גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מכשיר חדש, אני חובב אפל, יש לי שלוש שנים אייפון 5, יש לו בעיות סוללה חמורות, אני מעוניין להחליף מכשיר. אני רוצה לקנות מכשיר רציני, עד 4000 ש"ח + - אבל שיהיה איכותי, אפל וסמסונג לא בא בחשבון, אני אומנם רגיל לאפל אבל המצלמה לא איכותית והסוללה על הפנים, כנ"ל גלקסי וכו'. המכשיר עם הנתונים הכי טובים שמצאתי הוא של סוני עם 23MP במצלמה וסוללה חזקה, אבל הבעיה שאני לא יודע האם שווה לקנות מכשיר כזה כי סוני עדיין זה לא אפל או סמסונג מבחינת איכות החומרים(או שאני טועה). אני מחפש מכשיר רציני עם סוללה טובה ומצלמה איכותית. שמעתי יש גם מכשירים שיש בהם זיהוי טביעת אצבע, קול ועין.... אשמח לקבל הצעות טובות למכשי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear שיענו לדרישות חובב באס שכמוני. ובכל ביקורת, סיקור או דעה אישית אני מוצא את האוזניות שכבר הזלתי עליהן ריר, מאכזבות בעניין הבאס.. אני מוכן להשקיע עד כ-800 שקל על אוזניות IN EAR טובות. עדיפות ל- SHURE או Sennheiser ... כמובן שאם יש משהו אחר להציע, אני אשמח!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית היפנית יאמץ את המצלמות הכפולות והמסכים המוארכים שניתן למצוא כמעט אצל כל השחקניות האחרות בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מכשיר GPS לקראת טיסה לאירופה, ואין לי (ובטח לו) שום מושג בתחום, וגם לא זמן ללמוד. הוא מחפש מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לא חייבים להגזים אם זה הופך את המכשיר למסורבל מדי), אני לא בטוח עד כמה משתמשים במסכי מגע - אבל אם זה עוזר אז שיהיה גם, ובעיקר ממשק הפעלה נוח ככל האפשר - הכי חשוב כי אבא שלי ואלקטרוניקה לא הולכים טוב ביחד. אני יודע שמצחיק לנסח את זה ככה, אבל התקציב לא ממש משנה. אני מחפש המלצה טובה לצרכים הללו, לא צריך להתפרע, אבל גם לא להתאמץ לחסוך אם נראה שהמכשיר הוא בדיוק מה שאני מחפש. תודה רבה על העזרה, ערן
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי קרוב משפחה שלי נמצא כרגע, עד מחר בערב בארהב. אני רוצה שהוא יקנה לי pixel 3a או XL. בBESTBUY ובTARGET לא היה להם UNLOCK. אבל היה להם טלפון של VERIZON נעול. האם ניתן לקנות אותו ולשים שים רגיל של אורנג' (בחנות אמרו לו שלמיטב ידיעתם זה עובד)? האם יש חנויות אחרות שניתן לקנות בהם באופן מיידי באיזור סאן דיאגו? (la jolla usa) תודה על העזרה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם חיבור USB רגיל (ללא כבל מתאם). לא לסרטים רק למוזיקה. יש עוד דברים כאלה? (ולא זבל סיני מבית UKI)
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אהלן! אנחנו לקוחות ברשת אורנג' ואבא שלי קנה לאחרונה N73.. אחרי חודשיים הוא החליט שהN73 מעצבן אותו ובו זמנית הוא החליט שהוא רוצה פאלם.. הלך,צעק על אורנג', הציעו לו איזה דיל כלשהו.. לא עקרוני. הוא ביקש ממני לברר על הBLACKJACK של SAMSUNG אם הוא שווה משהו.. אני אוטומטית ואחרי התסכלות קצרה על איך שהמכשיר הזה נראה (זוועה, ועוד בלי מסך מגע), אמרתי לו שכדאי לו להנות מהN73 הנוכחי שלו (אפילו שאם הוא יקנה משהו חדש יש סיכוי לא רע שאני אקבל את הN73, אבל אני דיי מרוצה מהK610i שלי) ושאם הוא ממש צריך אז שייקנה לעצמו פאלם.. עכשיו אני צריך לדעת מה כ"כ טוב (או כ"כ רע) בBLACKJACK, ואם עדיף לו פשוט לקנות פאלם שיעשה את העבודה פי 10 יותר טוב.. ואם כבר, אשמח גם להמלצות על פאלמים במחירים סבירים (…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
