עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  2. היי. אני מנסה להגיע ל API KEY שלי ולא מצליח. בכל פעם אני מקבל הודעה: 'keytool' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. Started by shlomishlomi,

איזה מכשיר עדיף? חווית שימוש? מישהו שיצא לו לגעת בהם? ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח לא כזה רציני.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ToMuSH,

אהלן! אני רוצה להחליף את המכשיר שלי, NOKIA 5230. בעבר רציתי לרכוש את ה- DEFY, ועכשיו ראיתי שיצא DEFY PLUS והוא במחיר סביר ועם מפרט מרשים למדי, אז זו אופציה; מה שכן אני בפלאפון, והבנתי שהמשכשיר לא תומך לגמרי בכל התדרים אבל אפשר לצרוב ROM או משהו כזה ולהוריד תוכנה שמסדרת את זה. נשמע מוכר? אשמח לשמוע על זה עוד. אני רוצה בתכל'ס מכשיר אנדרואיד לא יקר, הגג של הגג זה 1K שקל, בדגש על מצלמה כמה שיותר איכותית, ומסך טוב בשביל סרטים (כמו כן רזולוציה טובה גם כן) יותר מזה לא הכי איכפת לי, אני חושב שכל מכשיר יישרת אותי בצורה דומה (מעט גלישה, שירים, משחקים אולי גם קצת). מה שכן גם לא הבנתי איך הקטע של העברית במכשיר הולך עם חברות פרטיות. הם לא מספקים את זה? זה כאילו אקסטרה? (אם כן זה עצו…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  5. http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  6. אהלן, הIPOD 5G שלי שווק חיים אחרי 6 שנים של שימוש (מרוצה ממנו ממש) ואני מחפש נגן קטן יותר, קומפקטי, עמיד ובעל איכות שמע טובה בעיקר לאימונים (משקולות + ריצה) בנתיים אני מכיר רק את הסנסה קליפ אשמח לעוד המלצות בנושא לגבי תקציב, אין אחד מוגדר כרגע.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.

8. שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  9. Started by ch33,

היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  10. יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  11. אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. לאחר שלא קיבלתי מענה באתר של גולן טלקום, במייל ובדף הפייסבוק שלהם אני מקווה שאולי מישהו כאן שכבר ביצע ניוד יוכל לתת לי תשובות מדויקות. זהו נוסח המייל ששלחתי לגולן טלקום: שלום, אני לקוח ותיק ברשת סלקום ושוקל לעבור לרשת שלכם. איני נחשב כלקוח כבד בשימוש וכמעט ואיני משתמש בשירותי האינטרנט. אך עם זאת יש מספר נקודות שחשוב לי וכנראה לאחרים לקבל עבורם מידע גלוי וברור. 2 שאלות שעליהן לא מצאתי תשובה מדויקת בדפי המידע שבאתרכם וגם בפייסבוק. א. מה נחשב כשימוש הוגן בשיחות בתוך ישראל? השאלה מתייחסת לכמות זמן האוויר המכסימלי שמעבר לכך נחשב לשימוש לא הוגן לפי הגדרתכם. כלומר, ארצה לדעת במונחים מספריים כמה דקות אוויר מכסימליות נחשבות לשימוש הוגן? ב. בסלקום אני מחויב בתעריף גבוהה למדיי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום יש לי את המכשיר Live with walkman של סוני עם גירסת אנדרואיד של פלאפון. והיא הכי מעצבנת בעולם. חיפשתי גירסה אחרת שתומכת במכשיר (הבנתי שצריך להגיע עדכון לICS אבל מתי?) מצאתי CM 7.2. אין לי מושג איך מתקינים את הרום עם מישהו יכול לעזור לי במדריך? או אולי להמליץ על רום אחר יותר טוב (ICS?) ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  14. Started by poco,

http://9gag.com/gag/4577473

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. היי אנשים, ניסיתי להתקין את הרום של Pilot X האחרון.. הוא נחמד, אבל לא אהבתי יותר מידי. משעמם אין בו כלום. אחוזים בסוללה אין \ שליטה על בהירות המסך מהפאנל שיורד מלמעלה אין \ מקלדת נתקעת לפעמים \ אין אפשרות לבחור בין מצב שקט עם רטט או שקט בלי רטט (רק דרך ההגדרות וזה מציק) בקיצור, הוא נקי מידי.. משעמם מידי.. מישהו כאן מכיר רום 4.0.4 (מה ההבדל אל מול 4.0.3?) שכולל בתוכו כבר סט תוכנות.. אולי THEMES יפים.. שיש בו כבר הכל בקיצור. אין לי כח\זמן\ידע להתעסק עם זה יותר מידי. לא אכפת לי שהרום יהיה באנגלית, רק שיתמוך בעברית (הודעות,אנשי קשר,אתרים וכו') תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. Started by ArZi17,

שלום, יש לי Sony ericsson ARC X12, ואני מחפש אפליקציה שתיצור לי סרגל כלים בתפריט שנגלל למטה כך שאני אוכל להפעיל ולכבות את הWIFI GPS BLUETOOTH להפוך את הטלפון לשקט ולהפעיל ולכבות את האינטרנט הסלולרי, בדיוק כמו מה שבא מובנה בטלפונים של סמסונג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by blackx,

שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gkman,

נראה כי תמיכה בפלאש במערכת של אנדרואיד כבר לא יהיה. למרות שאני אישית שונא פלאש ומקווה שהוא יעלם יום אחד מהעולם- אי אפשר להתכחש לעובדה שהוא נמצא בשימוש המון (זה בדעיכה אבל בכל זאת) ועד שהוא יעלם כליל יעבור הרבה זמן. לכן חשוב לי שיהיה לאנדרואיד תמיכה בפלאש. אדובי הכריזה שכבר לא תפתח את הנגן פלאש לאנדרואיד ואני שואל את עצמי אם יש\יהיה תחלופות. מישהו?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by SinMaker,

היי, אני מתכנן לקנות סלולרי בסכום של עד 500 ש"ח. במהלך חיפושי נתקלתי בטלפון u8180 huawei. האם למישהו יש ניסיון איתו? האם אני יכול להשיג טלפון טוב יותר במחיר הזה? חשוב לי שהוא יהיה אנדרואיד ובעל GPS + WIFI תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  21. Started by etay93,

שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nadavgot,

התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום ! אני טס עוד מעט לחו"ל, ורציתי לברר האם בדיוטי פרי מוכרים מכשירי סלולר ? כי נכנסתי לאתר שלהם : http://www.dutyfree.co.il/ ולא מצאתי שם מוצרי אלקטרוניקה... רק בשמים ושוקולדים... אם אי אפשר לקנות בדיוטי פרי, האם יש בנתב"ג חנויות אלקטרוניקה\סלולר פתורות ממכס ?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  24. Started by djelectric,

שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  25. Started by Yakim Peled,

אני רוצה לבצע שיחה ולהקליט אותה. הטלפונים שיש לי בבית הם נוקיה 5110 ו-1280 (הם פשוטים אז אני מניח שזה לא אפשרי בהם) ומוטורולה Defy. חיפשתי באפשרויות של ה-Defy אבל לא מצאתי את האופציה הזו. האם זה אומר שאני צריך להוריד אפליקציה כדי שתהיה לי את האופציה הזו? אם כן, איזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים