עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהי שעובדת איתי גילתה שמישהו שלח בשמה הודעות, תמונות וסרטוני זימה לחברים שלה בווטסאפ. בהיסטוריה של הווטסאפ בטלפון שלה לא היה זכר לדברים האלה, והיא גילתה על כך במקרה מחברות שלה ששאלו אותה מה פשר ההודעות שהיא שולחת באמצע הלילה (בזמן שהיא בכלל ישנה). היא גילתה בדיעבד על שני מקרים: פעם אחת בינואר השנה ועוד פעם אתמול בלילה. ייתכן שהיו עוד מקרים שהיא לא יודעת עליהם, משום שהפורץ מתוחכם - אם מי שהוא שולח אליו הודעה לא מגיב, הוא רושם לאחר כמה זמן "בטעות", כדי שלא יחזרו בהודעה לבעלת המכשיר. כאמור, לה אין דרך לגלות על השיחות האלה, משום שהן לא מופיעות בהיסטוריה שלה. ועוד פרט: נשלחו תמונות וסרטון שאפילו אין לה בטלפון ושלא קיבלה מאחרים. כלומר מקור הקבצים אינו בטלפון שלה. המכשיר הוא …

2. שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofersor,

היי איך אני מנקה ומחטא אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. האם אפשר לנקות את הפלסטיק וגם את העור שמסביב החלק של האוזן במגבון אלכוג'ל של סנו אנטיבקטיראלי, או שזה יהרוס את הציפוי / עור של האוזניות ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by GbeTech,

אהלן. שוקלים לקנות נקסוס 10 לבית. ידוע שגוגל לא משווקים את הנקסוס לארץ בצורה רשמית. אבל ראינו בחנויות כמו אייבורי, KSP וכו' נקסוס 7 במלאי. מה זה אומר מבחינת אחראיות? במה שונה הנקסוס 7, והאם יש אחראיות על ה-10 אם אני קונה אותו מחנות בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Nexus 7: 16GB for $199 and 32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart. Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.Nexus 10: 16GB for $399; 32GB for $499; available on 11/13 in the Google Play Store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan. הכל מ-13 לנובמבר http://googleblog.blogspot.co.il/2012/10/nexus-best-of-google-now-in-three-sizes.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. לאחר מספר התייעצויות פה בפורום החלטתי שהסמטארפון העדיף והמשתלם ביותר כרגע הוא הנקסוס 4 של LG (למרות החוסר הכרטיס הרחבה לזיכרון ולמרות שאין סוללה שניתנת להחלפה). ראיתי שמוכרים אותו כאן ב 1745 ש"ח ב-12 תשלומים: http://www.bestmobile.co.il/product.asp?id=1129 אני יודע שאפשר לקנות מהאתר usa.buy2.co.il אותו בכ 1500 ש"ח, אבל זו עדיין קנייה מחו"ל, ויש צורך לקנות מחנות פה בארץ. בנוסף המחיר בלינק הנ"ל הוא כנראה לא סופי, כי כתוב שם "למחיר סופי ניתן להגיע לסניפי הרשת", מה שאומר שכנראה יהיה אפשר להוריד להם את המחיר. עכשו אני יודע שהנקסוס 5 אמור לצאת בקרוב (אולי אפילו עוד החודש), אז השאלה היא האם כדאי לקנות את הנקסוס 4 היום או לא? אני יודע שאף אחד לא יכול לחזות את הע…

8. Started by drbrain,

שלום חברים אני על סף קניית נייד חדש ומעוניין לדעת מה עדיף נקסוס 4 או גלסקי 3 ? אני יודע ששניהם 4 ליבות 1.5 מהירות עם 16 גיגה זיכרון אני יודע שחברות המעבדים שונות (לא אותו הדבר) אני יודע שבנקסוס לא ניתן להחליף בטריה והרחבת זיכרון לעומת הגלקסיי - לא ממש מפריע לי אני יודע שבנקסוס 2 גיגה זיכרון ובגלקסי 1 גיגה חשוב לי נושא אורך חייב הבטריה בין טעינות אני מחפש את השורה התחתונה זה או זה ? תודה רבה לכל העוזרים

9. אז ככה, קיבלתי את הנקסוס שלי בדיוק לפני חודש מאתמול - והלילה הוא נפל לי (בפעם השלישית בחודש הזה) מגובה הבטן וזכוכית המסך הקדמי שלו נשברה לרסיסים. התצוגה עובדת מצוין והמכשיר נדלק אך הטאץ' לא (למעט נקודה ספציפית במסך) והוא מלא רסיסים ושברים. יש עליו אחריות מגוגל פליי (נקנה בארה"ב) - האם האחריות תופסת על זה - ואם כן - ניתן לנצל אותה בארץ? אם לא - כמה עולה תיקון של דבר כזה לזכוכית (אני מניח שלא צריך להחליך את כל המסך, הוא עובד סך הכל) ? תודה רבה רבה

10. Started by Jules Winnfield,

בימים האחרונים אני מחפש נקסוס 4 במחיר שפוי ושמתי לב שהמחיר נע בין 1800-2200 כשההבדל בין הנמוך לגבוה הוא האחריות פרטית למחיר הנמוך ואחריות יבואן (רונלייט) מחיר הגבוהה . האם שווה את ההפרש? האם לנקסוס אמינות שנויה במחלוקת? נ.ב מדובר על הנקסוס 16gb

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by geigera,

שלום רב יש לי את המכשיר חצי שנה אם הגרסה האחרונה של האנדרואיד (נדמה לי לוליפופ). מדי פעם כשאני מדליק אותו הוא נתקע בשלב העלייה (עם העיגולים שרצים לכל הכיוונים) ורק כשהסוללה נגמרת אפשר לטעון אותו ולהדליק מחדש. בדרך כלל זה קורה כשאני מנסה להדליק עם סוללה חלשה. הפעם זה קרה עם סוללה חצי מלאה, ואני לא בטוח אם זה קרה באמצע שהיה דלוק או שהוא נכבה. בקיצור, שעות שהוא תקוע וזה יכול לקחת עוד ימים. יש משהו לעשות לפני שאני מבזבז זמן והולך לחנות (זה עוד באחריות)? אם לא, מה לבקש מהחנות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

נו מה נסגר? 5 ימים מאז ההכרזה ועדיין לא ראיתי שום ביקורת ברשת, רק hands on... איפה כל ה-in-depth reviews של המכשיר הכי מדובר בתקופה האחרונה? אינטרנט אתה שיכור?? תתעורר! מבחני סוללה? משהו? (של אתרים רציניים, לא cnet וכאלה ב"ביקורות" של חצי עמוד עם כתב שמסביר במילים שלו את ה-specs..) *post your nexus 5 reviews links here*

13. Started by domuzy,

לא מזמן הוסבר לי שכדי לשנמך את הלוליפופ לKK עליי להיכנס לhammerhead (לקובץ BAT) מהמחשב, כשהנקסוס מופעל על FASTMODE ומשם זה פשוט ירוץ מעצמו... אז זהו, שלא ממש מצליח לי כבר בשלב הFASTMODE, כנראה כי לא ברור לי פרט קטן: אני לוחץ על VOL DOWN+START וכשאני נכנס לאפשרויות של המכשיר (הקטע עם שני הVOL יחד עם הסטארט לא עושה כלום), דולק לי באדום קטן למטה "FASTMODE" אבל לא ברור לי אם עליי לאשר לו START אחרי שאני רואה את הFASTLOAD באדום או פשוט להשאיר אותו שם בלי סטארט/ריקאברי/ריסטרט בוטלואד. בהנחה שצריך לאשר לו סטארט כשהFASTLOAD האדום מופיע, אז המכשיר מתחיל כרגיל ואני לא רואה שום דבר שונה או מיוחד. אני לוחץ על קובץ הBAT בhammerhead והוא פותח חלון שחור של הCMD, אומר שהוא לא מזהה ואחרי …

14. Started by maor6600,

הייי, אני ממש מתלבט איזה פלאפון לקנות- נקסוס 5 או lg g2. מה כדאי? הבנתי שהמחיר שלהם די זהה.. ד"א הקנייה מתבצעת בארה"ב.. עברית אוכל להתקין בשניהם? תודה רבה!

15. היי, אתמול בערב הנקסוס 5 שלי עשה עדכון גרסה ומאז הוא לא מתחבר לרשת. עשיתי חיפוש ידני, חיפוש אוטומטי וניסיתי להתחבר מספר פעמים אבל הוא לא מתחבר. למרות שהוא מזהה את הסים ומי הספק. בדקתי שהסים תקין ע"י העברתו לנקסוס 5 אחר והוא אכן תקין. אשמח להצעות לפתרון.

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by RAND25,

מה שקרא כך קרא מחקתי את כתובת המייל שהיתה משויכת לפלאפון שלי והחלפתי אותה בחדשה להפתעתי גם כל הטלפונים שהיו רשומים כאילו נמחקו הבנתי שזה ניתן לשחזור וגם שבפועל הם לא נמחקו אני פשוט לא יודע איפה הם אפשר להעזר במישהו כאן בכדי בכדי לשחזר את אנשי הקשר שלי ממש תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by taltola,

שלום לכולם, נמאס לאחי הגדול מאפל, והוא חושב לרכוש מחר נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח. מה דעתכם? יש למישהו את המכשיר הזה? איך הוא? ברור לי שיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל גם במחיר הרבה יותר גבוה. השאלה האם הם שווים את ההשקעה? ובכלל... מה לפי דעתכם הסמארטפון שהכי משתלם לקנות כיום בשוק? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מחיר נקסוס 5X מתייחס לגרסת 16GB, ומחיר נקסוס 6P לגרסת 32GB. http://www.androidpolice.com/2015/09/28/nexus-5x-will-start-at-379-99-available-for-pre-order-on-september-29th-in-the-u-s-uk-korea-japan-and-ireland/ http://www.androidpolice.com/2015/09/28/exclusive-nexus-6p-will-be-available-for-pre-order-on-september-29th-starting-499-99-in-the-u-s-uk-ireland-canada-and-japan/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by taltarablus,

ברקע הדלפות חוזרות ונשנות של מכשיר הנקסוס הבא, תמונות חדשות מציגות לנו את מכשיר הנקסוס של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

20. Started by HairyAss,

http://dx.com/p/google-nexus7-7-capacitive-screen-android-4-1-quad-core-tablet-pc-w-wi-fi-gps-nfc-black-159006 ושאלה לגבי הארורה 2 (ובכלל הטאבלטים של איינול) האם הטאצ' במכשירים האלה מגיב טוב? אלה שרכשו אותו, האם יש דילאיי בין הנגיעה לתגובה? העניין הוא שיש לי טאבלט של יונדאי (קניתי לא מזמן ברוב טיפשותי) עם חומרה די דומה לארורה (1024X600, MALI400, 1GB, A10, IPS) ובמשחקים כמו פרוט נינג'ה למשל, שהתגובה חייבת להיות מדוייקת, החיתוך של הפירות במשחק נעשה בדילאיי לנגיעה ואז אתה מפספס. זה מציק לאללה..

• 41 תגובות
    • 7.8k צפיות
  21. שלום, יש/ לי מכשיר כמו שציינתי בכותרת - נקסוס 7 2012. מאז שהתקנתי את האנדרואיד 5 וגם עם העדכון ל-5.1 הוא עובד מאוד לאט. התגובה של המסך מגע היא איטית וגם פתיחה של אפליקציות היא מאוד איטית. ניסיתי לעשות לו הארד ריסט אבל זה לא פתר את הבעייה. מה עוד ניתן לעשות? אני מעדיף לא לעשות לו רוט כי אין לי כרגע זמן בשביל ללמוד את כל הפרוצדורה ולהתעסק עם זה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by sledgehammer,

שלום שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן ( שם משתמש אחר). אז ככה, יש לי נקסוס 7 2013. ושכחתי את המטען רחוק ממני. אני זוכר שהoutpot שלו זה 5.2 וולט על 1.35 אמפר. עד כאן הקדמה, ועכשיו לשאלה. האם אני יכול להטעין אותו עם מטען שהoutpot שלו זה 5 וולט על 2 אמפר? או שזה יעשה נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by הדוד משה,

http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by האביר השחור,

היי שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את מכשיר הנקסוס 9. בזאפ ראיתי שיש אותו רק בחנות אחת, ושגרסת ה-32 ג'יגה עולה 2400 ש"ח. בכל שאר החנויות הגדולות הוא עדיין לא הגיע. מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע לישראל, ואם אני מעוניין לקנות אותו כמה שיותר מהר, האם יש אותו מקומות חוץ מ-go mobile שאפשר לקנות אותו. תודה רבה!

25. שלום לכולם. יש לי כמה בעיות עם המכשיר שלי. לעיתים וכשהוא עושה זאת אז זה קורה בתכיפות גבוהה, המכשיר פשוט מאתחל את עצמו כשאני מדבר בטלפון. כמו כן, חיברתי את הUSB למחשב וניסיתי להעביר לUSB Storage, והוא כאילו מעביר ואז חוזר למצב הרגיל שלו כאילו כלום לא קרה וכמובן אני לא במצב אחסון כך שאינני יכול להעביר מידע אל המכשיר. נתוני המכשיר: Android 2.3.2 kernel 2.6.35.7-g7f1638a android-build@apa28 #1 Build Number GRH78C המכשיר ללא רוט. תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.