת , אני יכול להכניס סתם תספר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי את המכשיר בערך מאז שיצא והרבה זמן לא השתמשתי בו, חשבתי להתחיל להשתמש בו שוב אבל הוא די מיושן. עשיתי רוט והתקנתי TRWP אבל אני לא מצליח לצרוב את הרום שאני רוצה, הוא נותן לי שגיאה בטקסט אדום ומחזיר אותי למערכת הקיימת https://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development/9-0-resurrection-remix-v7-0-t3905857 ניסיתי לעקוב אחרי המדריך אבל נראה לי שאני מפספס משהו, אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותר. תודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד בפני שכלול של החיים ששל עצמי , או שדרוג הפלאפלוץ לN95 הידוע או קניית מחשב כף יד . הצרכים הם : גלישה כמה שיותר נוחה ומהירה .ועדיף מכול מקום . מסמכי וורד אקסל וכו' עדיפות לקריאה ועריכה . ננננוווחוווותתת!! שלא תיגמר הבטרייה באמצע היום . שלא יהיה שברירי יתר על המידה (עוד לא יצא לי להפגש מקרוב עם ה N95) הסכום : עד איזור ה 2000 אפשרות להתמתחות אם יש אופציה טובה יותר לאחר ההתמתחות . יש לצין כי כרגע אני עם 6100 ודיי סבבה לי איתו .
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי כשאני מחבר את האייפד אני בוחר סינק פוטוס ואז בוחר מאיזה תיקיה להעביר תמונות. אחרי שאני מעביר ויש את התמונות על האייפד, איך אני בדיוק מוסיף תמונות נוספות שיהיו באייפד מבלי לדרוס את התמונות הקיימות?! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו פלאפון מסוג נוקיה וברצוני להעביר את כל ההודעות שיש לי שם לאיפון חדש שאני קונה.. יש דרך/תוכנה לעשות את זה??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי סלולרי של נוקיה דגם 3100 המסך בטלפון התקלקל ,בעיקרון הטלפון עובד כרגיל אבל מאחר ואין מסך לא רואים כלום. מסרתי את הטלפון לסלקום לתיקון הם לא הצליחו בכך.אי לכך קניתי חדש גם של נוקיה. קניתי גם כבל מתאים שמתחבר לטלפון הישן והורדתי את התוכנה המתאימה מהאתר של נוקיה. משום מה המחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר ל-USB TO UART חיפשתי דרייבר באינטרנט אך ללא הצלחה.המחשב לא מזהה את החיבור של הכבל לטלפון.הכבל הוא מסוג CA-42 . בקשתי היא לכל מי שיכול לעזור ולהדריך אותי איך לפעול לתיקון הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך ניתן לראות קליפ במכשיר אחרי שהורד מYOUTUBE. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו samsung 770 ואני רוצה להעלות אליו משחקים. מישהו יכול לומר לי איך עושים את זה? איזה רזולוציה יש למכשיר בכלל? באיזה משחקים הוא תומך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר לשאול את זה (אם זה לא בסדר אני מאשר למנהלים למחוק את התוכן, למרות שלא מצאתי חוקי פורום לגבי זה). אני מעוניין לרכוש מכשיר DIAMOND משומש. יש מלא מאורנג' שהם עדיין באחריות. מכיוון שאני בסלקום - אני אצתרך לפתוח אותו לSIMFREE (מה שנקרא UNLOCK). השאלה: 1) זה אפשרי ? 2) איך בדיוק אני עושה את זה ? (אני מניח שזה עזרה בפרטי) 3) לאיזה רום סטנדרטי אני משדרג שיהיה גם עברית ? (בהנחה שקודם אני צריך HARDSPL). 4) הכי חשוב - איך אני דואג שהכל יוכל לחזור מצב המקורי במקרה של מימוש אחריות באורנג' ? - ניתן להשיג את הרום המקורי ? והאם יש דרך להשיג את הSPL, RADIO וכל שאר החבורה המקורית ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ניסיתי להרשם לגוגל מיוזיק במיליון דרכים שונות (hola, media hint,hidemyip,hss,פרוקסי למיניהם וכו') וכל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי זה עולה עלי שאני מחוץ לארה"ב (וראיתי במלא מדריכים שלכולם זה עובד -.-). חשבתי שהבעיה היא אמצעי זיהוי כלשהו במשתמש שלי שמגלה להם שאני מישראל אז שיניתי את הGoogle Wallet לכתובת אמריקאית ושניתי את המספר טלפון למספר אמריקאי כולל סמס אישור, ועדיין כלום. עזרה, מישהו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-