גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
כמובן שישראל לא אחת מהן: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=311135
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני הבעלים של נגן COWON D2 4G, אחד הנגנים הכי טובים שיש בעולם הזה (לדעתי) נקודה. למה טוב? 2.5" מסך מגע, מנגן כל פורמט אודיו שיש אבל מה? אני צריך יותר, לצערי התחביב העיקרי שלי (אנימה) דורש מסכים בעלי פורמט 16:9 ולא 3:4 כמו הD2, בנוסף כל הסרטים היום בפורמט רחב... אני עומד כרגע בפני ההחלטה האם לקנות או לא לקנות את הA3 הנה האפשרויות שיש לי 1. למכור D2 ולקנות A3 = משתלם 2. לקנות A2 יד שניה = נשאר עם שני נגנים אבל הA2 לא עוזר לי הרבה (לעומת הA3) 3. לקנות A3 ולהשאיר את הD2 = יקר אבל כיף ולסיכום המחיר... את הA3 אני יכול לקנות ב1300 ש"ח, 1370 אם מחשיבים את הנרתיק (חובה תמיד) מה אתם אומרים? איך לפעול?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הי!. רכשתי לאחרונה מכשיר htc דיימונד, בעל מערכת הפעלה wm6.1 . אין לו עברית בכלל ואני רוצה עברית מלאה או חלקית. מישהו יכול לעזור לי? וגם אני מחפש תוכנה ל gps מכיוון שאין לו כרטיס זיכרון (אין יציאה) אני לא יוכל להתקין עלוי כל תוכנת gps אז אני מחפש תוכנה שהמכשיר "יחשוב" שיש בפנים כרטיס זיכרון ויצליח להריץ אותה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני רוצה לקנות IPOD TOUCH, ואני מתלבט אם כדאי לי בכלל, אני לא רוצה את הiphone החדש ב600 דולר וממש לא רוצה אותו ב200 אבל לשלם זיליון דולר בתשלומים לat&t אז ipod touch נראה כמו הפיתרון הכי טוב (כמובן שאני אנסה לקנות מחו"ל ב300 דולר במקום פה ב2000 שקל) עזרה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים... אני מחפש נגן (4GB לפחות אבל מאד רצוי 8GB ) ואוזניות בתקציב של 500 ש"ח חשבתי על M6 + AKG 412... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5802&perur=2&t=12&c=390 פלוס כרטיס MICRO SD 4GB במחיר של 200 דולרים ? המבצע בדיוטי פרי. האם המבצע שווה את המחיר? והאם הנגן מוצלח יחסית למתחרים בשוק? קראתי בזאפ ביקורות ואני צריך המלצות נוספות.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקע אני מתגייס עוד עוד שבועיים , חשבתי להחליף את הפלאפון לאיזה משו חדשני , עד עכשיו היה לי Z610i ודווקא נהנתי ממנו אבל אני רוצה פלאפון שיהיה טוב גם בתחום האמפי , ושיחסוך לי את התרחה להסתובב עם שניהם. למישהו יש המלצה על פלאפון כזה ברשת אורנג'?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר מדגם N95 8GB והוא מגיע עם GPS מובנה ותוכנה של NOKIA MAPS אבל מסתבר ש התוכנה עדין לא תומכת בארצנו הקטנה רציתי לדעת אילו תוכנות אני יכול להשתמש ב GPS שברשותי שניתנות בחינם או על ידי פריצה והאם התוכנה של MIO תומכת במכשיר הזה? תודה רבההה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי היום את המכשיר הנ"ל ושמתי לב ש"קיצצו" את מה שמתלווה אליוף כלומר חיפוי + פאוץ' קטן לנגן. הבנתי כבר שתמיד אוהבים בארץ להוריד את התוספות שמביאים למכשיר מתנה, ואז למכור אותם בכסף (כמו שעושים עם הרכבים למשל). בכל מקרה, צריך לדעת איזה חיפוי פלסטיק / סיליקון יגן בצורה טובה על המכשיר..חבל לי לזרוק 400 ש"ח על מכשיר ואז לראות את כולו למחרת בשריטות מעצבנות TNX!
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי שאני קונה אייפוד של 160GB, והחלטתי שאני קונה או מIVORY או מ KSP, כי לשתי החברות יש את המחירים הכי זולים שמצאתי. עכשיו מבחינת אמינות וזה, יש מצב שאני מקבל את האייפוד מאחת משתי החברות משומש? או שרוט או משהו? או שהם נותנים לי אותו חדש מהחברה APPLE? זה מאוד חשוב לי, אני לא רוצה אייפוד דפוק ומשומש , וגם קטע האחריות מאוד חשוב לי, אם זה יתקלקל מי יתן לי יחס חם יותר? תכלס חברים, על מה אתם ממליצים ? זה אותו מחיר, IVORY או KSP? הנה קישור לשתי החברות : IVORY - http://ivory.co.il/product.asp?productid=1622&CatCode=330 KSP - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 נ.ב- מדובר בסניפים של חיפה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה שתאפשר לעשות פשוט העתק-הדבק למכשיר של חבר שלי, שכן אני ממש לא רוצה להסתבך עם אייטונס וכל הקטע של יצירת הפרופיל מה שמצריך אותי לגבות את כל האייפוד שלו במחשב שלי וזה לא מקובל עלי : כמובן שהמטרה היא להעתיק קבצים [וידאו ליתר דיוק] ושהנגן גם יזהה אותם ויפעיל אותם ולא ישמש ככונן חיצוני בלבד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הנוב הכי גדול בעולם בנושא פלאפוונים.. ולכן אני שואל אתכם - אני יכול לקבל כל אחד מהם בחינם 100% מאמא שלי שקיבלה סטוק שלהם... איזה אחד לבחור ? על הנייר נראה שעדיף לבחור ב- 6500 אבל מה אתם אומרים ? תודה זה חשוב חברה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונןשל הנגן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. ניסיתי כמה פעמים. האם הנגן צריך להיות דלוק כשאני מחבר אותו למחשב?מה עושים? האם אולי זה קשור לזה שהכונן והספריות מופיעות על המחשב באנגלית והשפה במכשיר היא עברית? HELP.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מתכוון להשקיע בסכום המדובר לאחר שכבר פתחתי בקשה על נגן אחר, שלא מצא חן בעיני לסופו של דבר. שמעתי יותר המלצות על ה iRiver E100 2GB, מה שכן גם אפשרי להוסיף לו עוד 8 GB בכרטיס זכרון למקרה שאני אצטרך בעתיד. לא ראיתי שאפשר לעשות את זה ב Meizu M6 4GB. אם כך מה עדיף? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איזה פולט הכי מעט קרינה: נוקיה 6230I מוטרולה W375
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כותרת. מאחר שהנגן המובנה יודע לעשות רק random שהוא כבר קבוע מראש ( נגיד תמיד יהיה 21 - 77 - 15 - 90 וככה הלאה..) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי GPS חדש מדגם מערכת ניווט GPSוC320וMio שמתחבר לחיבור של המצית ברכב רציתי לדעת שכאשר אני מכניס שירים לGPS בכרטיס זיכרון ומשמיע..אם אפשר בעזרת זה שזה מתחבר לאוטו לשמוע ברמקולים של האוטו את המוזיקה מהGPS ? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-