עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yuval1101,

היי, אני מחר נוסע לטיול ואני חייב נגן. ה-creative zen micro פשוט לא עובד, אני מדליק אותו והוא ישר עולה לי ל- recovery mode ואין לי מושג מה לעשות, עשיתי את הכל ( clean up, format all ו- reload firmware ), שום דבר לא פותר את הבעיה ( שאני בכלל לא יודע מהי :s05: ), אני מניח שעכשיו אני שוב צריך לעדכן את ה- firmware אבל לפי מה שהבנתי המכשיר די בעייתי, מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? ד"א, כשאני מנסה להעביר שירים לנגן, כתוב לי שהוא לא תומך בפורמט ( והוא אמור לתמוך ), אבל אני מניח שזה בגלל הבעיה הזו. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by oradar,

יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?

3. צריך איכות שמע כמה שיותר טובה, אפשרות לניגון קליפים - לא צריך להיות איכות גבוהה, אבל שתהיה האפשרות נפח של לפחת 16 ג'יגה תקציב - 1000 ש"ח תודה מראש - איל

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש. בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480). כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון. כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי, הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ? אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ. ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND. ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי. אני אש…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי יום שלם להעביר כאן ואין לי מה לעשות (השעה עכשיו שש בבוקר והטיסה שלי יוצאת מחר בשש בבוקר) מישהו מכיר חנויות כאן? בכל הקניונים הגדולים המחירים מערביים לחלוטין (לפעמים אפילו יותר כי הם יודעים שהקונים זה רק תיירים) אני מחפש מחשב נייד קטן (משהו בסגנון הeee של אסוס רק עם מסך גדול יותר)שישמש למיילים + גלישה ברשת + סרטים (רצוי יציאת טלויזיה למרות שלא מצאתי מחשב כזה קטן עם יציאה כזו) ופלאפון מעניין(iphone או משהו בסגנן) אם אפשר תציינו מחירים בארץ כדי שאני אוכל להשוות תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…

7. שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by bezadon,

סתכלו בבקשה על ה GPS בקישור הבא: לחצו כאן אני יודע שהוא גנרי, אבל מהפרטים בו נראה שהוא סבבה לגמרי. אני רוצה את דעתכם עליו, ואם תגידו שהוא בסדר בסכך הכל, אני עכשיו קונה אותו. אהה ודבר אחד שלא רשום שם - הוא פועל על מערכת ההפעלה Windows CE 5.0 (שאלתי במייל את המוכר). תודה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by yanivha6,

עד היום הMP3 עבד לי פיקס. היום רציתי להשתמש בו על מנת להעביר פרק ממחשב אחד למחשב אחר ולאחר שהעברתי את הפרק לMP3 אני לא יכול להכנס יותר לMP3. כל פעם שאני מנסה להכנס (במספר מחשבים שונים), זה רושם לי הודעה כזאת: "אין אפשרות לבצע את הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט\קלט" ראיתי פה בפורום שהיה פה לאיזה אחד אותה בעיה רק בדיסק קשיח. איזה אחד אמר לו: תנסה לבצע .. CHKDSK כלומר תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMD , תכתןב CHKDSK J: /F /R תאשר לו , תן לו Y , תעשה ריסטרט ותראה מה קורה ... אם זה לא יתן לך .. תעשה את הדבר הבא : תיכנס למחשב שלי , כלים , אפשרויות תיקייה , תצוגה , תסיר את השיתוף מעל (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) , תיכנס למאפיינים של הכונן (שאין לך גישה אליו) אבטחה , מתקדם , תבחר את המש…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  10. איזה עדיף מבין 3 המכשירים הנ"ל? 6500, 3120 קלאסיק, 6120C (כולם נוקיה)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני זקוק למכשיר עם יכולת ניווט טובה לשימוש יומיומי, אם כי לא אינטנסיבי במיוחד (נסיעות מזדמנות למקומות לא מוכרים). ההתלבטוות הן כאמור: 1. מכשיר ניווט עצמאי - האופציה הכי זולה ופשוטה לתפעול 2. מחשב כף יד - יתרונות: בנוף ליכולות ניווט דומות יש אופציות לתוכנות רבות. . חסרונות: לעיתים יקר יותר ממכשיר עצמאי, לא בטוח שממש חשובות לי יכולות נוספות, למעט אפשרות לשמוע קבצי מוזיקה. 3. לשדרג את הפלאפון (כנראה ברשת אורנג') למכשיר עם מקלט GPS מובנה, חשבתי על ה- 6210 החדש של נוקיה. יתרון: לא דורש מכשיר נוסף, אופציה להנחה במסלול. חסרון: לא ידוע לי עניין תאימות תוכנות המפות השונות למכשיר שכזה, וכמובן מגבלות פיזיות של גודל המסך. רציתי לדעת מה דעתם האופציה העדיפה, וכמו כן ל…

12. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב כף יד hp hx2700 ואני מעוניין לצפות סירטונים איתו בYOUTUBE וכו ... עכשיו שאני מנסה לצפות בYOUTUBE הוא רושם שגיאה מסיבה שאין את הרכיבים המספקים ומראהלי סיומת של הסרט 3GP ונכסתי לאתר אחר שמנגן בתוך האתר עם מדיה פלייר קטן ואני לא רואה במחשב כף יד את המדיה פלייר ולא מנגן כלום הינה לזה האתר : http://limelinx.com//media/647a0edfbed4437ba4697f7900d99b8c.aspx

13. הוא לא מזהה אותו כלומר אני לא רואה אותו במחשב שלי, מה עליי לעשות? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by amisu,

אני כבר שולף דולרים לקנייתו בניו יורק ;D אך רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בכתוביות ? (srt\sub)

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by arik_bulldog,

איזה נגנים מומלצים הנוחים לפעילות ספורטיבית? אני מחפש משהו קטן ונוח. גודל זכרון- 2-4GB או קצת יותר. |אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים לפני שאני בפעם המי יודע כמה אקנה משהו ואצטער אחרי זה|

16. Started by neeto,

לאחרונה אני עושה חיפושים אחרי נגן שיש בו פונקציות שהן קצת מעבר. ע"ע בטאצ' - wi fi. האם ישנו מכשיר בסביבות המחירים האלו (גמיש לחלוטין) שיש בו פונקציות דומות לtouch? תמיד הייתה לי חיבה לiaudio. השאלה היא אם במקרה של המכשיר הזה, האם יש להם מתחרה ברמה? אודה לתגובות.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. ???

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by davidreznic,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612107,00.html ספוילר: "קונדום שעבר תאונה"

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש המלצה למכשיר סללורי. אני מעדיף בעיקרון נוקיה וברשת אורנג'. אבל הפיצ'ר שהכי הכי חשוב לי הוא מאוד פשוט - שאני אוכל לגבות את ההודעות טקסט, רשימת אנשי קשר וכו' על המחשב. כלומר אם מישהו שלח לי הודעת טקסט ב- 22.8.08 ב- 22:00 ורשם "שלום. אני אוכל לגבות את זה ואם המכשיר נגנב ואני קונה חדש אני אוכל להעתיק חזרה את ההודעה והיא תראה עם אותם פרטים בדיוק. מישהו מכיר / יודע?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by zilbermm,

היי, חשבתי להזמין את המוצר מ-Ebay. האם צפויות בעיות בתמיכה בעברית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mosheva,

שלום לכולם! היום ה 22 לאוקטובר יצא מכשיר הG1 למי שלא יודע! אני כרגע נמצא בארה"ב ויצא לי לשחק איתו קצת ורציתי לשתף אותכם: ככה המכשיר עולה 179 עם חוזה לשנתיים ובלי חוזה 399!!! T-MOBIL פחות קשוחים מאפל ויש עובדים שיכניסו סושיאל סיקיוריטי רנדומלי ויהיה אפשר לקנות אותו ב 179!!! המכשיר ממש יפה ממש קל בהשוואה לאיפון כייף שבעתיד הקרוב יהיו לו המון תוכנות (קוד פתוח) אבל כרגע אין תמיכה באתרים בעברית במכשיר לדוגמא. המכשיר אישית אותי לא קנה חוץ מהמחיר המצויין! הסאונד נשמע טוב מאוד בהשוואה לאיפון! מבחינת גלישה באינטרנט המסך של האיפון מעט גדול יותר ולכן הרבה יותר נוח לראות דפי אינטרנט באיפון נורא כייף שיש מקלדת אמיתית ולא על המסך ממש הרבה יותר נוח! מבחינת שימוש בטלפון כנגן MP3 הרגשתי כ…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by the red dragon,

רציתי לשאול עם יש אותו בארץ והאם אפשר להפעיל אותו לשיחות וכמה הוא עולה ואיפה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ArZi17,

מה אתם מעדיפים ולמה? אני שיחקתי קצת עם הsamsung וזה פלאפון משעמם כזה...חצי דקה נגעתי בwiget ואז השתעממתי כי הממשק היה איטי...הפלאפון נתקע הרבה...ציפיתי להרבה יותר...המשחק היחיד שהיה שם זה איזה פאזל מעפן...וגם מצאתי הרבה נקודות מתות על המסך מגע(נקודות שבהם המסך לא מגיב לנגיעה)

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה

25. Started by Guarding angel,

?

דיונים חדשים בפורומים