גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
Samsung Show W790 ה- Samsung Show W790 הוא טלפון חדש של סמסונג והראשון שלה הכולל בתוכו מקרן DLP מזערי. לטלפון יש גם מסך מגע מלא מסוג OLED יפיפה בגודל 3.2 אינץ', מצלמה 5 מגה פיקסל ועוד. כמו שאפשר לראות בסירטון, פה, המכשיר כולל את הממשק של סמסונג, ה- TouchWiz, והרגישות של המסך אינה מהטובות שיש. לדעתי מגניב ברמות, ונראה שהמקרן עובד מעולה ולדעתי יהיה מאוד שימושי. לפרטים המלאים והסרטון: http://www.gadgety.co.il/1050/samsung-show-w790-סלולרי-עם-מקרן/
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם כמה טוב לחזור לפורומים כאן... ועכשיו לענייננו: הN73 שלי כבר עשה את השלו והגיע המן להגיד לו להתראות ולחפש שותף חדש... אני בדרך כלל נצמד לנוקיות - עד שבדקתי את ה5800 שעל פניו הוא נראה מכשיר מאוד נחמד אבל המסך מגע שלו לא כ"כ נוח בהשוואה לאייפוד טאצ' שלי (הוא ממש נוח) לא נוח לבצע פעולות, אין הרגשה של עבודה רציפה והמקלדת לא משהו - בלי להזכיר את האיטיות בכלל. רציתי לדעת האם ככה הם כל מכשירי המגע של נוקיה והאם קיים איזשהו חנות תצוגה-שירות שבו אני יוכל לשחק ולבחון את המכשיר וכל זה לפני שאני מתאהב בN97 רק בגלל המפרט שלו... לגבי כל הHTC והאנדרואידים, אותם אני פחות מכיר - הם מומלצים?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני אומר - נחמד מאוד - כל הכבוד - וכו'...אבל איפה הגלקסי כמכשיר סלולרי?!!? בכל מקרה ה-TAB יהיה זמין מה-13 לחודש באתר של סלקום מה-17 לחודש בכל שאר נקודות המכירה.מעניין מה יהיה היקף המכירות מקור: http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EklyFZFyAlwfKhsUVV&tmpl=pkt7&style=pkt7
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש מכשיר סוני אריקסון W660 שנקנה בסלקום. לאחר המעבר לגולן טלקום גיליתי שהמכשיר נעול ע"י סלקום לכרטיסי סים של סלקום בלבד. הגעתי אליהם היום למרכז ליד קניון הזהב, בראשל"צ, והתיישבתי מול הנציגה ספיר. ביקשתי ממנה שתפתח את המכשיר עבור כרטיסי סים אחרים. הלכה. חזרה. סליחה אבל אני לא יכולה לעשות את זה. למה? כי המכשיר ישן וסלקום לא תומכת בו. זה מכשיר שאתם מכרתם לי ומראש כבלתם אותי. עכשיו, כשאני בחברה אחרת אני רוצה להשתמש בטלפון שאני -שילמתי- מהכסף -שלי- אתם לא מוכנים לשחרר אותו? אין את האפשרות, כי הקוד שגוי. קוד שגוי? זאת בעיה שלכם שהקוד ששמתם שגוי. לא, זה סוני אריקסון שמה. ואתם מכרתם. אבל עדיין אני לא יכולה לפתוח את זה. אוקיי, אז תביאי לי מכשיר אחר. אני לא יכולה להב…
-
- 80 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הבנה מרובה הבנתי שאני ממש צריך (רוצה ליתר דיוק) סמארט-פון. באופן חד משמעי ירדתי מהאיפון מהסיבה שהוא מאד נעול ואין אחריות! (אז בבקשה נא לא לדבר על האיפון כאפשרות..) הדרישות שלי מהמכשיר הן די פשוטות מהסיבה שאני איש שנמצא המון בדרכים, בשטח ויש לי מעט מאד זמן להתעסק עם המכשיר בבית. אז ככה: זמן סוללה - אין לי גישה לחשמל לפעמים לכמעט שבוע אני צריך להיות זמין גם כשזה אומר רק להתקשר למשך שיחה של 20 שניות פעם-פעמיים ביום ולהודיע שאני חיי . GPS - אני נמצא הרבה בשטחים ואני צריך GPS אמיתי כזה שיתן לי נקודות ציון גם כשאין לי אינטרנט או קליטה סלולארית או WIFI (במדבר לא מוצאים איזה הוט-ספוט על איזה גמל!) ולא כזה שעובד על אנטנות הסלולר (תתפלאו עדיין יש כאלה). כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר סלולרי בעלות של עד 1700 ש"ח. המכשיר מיועד לאחי - בן 14, לא משתמש כבד, בעיקר למוזיקה, משחקים, הודעות, אינטרנט. חשבתי על מספר מכשירים שיכולים להכנס לתקציב שלי: NEXUS 4 GALAXY S3 / MINI אייפון 4 / 4S אני לא יודע במה לבחור. הבנתי שיש דרך לקנות מחו"ל (MUSTOP) ובכך להוזיל משמעותית את העלות. אשמח לחוות דעת לגבי סוג הסמארטפון / מאיפה לקנות. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לאמא שלי בדיוק נהרס הפלאפון. הבטריה מתה, השקע לחיבור מיני usb לא עובד יותר. הוא שרד המון זמן. הדגם היה monte 5620, והיא כמעט היתה מרוצה ממנו, מפני שהוא היה איטי מידי. אם יש משהו במחיר הזה שמתאים לפאלפון, לא לחרוג יותר מדיי, מסך סביר ופשוט חומרה קצת יותר טובה תספיק, לא צריך שום פיצ'רים מיוחדים. חשבתי על Huawei U8180 Black, אך לפי KSP אין תאימות לפלאפון. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית המתרחבת במהירות מאמצת את השבב המפואר ביותר של קוואלקום כבסיס למותג חדש - ויש גם תוכניות לדגמים מקבילים עם שבבי הדגל מבית Mediatekלכתבה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת DOOGEE מתכוננת להשקת דגם מתקדם (יחסית) עם סוללה בקיבולת שגדולה פי 4 ויותר מזו של מכשיר מודרני ממוצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-