עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז אני העברתי את כולם לפאלפון והמשחק לא עבד וזה ככה לכול משחק את מה צריך לעביר עוד לא הבנתי?

2. Started by stav_shalom,

היי, לאחר הרבה מחשבה ובירורים החלטתי לרכוש את הטאבלט asus memo pad 10.1. הבעייה עכשיו שאני לא יודעת מה עדיף הטאבלט אשר מבוסס על גירסת הווינדוס 8 או זה המבוסס על גירסת האנדרואיד? אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by marlboro,

רשום בקודק, בנגנים תומכים ישמע יותר טוב

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. Started by lobengula,

רציתי לשאול את דעתכם ואם למישהו כבר יש את הנגן הזה, האם הוא טוב http://www.mp3zone.co.il/Products/ProductPage.aspx?productId=129 כעיקרון אני רוצה שתהיה אפשרות הקלטה טובה וגם שתהיה איכות שמיעה מעולה. עוד משהו מאוד חשוב זה שתהיה אפשרות לתייק את השירים כאילו שיהיה נוח לנווט בפנים. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by omerbr,

אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by ori007,

חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by weirdo,

אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחיר עד 2000 שח. הקריטריונים הקרייטים בשבילי לפלאפון הם: 1)עמידות ( לא בהכרח למים) 2)חיי סוללה ארוכים 3)לא גדול מדי (XPIRIA Z עננקקקק הרבה יותר מדי) 4) אם סמאטפון אז שיהיה מהיר ולא נתקע פלאפון רגיל( לא סמארטפון ) הוא אפשרות גם אך מניסיוני הם כבר לא מוצלחים מדי( קניתי nokia 3710F והוא נהרס אחרי 3 חודשים למרות שהוא אמור להיות עמיד) אבל אם יש סמארטפון שעונה על כל הקריטריונים שאני מחפש אני אשמח לקנות אותו. לא חובה להציע דברים שיש רק בארץ אני יכול בקלות לקנות בחול תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  8. חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה

9. איך ניתן למחוק סרטים ותמונות מהאייפון (אייפון 4) לצמיתות כך שלא ניתן יהיה לשחזר אותם? תודה.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  10. Started by SwiftCat,

מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה באיזור ירושלים?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. Started by Armageddon26,

היי, אני כבר לא מעודכן לגבי מה שקורה בשוק ה-smartphone-ים ואשמח להמלצה על אחד. תקציב: עד כ-1300 שקל (גמיש במידת הצורך). לשימושים די כלליים (מוזיקה, גלישה באינטרנט, קצת משחקים). חשוב שתהיה מצלמה טובה ושהפלאפון יהיה איכותי ועמיד ורצוי סוללה שתחזיק. תודה!

12. Started by Esparco,

שלום חברים, אפליקציה חדשה לשידור וידאו מהמכשיר - לחברים שלכם בזמן אמת. אייפון ------- https://itunes.apple.com/us/app/katamba-go-live!/id981993105?l=iw&ls=1&mt=8 אנדרואיד ----------- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsregion.katamba

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. יש בזה חוט ירוק ואדום מלופפים יחד על חוט לבן עוד חוט אדום בנפרד ועוד חוט ירוק בנפרד ו2 חוטי נחושת כל אחד בנפרד. קניתי את הבננה השאלה היא איפה אני מחר למה. יש על הבננה 3 מקומות שאפשר להלחים אליהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by danshimsh,

שלום, יש לי סמסונג מיני גלקסי s4 שיש עליו הצפנה, כולל על כרטיס microSD שבו. אני מעוניין לבטל את ההצפנה. האפשרות של ביטול הצפנה אינה מאופשרת בתפריטים. ראיתי במדריך למשתמש שניתן לבצע איפוס להגדרות יצרן. אבל שם אני מוזהר שזה יגרום לכך שלא אוכל לקרוא קבצים של microSD אני יודע בוודאות שהקבצים על הmicroSD מוצפנים (הכנסתי למכשיר זהה אחר והוא לא זיהה אותם). מה הפתרון ? אינני רוצה לאבד את הקבצים שנמצאים על ה microSD בברכה, דן

15. Started by shaypoi1,

הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  16. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

17. Started by levelone,

שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי בשביל אבא שלי. הוא מסמס די הרבה וחשוב שתיהיה לו מקלדת נוחה. חשוב שיהיה יחסית פשוט לתפעול, בעל זמן סוללה ארוכה(יחסית) בנוסף, אני מאמין שאם יהיה את המכשיר הוא גם יתחיל להיכנס למיילים שלו דרך המכשיר. המכשיר חייב ליהיות מאורנג'. חשבתי נכון לעכשיו לכיוון הבלאקברי 9700 שמשווק שם, מה דעתכם? ומה דעתכם על הנוקיה E72? איך הוא מול הבלאקבריי? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אורח imobiles1
    Started by אורח imobiles1,

איימובילס, פורטל התקשורת הניידת הבא של ישראל, מחפש מנהלי קהילות סלולר, כתבי חדשות וסיקורי סלולר. אלו מכם המעוניינים להתנדב ולטול חלק בערוצי החדשות או הסיקורים באתר נדרשים לשלוח פרטים באמצעות דוא"ל למייל tomer199@hotmail.com . המעומדים המתאימים יקבלו הודעה על כך מצוות האתר . יש לציין במייל שם מלא , מספר טלפון סלולרי, עיר מגורים ,גיל, רמת כתיבה וכישרון התנסחות, נסיון מקצועי או ידע בתחום הסלולר, תחביבים ותחומי עניין. צוות איימובילס

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by jacob300,

שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by asafsee,

שלום אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתן לי איכות תמונה טובה יחסית במחיר זול קשה לי להחליט היות ואני לא מודע טוב לאופי התכונות. ראיתי איכות תמונה שנע ב 100K-500K האם יש חשיבות? כיום יש בשוק מצלמות עם תאורת LED להארה בחושך. האם זה באמת עוזר וחיוני? או סתם תרמית? לא צריך משהו איכותי מאוד מצלמת אינטרנט פשוטה, שנתפסת על מסך דק, באיכות תמונה סבירה לכל דעה לדוגמא: Logitech QuickCam Pro 5000 - ב 330 שקלים. ראיתי שהיא עובדת על רזולוציות יפות. האם היא תתן לי איכות תמונה טובה? וקצב הריענון של הוא 30 לשניה תודה לעוזרים אסף

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  23. Started by curdi1,

שלום לכולם ! אני מתכוון בעזרת ה' לשדרג את האייפון 4 - או לאייפון 5S או לגלקסי S4. האם ניתן במעבר לגלקסי (אנדרואיד) להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? האם ניתן במעבר לאייפון 5s להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? אם כן. כיצד ? תודה רבה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. מבחינת קליטה ואינטרנט . אזורים תל אביב - נתניה. איזה רשת עדיפה? תודה. *אם זה משנה, המכשירים m8 וs3 .

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.