גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
פלאפון מאחלת לכם חג שמח, ומעניקה ללקוחותיה הטבה חגיגית לפסח: SMS חופשי בכל הסופ"ש הקרוב, עד 500 סמסים! ההטבה תקפה בין התאריכים 15.4-16.4 ומותנית בהרשמה מראש. לקבלת ההטבה ולפרטים חייגו 2424* המשך גלישה מהנה, דנה נציגת פלאפון.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להביא אייפון 4 מחו"ל עכשיו השאלה שלי איפה אני יוכל להשיג אייפון סים פריי בארצות הברית וגם אם אפשר לדעת מה המחיר של המכשיר כוול הכל (מכס מיסים והכל ) ועוד שאלה אם אני מביא מכשיר שהוא לא sim free אני יוכל להוציא ממנו שיחות ללא שימוש בטורבו סים בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחברה שלי DOCK ורוד , לאייפון שהיא הזמינה. הכי מצא חן בעיניה זה הDOCK הזה - http://cgi.ebay.com/Pink-Portable-USB-Speaker-Dock-iPhone-3G-3GS-4-MP3-/380328913911?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item588d5eabf7#ht_2439wt_972 אבל אין משלוח לארץ באיביי למוצר הזה (אצל אף חנות) ! גם לא מצאתי בDX ולא בAMAZON, מישהו מכיר אתר מקוון אחר שאפשר לרכוש בו DOCK שנראה ככה או יותר טוב ? במחיר של עד 100 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד Java לאנדרואיד ורציתי להתחיל עם תוכנית פשוטה של hello world, אבל כשאני מריץ את התוכנית האמולטור כותב לי A N D R O I D_ באמצע המסך (פחות או יותר) בלי שום קשר למה שנמצא בתוך ה-textview. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי למישהו יש ניסיון טוב עם חנות אינטרנט או באזור המרכז לצורך רכישת גלקסי אס? ראיתי בזאפ החל מ- 1900 שח, יש בעיה לקנות מהחנויות האלו? בנוסף, אם יש לי תוכנית עם שירות תיקונים, האם הוא יהיה תקף לטלפון שלא נקנה דרך אורנג'? השירות תיקונים הוא חלק מהתוכנית. תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירי האלו. אני מתכוון להזמין מחו"ל. הדיזייר מעט יותר יקר אבל לא יודע אם הוא שווה את התוספת מחיר. לגבי העברית, אני יודע שבאנדרואיד לא אמורה להיות בעיה לכתוב ולקרוא, אבל מה לגבי הוינדוס 7? האם יש תמיכה בעברית (מקלדת, טקסטים וכו')? מה לגבי תמיכה בפלאש? האם קיימת בWP7? על מה משניהם הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן למחוק סרטים ותמונות מהאייפון (אייפון 4) לצמיתות כך שלא ניתן יהיה לשחזר אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
ידידה שאלה אותי איך היא עושה Check In בנוקיה E72 שלה. הבנתי ממנה שאין Check In דרך האפליקציה שלה של הפייסבוק והוא מעודכן. זה אפשרי ? אולי עם תוכנה אחרת לפלא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4/1818998
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן! כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות. בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין.. המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם: iphone 4 או galaxy s אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה. מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין.. מבחינת הגלאקסי, אין פלאש ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
עזרה בבקשה ! האם ניתן להעביר כרטיס זיכרון של IGO MORE מ-GPS של חברת BLUERON ל-GPS אחר למשל QUE ??? האם התוכנה תעבוד בכל GPS מכל פירמה ?? האם זה תלוי רק בסוג מערכת ההפעלה של ה-GPS ?? דחוף !! תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/12137/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-samsung-galaxy-s-ii-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-2-3/ תכלס לא נראה כזה מלהיב, הגלאקסי שלי לא נופל בביצועים עם קצת מודינג. הדבר שאני הכי אהבתי בנתיים הוא שיש אנימציה ב AUTO ROTATION. אבל נחכה ונראה :
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה הינה כזו... בישביל להתקין GPS עשיתי מחיצה על הכרטיס זיכורון והכל עבד טים טופ עכשיו הכרטיס הוא של 4GB בלבד והפלאפון לא עולה בלי כרטיס מסויים זה (יש ברשותי אחד של 16) לפי מה שהבנתי הפלא מחשיב את המחיצה כחלק מהזיכרון של עצמו ולכן לא יכול להעלות כאשר הכרטיס לא בפנים. איך אני פותר את הבעיה הזו בכדי שיהיה אפשר לחליף כרטיס זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!ברשותי מכשיר SGS עם רום של PERSEPTION וקרנל SPEEDMOD כל זה בגרסא 2.2 של אנדרואיד.ברצוני לשדרג את האנדרואיד לגרסא 3 החדשה ביותר.האם זה בכלל כדאי מבחינת ביצועי המכשיר?ואם כן אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לעשות את זה בלי למחוק כל מה שיש לי על המכשיר?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קודם כל אני לא מחפש טלפון נייד יש לי N95 וגם בפונקציות שלו אני בקושי משתמש. אני מחפש מכשיר שיאפשר לי: 1. לקרוא E-Books (לאחרונה התחלתי לקרוא ספרים בפורמט PDF זה הרבהה יותר נוח). 2. לצפות בקבצי וידאו. 3. לא מחייב בכלל אבל גישה לאינטרנט אלחוטי\סלולרי (יש לי סים עם חבילה בסלקום) בשביל קצת חדשות באינטרנט. בקיצור ראיתי כל מיני מכשירי טאבלט למיניהם ומכשירי אייפון\אנדרואיד סלולריים למיניהם אבל באמת שבשביל מה שאני צריך זה 2 הסיבות הראשונות והשלישית היא צ'ופר. התקציב שלי בסביבות ה1200 שקל +- עדיף כמה שיותר זול גם לא מפריע לי אם יש לקנות יד שנייה. מה אתם ממליצים? עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789851
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-