גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד כזה. יש לו בעיות של עברית? תאימות לעברית? שווה וכדאי לקנות בסין? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר Nokia 6233, ברצוני לקנות כרטיס זכרון מסוג Micro SD 2G, משמעות כלשהן, שמעתי שהמכשיר יעבוד לאט גם כשאר הכרטיס ריק לגמרה. האם זה נכון? האם כשהוא מלא\חצי הוא יעבוד לאט בצורה משמעותית? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול אתכם כמה דברים: 1) אפשר להעביר אליו קבצים יותר גדולים מ4 ג'יגה? 2) הוא יכול לנגן חלק קבצי 720P בקונטיינר של MKV? 3) הוא יכול לשדר לטלוויזיה ברוזולוציה של 720P או רק ברזולוציה יותר נמוכה? זהו לבינתיים, אם יש לכם הצעות אחרות אני ישמח לשמוע. תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי מחליף את המכשיר שלו, והוא צריך לבחור בין Nokia 6500 קלאסיק וסליידר. הבנתי שהסליידר טיפה יותר מתקדם, אבל הוא גם יותר כבד. מישהו מכיר את המכשירים ויכול להמליץ מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם תמיד הייתי מאלה שלא התלהבו מהאייפוד לגירסאותיו ותמיד חשבתי שכל דבר שרוצים ממנו צריך להוסיף לו 20 אלף "ג'קטים"כדי שרדיו יעבוד למשל אז תמיד הלכתי על המתחרים כמו הIAUDIO X5L 20G שהוא הנגן אחד הכי טובים שיצאו,לדעתי. ונוקיה וכאלה... ופתאום הגיע ה IPHONE והגניב אותי לגמרי !!!ראיתי אותו אצל חבר עשיתי לו פוזות כאילו איזה טלפון שיקי אבל מעפן!ובראש הופיע לי פתאום ענן כמו בקומיקס"יו איזה מכשיר מטורף איך בא לי כזה" עכשיו לא תגידו אני איזה ילד!!!כבר בן 29 איש סיסטם במקצועי.אבל המכשיר פשוט עשה לי את זה התלהבתי ממש כמו ילד קטן. לסיכום דיברתי איתו והוא נוסע למזלי שבוע הבא לאר"הב...אמרתי לו יש מצב אתה מביא לי גם ופה כמובן בא צחוק שאתם בכלל לא מבינים צחק עלי שעה :ba…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי cowon Q5W מעודכן עם הגירסה הכי חדשה לעברית, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על 2 שאלות: א. כדי לראות כתוביות בעברית אני חייב לקדד את כל הקובץ מחדש ולהדביק כתוביות, אם אני פשוט שם תכתביות רואים בג'יבריש (למרות שהמכשיר מעודכן לעברית, ובאינטרנט אני רואה עברית) , איך אני יכול לסדר את זה? ב. אני מקודד בעזרת הjetaudio , עם ההגדרות הבאות: איזה הגדרות אני אמור לבחור? אני יודע שההגדרות האלה לא טובות כי שאני רואה סרט שעבר קידוד ככה, התמונה לא מופיעה על כל המסך ויש חלק קטן שלא רואים בו כלום.. (ואם אני מקדד בשיטת שני המעברים, הסרט מופיע על כל המסך (פשוט הקידוד בשיטה הזאת עם תוכנה אחרת לוקח המון זמן)) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שלא הייתה לי במכשיר עדכנתי את ה FERMWARE ל 1.18 שיש באתר אבל מאז חלק מהסרטים לא מסונכרנים הווידאו והקול לא מתואם מה עושים ??? מישהו נתקל בבעיה איך אני יכול לחזור ל FEARMWARE הקודם ??
