גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית משפרת את המכשיר המתקפל שנועד להיות מתאים יותר עבור קהל עממי עם השבב המתקדם ביותר של קוואלקום וסוללה נדיבה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש טלפון אנדרואיד זול וסביר לאישה מבוגרת. היא משתמשת בו פחות או יותר לשיחות, ווטסאפ ואולי טיפה מצלמת (איכות מצלמה לא מאוד משנה לה) כרגע יש לה סמארטפון ישן, היא מצליחה סה״כ להסתדר איתו, אבל כבר הגיע זמנו. היא צריכה רק מכשיר שיהיה יציב, אמין וזריז כמה שאפשר לצפות ממכשיר זול. מחפש את ההשקעה הכי מינימלית בשביל שיהיה לה מכשיר סביר לצרכים שלה. אשמח לשמוע את דעתכם אילו מכשירים מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
החומרה הבסיסית לא תפיל אף אחד מהכיסא, אך סוללה בקיבולת נאה ומחיר נמוך במיוחד הופכים את ה-Leagoo Lead 7 למכשיר שעשוי לעניין אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-סביר-עם-סוללה-גדולה-ב-325-שקלים-י/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שלא הצלחתי להשיג נקסוס 4, ונמאס לי כבר לחכות למלאי, חשבתי אולי לקנות אחד סיני, קראתי שהרבה אנשים קונים ואפילו מרוצים. מצאתי את זה http://dx.com/p/x720d-android-4-1-wcdma-bar-phone-w-4-7-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-dual-sim-white-157158 X720D של הייפאי שמשום מה השם מוכר לי מעט, אבל יכול להיות שאני סתם הוזה, אבל הוא נראה טוב, וממש זול! אז עכשיו 2 שאלות: מה אתם חושבים עליו? ובמידה ואני קונה אותו, הוא מגיע עם אנדרואיד 4.1 (למרות שבאתרים אחרים הוא מגיע עם 4.0, ראיתי אותו כבר בכמה אתרים), האם אפשר לשדרג את האנדרואיד? (זה יהיה האנדרואיד הראשון לי ואני לא מבינה ברומים או דברים שכאלה אז הסבירו נא את הפרוצדורה שאדע למה לצפות) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נמצא כרגע בסין ומעוניין לקנות מכשיר מקומי, אבל אני לא יודע מה יעבוד לי בארץ. ההתלבטות היא בין Huawei 4X לבין Xiaomi 4, אבל יש עוד כמה אופציות. מה לדעתכם עדיף? איך אני יכול לוודא שמכשיר מתאים לשימוש בארץ בלי בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בניסיון אחרון להציל את הסמארטפון הסיני Jiayu G3 גירסה 4.2.1 התופעה היא: 1-מדליקים את הסמארטפון ונכנסים עם קוד 2-ניתן לגלוש ולהשתמש באפליקציות לאחר כ 3 דקות המכשיר נתקע 3-כאשר נכנסת שיחה לא ניתן לענות , כלומר מסך מגע לא מאפשר 4-אפליקציות לא מגיבות מה לדעתכם ניתן לעשות להתקין תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות סמרטפון לאמא. תקציב- 800 ש"ח . חשבתי על Jiayu G2 . אשמח להמלצות נוספות. מסך - 4- 4.3 לא עם רזולוציה זבל מצלמה - מינימום 5 זיכרון ראם - 1 GB גרסה - שתהיה 4 לפחות. כמו כן, אני זקוק לממשק עברי מלא, אז אשמח לקבל קישורים עם מדריכי ROM ו ROOT . תודה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בא לי איזה סיני אחד , ואני ממש לא יודע מה לקנות מה מומלץ מתחת לתקציב הזה ? ומה יש בתקציב או אפילו קצת מעבר ? אני ממש לא יודע מה לקנות . אני מחפש מסך טוב וגדול 5 מעולה ומכשיר שנראה טוב זה הכל .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המחיר שלו? והאם אפשר לקנות לישראל? אני יודע שעוד מעט משוקים בארץ את ascend p6 במחיר של סביבות 2000 שקל
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכוונה היא להזמין מסין, הטלפון מיועד לסטודנטית ורוב השימוש יהיה בתור טלפון ומקסימום קצת משחקים קטנים וכאלה. אין לה העדפות מבחינת גודל ולא נראה לי שקריטי לה הנתונים הטכניים. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בקרוב אני אםטר מהS1 שלי ואני זומם על מרובע ליבות כמובן בכמה שפלות יש שני מועמדים א. HONOR 2 ב. NEWMAN N2 איזה חברה מוכרת יותר פרי לינדר או ניומן או הוואי יש בהם הרבה קרינה??. תודה מראש אם יש מכשיר דומה תרגישו חופשי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. שימושים-Whatsapp ואולי Waze בעתיד. אין לי בעיה עם חברות סיניות (אפילו מעדיף...HTC' Huawei, ZTE etc...), ועם רכישה ברשת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסאטפונים הסיניים? הם אמינים וממשיכים לתפעל לאורך זמן? הם לא נשברים בקלות כמו הרבה מוצרים סינים אחרים? הם נותנים תשובה טובה מבחינת ביצועים\מחיר? הם מתפקדים בכלל בצורה טובה בארץ? לוקחים עליהם כסף במכס? אני די מתלבט אם להזמין Cubot A890 סיני... או שמא עדיף להוציא יותר כסף ולקנות פלאפון מהארץ (ולחסוך לעצמי כאב ראש של המתנה,התאמה, ובעיות במקרה ויתגלו)..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
נשבר לי כבר סופית מה- Nokia שלי, אני מחפש לקנות סמארטפון יעיל בכמה שפחות כסף. נקסוס 4 ירד מהפרק כי אין מי שיביא לי אותו מחו"ל. התכונות שחשובות לי: - עמידות גבוהה (הטלפונים שהיו לי נטו להתפרק) - איכות שמיעה טובה (גם שהוא על מצב רמקול) - תמיכה ב- Google-Play - אני לא הולך לגלוש שם יותר מדי באינטרנט, אני מוכן להתפשר גם על מסך שהוא קטן מ- 4 אינץ' - עדיפות למקלדת מובנת (לא ממש מצליח להסתדר עם המקלדת של ה- Touch למינהם) - מכשיר שהוא לא רגיש יותר מדי למגע (ה- Htc one S למשל, כל נגיעה הכי קטנה גורמת לו להשתולל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מעוניין במכשיר חדש, ב1500 שקל בערך. למשחקים/אפליקציות/GPS ושטויות של סמארטפון מה אתם אומרים על הNEO? שווה? יש משהו יותר טוב במחיר?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגלקסי S3 התחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. מחפש מחליף בשבילו. דרישות: חובה: 1.אפשרות לרוט נורמלי. 2. קהילת מפתחים רצינית. 3. לד התראות ניתן לתכנות. 4.עמידות. 5. מצלמה טובה. 6. סוללה חזקה. 7.לפחות 3 גיגה RAM (עדיף 4). 8. הקלטת שיחות נורמלית. 9. ספיקר טוב. נחמד שיהיו: 1. אינפרא אדום (לשימוש כשלט). 2. QUICK CHARGE. 3. טעינה אלחוטית. 4. סוללה נשלפת. 5. כרטיס הרחבה. 6. NFC שקורא רב קו (לא כולם מסוגלים). 7. XPOSED FRAMEWORK לא מחפש מכשיר גדול מדי (עד 5.5 אינץ זה מספיק). אין צורך ביותר מרזולוציית FHD. כנראה יקנה בארה"ב. אשמח להמלצות.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני מתלבט בין הSGS3 לHOX כרגע עם נטייה קלה לכיוון הHOX אני לא רוצה סמארטפון בגודל של הnote כי זה גדול מידי השימושים שלי הם בעיקר פיתוח אפליקציות (לא מתקדמות בעיקר (לא כרגע לפחות)) ומעט משחקים ישמח להצעות ועוד שאלה בנושא זה נכון שלHOX יש בעיות קליטה בתוך בניינים? (משהו שקשור לתדרים שהוא עובד איתם לפי מה שהבנתי)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתן רקע קצר: היה לי מעל שנתיים THL W100S. לא טלפון הכי מדהים גם במונחי זמנו, אבל הוא בהחלט עשה את העבודה שלו. אתמול באורח פלא הוא החליט להתפגר - פשוט נתקע, וכשהוצאתי את הסוללה והחזרתי הוא לא חזר ולא עלה. (אלוהים נוקם על שימוש בטלפון ביום כיפור?) נתיחה שלאחר המוות הולידה הסברים לבעיות שנתגלעו בו כבר קודם, אך סיבת המוות עודנה מסתורית. מכאן לכאן אני מחפש מכשיר חכם חדש - בינתיים אני עובד עם מכשיר חלופי שבקושי רב מספק את הסחורה. אני לא מעוניין להוציא יותר מ-600 שקלים על המכשיר. מבחינת ביצועים (סוללה, מעבד מסך) המכשיר הישן באמת עשה את העבודה ואני לא צריך שיפור תהומי בביצועים האלה. אני אפילו קצת מעדיף מסך קטן מ-5 אינץ' כי הוא יושב לי ביד טוב …
-
- 18 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ראיתי פה לא מעט דיונים לגבי סמרטפונים זולים, אבל רובם הייחסו לקנייה מחו"ל. אני מחפש לקנות לאשתי מכשיר במקום הגלקסי מיני הנוראי שיש לה (הוא בן שנתיים). האם יש המלצות למכשירים זולים? היא בעיקר צריכה אינטרנט, פייסבוק,וואטסאפ ומצלמה (לא חייבת להיות מדהימה).בעיקר צריך מכשיר שיחזיק ולא ייגמר לו המקום תוך שנייה (כמו במיני). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-