גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אבא שלי מחפש טלפון סלולרי חדש עם מסך גדול יחסית (מגיע מנוקיות ישניות ובלאקברי 9700 שהוא לא הסתדר איתו ועשה לו לא מעט בעיות) אבל רזולוציה יחסית קטנה - כיתוב גדול וברור או לפחות אפשרות לזום וגלילה נוחה. אנחנו ברשת של הוט מובייל אז צריך שהוא יתמוך בתדרים 850 ו- 2100 בדור שלישי. הוא רוצה שתהיה בטלפון אפשרות לגלישה באינטרנט וניווט באמצעות GPS. מאד חשובה אמינות הטלפון, איכות שיחה והידידותיות למשתמש, אם אפשר להגדיר אותו שיהיה ברוסית, יתרון. התקציב לטלפון הוא עד 1000 שקלים (חדש, לא יד שניה), אלא אם כן יש משהו ששווה להוסיף עבורו כמה שקלים ויתאים טוב יותר מהשאר. עברתי קצת על טלפונים בזאפ וקרצו לי ה- motorola defy mini xt320 בגלל העמידות לאבק ומים או ה- sony xperia tipo, הם…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלות האלה גם נוגעות לי, אבל גם לעוד הרבה אנשים אחרים אני מאמין. אני רוצה מכשיר סלולרי סביר, אבל אני לא רוצה לשלם הרבה או להתחייב לשנים. אני רוצה תעריפים טובים, אבל אני לא רוצה להתחייב או לשלם על שיחות שאני לא יעשה. האם יש פתרון לאדם כמוני בשוק הסלולרי בישראל ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה להחליף לאמא שלי את הטלפון. ורוצה משהו ברמה טובה ולא יקר מידי. תקציב של 1500 שקלים בערך. השאלה היא האם עדיף לקנות אחד מהסינים דגם חדש או שעדיף דגם סמסונג ישן.. למשל הגלקסי s6 שעולה היום בערך 1500.. מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע עם K800i של SE, בזמנו היה חשוב לי מיכולות הצילום שלו, כיום זה פחות מעניין אותי, והטלפון כבר שרוט בצורה קשה. רכשתי לאחרונה אוזניות בלוטות' סטריאו של מוטורולה דגם S9, ואני משתמש בהן בספורט. כשהטלפון נייח ואני מסתובב לידו אין בעיה עובד מצויין. אבל אם אני זז והוא במכנסיים (בין אם הליכה או רכיבה על אופניים) אז לפעמים ישנם הרבה ניתוקים, לפעמים קצת פחות, אבל היום באופניים למשל היה ממש בלתי נסבל, גם להחזיק אותו ביד עדיין לא היה תקין לחלוטין. אני מעוניין במכשיר פחות מאסיבי מה-K800 השמן שישמש לי בעיקר כנגן מוזיקה מעל הכל, כך ששליטה נוחה ועוצמה גבוהה חשובים. משהו שאפשר לרכוש לו רצועה שתתלבש על הזרוע בזמן שאני רוכב. כמו כן אני לא מתכוון להוציא 2000 ש"ח על המכשיר, מעדיף למצוא…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר עם מסך מגע אבל כל אחד שאני מוצאת אומרים לי שהמגע לא טוב. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר עם מסך מגע טוב , ושהוא לא יהיה יקר ? מישהו יודע אם המגע של נוקיה 5230 טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול.....האים יש תוכנה שלמשל אחד מאנשי הקשר שלי יכול לדעת את מיקומי ואים כן איך אני יכול לבטל את זה?וכמובן שהביטול לא יפגע בתוכנות שמשתמשות בשירותי מיקום וכו... בנוסף איזה אנטיוירוס+פיירוואל לא חינמי הכי טוב למערכת אנדרואיד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סלולרי שיחליף את המוטורולה הישן שלי (בן 6 שנים בערך) ברשת סלקום שיש לו סאונד שגורם לי לחשוב שיש לי בעיות שמיעה. אלה התכונות שחשובות לי לפי סדר: 1. רמקול איכותי, הגברה טובה ובכלל כל נושא הסאונד שיהיה איכותי - אני חייב להחזיק את הסלולרי ביד כי ליד האוזן המוח מתבשל אצלי מהר 2. עוצמת שידור נמוכה ככל האפשר 3. סוללה גדולה 4. לא צריך מצלמה, מסך מגע, יותר ממסך אחד, הכי פשוט אבל אם אפשר, שיהיה גם טייפ דיגיטלי (יש כזה?) אם יש מכשיר ממש מומלץ במחיר גבוה יותר, אשקול לעלות בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כשאני מגיע הביתה, אני שם את הסלולרי איפהשהוא, שוכח ממנו ולא שומע שיחות נכנסות. האם יש מכשיר דמוי טלפון קווי שאני יכול לחבר לו (אלחוטית/בלוטות') את הסלולרי כך שיצלצל כשנכנסת שיחה ? כזה שאפשר לחבר לו שלוחות (אלחוטיות) לחדרים אחרים בבית. אני מנוי אורנג' ושאלתי אותם אם הם מציעים קו ביתי שיצלצל יחד עם הסלולרי, אמרו שאין. תודה.