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Iphone דרך האתר של APPLE (אני מעדיף לא לקנות דרך EBAY ) שישלחו את המכשיר לכתובת מסויימת בארה"ב (חברת משלוחים) ומשם הם ישלחו לי את זה לארץ. 1)זה אפשרי ? ואם כן אז איך ומה צריך בשביל זה? 2)מה אני צריך לדעת מעבר לזה כשאני קונה את הiphone? אני יודע שיש לו מס' גרסאות וכל פעם צריך לחכות עד שיפרצו את הגירסא האחרונה , האם הדגם שנמכר כרגע בארה"ב יכול להיפרץ בארץ? 3)יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
גם כשמצב "המתנה פעילה" מבוטל, המכשיר שברשותי מדגם 6120CLASSIC. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להביא מכשיר סלולרי לארץ דרך EBAY? עד כמה יעשו לי בעיות מבחינת אישורי תקשורת ומסים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, נשבר לי המסך של הנגן sansa e250 :-\ רציתי לדעת איפה אפשר לקנות רק את הזכוכית עצמה כדי להחליף.. זה קל להחליף לבד? כמה דבר כזה עולה? אשמח לקישורים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש GPS,ואני זקוק להמלצות. בעיקרון מה שאני צריך שיהיה כלול בו - עיברית,מערכת פשוטה ושיעלה בסיבות ה-1500+- בתודה,
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב. מחפש המלצה לאוזניית בלוטוט'ס. כמה דגשים:שתהיה נוחה על האוזן(בכללי,כי כל אחד מרגיש סובייקטיבית אחרת),ושתתכוונן לשני האוזניים. עוצמת שמע גבוהה. שתהיה מאיכות טובה,קרי חברה מוכרת כמו מוטורולה לדוגמא. זמן פעולה ארוך וסביר. התקציב עד 200,אפשרי חריגה קלה - אבל לא בהגזמה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לברר אם יש לכם המלצה לפלאפון טוב אבל שלא תהיה בו מצלמה (מטעמי ביטחון של מקום העבודה.. אסור שתהיה מצלמה בפלאפון). מחיר 1500 ש"ח ... (אבל אני די גמיש בעניין). תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך שאלתי אותכם על איזה טלפון אתם ממליצים לי, בסופו של דבר בחרתי את הN73 הלכתי לסלקום וגיליתי שהם הפסיקו למכור אותו. אז עכשיו אני לא יודע איזה טלפון לקחת, האפשרויות הם: w910i c6120 E65 K770 W660 הצרחים של הם (לפי הסדר): 1)מוזיקה ומשחקים (מעדיף את שניהם באותה מידה). 2)מצלמה. 3)מצלמת וידיו. 4) רצוי מסך גדול. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הרעיון של לסחוב ערימה של מכשירים נפרדים נראה לי מאוד לא מוצלח. מעניין אותי כמה זמן יחלוף עד שנראה מכשיר שכולל את כל התכונות הבאות: - טלפון סלולרי - PDA שכולל מקלדת שמאפשת קלט ישיר (מקש לכל אות) ועם תוכנות שמאפשרות פתיחה ועריכה של מסמכי אופיס - חיבוריות - SD(x2), HDMI, 3.5mm mini-jack, AC, BT, WiFi ו-USB - נגן מדייה עם דיסק גדול (לפחות 30GB) + מסך בגודל סביר - GPS מובנה - מצלמה דיגיטלית. התכונה הזו מיותרת לגמרי מבחינתי כי תמיד יש איתי לפחות מצלמה קומפקטית איכותית אחת, אבל אני מניח שלחלק גדול מקהל היעד של המכשיר המשולב הזה יהיה בה שימוש. מבחינת form-factor לא צריך מהפכה. לסוני UX50 משנת 2003 יש את המימדים והמבנה המושלמים למכשיר כזה: כל מה שצריך זה לדחוס לתוכו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא מבין המודו זה סלולרי קטנטן ופשוט שיכול להיכנס ל"חליפות" שמוסיפות לו דברים לדוגמה-מצלמה\GPS\וכו פה יש כתבה על המודו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506616,00.html עכשיו לדעתי האישית זה היה יכול להיות מוצר גדול לפני כמה שנים אבל היום שיש מצלמה\MP3\GPS\מסכי מגע וכו בסלולריים אני חושב שהמודו בכלל לא נחוץ לשוק ובגלל זה לדעתי המודו יהיה פשלה ענקית של מוצר שיצא מאוחר מידי ואין בו צורך לרוב הלקוחות
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אתמול קרוב משפחה שלי קנה את הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5369&perur=2&t=12&c=364 עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240] עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240 באופיס דיפו יש הרבה סוגים השאלה שלי זה אם אני יקנה יש סיכוי שזה יהרוס את הנגן ?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אנשים! אולי מישהו יודע מה מהירות העברת הקבצים (מקורא כרטיסים מהיר למשל) בVISION M 60GB במצב USB HOST??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חייב נגן !!!! יש לי טיול שנתי עוד 3 ימים ואני פשוט חייב נגן איזה הייתים מציעים לי לקנות מבחינת איכות וחוזק המוזיקה . משחקים וכו חשוב מאוד שהנגן יהיה אם סוללה נטענת ( טרוץ לאבא למה זה יקר חח , כי זה חוסך הרבה סוללות .. ) אהה והכי חשוב שיהיה לו אוזניות איכותיות שלא יפלו לי באמצע ריצה .. כי כשאני רץ אם האוזניות של הסוני אריקסון שלי k800 הם נופלות לי כל הזמן מהאוזן כי צד אחד כבד יותר מהשני בגלל המיקרופון ו עוד שאלה האם כדי לקנות נגן ? כי יש לי כבר נגן בתוך ה k800 אבל האוזניות ...... אהה וחשוב מאוד אני גר באזור הקריות ואין אפשרות לקנות מהאינטרנט אז אל תביאו לי נגן שנמצארק בתל אביב Meizu M6 4GB מה אתם אומרים על הנגן הזה ? http://www.bug.co.il/prodt…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק קונה כרטיס זכרון 2 GB לפלאפון, ואני רוצה אוזניות נחמדות שבהן אפשר לשמוע מוזיקה בכיף בדרך לבית מהבסיס לא מצאתי משהו מלבב באינטרנט, רציתי לדעת היכן והאם יש אוזניות נורמליות לפלאפון הנ"ל, תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-