גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן שמי עודד, אחד מהיוצרים של המשחק Noogra Nuts את המשחק ניתן להוריד בחינם למכשירי Android המשחק שוחרר למרקט היום ! זהו משחק ארקייד בו אתם משחקים את הסנאי שמרוצץ ומפצח עם הראש שלו אגוזים פצחו את האגוזים ואיכלו אותם, נסו לצבור כמה שיותר נקודות לשבור שיאים בקרוב נוציא עוד פיצ'רים ועוד עדכונים זהו משחק חינמי וכאמור לפי הפידבקים נמשיך לשכלל אותו ולהוסיף דברים לפי בקשת הקהילה והמשתמשים ניתן להורידו בלינק: https://market.android.com/details?id=com.bengigi.noogranuts אשמח לשמוע חוות דעת הצעות לשיפור כמובן שדירוגים פוזיטיביים במרקט יתקבלו בברכה ויתנו לנו מוטיביה להמשיך ולשפר אותו !! תודה רבה, אשמח לשמוע את דעתכם עודד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרבה זמן מכשיר סמרטפון זול עם סים כפול, ראיתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Gsmart-G1310-Dual-SIM-Android-2-2-3G-Phone-GSM-/300584284117?pt=Cell_Phones&hash=item45fc382fd5#shId מפרט: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php ב 280$ + 50 $ משלוח לארץ = 330$ ורציתי לדעת: איך המכשיר מבחינת התמורה למחיר? שווה להשקיע את זה? האם הוא יתמוך בעברית (הרי הוא מגיע עם אנדרואיד 2.2) או אולי יש מכשיר אחר שתוכלו להמליץ עליו מכאן. כמו כן, המקום היחיד שמצאתי אותו לקניה היה באיביי, מישהו מכיר מקום אחר זול יותר לקנות אותו? (אפשרי בארה"ב או בארץ) תודה! כמו כן הבנתי שאפשר לקנות תוספת לאייפון שמוסיפה עוד חריץ ל SIM, יש כזה דבר גם למכשירי אנדרו…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי, שמעתי שאם הפלאפון נמצא תחת טעינה הרבה אחרי שהסוללה המתלאה, הסוללה נפגעת כתוצאה מכך וחיי הסוללה מקצרים משמעותית עקב כך. יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
המכשיר הוא סמסונג גלקסי אס 2. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה. 1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות? 2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה 3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה 4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הסמרטפונים ונתקלתי בבעיה קטנה. שמות אנשי הקשר שלי באייפון הינם בעברית ופס הגלישה הוא באנגלית. כלומר שהוא מחפש אנשי קשר לפי אות אנגלית - כלומר לא כלום ואת השאר סתם זורק בסדר כשלהו. מישהו יודע איך לשנות לזה את השפה?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום אנשים, האם יש למישהו מושג היכן כדאי לקנות כבל hdmi ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה. כמו כן, האם תהליך זה כרוך בהורדת תוכנה או כל מיני פעולות אחרות ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות עד סוף החודש מארהב IPOD 4G ב205$ או לחכות עוד חודש ומשו ולקנות בארץ 5G מה לדעתכם כדאי לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מכשיר סלוולרי יחסית פשוט , לא "חיית אנדרואיד" או משהו כזה ,לאמא שלי האמתי , חשוב שתהיה מצלמה ופלאש, ושיהיה עמיד, מבין שלושת אלה מה מומלץ יותר ומה מומלץ פחות? נוקיה X2 , נוקיה 6700 או סוני אריקסון C902 ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
הציעו לחבר לקנות אייפון מבנאדם שהוא לא מכיר,הוא אמר שהאייפון ריק ואין בו כלום שיכולים להעיד שהיה בשימוש או משהו. אשמח לשיטות לבדוק אם האייפון אכן גנוב או שהוא תקין ואפשר לקנות ללא בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, האם למישהו יש מדריך טוב לפריצת אייפון 4 (גרסה - 4.3.5)? כמו כן, האם נכון שבגרסה 4.3.5 בכל פעם שמכבים את המכשיר יש לפרוץ את האייפון מחדש? אודה לתשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 7.9k צפיות
-
-
הי,יש לי Galaxy s1 ורכשתי אוזניית Plantronics Voyage. היא הגיעה ללא הוראות ואני לא מצליח לגרום ל - Galaxy לזהות אותה.ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה אבל זה לא עזר.יש למישהו רעיון? מישהו יכול להפנות אותי להוראות?תודה. עריכה: קבלו ביטול, הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DEFY כבר כמה חודשים, והוא עושה לי רק צרות - קופא המון,נתקע, לא מחייג,אי אפשר לשלוח הסמסים בגלל שהוא קופא, מתחמם בקיצוניותת. הוא נכנס 5 פעמים לתיקון בפחות מ3 חודשים. גם עשו לי ראש בראש על שני מכשירים כאלה והבעית ממשיכות. עכשיו, הציעו לי להחליף או לACE או לWAVE 2. הבעיה שהבנתי שלWAVE 2 הBADA לא ממש מפותחת, ושהACE לא משהו.. (למרות שלידידה שלי יש והיא די מרוצה והוא עובד הרבה יותר מהר מהDEFY) מה לעשות?.... אני לא רוצה להחליף מכשיר ואז להתבאס שוב פתאום... ומדובר פה במכשיר תקול מא' ועד ת' - בין אם זה ששולחים סמסים המכשיר קופא ואפילו נתקע, מתחמם בצורה מאוד קיצונית (לא בזמן דיבור) וגם בהטענה, בקיצור- רק צרות.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הרשת גועשת על האייפון 4S החדש, גם כאן בפורום הויכוחים הרגילים, ועכשיו נוספה לה גם הידיעה על מותו של המנכ"ל האגדי סטיב ג'ובס. לכל אוהב חומרה באשר הוא זהו יום עצוב, ואין ספק שגם אם אתה אוהב\ לא סובל את אפל, לג'ובס הייתה דרך וראיית עולם מאד מיוחדת שהשפיעה על כולנו בדרך ישירה או עקיפה בכל הקשור לתחום שאנחנו כל כך אוהבים וצורכים, ג'אדג'טים ומיחשוב. אני מצר מאד על מותו... http://hwzone.co.il/news/136130
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הורדתי את אפליקציית הTapatalk שמתאימה לפורום שלנו ובהתחלה מאוד התלהבתי ממנה. יש בה הרבה מאוד פיצ'רים שמקלים על הקריאה והניווט בפורום. אך שמתי לב לשני בעיות שמאוד מפריעות לי: אין אפשרות לראות תגובות חדשות להודעות שלי, אלה רק לכלל ההודעות בפורום. וכאשר מוסיפים פורום לfavorits אז האתר שולח אוטומטית מייל. פספסתי משהו? יש אפשרות לסדר את זה? אם לא, אז באיזה אפליקצייה אתם משתמשים על מנת לגלוש באתר?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-