גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום , לא יודע אם זה המקום , אבל יש לי 6280 בן שנה ופתאם (לא בהדרגה) הסוללה שלו מתרוקנת לי אחרי 4 שעות ( לאחר הטענה מלאה). קניתי סוללה חדשה , קניתי מטען חדש , וזה לא עוזר.. אפשר לתקן את המכשיר במחיר משתלם? אפשר למכור אותו ? חבל לי עליו ... שילמתי בזמנו 1800 שקל ! תודה חברים !
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השקה רביעית למותג הסיני הצומח בשוק המקומי - במחיר הנמוך ביותר עד עתה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
דרוש סמארטפון למתחילים: אני מתלבט בין ה-SGS2 לבין ה-SGN. סוללה גדולה, אפשרות לשחק עליו משחקים, לשמוע עליו מוזיקה ולראות עליו סדרות (XVID מספיק, אין צורך ב-720P למרות שזה בונוס נחמד). אני הולך להשתמש בו הרבה ל-Waze, אז דרוש סמארטפון ללא רבב מבחינת ביצועי ה-GPS. אולי יש עוד אופציות? משהו של HTC אולי? אולי בכלל Win8 Phone? עד 2000 שקל, גמיש. איזה טלפונים יש בטווח הזה? האם להרחיב את הטווח?
-
- 147 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
אתמול בערב טענתי והיה לי 100% אחרי זה התקנתי fruit ninja וNFS ושיחקתי קצת. הסוללה היתה 80 ומשהו. היום אני מתעורר הפלאפון כבוי, חיברתי למטען והדלקתי, הסוללה מרוקנת לגמרי. זה מראה 70% זמן סוללה לandroid os שזה המון ואף פעם לא היה לי ככה, והגרף מראה ירידה ממש לינארית. למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, הסוללה בגלקסי S2 שלי בת שנתיים וחצי וכבר לא סוחבת. חוץ מזה, היא 1650mAh והבנתי שיש באותו גודל 1800mAh, לאו דוקא מקורית. חשבתי לשדרג את הטלפון, אבל התקנה של רום + לאונצ'ר Cheetah גרמה לו לרוץ מאוד חלק. הבעיה היא רק התרוקנות מהירה של הסוללה, אני מניח שזה מפני שהיא ישנה. תוכלו להמליץ לי על סוללה חדשה שתסחוב היטב יום של שימוש די צנוע, בעיקר שיחות ומעט גלישה? לא משנה אם מהארץ, מאיביי, מאמזון, מדיל אקסטרים וכו'. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://store.antec.com/Product/power/AP-6000/0-761345-29510-9%20%20.aspx 6000mAh במטען של 1A. התחלתי להטעין מיותר מ1% ב11:15, עכשיו השעה 19:45 (8 שעות וחצי) וזה עדיין לא ב75%.. אני מפספס פה משהו? פעם שעברה שהטענתי אותה (מהקופסה למטען) זה היה בלילה אז לא עקבתי אחרי הזמן. (היא מטעינה מעולה וכמו שצריך) ראיתי איפשהו שאמרו שבגלל שהסוללה היא 3.7V והכניסה היא 5V אז מתבזבזת אנרגיה בהמרה, מה שאומר שהסוללה לא באמת נותנת 6000mAh. יכול להיות שהיא בעצם יותר מ6000mAh והמספר הזה הוא אחרי ההורדה של ההמרה, ובגלל זה לוקח הרבה יותר זמן להטעין? (לפי החישוב התיאורטי הפשוט - 6000mAh/1A = י6 שעות.. -- או יותר גרוע ממה שחשבתי, הסוללה נטענת בפחות מ1A? או שני הדברים ביחד? פתאום נד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לקנות סוללה חיצונית לאייפוד טאץ' 4 שלי, ויש דגם מסויים שאני רוצה: Foldable Power Dock http://www.dexim.net/us/products/P-Flip.html כפי שאתם רואים יש 4 דגמים לסוללה, ואני לא יודעת איזה מהם מתאים. 1) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DPA065.html 2) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA165.html 3) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA132.html 4) http://www.dexim.net/us/products/P-F/DCA177.html באף אחד מהם לא רשום תאימות לאיפוד 4, אך אוליי בכל זאת לפי הנתונים שרשומים אתם תדעו מה יתאים. * אני חושבת שהראשון יתאים כי הוא היחיד שמותאם לאייפון 4, אך אוליי יש הבדל בין איפון לאיפוד ולא תהיה תאימות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה על סוללה חיצונית ל(כנראה) HTC ONE S. הבנתי שהמחירים של הסוללות האלה (באמזון