עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by damiana,

שלום, אתמול קיבלתי מכשיר חדש מסלקום בתמורה לישן שלי. המכשיר החדש הוא של sonyerricson K800i. לא קיבלתי את כל הערכה (הדיסקים עם התוכנות למחשב...). אחרי נבירה ממושכת באתרי אינטרנט של סלקום וסוני אריקסון אני מבין שהם הורידו את כל הדרייברים הקשורים ל K800I . משיהו יודע היכן באינטרנט ניתן להשיג את הדיסקים הנ"ל? (הדיסק הכי חשוב לי זה כמובן ה- PC SUITE) אני פשוט מוותר מראש על "התענוג" להידחף למרכזי שירות של סלקום ולבקש את הדיסקים... תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 15:01:58 קבלו ביטול חברה...מצאתי משהו... תודה בכל אופן!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה

3. Started by Judas Iscariot,

ראיתי עכשיו שבבאג מוכרים את הS9 32Gb בקצת פחות מ1,400 ש"ח. "שווה"? ראיתי את הדיון הזה עליו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382062.0 מלפני כמעט שנה... האם הבעיות שלו תוקנו? איפה הוא נמצא עכשיו מבחינת כדאיות וכו'? תודה מראש לעונים

4. Started by liiight,

סמסונג הכריזה אתמול על ה-Galaxy Note 4, הפאבלט שהתחיל את שגעון המסכים הגדולים, ונראה שהחברה לא רוצה להחליף נוסחה מנצחת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%99-%d7%9c%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%9c%e2%80%8e/

5. טיפשי או מהפכני? מכשיר ה-Manta 7X הוא הסמארטפון הראשון שמגיע ללא כפתור פיזי מכל סוג שהוא (כפתור כיבוי, כפתור בית או כפתורי ווליום), זאת לצד סוללה גדולה ותג מחיר גבוה מהרגיל לכתבה: http://hwzone.co.il/manta-7x-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%9b%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ran_sion,

היי, מישהו הוא כבר בעלים של מכשיר כזה בארץ? שיכול לתת רשמים ממנו? בדגש על תמיכה לעברית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bono80,

אפליקציה מגניבה שמאפשרת סוף סוף לעשות זום לתמונות באינסטגרם מתוך האינסטגרם. עד עכשיו היא היתה זמינה רק למכשירים עם רוט, היום היא הופצה גם למכשירים בלי רוט. אפשר גם לשמור פוסטים למועדפים ולעקוב אחריהם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Taptigo.ZoomFI ממליץ בחום , החברה שפיתחו אותה זה אותם חברה שפיתחו את Jit Call Recorder

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Bakshi1,

כמו שנכתב בכותרת, על פניו נראה שהמכשירים די דומים בתכונותיהם. האם מישהו יודע בכול זאת מה עדיף מבין שני המכשירים? תודה על העזרה! עריכה: קראתי קצת על המושג rom, עד כמה חיוני לבצע שידרוג של rom למכשיר לאחר קנייתו? האם לא חייב לבצע שידרוג?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  9. היי, כתבתי תוכנית בג'אווה עם שימוש בGUI(בעזרת נטבינס). האם יש אפשרות להריץ אותה גם באנדרואיד? או שיש צורך לשנות את הקוד ? תודה

10. גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…

11. כידוע כל רום רציני (CM למשל) שהוא לא רק טוויקים בממשק המשתמש, צריך נתונים ודוקומנטציה מתאימה בנוגע לחומרה של המכשיר שאליו הוא מיועד. סמסונג שפיתחה את שבב האקסינוס, שמכשירי האנדרואיד הפופולריים ביותר בנויים סביבו, לא שיחררה את המסמכים האלה, בניגוד לחברות רבות אחרות (סוני, טקסס אינסטרומנטס, קוואלקום) וכתוצאה מכך נתקע למעשה פיתוח הרומים למכשירים שמבוססים על השבב הזה. נכון לעכשו, הפיתוח של CM לגירסאות הבינלאומיות של ה-S2 וה-S3 פחות או יותר עומד במקום וגירסה יציבה של CM10 לא נראית בעתיד הנראה לעין. חמור מכך, המצב הזה גורם לכך שמפתחים רבים פשוט נוטשים את מכשירי סמסונג ועוברים לפתח למכשירים עם חומרה יותר ידידותית. מה אתם יכולים לעשות? ב-XDA נפתח דיון שבו מפורטות הכתובות בסמסונג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה

13. Started by dagish,

שלום לכולם! האם מישהו יודע איך אפשר להעלים את הלוגו של cellcom מפלאפון siemens a60 ????? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. Started by arik89,

המסך מגע שלו,לדעתי חיסרון ולא משחק אצלי תפקיד בבחירת נגן,הגודל של המסך,יתרון. מחיר - סביבות ה950 ש"ח בשביל נגן 8 GB יקר - חיסרון איכות סאוונד טובה מעל שאר הנגנים בברור יתרון - משחק אצלי תפקיד מרכזי ביותר בבחירת נגן. אז למה באמת לא לחסוך 500 שקל ולקחת סנסה E280 בחצי מחיר של הD2? צפיתי בסרטוני הדגמה של הD2 ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בו. למה למשל לא להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה : Creative Zen Vision M 30GB 30 ג'יגה נפח. אני לא רוצה שתנסו לשכנע אותי למה לקחת את הD2,אני רוצה השוואה פשוטה מה הD2 יכול לעשות שהE280 לא יכול לעשות,אלו שני הנגנים שאני מתלבט בניהם,אולי גם האייפוד נאנו החדש. תודה. אשמח גם לחוות דעת של בעלי D2.

15. שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by yuraxp,

שלום,הזמנתי IRIVER U10 ,אבל אין אותו במלאי ויש לי אופציה לבחור משהו אחר, חשבתי על 2 אלה מה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by adi.c,

שלום לכולם אני מנסה לעזור לחבר שהוא הביא לי טאבלט עם windows 8 עכשיו בכניסה בlogin רשום את השם שלו ארז ומתחת חשבון הgmail שלו וסיסמה השאלה היא האים זו הסיסמה של חשבון הgmail או של הwindows ?? או שהסיסת כניסה בעצם היא של הgmail עד עכשיו לא ידענו את הסיסמה ושיחזרנו אותה דרך המחשב ומה שקורה מן הסתם הטאבלט לא נותן להכנס עם הסיסמה החדשה כי הוא לא במצב מקוון אין לנו מושג מה הסיסמה הישנה וגם לא נוכל כי שיחזרנו אותה ניסיתי לחבר את הטאבלט עם נקודה חמה דרך פלאפון אבל זה לא נותן מה אפשר לעשות תודה? איך אפשר לאפס סיסמה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomz,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו לקנות, ההורים נמצאים בארה"ב ולכן המבחר גדול יותר, והמחירים נמוכים יותר. חשוב לי ווליום גבוה, זמן בטריה מכובד ונוחות, החל מהשימוש במכשיר עצמו עד להעברת קבצים אליו. אשמח לקבל המלצות, עד עכשיו ראיתי את ה IRIVER CLIX, שנראה ממש חמוד וקיבל ביקורות טובות, עולה 150-170 דולר בארה"ב, ואני אוסיף את ACCESSORIES KIT, עוד 20 דולר ואולי גם את הCRADLE. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מכשיר אחר, או לתת ביקורת על המכשיר הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PuppEDogg,

אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  22. היי אני מתחיל להתעניין ברכישת מכשיר GPS לאוטו ואני לא מבין הרבה בנושא. ראיתי שיש מלא דגמים.. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב או פורום פעיל בנושא שממנו אני יכול ללמוד על הדגמים השונים ומה כדאי/צריך במכשיר..? תודה

23. יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by dog,

עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.