-
- 16 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
הקישור: http://www.dealextreme.com/p/3-5-capacitive-android-2-2-dual-sim-dual-network-standby-quadband-gsm-tv-cell-phone-w-gps-wi-fi-70778 נראה soc חלש למדי, מישהו מכיר / התנסה. אני יודע שזה לא תומך דור 3 בדרך כלל יעבוד עם wifi. שימושים עיקריים, שיחות, smsים פייסבוק ומסנג'ר.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
Samsung Show W790 ה- Samsung Show W790 הוא טלפון חדש של סמסונג והראשון שלה הכולל בתוכו מקרן DLP מזערי. לטלפון יש גם מסך מגע מלא מסוג OLED יפיפה בגודל 3.2 אינץ', מצלמה 5 מגה פיקסל ועוד. כמו שאפשר לראות בסירטון, פה, המכשיר כולל את הממשק של סמסונג, ה- TouchWiz, והרגישות של המסך אינה מהטובות שיש. לדעתי מגניב ברמות, ונראה שהמקרן עובד מעולה ולדעתי יהיה מאוד שימושי. לפרטים המלאים והסרטון: http://www.gadgety.co.il/1050/samsung-show-w790-סלולרי-עם-מקרן/
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיון העבר שלי עם סוני אריקסון (K800, W880 ועוד כל מיני דגמים נוספים אצל חברים) הביא אותי למסקנה שהמכשירים שלהם מעולים, חוץ מדבר אחד - בכל הנוגע לרמקולים שלהם (אפילו במכשירים שמיועדים לסאונד, מסידרת "Walkman" לכל הרוחות!) הם פשוט תקועים אי שם בשנת 1992, פשוט רמקולים מזעזעים באיכותם ועוד יותר מזעזעים בעוצמתם. הרבה פעמים מצאתי את עצמי למשל במקומות קצת (!) רועשים מפעיל את הספיקר ומצמיד אותו לאוזן כמו שיחה רגילה בשביל להצליח לשמוע משהו.. ספיקר במהלך נסיעה ברכב למשל - פשוט בלתי אפשרי. חלש מידי. ברוב הזמן זה לא מפריע לי כי אני במילא עם אוזניה, ובכל הנוגע לצלצול - אני מעדיף שהטלפון במילא יהיה על רטט בלבד (אולי בתת מודע בגלל שהצלצול כלכך צורם ומגעיל). אני מחפש מחליף ל-W880 שלי. …
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם כמה טוב לחזור לפורומים כאן... ועכשיו לענייננו: הN73 שלי כבר עשה את השלו והגיע המן להגיד לו להתראות ולחפש שותף חדש... אני בדרך כלל נצמד לנוקיות - עד שבדקתי את ה5800 שעל פניו הוא נראה מכשיר מאוד נחמד אבל המסך מגע שלו לא כ"כ נוח בהשוואה לאייפוד טאצ' שלי (הוא ממש נוח) לא נוח לבצע פעולות, אין הרגשה של עבודה רציפה והמקלדת לא משהו - בלי להזכיר את האיטיות בכלל. רציתי לדעת האם ככה הם כל מכשירי המגע של נוקיה והאם קיים איזשהו חנות תצוגה-שירות שבו אני יוכל לשחק ולבחון את המכשיר וכל זה לפני שאני מתאהב בN97 רק בגלל המפרט שלו... לגבי כל הHTC והאנדרואידים, אותם אני פחות מכיר - הם מומלצים?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני אומר - נחמד מאוד - כל הכבוד - וכו'...אבל איפה הגלקסי כמכשיר סלולרי?!!? בכל מקרה ה-TAB יהיה זמין מה-13 לחודש באתר של סלקום מה-17 לחודש בכל שאר נקודות המכירה.מעניין מה יהיה היקף המכירות מקור: http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EklyFZFyAlwfKhsUVV&tmpl=pkt7&style=pkt7
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש מכשיר סוני אריקסון W660 שנקנה בסלקום. לאחר המעבר לגולן טלקום גיליתי שהמכשיר נעול ע"י סלקום לכרטיסי סים של סלקום בלבד. הגעתי אליהם היום למרכז ליד קניון הזהב, בראשל"צ, והתיישבתי מול הנציגה ספיר. ביקשתי ממנה שתפתח את המכשיר עבור כרטיסי סים אחרים. הלכה. חזרה. סליחה אבל אני לא יכולה לעשות את זה. למה? כי המכשיר ישן וסלקום לא תומכת בו. זה מכשיר שאתם מכרתם לי ומראש כבלתם אותי. עכשיו, כשאני בחברה אחרת אני רוצה להשתמש בטלפון שאני -שילמתי- מהכסף -שלי- אתם לא מוכנים לשחרר אותו? אין את האפשרות, כי הקוד שגוי. קוד שגוי? זאת בעיה שלכם שהקוד ששמתם שגוי. לא, זה סוני אריקסון שמה. ואתם מכרתם. אבל עדיין אני לא יכולה לפתוח את זה. אוקיי, אז תביאי לי מכשיר אחר. אני לא יכולה להב…
-
- 80 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-