לבעלי אייפון ... האם מחיקת חשבון ICLOUD מוחקת גם את הDATA שהיה שם ? או שעדיין כל המידע שם נשמר למקרה שמשתמש יחזור עתידית ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי אצלי את INFINITUM-LBRv1.1.1 הטלפון עובד מצויין, מהיר ואינטואיטיבי מתמיד - אבל הסוללה נגמרת מהר מאוד ונטענת לאט מאוד אני מסיק מזה שהרום מצריך הרבה סוללה. בהגדרות שנכנסתי לבדוק ראיתי שהמסך לוקח חלק ניכר מהאחוזים בסוללה והמע' הפעלה לא כ"כ הרבה אבל יש לי הרגשה שהמכשיר מסנכרן ומעביר כל הזמן מידע - גם כשהסנכרון "כבוי" אני לא מדבר על הודעות וואס-אפ וכ'ו אלא ממש הטלפון מתחמם ולמעלה בהעברת נתונים אני רואה כל הזמן חצים ו-H. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר ממישהו שהביא אותו מוורייזון באמריקה, ויש לי מספר שאלות. יש איזו סיבה שלא יהיו לי עדכונים או בעיות תקשורת כלשהם? (תדרים שונים וכו? ) ומה לגבי עברית מלאה או חלקית? תודה רבה ! *** עריכה *** האם התדרים שמופיעים בתמונה שהוספתי תקינים לטלפון שנקנה בחול ואמור לעבוד בארץ? *המכשיר Unlocked .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש במכשיר נוט 2 כ"מודם סלולרי USB" אם ה"WI FI" דולק וה"נתונים לנייד" כבוי, האם אני משתמש בתקשורת בחבילת גלישה או שבעצם המכשיר משמש ככרטיס רשת אלחותית ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נגן MP4 (כותרת) ורציתי לשאול אם יש לו עדכון תוכנה כדי להפוך אותו לעברית....או לפחות איזה תוכנה או משו כדי שיהיה כתב ראי...???(שמות השירים בעיברית רואים הפוך !!!)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סדרת Deus Ex קופצת אל עולם המובייל, משחק Final Fantasy חדש ועוד הפתעות מעניינות ממתינות לכם בחנות האפליקציות שלכם באנדרואיד וגם באייפון לכתבה
-
-
חשבתי על הגלקסי 2 מיני. האם הוא משתלם?,הוא מעוניין לקנות רק בארץ.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם אבד לי הדיסק שמסופק עם סלולרי K610i (אורנג') יש בו תוכנת Sony Ericsson PC Suite בעברית ודרייבר לחיבור הכבל, ואני לא מוצא באינטרנט את אותה התוכנה (בעברית) אפילו לא באתר של אורנג'.... האם משהו מוכן להעלות לרשת את דיסק ההתקנה לאתר איחסון? בכדי שאוכל להוריד אלי למחשב אני מודה מראש על המאמץ FireFlash
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים האוזניות בלוטוס שלי עבדו מצוין וזוהו יחד בכל חיבור. משום מה לאחרונה כל אוזנייה מזוהה בנפרד בבלוטוס ואני יכול לשמוע רק צד אחד עם חיבור התקן נפרד. ניסיתי לאפס את האוזניות וגם לא עזר. ניסיתי על סמארטפון אחר ואייפד אחר ואף מחשב אחר ובכולם זה נותן לי 2 התקני בלוטוס בנפרד. האוזניות הן של סופרקופי TWS I11 אשמח לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה ת'רדים פתוחים בנושא- כמו:http://hwzone.co.il/community/threads/549387-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%93-4-4-4-%D7%91SGS2 אבל כבר כמעט שנתיים שהשתמשתי ברום של-CM 10.1. הייתי מאוד מרוצה מהממשק והאפשרויות- אבל הוא נתקע לי הרבה. (אבל זה היה עדיף עדיין על הרום המקורי שפשוט גרוע) לפני שבועיים עידכנתי אותו לCM11 (M11) ואני עוד יותר מרוצה מהממשק והאפשרוית החדשים, אבל יש לי עוד יותר תקלות איתו (העיקרי הוא שה-GPS לא עובד). אין לי יותר סבלנות להתברבר עם תקלות עם הטלפון ולנסות 20 רומים שונים. מישהו יכול להמליץ לי על רום יציב עם אנדרואיד 4.4.3 לפחות- שדומה כמה שיותר ל-CM? כזה שיהיה מותקן ויעבוד כמו שצריך ואני לא אצטרך לה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחי קטן שיחק בפלאפון שלו ונעל את ה-PIN, עכשיו המכשיר (יותר נכון, הכרטיס SIM) לא עולה וצריך להזין לו קוד PUK (שאותו אני לא יודע). באורנג' יתנו לי את הקוד בלי בעיות או שאני יצתרך לשלם ? אפשר להשיג את הקוד הזה באינטרנט? קצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הציגה סמארטפון דגל חדש באיכות גבוהה מאוד, אך טכנולוגיית ה-Force Touch החדשנית שהייתה במרכז העניינים תגיע בפועל רק בדגם היקר ביותר, ורק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/משוכלל-או-סתם-מטורלל-ה-huawei-mate-s-מציע-חדשנות-ע/
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את Cube U30GT Tablet PC האם יש טאבלט יותר טוב ממנו או איכותי יותר ממנו ב 220 דולר עם בלוטות כרגע הוא אזל המלאי יתחדש ב20 לאוגוסט ומשלוח בין 10-30 יום מישהוא מכיר זמנים יותר מהירים נא תשובתכם המהירה http://www.pandawill.com/cube-u30gt-tablet-pc-rockchip-rk3066-dual-core-16ghz-cpu-101-inch-android-40-16gb-1g-ram-white-p62836.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-