עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by vitaly87,

שלום לכולם . אני מנסה לנתח קובץ xml. יש לי שגיאה מוזרה בשורה הזאת: saxParser.parse(url.openStream(),handler); השגיאה שלי היא: org.apache.harmony.xml.ExpatParser$ParseException: At line 1, column 87: not well-formed (invalid token) [pre]האפלקציה היא לאנדרואיד. קובץ xml הוא מגיע מurl כאשר יש גישה לאינטרנט ואין בxml &. תודה [/pre]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ziv mil,

היי לצערי בטעות הפלתי חזק את ה XIAOMI MI 9 PRO שלי בחדר כושר והוא נפל ולא נדלק. בחנויות הציעו לי להחליף מסך ב 600 - 650 שקל. שווה להשקיע על המכשיר הזה כזה סכום? או שהיום הוא כבר מיושן. לשימושים הבסיסים שלי בטלפון הוא הספיק השאלה אם עדיף לקחת את ה600 שקל ולהשקיע במכשיר חדש אני אקבל יותר תמורה? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. Started by ziko,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  5. Started by haimamazavs,

שלום \קניתי מצלמת רשת ואני רוצה לראות את מה שהיא מצלמת דרך הטלפון כשהו מחחובר לאינטרנט סלולרי ומשום מה אני לא מצליח. יש איזה אפליקציה או איזה טריק שאני יכול לעשות כדי להצליח בזה? samsung s4

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. Started by DarkSight,

שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DaTHE,

שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Eugene,

שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.

11. היי יש לי בעיה בקבצים שאני מוריד דרך האנדרואיד. לא משנה איזה סוג קובץ הוא פשוט לא נפתח. בהתחלה חשבתי שהקובץ דפוק ואז גיליתי שכשאני מוריד במחשב ומעביר אחר כך לפלאפון הוא עובד. זה קורה בpdf mp3 apk.... יש לי נקסוס 4 שעבר רוט. לא החלפתי רום אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היבואנית המקומית הרשמית של המותג הסיני בארץ מתחילה להציע גרסה אחת של ה-Xiaomi Pad 6 - אך לא את גרסת ה-Pro בשלב זה, אשר ממשיכה להיות זמינה רק דרך צינורות בלתי רשמייםלכתבה

13. היה אצלי נקסוס 4 כבר איזה שנה וחצי היה אחלה נפל מדיי פעם היה בכיסים הכל הוא נשבר רק לפני איזה חודשיים, אוקיי הלכתי למעבדה החליפו לי כבר בהתחלה חשדתי שזה לא מקורי בגלל שהעיגול תאורה (ששולחים הודעות) בתחתית המסך הוא לא היה נקודה, אלא אור די גדול..אבל לא הייתי בטוח ולא עשיתי כלום. לפני חודש נפל מגובה של פחות ממטר (מהספה), על הפעם הראשונה נשבר.. גם אז כבר זה ביאס אבל אמרתי מה אני יכול להגיד להם כבר, הוא נפל.. עכשיו המסך השניי של החנות אתמול נשבר לי רק מהיותו בכיס, אם אני לא טועה הוא היה בלי כלום, אבל גם אם היה משהו זה עם מפתח, זה הגיוני שמסך תקין ישבר רק בשל היותו בכיס עם מפתח?? ידוע שנקסוס 4 עדינים אבל לא עד כדי כך, זה בחיים לא קרה לי באף טלפון ולא עם אותו טלפון. ו זה אפילו …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. אני מעוניין להעביר סרטים ממסך הסמארטפון שלי ( LG G2 4.4.2 ) ל- SmartTV של סאמסונג מדגם 50F6400. ביצוע המטלה הוא פשוט וישיר כשמדובר בתקשורת בין סמארטפון של סאמסונג לבין טלביזיה של סאמסונג. לא הצלחתי לבצעו ב- LG G2. האופציות הזמינות בטלביזיה הן screen mirror ו- AllShare. האם יש דרך לבצע זאת ללא רכישת חומרה? אם לא, איזו חומרה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alon p,

קניתי ההיום איפוד טאץ דור שני וחצי ב900, השאלה שלי היא האם שווה להחזיר לחנות ולנקות אחד דור שלשי ולשם יותר? או שלא צריך לשלםיותר?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. אני מחפש סמארטפון פשוט לשימוש בעיקר של שיחות, אימאיילים,משחקים ואינטרנט. מה דעתכם על HTC DESIRE C ואיפה הכי כדאי לקנות אותו כרגע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  18. Started by FireFlash,

היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. מיקרוסופט מנסה את מזלה עם מקלדת אנדרואיד המיועדת לשעונים חכמים ומופעלת על ידי ציור במקום הקלדה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8/

20. Started by ron-peled,

שלום חברים, אני מעוניין להחליף את נגן המוזיקה שלי בשלוש השנים האחרונות בנגן חדש. כרגע אני משתמש בנגן של 4GB ואני רוצה לעבור לנגן של 16-32GB. הנגן ישמש לשמיעת שירים ואני לא רואה את עצמי משתמש באופציה של צפיה בסרטים ככה שאני לא צריך שהוא יהיה עם מסך איכותי או משהו כזה. הדרישות שלי מהנגן הן כאלה: משך שימוש ארוך. הטענה בעזרת חיבור USB לחשמל ולא רק דרך מחשב. קומפקטי כלומר כזה שאני יכול לצאת איתו לריצה ולשים בתוך נרתיק קטן שמחובר לזרוע. העתקת שירים מהמחשב לנגן ללא תוכנה (קרי ITUNES מה שאומר שהאייפוד לא עונה על הדרישות שלי). פשוט לעשות העתק הדבק. שלא יהיה TOUCH מעדיף מקשים רגילים. אם ישנה אפשרות להרחיב את נפח הנגן בעתיד גם טוב אבל לא חובה. בעיקרון חשבתי על IRIVER או CREATIVE אשמ…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. מה לא היה בסדר ואיך עושים את זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by keewlngc,

- שלא יהיה מיקרופון מובנה במכשיר - שלא תהיה אפשרות "Record" במכשיר - ללא אפשרות הקלטה באוזניות המסופקות עם המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל המכשיר - ללא אפשרות לחבר מיקרופון אל חיבור האוזניות של המכשיר כבר התקשרתי אל לפחות 5 חנויות ואמרו לי "לא". גם לגבי Ipod shuffle אני לא בטוח כי המוכר גמגם ואמר שיש אפשרות הקלטה דרך החיבור של האוזניות, אבל לאחר מכן אמר שלא. מצידי שיהיה נגן סיני או חיקוי של נגן כלשהו אחר. עד למחיר של 300 ש"ח. יש חיה כזאת? מודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אני צריך להשתמש ב-V3X כדונגל BT למחשב אני חושב שבאופן תאורטי זה אפשרי מפני שיש התקן בלוטות' מובנה במכשיר אך האם ניתן לעשות זאת באופן מעשי אין לי מושג :s05: אם ניתן לעשות זאת אשמח לקבל מדריך/הסבר לכך... תודה, yosside

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by Vidati,

"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…

25. מסמכים מארגון התקינה האמריקאי אישרו כי מפתחת השבבים תכננה לשלב את החומרה של קונסולת ה-Shield הסלונית שלה גם בגירסה ניידת מעודכנת, אבל יתכן מאוד שהמיזם הזה לא יבשיל למוצר מעשי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.