עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by not_connected,

שלום, Sansa E270, גירסת תוכנה 01.02.24A. הבעיה: אני רואה אותיות עיבריות אך הן מופיעות משמאל לימין. אין איזכור לנושא בפורומים הרישמיים של סאנדיסק ועדיין לא קיבלתי מענה רישמי מתמיכת סאנדיסק, חשבתי לבדוק כאן (גם). מישהו יודע האם יש גירסת תוכנה אשר "מתקנת" את התצוגה? מכירים פיתרון אחר? דרך אגב, מישהו כאן ניסה את גירסת התוכנה H? אולי היא פותרת את הבעיה. [בהתאם לפעם האחרונה שבדקתי, גירסת התוכנה H עדיין מופיעה כ Beta באתר הרישמי של סאנדיסק] חג סוכות שמח.

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. ממה שראיתי, שוק הPDA בארץ נראה קטן, מפגר, ובכל זאת מבולבל. כרגע המכשיר הכי מבטיח שראיתי זה ASUS 696A, שיש לו bluetooth וגם WIFI, וגם GPS. גם יש לו עברית אבל בכלל לא ברור לי אם היא צרובה ב-firmware, ומאיזה חברה היא. לפי האתר של היבואן העברית למכשירי ASUS היא רק ל-windows mobile 2005 (ראו http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=144) ומצד שני המכשיר לפי אתר היצרן הוא עם Windows Mobile 6, ואילו מצד שלישי (?) באתר של היצרן המכשיר מתואר כבעל עברית עם windows mobile 2006 (שאגב אין כזה דבר, אבל מילא: http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=200). יש גם שמועות על כך שיש עדכון FIRMWARE שפותר בעיות איטיות, אבל דופק דברים אחרים. יש למישהו מכשיר כזה ויכול לעדכן אותי קצת? גם עם מכ…

3. Started by beni125,

שלום לכם לאחר זמן מה שהsansa שלי כבר לא מספיק לי אז החלטתי להתקדם אני מתלבט בין שני מכשירים (כרגע אני בארה"ב) 1)archos the new 5 generation http://www.archos.com/products/imt/archos_5/index.html?country=global〈=en 2)ipod touch (כי אין את הiphone בsimfree( 3)אם יש לכם משהו אחר להציע תודה לעוזרים (ההתלבטות גם היא מכיוון שלארכוס יותר מהיר להעביר תוכן לא חייב את הitunes )

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. למישהו יש נסיון עם המסגרת הדיגיטלית הזו? איך היא? נוחה? איכותית. אשמח לחוות דעת. תודה !

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by pponi,

הנגן שירת אותי כבר שנה ואני מבסוט! לפני כמה חודשים רציתי להעביר אליו שירים חדשים ולא הצלחתי. הנגן כל פעם נתקע יחד עם המחשב. בפעם האחרונה שזה קרה אז גם נמחקה התוכנה של הנגן ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. אז נכנסתי לאתר של קריאייטיב והורדתי דברייבירים חדשים ועדכון לתוכנה (FIRMWARE) הבעיה היא שכאשר אני מחבר את הנגן למחשב אז המחשב עדיין אכן מזהה שהנגן מחובר אבל תוכנת העדכון אינה מזהה ולכן לא ניתן לבצע עדכון. וינדוס מזהה שהנגן מחובר אבל התוכנה של הנגן לא. והנגן עדיין ללא תוכנה כי היא נחמקה כמו שהזכרתי למעלה ואולי זאת הבעייה שבגללה התוכנה של הנגן על המחשב לא מזהה אותו. יש לכם עצה? בנוסף אני מחפש את הקבצים שתוכנת העדכון לנגן מתקינה כדי שאוכל להעביר אותם לנגן ידנית. יש …

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by amisu,

אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by shumaher,

שלום יש לי כמה שאלות 1) עד כמה אני אני יכול להרחיב את בזיכרון בו? 2) האם יש בשביל פלפון זה כבל שאוכל לחבר אותו לטלויזיה אם יש אז איפו אפשר לקנות? 3)האים יש מתאם לאוזניות רגילות אם שלט? 4) אם יש לכם עוד דברים מגניבים בשביל פלפון זה אז בקשה להגיד אותם NOKIA E65 תודה.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by danker,

שלום לאחרונה ראיתי שסלקום פתחה במבצע חדש של מגוון מכשירים ב15 ש"ח ל36 חודשים נעזוב לרגע את ההתחייבות ל3 שנים(שאתה אולי אני אצליח להוריד לשנה וחצי),אני מתלבט בין שני פלאפונים שנראים לי הכי טובים מבין המגוון המצומצם שקיים: U900וSamsung -מכשיר חדש שנחשב הצלחה לא רעה עם מצלמה 5 מגה פיקסל לעומת LG KU990 -מכשיר דמוי אייפוני עם מסך מגע,אני יודע שהוא לא טוב כמו האייפון,אבל נעזוב את זה לרגע יש לו גם מצלמה 5מגה פיקסל עכשיו לי בתור אדם די צנוע ובעל מכשיר ישן ענתיקה לפני 3 שנים-roker 1000 בצבע לבן של מוטורולה- הייתי רוצה לעבור למכשיר טוב יותר מבחינה אמינות מצלמה הכי טובה לא בעיות של קריסות פתאומיות מלא גימיקים קטנים וחמודים עכשיו הייתי רוצה את דעתכם הכנה ביותר לגבי כול מכשיר ומכשיר …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?

10. אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by KavKazoon,

היי לא יודע עם כללי כולל פלאפונים אבל קניתי לפני כמה ימים N95 של אורנג ואמרו לי שיש מלא תוכנות מגניבות לפון שאפשר להשיג מהאינטרנט בחינם ....כמו GPS ודפדפנים מיוחדים וכל מיני כאלו אז אם מישהו מכיר ויודע ויכול לקשר ואתי למקומות האלו אני ישמח רצוי כמובן שיהיה בחינם חחח

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by ofirr,

נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מעוניין לרכוש מכשיר חדש. כרגע אני מנוי ברשת סלקום. אין לי יעד כספי ככה שכל טלפון לא משנה מה התקציב שלו יתקבל בברכה. בבקשה לא לחפש טלפון שאהבתם או ראיתם ועולה יקר אז הוא טוב לדעתכם. בבקשה רק משימוש אישי או המלצות ממש טובות שקיבלתם. ושוב ללא הגבלת כסף. אם אתם מכירים מכשירים שאפשר לרכוש מחו"ל ואפשר לפתוח אותם לרשת סלקום יתקבלו גם בברכה. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  16. יש לי אחריות על הסמסונג שלי אני צריך לתת הישתתפות עצמית של 250 שקל אני מבין שהם יביאו לי את אותו הטלפון. אני לא אוהב אותו בכלל ... (מפרט מרשים איכות גרוע) השאלה עם אפשר להחליף?למשהו ממשפחת נוקיה או סוני-אריקסון. האם בכלל יש לי זכות לבקש?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

אצלי לדוגמא יש הגבלה ל-70 תווים להודעה. ב-HOWSTUFFWORKS מסבירים שזה תלוי בשפה, באנגלית אפשר לכתוב עד 160 תווים, בסינית עד 70 תווים. אבל אני דיי בטוח שבפלאפונים הקודמים שלי יכלתי לכתוב 160 תווים בעברית, אז איך פתאום במכשיר הנוכחי שלי (E65, אחד המעצבנים) אני יכול לכתוב רק 70 בעברית? זה בגלל תמיכה כלשהי בריבוי שפות או משהו בסגנון? אני יכול לבטל את זה איכשהו ולחזור ל-160 תווים? ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל מכוון שעברית זאת לא שפה יותר מידי פופולרית אז לא קיבלתי תשובה מתאימה לי. תודה רבה מראש.

18. Started by {RED},

שלום לכולם קניתי לאחרונה מכשירGPS של אסוס ויש לי כמה שאלות. בגדול, המכשיר טוב וקל ושימוש, אך יש כמה רחובות/מתחמים שלא מעודכנים בתוכנה. אני לא בטוחה אבל כנראה שתכנת הניווט שלנו היא IGO6 (בדקתי ב"אודות" של התכנה, ורשום ASUS GO NAVIGATION SOFTWARE 200). איך ניתן לוודא באיזה גרסה מדובר, ואיך ניתן לעדכן את רשימת הרחובות/אזורים? למישהו יש ניסיון עם המכשיר/יודע איך הוא לעומת אחרים? תודה!

19. Started by rinsh,

שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by yousux,

http://www.engadgetmobile.com/2008/10/07/vodafone-debuts-blackberry-storm-9500/ http://blackberry.vodafone.co.uk/storm/

21. זה המוצר: מחר אני קונה ממישו 200 שקל שווה בקרטון...? הבעיה העיקרית האם W850I תומך במוצר חיפשתיי בגוגל וזה מה שמצאתי מזה אומר?? http://www.morpethmobiles.co.uk/proddetail.asp?prod=MBS-100j%2FX2%2F

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר. יש דרך לאתר אותו אכשהו, אולי שהגנב יפעיל את הפלאפון? משהו עזרה..

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Dror D.,

אני מחפש מכשיר GPS בתקציב של 1500 ש"ח (התקציב יכול להתגמש בטיפה אם תהיה לכך סיבה מוצדקת). חשוב שלמכשיר יהיה מסך גדול ובעל התשקפויות מועטות באור השמש, המכשיר ישמש רק כמכשיר GPS אז יכולות נוספות כמו נגינת מוסיקה לא חשובות מבחינתי. אין לי ממש כיוון למכשיר מסוים בגלל שאין לי ניסיון עם מכשירי GPS, אשמח אם תוכלו לפרט על ההמלצות שלכם. (אם יש ספק המכשיר GPS הוא בשביל אוטו) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! אני מחפש לקנות טלפון נייד שאני יוכל לגלוש אתו באינטרנט בדפדפן רגיל ! ( לא משהו מהסוג של O BOX ) מסך גדול ! מקלדת נוחה ! והכי חשוב שבגלל זה ה I PHONE יורד מהפרק אני צריך מכשיר חזק שבנוי טוב ! באורנ'ג הציעו לי לקנות את ה נוקיה E71 אבל אני לא חייב לקנות דרכם עם יש לכם משהו להמליץ לי עליו תודה רבה לכם וחג שמח

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים