עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. 10,000 סמארטפונים מהדגם החדש והנאה של Huawei נחטפו בתוך פחות מ-2 דקות מפתיחת המכירה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%91-120-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-honor-7-%d7%a0%d7%97%d7%98%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. היי אתמול הנקסוס נחת בשעה טובה בארץ הקודש. לפי המפרט של גוגל הפלאפון מכיל 512MB של זכרון פלאש ו512MB של אחסון קבצים פנימי. בשימוש בכל אפליקציות המידע רשום לי שגודל האחסון הפנימי הוא 196MB ובסיכום של הזיכרון הפנוי+הזיכרון בשימוש יוצא לי 396MB של פלאש. מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Peri228,

שלום אני מחפש נגן וידאו עד 500$ בארה"ב. חשבתי לקחת את האייפוד טאץ' 32 ג'יגה, ורציתי לשמוע קצת על אלטרנטיבות. בנוסף, רציתי לדעת איך האייפוד טאץ' מסתדר עם כתוביות, ואם אפשר לחבר אותו ישירות לטלוויזיה (באמצעות מתאם כלשהו). אשמח לקבל המלצות על נגן שיוכל להריץ כתוביות ולהתחבר לטלוויזיה בצורה נוחה .. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. כמה הייתם צרכים לשלם למכס?

• 54 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. רכשתי את ה-Galaxy S3 ב-KSP אילת. בעקבות דיונים בנושא, התחלתי לבדוק את נושא ההטענה, וגיליתי תוך כדי שהמטען שקיבלתי עם הטלפון מוציא מקסימום זרם של 0.7A, בעוד שהמטען המקורי של ה-S3 מוציא מקסימום זרם של 1A, שכמובן מאפשר טעינה מהירה יותר (ה-S3 תומך ב-1A). בנוסף, המטען המקורי של ה-S3 מגיע עם חיבור USB פריק, כך שלא צריך 2 כבלי USB כדי לטעון/לחבר למחשב. אני מצרף תמונה של המטען שאני קיבלתי עם ה-S3, שמסתבר שייך בכלל ל-S2. אם כבר קניתם וזה מה שיש לכם, דעו שמטען מקורי יספק טעינה מהירה יותר. אם עדיין לא קניתם, הוסיפו את הנתון הזה לשיקולים מאיזו חנות לקנות. ההסבר הראשוני שקיבלתי לכך הוא בעיה כלשהי במכס למטענים של S3. מה שמוזר הוא שיבואנים רבים וחנויות רבות מוכרות את ה-S3 עם המטען המקור…

• 85 תגובות
    • 13.5k צפיות
  6. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש גאדג'ט (עוד לא החלטתי איזה - זאת מתנה ליום הולדת שלי), אני מחפש אתרים שמוכרים גאדג'טים (כדי לקבל רעיונות למוצרים נחמדים). אודה לכל מי שיוכל לשלוח לי שם של אתר שמבצע משלוחים לארץ. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  7. יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג מדגם D550. הטלויזיה תומכת במתאם WIFI של סמסונג המאפשר העברת סרטים וקבצים בצורה אלחוטית(סטרימר) לטלויזיה. מתאם כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-WIS12ABGNX-LINKSTICK-WIRELESS-USB-2-0-LAN-ADAPTER-Wifi-SmartTV-NIB-/221079867399?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3379631007 יש לי בבית שני סמארטפונים גאלאקסי נקסוס של גוגל/סמסונג, ואקספריה מיני פרו. הפרו תומך בוודאות בDLNA וגוגל נקסוס אין לי מושג. השאלה האם אפשר לעשות אחד ועוד אחד, כלומר לחבר את הטלפון לטלויזה בצורה אלחוטית בעזרת המתאם כך שיראו בטלויזיה את המסך של הסמארטפון? אם לא נפנה כנראה לכיוון של הדונגלים הזולים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lt mor,

מה דעתכם ? http://www.logitech-online.co.il/index.html?gclid=CPiVzfe62YwCFQrklAod2UYnEQ&lmd=39179.733044 http://www.akg.com/site/products/powerslave,id,965,nodeid,2,_language,EN.html

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by matanaskar,

רוב סיפרית המוזיקה של היא בפורמט FLAC ובפורמט APE רציתי לדעת האם הנגן הזה מהדור השלישי (האחרון) תומך בקבצים האלו , אולי באיטונס כמו שאני יודע שהיא התוכנה של האיפוד יש אפשרות להמיר את השירים כדי שיתאימו לipod? אם לא אני יודע שיש לי חלופה והיא iaudio i7 , אבל ממנה אני פחות מתלהב בגלל העובי שלה וגם בגלל שהבנתי שהכתב שמה ממש מכוער ומגעיל.

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. מה אז? איך אני מצטרף לאורנג'/סלקום? לשדרג סים? מסלול/חבילה? מישהו יכול להסביר בבקשה? כרגע אני תקוע עם מודו...

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by GOVNER_T.S.Y,

לסלולרי שלי התקלקלו המגעים של המטען, דבר מה שהופך את הטענתו לתהליך בלתי אפשרי.. איפה אתם ממליצים לי לתקן אותו ? מדובר בדראק של lg תודה מראש govner

12. Started by mulderfox,

#צונזר# מקווה שתהנו, תעירו ותשתפו. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by brighi,

אהלן, אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה, בעיקרון הדבר היחידי שמפריע לי בנקסוס זה הזיכרון, אבל אני מאמין שאצליח להתגבר על הצורך בעוד מקום נוסף תוך כדי שימוש בשירותי הענן. אם ההדלפות האחרונות נכונות, איזה מכשיר יותר מומלץ? בעיקרון אני אעשה שימוש מאסיבי באינטרנט ואולי קצת משחקים, סרטים ושירים. הנטיה שלי לנקסוס היא בגלל המפרט היותר טוב, שהוא מגיע עם גרסה נקיה של גוגל והוא יקבל עדכונים ראשון. מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות שלו מול הSGS3 חוץ מהמקום? עכשיו לשאלה החשובה מכולם:לפני ניסיון העבר, אם מכריזים על המכשיר ביום שני, מתי הוא צפוי לצאת לחנויות? האם יהיה אפשרי לקנות אותו בלונדון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by alexc32,

אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מכשיר חיכיתי ל lumia 920 אבל די התאכזבתי מהמחיר שזה 4250ש"ח בערך וגם הבנתי שמסך בגודל 4.5" יהיה לי יחסית קטן +משקל לא קטן. בניתי על המצלמה שלה ועל ה WIN8 אבל לאט לאט יורד מהמכשיר בגלל מה שציינתי נ"ל אמרתי כבר לעצמי שאני אוותר על חיפוש אחרי הסמארטפון "המיוחד" ואקנה את ה S3 הרגיל ב - 2750ש"ח שמתאים לתקציב ,מספיק גדול בשבילי 4.8" וסך הכל בין המכשירים טובים בשוק היום על פי הסקירות . עריכה: כבר אין את המכשיר המשודרג ,KSP העלימו אותו מהאתר עכשיו נכנסתי לאתר KSP ראיתי שמוכרים את ה S3 המשודרג עם 2G פנימי ודור 4(שיתמוך מתישהו..)+ גירסא 4.1.1 J.B בעלות של 3250ש"ח , אין לי בעיה עם תקציב של 3250ש"ח השאלה האם שווה לרכוש את המכשיר המשודרג , כלומר האם יש פה…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  17. תגובה רשמית של חברת הענק מודיעה על הפסקת הייצור של הפאבלט אחרי רצף בלתי נגמר של תקלות בטיחותיות חמורות לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AmitDanan,

שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  19. כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mc_elad,

מעניין אותי אם יש למה לחכות או שכדאי להשקיע ב פלאפונים שנמצאים היום בשוק... חשוב לי שיהיה סאונד חזק ואיכותי גם הפלא שיהיה טוב ....

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  21. מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה

22. Started by The Dom,

בקשה בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by אוריפ,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2020428,00.asp חשבתי אולי יעניין אתכם...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.