עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קודם כל אציין שזאת בחירה גרועה שלי הנגן לא שווה ת550 שקל. עשיתי עדכון לנגן אם זה משנה.. אני משתמש באוזניות המקוריות. אוזניות אחרות ישנו בהרבה תעוצמה? מה המחיר שלהם בערך?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  2. שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth, אני צריך אוזנייה שאני יוכל לדבר איתך בחוץ, בנסיעות באוטובוסים. בקיצור באונייה ששומעים טוב וחזק. חשבתי על האוזנייה Plantronics Voyager 510, מה דעתכם? תקציב על 300-400 ש"ח נ.ב כרגע יש לי אוזניות: 1) motorola H375 2)motorola h820 ומשניהם אני לא מרוצה, ב-H375 לא שומעים כלום. וב-H820 שומעים יותר טוב, אבל עדיין לא מספיק. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, הנגן שלי (סנסה קליפ- של סנדיסק) מראה לי גי'בריש כשיש שיר בעברית בתצוגה. רציתי לדעת אם יש עדכון שמסדר את המצב? וגם בכל מקרה אם אפשר בבקשה קישור למקום שממנו אני יכול להוריד עדכון לנגן. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by Psy,

יש ברשותי כרטיס סים של דור 2 אני חושב (בכל אופן לא דור 3) אם אני שם אותו בN95 אז לא תהיה לי אפשרות ל WIFI או שאין קשר בין הדברים... אם ישנו קשר ואין אפשרות ל WIFI מה אפשר לעשות ואיך אני רוכש סים דור 3 מבלי להתחייב או משהו כזה ? \\ והאם ישנו דפדפן שאפשר להוריד לN95 שאפשר לגלוש רגיל כמו באינטרנט במחשב או שצריך להיתקע עם התצוגה ה'מיניאטורית' של הדפדפן של הפלאפון ?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by Tanya,

הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DXT,

יש לי כרגע iPod Classic 80GB וחשבתי לשדרג אותו לגרסת ה160. ופתאום מסתבר לי שהאייפוד היחיד שיש באתר של אפל זה ה120 החדש... יש שיפורים בו מלבד ה Genius המיותר והלא עובד בישראל? ומה קרה בדיוק לגרסת ה160? הפסיקו לייצר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי LG Ku990 ואוזניית בלוטוס H680 של מוטורולה איך אני יכול לישמוע מוזיקה דרכה מהמכשיר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. לום לכולם ברשותי מכשיר Gps של פוג'יקום, שהגיע עם תוכנת Igo 6. אחי הקטן שבר לי אותו בטעות, והמכשיר הלך טוטאל לוס. היום רכשתי מכשיר Apex 4311 בלי התוכנה, והובהר לי שהמכשיר הנ"ל תומך בה. הכנסתי את הכרטיס המקורי שברשותי למכשיר, אבל כלום. המכשיר לא מזהה בכלל את הכרטיס, והתוכנה לא פועלת. מישהו כבר נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון? בתודה מראש, מאיר

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. מחר אני הולך לקנות סלולרי אז בתחילה היתי רוצה את הN73 אבל אז חבר שלי הראה לי את הטלפון של NOKIA שהוא5610 ואמר שהוא יותר חדש מN73 ויותר שווה...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב!! תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, רציתי לשאול מה דעתכם על הסלולרי הבא: Nokia 3120 Classic אם אתם חושבים למה אני הולך על הפלא הנ''ל, אז בדיוק בגלל תכונותיו הפשוטות למדי, מכיוון שאני מחפש סלולרי לצבא, ונראה לי הנוקיה הזה יתאים. מה דעתכם על הפלאפון? כמו כן, אם למישהו יש ניסיון איתו, שישתף (:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי את המכשיר הזה MP3\MP4 של SILVER LINE SERIES 402 וניסיתי להפעיל עליו סרטים וראיתי שרק קבצי AMV עובדים עליו. חיפשתי על הקופסא של ה MP4 ולא רשום באיזה פורמט של סרטים הוא תומך (רק של השירים רשום) איך אני יכול לדעת באיזה פורמטים ה MP4 שלי תומך? ניסיתי אפילו קבצי MP4 ואיכשהו ה MP4 לא הצליח לקרוא את זה,הייתי בטוח שהוא יקרא את זה כי זה MP4. יכול להיות ש MP4 תומך רק בקבצי AMV? ???

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by haimiko84,

חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by JONathan144,

בבקשה תמליצו לי!!! תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by S2DON,

שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא : הראשון - איפוד נאנו דור רביעי נפח :16 ג'יגה מחיר : 900 ש"ח השני - קריאטיב זאן אקס פי : נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד) מחיר : 750 ש"ח השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק) תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מחכה להם זמן רב, ואני מעוניין לרכוש אחד מהם [אני אחליט איזה לאחר סקירות מקיפות שלהן], האם אני אצטרך לחכות עוד הרבה זמן לנגנים הללו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Atom Mother Heart,

עדיפות למוזיקה אבל גם שאפשר יהיה לראות סרט או שניים בלי לסבול נפח של לפחות 8 GB הצעות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

לחברה שלי יש פלאפון ישן מדגם NOKIA 6070. רציתי לגבות לה את הנייד על המחשב. בדקתי באתר של נוקיה והטלפון תומך ב-Nokia PC Suite 7. התקנתי את התוכנה, אבל חיבור המכשיר למחשב עם כבל, מביא הודעה של "חומרה חומרה לא ידועה ל-USB, בלה בלה בלה". בירור באתר של נוקיה הראה שהכבל שלי (למכשיר 6280) הוא CA-53, ואילו את המכשיר שלה צריך לחבר עם כבל CA-48... לה אין כבל. יש פתרון מלבד לרכוש כבל מיושן שמתאים למכשיר שלה, והאם זה בכלל יפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by vikibahar,

יש לי מכשיר GPS asus R300 עם תוכנת ניווט iGo. התוכנה נמצאת בכרטיס microSD. אך משום מה כשאני מנסה להפעיל את תוכנת הניווט, הוא לא מזהה את הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by dragon772,

שלום, אני קונה בעוד מספר ימים אחד מהשנים מאירופה (אירו) ורציתי לשאול מה כדאי יותר בשבילי? בתאכלס לא אהבתי את הרעיון של ה טלפון iphone ויש לי פלאפון טוב אז אני לא ישתמש בכלל באופציית הטלפון וה sim ב iphone, (אני מדבר על הדור השני) זתומרת שאני צריך את כל מה שיש באייפון רק בלי אופציית הטלפון, עכשיו ההתלבטות היא מה עדיף מבחינת העיצוב הכובד איכות התמונה והסאונד, פיצ'רים שיש באייפון שאין בטאץ, מהירות גלישה וכו.. בהתחלה הייתי סגור על הטאץ כי מטרת הקניה היא שירים סרטים אינטרנט WIFI ומשחקים וגם ככה ה טאץ עולה פחות מהאייפון אז הטאץ הוא אידיאלי בשבילי. אבל ביעדר אופציית הפריצה ב 2G של הטאץ, פלוס מצלמה, תמיכה רחבה יותר, ומחיר כמעט זהה (לא?) גרמו לי לשנות את דעתי ולהתלבט בין שני המכשי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by D-M-X,

אם זה לא הפורום הנכון תעבירו אותי בבקשה לנכון...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עד 600 שקל ללא אפשרות לחריגה, אני רוצה נגן (עדיף כמה שיותר פשוט) שתהיה בו אפשרות למחוק שירים בלי לחבר אותו למחשב... דרך הפונקציות של הנגן.. וכמובן שלא יתקלקל מהר, הכפתורים לא ימותו וכו'. לא צריך את כל הפונקציות המיותרות (רדיו, הקלטה) אבל אם אין אפשרות לוותר עליהן - או שזה לא חורג מהתקציב - אין בעיה שיהיו. רצוי גם ממשק איכותי.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by lesForce,

שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by Duskull,

אני נוסע לאיטליה בעוד שבועיים, אז רציתי לשאול: אני אוכל לקנות את ה Nokia 5800 מרומא\מילאנו? הוא עולה שם 279 יורו? והאם הוא יעבוד עם הרשתות בארץ (יש לי ביגטוק אורנג') (כאילו האם הוא נעול או לא) תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by neo690,

יש ל נוקיה 6288 אני מחבר את האוזניה שהקיבלתי עם המכשיר והמכשיר עושה מתחיל בשרשרת reset שלא נגמרת אלא אם כן אני מוציא את האוזנייה התקשרתי לאורנג' הם אמרו שהיא אולי מקצרת ובגלל זה יש את הפאקים ניסיתי אוזניית בלוטוס וגם כבל מתאם לשמיעת השירים ברמקולים רגילים וזה עובד מה עושים? הלכו האוזניות? משהו במכשיר?

דיונים חדשים בפורומים