עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Shmeel,

מעוניין לקנות מכשיר GPS. אני לא המבין הכי גדול בתחום אבל כרגע השאלה היא, האם לקנות רק את הGPS עצמו, או כבר לקנות מחשב כף יד משולב עם GPS. ולהשקיע כמה שקלים שאין לי בעייה. האם זה כדאי? מכשיר משולב? וזה לא מאט ועושה בעיות? יש לכם משהו מומלץ? אני מאמין שאשקיע סביבות ה-1500-2000 שח איזו חברה, ואיזה תוכנת GPS מוממלצות כרגע? תדוה מראש

2. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Yoav,

שלום, ידידה שלי מחפשת נגן חדש. הדרישה העיקרית היא לכל הפחות 4GB זיכרון (וכמובן שיותר לא יזיק), ורצוי לא לעבור את ה-400 שקל. גם רדיו ווידיאו זה פיצ'רים נחמדים שכדאי ורצוי שיהיו. היא מאוד אהבה את הסאנסה E260 שעונה על הדרישות האלה. למישהו יש המלצות אחרות/נוספות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by karpad,

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/08/cowon-announces-o2-s9-and-l3.php

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  5. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של מינימום 8GB . חשוב שהוא יהיה עם איכות שמע מעולה ואין צורך גדול להראות סרטים. חשבתי על זן של קריאטיב או אייפוד, העניין הוא שהייתי רוצה שתהיה תמיכה בעברית... אשמח לקבל הצעות או הערות.... תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by GOM(h)z,

יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור. יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה. יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Idan_S,

שלום חברים, לאחרונה קניתי נגן COWON D2 8GB מאוד התרשמתי ממנו ובמבט ראשון אני מאוד מרוצה קניתי גם כיסוי פלסטיק על מנת להגן עליו, אולם חיפשתי קצת באינטרנט וקיבלתי את הרושם שכדאי לקנות גם מגם למסך עצמו כיוון שזה מסך מגע אז הלכתי לבאג וקניתי מגן מסך, הורדתי את המגן שבא יחד עם המכשיר, ושמתי אותו - הבעיה שהוא מושך הרבה אבק ועושה בועות ופשוט מעצבן ולא נוח התמונה לא נקייה איתו מה עושים במקרה הזה? אפשרי ללכת פשוט בלי מגן מסך, זה לא יגרום לחיים קצרים יותר של המסך? אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Or ei,

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ מה שנראה לי מצוין זה D2 16G אבל: הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4) המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש קטן לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה יש למישהו איזה הצעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי נגן זן מיקרו 4GB שקיבלתי לפני זמן לא רב,מדובר סה"כ בדגם לא חדש במיוחד ולכן כבר לא נמצא תחת אחריות. זהו הדגם - http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=213&subCatID=214&prodID=10795&prodName=ZEN%20Micro&subCatName=ZEN&CatName=MP3+Players לאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה בזמן השימוש בו. ברשותי אוזניות JBL 220 שנבדקו במקומות אחרים ונמצאו תקינות לחלוטין. אני לא מצליח לשמוע סאונד בצורה חלקה,או שאני שומע רק בצד אחד,או שאני שומע שיר ומצליח לקבל רק את המוסיקה ללא השירה,או ששומעים מאוד חלש.כל הבעיות הנ"ל נפתרות לכמה שניות אם משחקים עם החיבור של האוזניות בתוך הנגן,קצת לסובב לצדדים או פנימה\החוצה,אבל הבעיה שוב חוזרת... כנראה ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בבעלותי נגן zen vision שקניתי בחו"ל (30 ג'יגה). יום אחד הנגן החליט לשבוק חיים הלך ההארד דיסק אז ככה שאין לי מה לעשות ואני צריך לשלוח אותו לתיקון דיברתי עם איסטרוניקס והם רוצים שאני אביא את הנגן אליהם, אשלם 80 שקל על בדיקה ורק אז הם יגידו לי כמה יעלה לי להחליף לו את ההארד דיסק מישהו פה יכול להגיד לי כמה בערך זה יעלה לי כדי לדעת בכלל אם זה רלוונטי????

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by J0n1,

אני מחפש נגן MP3 שיעמוד בדרישות האלו: 1. שטח אכסון גדול 2. איכות ללא פשרות 3. תמיכה בFLAC על התמיכה בFLAC אני מוכן לוותר ולעבור לMP3 ב320, אבל בשביל זה צריך שטח אכסון גדול (כמה עשרות ג'יגות) אני מעדיף לא HDD משום שאני אקח אותו גם לריצות, אבל לא נראה לי שיש פלאש בתקציב הזה. אשמח להעצות, אם אפשר אז ביותר זול. תודה :] חשבתי על האייפוד, איך האיכות שמע שלו?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by most,

שלום, קניתי לפני כשנה קליפ 2 GB מ KSP עשיתי את כל העדכוני קושחה עד לעדכני ביותר אם זיכרוני לא מטעה אותי היה לי רדיו הרדיו אינו מופיע בתפריט האם יכול להיות? מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by --Adidas,