לחות) הוא סביב ה-30$- אני רוצה משהו טוב (= קטן ומחזיק ללפחות פי 2 מהסוללה המובנית). אם יש משהו ממש משתלם גם ב-50$ אז אין בעיה, אבל לא להגזים (ראיתי כל מיני סוללות עם קיבולת של איזה פי 6 מהמכשיר עצמו- זה קצת מוגזם לפי דעתי) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי Iriver H320 , אחרי שנתיים בערך של שימוש הסוללה מתחילה קצת לזייף ולהזדקן , שאלתי היא אם מישהו יודע מאיזה דגם הסוללה? או דגם של סוללה חלופית שמתאימה? (חשוב שתהיה באותו עובי ואותם מידות) אני רוצה להזמין אחת מארה"ב. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין מהאינטרנט סוללה מקורית אבל נראה לי שיש מלא זיופים. למישהו יש קישור מתאים? בארץ המחיר לא יורד מ90 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,התחדשתי במכשיר חדש מדגם HTC Desire HD . ראיתי שהסוללה הינה 1200mAh ורציתי לקבל המלצה על סוללה חזקה יותר ואיכותית למכשיר. לא סוללה שתתחמם לי באוזן. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשיר IAUDIO X5L כבר כמעט שנתיים, והסוללה שלו לא כמו שהיית פעם, היא מתרוקנת עכשיו אחרי כ 12 שעות במקום ה 35 שאמורים ליהיות. השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג סוללה למכשיר הזה, ומדריך איך להחליף את הסוללה. אם מישהו יודע, או שביצע תהליך דומה אז שישתף בבקשה איך כמה ולמה... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. חייב לקנות לפני המילאוים סוללה נוספת ל-S3. אפשר גם סוללה רגילה ולא סוללה/כיסוי. מה שחשבון זה אמינית של מוצר - כולם רושמים שזה מקוןרי - אין לי ידע בתחום. מאיפה ניתן לקנות בארץ סוללה למכשיר S3?. - חייב חשבונית מס. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה קישור לסוללה לאייפון 4 עם הקיט החלפה? והאם זה אותו דבר כמו של ה4s? תודה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לקנות סוללה חזקה יותר לN82? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי. יש בעיה בסוללה של הi9100 - לעיתים לפתע היא מתפרקת מהר מאוד וגורמת לכיבוי הטלפון מה שמצריך הטענה של הטלפון מחדש כדי להדליק אותו. בעיה מוכרת? שאלה נוספת, האם מומלץ לקנות סוללות מebay? האם ישנה בעיה לקנות 2450mAh, האם זה משפיע על גודל הסוללה? למשל: 2x Gold 2450mAh High Capacity Battery + Charger for SamSung Galaxy S2 II I9100 שבת שלום ותודה, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגלגול הבא של משפחת מכשירי הפרימיום לשוק הביניים (שתדלג על הספרה 4, כנהוג אצל מרבית היצרניות הסיניות) יוכל להתפאר בטעינת מרבית קיבולת הסוללה הפנימיות בתוך זמן של פחות מעשר דקות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 321 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Galaxy F62 נחשף רשמית בתור התאום המסתמן של ה-Galaxy M62 - והוא עשוי להיות רלוונטי מאוד לכל מי שמייחסים חשיבות עליונה עבור חיי הסוללה שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ככה היום קמתי ב 9-9:30 עם 100% בסביבות 2-3 בצהרים כבר הגעתי ל0 הייתי עם ה WIFI בבית כל היום והשתמשתי בוואטספ . קצת יוטיוב . ומשחקים לא ברמה גבוהה והבהירות על חצי. זה הזמן להחליף סוללה או שלא יהיה כזה הבדל עם סוללה חדשה ? (הפאלפון נקנה לפני שנה וחצי )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הרום המקורי של סמסונג שהודלף (לפי הפירסומים באתר) בגרסת 4.1.2 שמתי לב כי הסוללה נגמרת מהר יותר באופן משמעותי ביחס לגירסה הקודמת שהיתה לי 4.0.4. למישהו יש פתרון? תודה, אלדד כהן
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נקסוס 4 שקניתי לפני ארבעה חודשים. הסוללה נגמרת במהירות וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-