עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Guy950,

סביר להניח שכבר היה נושא כזה או דומה, לא ממש הצלחתי למצוא נושאים כאלה אז אמרתי יאללה נפתח נושא חדש. לאחרונה המכשיר הסלולארי החליט למות, לאחר שהלכתי לאורנג' כ-5 פעמים וכל ביקור שרפתי שעה וחצי בהמתנה עד שיתפנו לעזור לי וכמובן שלחו את המכשיר שלי למעבדת תיקונים למשך כ4-5 ימי עבודה. ולכן החלטתי לשדרג לסמארטפון, להיפטר מהמכשיר ומהאייפוד טאצ' ולקנות מכשיר משוכלל שיחליף את שניהם. באופן טבעי אני פונה לאייפון 4, מאחר שתמיד רציתי שיהיה לי אייפון וגם בגלל שאני מעולם לא התאכזבתי מהאייפוד טאצ' שלי, הדבר הכי נוח שנברא לעולם. אבל נמאס לי לשאת עליי שני מכשירים ולכן בגלל זה אני גם נוטה לאייפון, שיחליף גם את המכשיר הסלולארי וגם את האייפוד המקורי. למרות זאת, אני לא רוצה להרגיש פספוס, אנ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yur,

היי אני מחפש מכשיר איכותי עד 300$. פתוח לכל האפשרויות בין 4-5.5 אינטצ'. מה שתכלס חשוב לי זו המצלמה ואיכות הבנייה והסוללה. רציתי להזמין oneplus one אבל היו לי בעיות אם מי שהיה אמור להביא לי אותו מארה"ב אז זה לא יצא. ראיתי שיש מלא חברות חדשות היום בשוק קראתי לא מעט כאן בפורומים אבל עדיין לא מצאתי את המכשיר שלי. חשוב לי: מצלמה, איכות כוללת טובה, סוללה טובה. לא חשוב לי: משחקים וביצועים. אשמח להמלצות והצעות. מה לגבי meizu mx4? אשמח לשמוע עליו ממישהו שמכיר

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היצרנית האמריקאית חוזרת בסערה לשוק הסמארטפונים עם מכשיר החלונות 10 המרשים ביותר שפגשנו עד כה ברשת אפשר למצוא מגוון רחב של דיווחים אודות מצבה העגום של מערכת החלונות 10 הטרייה בגירסה הניידת שלה, אשר מיועדת למעבדים מבוססי ארכיטקטורת ה-ARM בכלל ולסמארטפונים בפרט. עם זאת, נראה שלמיקרוסופט יש עוד כמה שותפות שמאמינות בקונספט – ואחת המפתיעות שבהן אשר נחשפה כעת היא HP, שעבורה זו חזרה לשוק הסמארטפונים חמש שנים לאחר הכשלון שלה עם תחייתה של Palm ומערכת ה-WebOS. הסמארטפון החדש קיבל את השם Elite X3, ואנחנו בהחלט לא נתנגד לראות גם גירסת אנדרואיד שלו מתישהו בעתיד הלא רחוק – משום שמדובר באחד מהמוצרים המתקדמים ביותר שראינו בתחום עד היום. תמצאו בו מסך Super AMOLED בגודל 5.96 אינץ'…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הי, מעוניינת לרכוש סמארטפון אמין ועמיד עבור אמא שלי. התקציב - 1000 ש"ח. ישמש אותה לקריאת מיילים, צילום, SMS, גלישה באינטרנט. חייב להיות ידידותי למשתמש, רצוי עם פונטים גדולים או לפחות עם אפשרות להגדלתם. קיבלתי מספר המלצות על LG אבל לא על דגם ספציפי. אשמח להמלצות, רצוי מכאלה שרכשו עבור הוריהם. תודה מראש לכל המגיבים! F

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  6. מועד ההכרזה נקבע לתחילת החודש הבא - אך כמו בדורות הקודמים גם הפעם יש כבר תמונות רשמיות של המכשירים החכמים החדשים שזמינות לכולם לפני המועדלכתבה

7. Started by shai11,

שלום שלום.. מאז שנהרס לי האייפון אני מרגיש בחוסר וגם סתם יש לי חבילה מוגזמת בנוסף לזה שאני לוחם וזה מרכז המדיה שלי אין לי מושג בכלום ממש אהבתי את המכשירים של HTC אני לא מכיר כלום על מערכת אנדרואיד ובא לי שינוי מה IOS המקובעת אשמח לקבל המלצות לטלפון הכי טוב בטווח מחירים הזה, חשוב לי שיהיה לו מסך טוב רצוי גדול ושלא יתקע לי בגלישה וכו'

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לשדרג את עצמי לסמארטפון חדיש. דרישות: פתוח לכל הרשתות. איכות שיחה מצוינת. רמקול חזק וברור -- חובה. אנדרויד. תגובתיות מגע חלקה ומהירה. בלי התחממות ניכרת. מסך קריא היטב באור יום. מצלמה מהירה לפחות 8 מ"פ עם איכות עדשה מעולה. הקלטת וניגון וידאו 1080p. אמינות ושרידות פיזית ל-3 שנים לפחות. תקציב בערך 2500 ש"ח עם אפשרות ל-3000 ש"ח. האפשרויות המיידיות הן Samsung Galaxy S2 ו-S3. תכל'ס הייתי סוגר על ה-S3 אם הייתי מרגיש שתוספת חצי אינץ' למסך שווה השקעה של עוד 1000 ש"ח ל-3 שנים. הצעותיכם? אני אנצל את המקום לעוד שאלה: כשאני לא משתמש בטלפון, מבחינתי הוא צריך להיות מוכן רק לקבל שיחות ואסאמאסים. אז אם הטלפון במצב המתנה, עדיף לי להעביר אותו למצב רשת 2G ולחסוך הרבה סוללה ? …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by qwerty1987,

אילו אופציות טובות יש בטווח המחירים הנ"ל? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. מיועד לאשתי. סמארטפון בסיסי ולא יקר. ראיתי המלצותיכם על LUMIA 620 (עדיין לא נמכר בארץ) עם WP8. LENOVO A660 - מפרט נראה טוב וגם עמיד מאוד עם אנדרואיד 4.1. אני יודע שכולם כאן ממליצים על נקסוס 4 אבל מה המחיר שלו? צרכים: - טלפון ושמע טובים הן בדיבורית והן באזניה. לצורך הייחוס, לי יש SGS2 בסלקום ואני מאוד לא מרוצה מאיכות הרמקול על דיבורית. הקריין של WAZE נשמע היטב אבל האדם בצד השני הרבה פחות. - העלאת מוסיקה, תמונות וסרטונים קצרים (סינכרון חופשי). - אינטרנט לדברים בסיסיים ביותר: מיילים ובדיקה של זמני רכבות או אוטובוסים. - אפליקציות: לכל היותר תמיכה בפתיחה וצפייה של קבצי DOC, PDF ו אקסל. - זכרון פנימי + אופציית הרחבה = 10 ג"ב לפחות. - רשת בארץ - סלקום. - סוללה: 24…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

שלום לכם, מחפש המלצה לסמארטפון ב1500 ש"ח, אנדרואיד. העדפה למסך גדול, כל השאר לשיקולכם. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ch33,

היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. אהלן, חבר טוב רוצה לקנות מכשיר פשוט שיריץ אנדרויד עם שימוש ב WAZE וקצת משחקים לילדים לא מעבר לזה. השאלה האם אפשרי למצוא מכשיר היום במחיר כזה שיתן תמורה טובה לאנדרויד פשוט?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המכשיר החדש בקו ה-Vibe הבינלאומי של לנובו מסתמן כמתחרה מעניין עבור שוק הביניים התוסס לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ביניים-נהדר-בהתהוות-פרטים-על/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by 6th Finger,

אהלן! חשבתי שאוכל לשרוד עוד איזה תקופה ללא סמארטפון, אבל מסתבר שלטלפון הנוכחי שלי יש תוכניות אחרות (מתפגר לאט לאט). ירדתי די בהתחלה כבר מאייפון בגלל המחיר, בגלל חוסר החופשיות ובגלל הסוללה שנזללת מהר מאוד. לכן החלטתי ללכת על סמארטפונים של אנדרויד, והסמארטפון הראשון ששמתי עליו את העין הוא הגלקסי S2. אך מחקירה קצרצרה התבשר לי שיש מגוון ענק של מכשירים, והוא לא בהכרח היחיד שיענה על הצרכים שלי, אם בכלל. אני אפרט את הצרכים שלי מהפלאפון ואשמח אם תכוונו אותי בסופו של דבר אל הבחירה הנכונה עבורי. אפשר גם לחרוג מתקציב ה-2000 לכיוון ה-2500, אך מבחינתי אפשר גם לרדת למטה מאחר והשימושים שלי בפלאפון יהיו די בסיסיים. בראש ובראשונה אני רוצה את הפלאפון עבור שימושי אינטרנט, מייל, פייסבוק, פתי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by madix,

מתלבט בין: Moto G LTE Moto G 2nd Gen Meizu m1 note Elephone P6000 Xiaomi Redmi 2 צריך לגלישה, וואטסאפ, waze וכו'. גודל מסך פחות חשוב, בין 4.5 - 5.5 זה בסדר, למרות שעדיף לכיוון ה-5 או קצת פחות. מתאר לעצמי שלשימושים האלה כולם יעבדו די חלק בלי לאגים? שמעתי שיש בעיה עם ה-Mali T760 ו-Waze, כרגע לא ראיתי לזה פתרון מה שדי פוסל את כל המכשירים מבוססים MTK החדשים, זה נכון? איזה מכשיר הייתם לוקחים לעצמכם?

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. Started by SoapSeller,

המכשיר מיועד לאחותי, ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה: יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים). עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי). הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mike-,

שלום, אני רוצה לקנות לאבא שלי פלאפון חדש, היה לו נוקיה בצורת צדפה שנשבר וניראה לי שהגיע הזמן "לשדרג" אותו לסמארטפון. חשוב לי שיהיה לו קל להשתמש בטלפון, וכצפוי הראיה שלו לא משהו (בגלל זה אני מעדיף סמארטפון שאפשר להוריד אפליקציות ופונטים גדולים יותר וכו'). הוא בעיקר צריך יכולת לנגן מוסיקה, רדיו מובנה גם כן יתרון. חשוב גם שלמכשיר יהיה לפחות כפתור אחד פיזי שדרכו אפשר לענות על שיחות (ז"א בלי המסך מגע). אין לי ממש תקציב כרגע, אבל ראיתי מכשירים פשוטים של סמסונג בזאפ באזור ה400-500 ש"ח (galaxy pocket למיניהם), למישהו יש חוות דעת למכשירים האלה ? או למכשיר דומה בטווח המחירים הזה, עד אולי 700 ש"ח או 800 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Moon-Mage,

הדרישות, לפי סדר העדיפות, הן: טוב לשמיעת מוסיקה(יציאה סטנדרטית לאוזניות). זמן סוללה. גודל מסך(גדול יותר טוב יותר, ברור לי שזה יוצר סתירה עם הקודם אבל מה לעשות :\). בעל חריץ הרחבה(האמת שזו דרישה מוקדמת, כל מה שבלי חריץ הרחבה לא מעניין אותי). עמידות. זמן הקניה גמיש מאד ז"א אם ידוע על יציאה של מכשירים חדשים\ הורדת מחירים או דברים דומים בחודשיים הקרובים אני יכול לחכות. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Emms12,

היי אני מחפש לרכוש סמארטפון כמה שיותר מהר (ה-ACE שלי גוסס). התקציב 1700 שקל, ישמש לסמסים, WAZE, רפרנס (מחשבונים רפואיים, רשימת תרופות וכו', לא כבד אבל נורא מעצבן כשזה לאגי), ארגונית ומיילים בPUSH לאורך היום. עוד דבר שחשוב לי הוא סוללה חזקה, אני על הרגליים כל היום, אין לי זמן להטעין אותו. ראית את הGALAXY S3 MINI בתקציב, הביקורות נראות חיוביות אבל לא ראיתי שממליצים עליו יותר מידי כאן, יש משהו שפיספסתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladiko,

שלום, אני מעוניין לעזור לחברה שלי להתחדש ולנטוש את ה-iphone 4 שלה לטובת סמארטפון חדש (עם אנדרואיד) עקב מגבלות בתקציב אני מחפש בעיקר סמארטפונים ישנים יותר שמחירם הספיק לרדת. מתלבט כרגע בין: HTC ONE M8 ONEPLUS ONE ואולי גם LG G3 המחירים של שלושתם בטווח הסביר מבחינתי ורציתי לשמוע דעתכם. חשוב לי הספק סוללה סביר (לשלושתם אמור להיות את זה, אולי ה-G3 יותר חלש בעניין) גם מצלמה סבירה, לאחי יש את ה-HTC ואני רואה שהביצועים של המצלמה שלו לא בינוניים כמו שהביקורות מצביעות אבל הכי חשוב לי עניין הנוחות, הגודל של הסמארטפונים ביד לא מפריע, אני מדבר בעיקר מבחינת הממשק. (לי יש nexus 4 כרגע שאני מאוד אוהב - עדיין, היא מסתדרת עם הממשק שלו מצויין) אשמח לדעות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה סמארטפון בעיקר בשביל GPS ו- MP3. גלישה לעתים מאוד רחוקות. בעיקר חשובה לי איכות השיחה והעוצמה של הספיקר. מה דעתכם על Iphone 3gs? ראיתי אותו ולדעתי הוא יוכל להספיק לצרכים שלי. יש לכם הצעה טובה יותר? אולי אנדרואיד סיני עם מפרט חזק יותר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. החברה הטאיוואנית הולכת על עיצוב מתון יותר לדגם הבכיר החדש - כזה שיוכל להתאים אולי גם לאלו שלא בהכרח מעוניינים במשחקים בדרכיםלכתבה

24. המותג הסיני הפורח ממשיך להרחיב את ההיצע המקומי שלו בשוק הביניים עם דגם מעניין שעולה פחות מקודמו הישירלכתבה

25. קו המוצרים החדשים של היצרנית הסינית ממשיך להפתיע עם סמארטפון 64 ביט סולידי במחיר שנמצא מרחק נגיעה מסף פטור המס בישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-doogee-x5-pro-הוא-שיא-חדש-של-עלות-תועלת/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.