יש לי n73 והפלאפון הזה איטי ,וכל פעם יש לו בעיות .. אני רוצה להחליף אותו לאיזה מכשיר אחר תמליצו לי על משהו ... ועוד שאלה יש לי ביטוח עליו בסלקום אם אני הולך אליהם יש מצב הם מחליפים לי אותו למשהו אחר לפחות ל music edition או טלפון אחר אולי בתוספת תשלום

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by zombie,

אמא הביאה מוטורולה V3 מארה"ב אבל אין בוא עברית... מאיפה אני מוסיף?ואיפה אני יכול לצרוב אותיות בעברית למקלדת? אהה ומאיפה אני מוריד עליו סקינים צלצולים ערכות נושא ושטויות?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3. מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו. נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו). תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם... קריטריונים: 1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית. 2) זמן בטריה סביר. 3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן. 4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים. 5) מסך מגע יהיה נחמד. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by torrentspy,

אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by deluxe,

אני מחפש נגן שמיועד בעיקר למוסיקה.... עם איכות סאונד מצוינת, תמיכה בפורמטים כמו FLAC, מערכת הפעלה בלי באגים שתומכת בעברית מלאה, מקום של 8 ג'יגה וחריץ הרחבה, סוללה טובה, הרבה אפשרויות של פלייליסט, השמעה אקראית וכדו'.., רדיו + הקלטה ממנו. תקציב: 500-600 ש"ח... מי שיש לו המלצה מאוד יעזור! תודה!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  19. היי, אני מתכנן לקנות פלאפון חדש של SE [רק שלהם, לא יעזור כלום אני הולך רק על SE] בכל מקרה, לאחרונה אורנג' התחילו לשווק מכשיר ששמתי את עיני עליו כבר תקופה די ארוכה...הC902... מדובר במכשיר עם ציפוי אלומיניום, דק רצח, עם מצלמה 5 מגה פיקסל + אוטופוקוס + מצב מקרו + פלאש תמיכה עד ל-8GB זיכרון, רדיו, כולל RDS [מקלט רדיו + משדר רדיו], מצלמה קדמית באיכות 1.3MP, וכל שאר הפיצ'רים המעולים של SE, כולל הפיצ'ר החדש ביותר, החישן תנועה [שמאפשר לסובב את המכשיר והוא יתאים את התפריטים והתמונות שלו למצב רוחבי או אופקי בהתאם]. +למכשיר יש כפתורי מגע על המסך שייעודיים אך ורק למצלמה. הקיצורו...תהיתי אם למישהו יש חוות דעת על המכשיר, האם הוא שווה? האם הוא מהיר? האם אין בעיות טכניות? איך המצלמה? תמ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. רכשתי 6120C לפני יומיים ואני מניח שהוא מריץ סימביאן 9.2 S60 3rd Edition כמערכת הפעלה. מצאתי דפדפן של אופרה לגירסת סימביאן זו באתר ישראלי מוכר, האם אני יכול להתקין אותה על ה6120? האם מישהו יודע אם אופרה טוב יותר מהדפדפן שמגיע כברירת מחדל(יותר לכיוון המחדל)?האם זה WAP או סוג אחר של גלישה סלולארית? או דפדפן אמיתי כמו של מחשב שולחני? שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  21. Started by QQQ,

אני נעול על המכשיר הנ"ל... עכשיו הם אמרו שיש להם את 2 הצבעים (שחור וכסף), אבל השחור MADE IN CHINA והכסוף MADE IN FINLAND. שניהם כמובן אותו מחיר. איזה עדיף לי לקנות לדעתכם? בעיקרון הייתה לי נטייה קטנה לכיוון השחור אבל אולי עדיף MADE IN FINLAND...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by deluxe,

מישהו הספיק לנסות את נוקיה N78, ראה אצל חבר וכדו'? אשמח לקבל חוות דעת על הטלפון, יתרונות, חסרונות וכו'.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shumaher,

צריך המלצה על פלפון אם וירליס עד 1500 שח תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by isildur,

archos יצאו היום בהכרזה על שלושה מכשירים חדשים ה-5, 5G וה-7 כאשר המספר מייצג גם את גודל המסך המכשירים החדשים יגיעו עם wifi כמובן, יכולת לנגן HD ודיסקים קשיחים בגדלים בין 60 ל-250 ג'יגה בדגם ה-5 ו320 ג'יגה בדגם ה-7. ה-5G מגיע גם עם אינטרנט סלולרי דור 3.5. לפרטים נוספים: http://www.archos.com/products/imt/index.html?country=global〈=en

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by prince8900,

אני רוצה לקנות את ה-n95 8g אבל בסלקום רוצים עליו 4320 ש"ח ואני מצאתי באינטרנט אותו ב-2400 ש"ח. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו לא דרך סלקום ולבוא אליהם איתו ולהתחבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים