גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קיצר סיפור עצוב... רציתי לעדכן את הקשוחה במכשיר שלי...עכשיו המכשיר מאורנג זאת אומרת לבד אני לא יכול לעדכן את המכשיר בבית אלה רק דרך אורנג... בכל מקרה מצאתי פיתרון איך לעדכן לבד וכבר הייתי בעידכון אבל איכשהו הUSB בין המחשב ל מכשיר התנתק(לא פיזי) משהו השתבש בוינדוס....עכשיו המכשיר לא נדלק אפילו... ראיתי יש מלא מדריכים איך אפשר להחיות אותו אבל חייב ציוד מיוחד שיש לטכנאים של כל הבסטות של הפלאפונים... מישהו יודע אם באמת עוד אפשר להחיות אותו?אני מפחד שבאורנג יגידו שעשיתי עידכון לבד וזה הבעיות שלי כי הייתי צריך דרכם... מזה בבאסה אני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את הפלאפון הזה לפני יומיים,וצריך עזרה בכמה נושאים: 1.החתמת קבצים:כדאי לעשות?מסכן את הפלאפון?או שיש מספיק אפליקציות בלי החתמה?ואם לעשות,אז איך?הסתכלתי על מדריכים ולא הבנתי בכלל כלום כי האתר בסינית וכו' 2.לראות סרטים:יש אופציות להמרת סרטים עם כתוביות ולראות על המכשיר? 3.נגן מוזיקה:כדאי להשתמש בדיפולטי,או לשים אחד אחר?איזה לשים? 4.לפרוץ לגמרי את המכשיר זה כדאי או שזה מסכן? תודה רבה!
-
- 50 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט האם לקנות נוקיה 5800 או אייפוד טאץ' מצד אחד הנוקיה 5800 הוא גם פלאפון,ובאייפוד אין לי אופצייה של פלאפון,מה שצריך נשיאה של שני מכשירים כשאם אני קונה את הפלאפון אני נושא במכשיר אחד אייפוד ופלאפון מצד שני איפה האיכות יותר טוב?איפה המסך יותר טוב?איפה רואים סרטים יותר טוב?איפה המשחקים טובים יותר? כל אלה שיקולים שצריך לקחת בבחירת המכשיר לא? תודה לילה טוב
-
- 41 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה
-
- 90 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
אז ככה, חבר שלי מעביר לי משחקים, או יותר נכון קבצי התקנה של משחקים מK800 שלו ל6120 שלי דרך בלוטוט', אני מקבל את הקבצים כהודעה נכנסת, ברגע שאני נכנס להודעה+קובץ הוא מתקין אוטומטית את המשחק, הדבר היחיד שהוא נותן לי לעשות עם ההודעה זה רק להעביר אותה בין תיקיות בתחום ההודעה ותו לא, מה שאני רוצה לעשות זה לשמור את ההתקנה בכרטיס זכרון... ואני פשוט לא מוצא איך... יש למישהי פתרון לזה?? גם אם זה יכלול ישום אחר אני אשמח. תודה חבר'ה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי המכשיר הבא: נוקיה 6230I (עם סים בפנים של סלקום) אני מעוניין לרכוש את המכשיר הבא: נוקיה N85 (מיד 2-מבחור שרכש אותו בפאלפון) האם המכשיר תומך בסים שלי? אם לא מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אומנם מכשיר ישן אבל אם יש מישהו שיש לו טיפים לגבי הגברת ווליום וכו' אני אשמח לדעת. חיפשתי במלא מקומות ואין הרבה מידע על הטלפון הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נוקיה 6680 בעבודה ואין לי מושג איך לתפעל אותו אפילו לא מוצא איפה הצילצולים יש איזה מדריך בעיברית און ליין להורדה<?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם הוא תומך בכל הרשתות? ובייחוד בהוט מובייל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה יותר מתאים לי? הנוקיה E66 או הסמסונג מג'יק? עם דגש על איכות שמע בשיחות ובספיקר ושיחות וידאו תקינות, וגם על נוחות כמובן וסוללה חזקה! WIFI יכול להיות חיוני נכון? ובנוקיה יש אפשרות לGPS חינמי שלא דרך המפעילות?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היום לראשונה הגיעו אלינו לחברה N71 של נוקיה ברשת פלאפון הבנתי שאילו 100 הטלפונים הראשונים שחולקו האמת התמיכה עדיין לא יודעים להגדיר דבר וחצי דבר בטלפון אבל זה כנראה עניין של זמן
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש דפדפן חלופי?...מיני אופרה...או פיירפוקס?.. ועוד משהו... זה הגיוני שלוקח לי איזה 10 דקות להתחבר ללוין של GPS...זה נראה לי מלא זמן... אולי צריך איזה שינוי בהגדרות??..
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
1. הסוללה של המכשיר כל כך נוראה? אמרו לי שהיא מחזיקה בקושי חצי יום. 2. הכרטיס זיכרון שניתמך הוא רק עד עד 2 גיגה? מישהו ניסה 4 גיגה ויכול לומר אם זה אפשרי או לא? 3. הGPS שלו כל כך נוראי? או שניתן להתפשר עליו אם משתמשים בו פעם פעמיים בשבוע? תודה על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הנוקיה החדש לסדרת ה-N הושק, אחרי שהסתבבו סביבו הרבה שמועות. הפרט שלו כולל GPS מובנה (ולא A-GPS שעובד דרך הרשת הסוללרית) מצלמה 5 מגה פיקסל! עם עדשה של Carl Zeiss. תקשורת דרך Wi-Fi, Bluetooth, USB2 ואינפרה אדום. הוא מתחבר לרשת HSPDA כלומר דור 3.5 מסך של 2.6 אינץ ברזולוציה של 320*240 ו16 מיליון צבעים ואולי הכי חשוב כניסה נורמלית לאוזניות המחיר די גבוה, 550 יורו והוא יהיה זמין ברבעון הראשון של 2007. תמונות נוספות http://www.allaboutsymbian.com/news/item/4328_Nokia_N95-HSDPA_WiFi_5MP_Camer.php
-
- 80 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא כבר הn97 כבר שנה מדברים עליו והוא עדין לא יצא. מתי הוא אמור לצאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלו לרוץ שמועות אודות מכשיר חדש בסידרת ה-N של נוקיה. על פי אותם השמועות יכלול המכשיר מסך בגודל 3 אינץ,מצלמת 5 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של 20 אינץ! כמו כן 20 גיגה של זיכרון פנימי וחריץ הרחברה תהנו! חדשות וסיקורים נוספים יפרסמו בקרוב באתר www.icell.co.il
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נשמע לי נחמד מאוד, לפחות מבחינת סוללה ופשטות. יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'? usim
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-