עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. אז כמו בכותרת : צריך המלצה לנגן נייד של מוזיקה וסרטים ( MP4 ) בתקציב 500 - אפשר חריגות , עדיף חריגות למטה ( פחות מ 500 אם אפשר ) מה שחשוב לי זה שהנגן יהיה אמין ושיוכל לנגן סרטים כולל תרגום לא מובנה בעברית תודה מראש לכל העוזרים והממליצים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by hwforcer,

יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Mike-,

אהלן, אני לא הכי מבין בכול עולם הרומים והאנדרואיד בכללי... יש לי SGS2 I9100 עם רוט וCWM, המכשיר נקנה בצורה הזאת. ביצעתי גיבוי דרך הCWM, מה בעצם מתגבה ? רק הרום ? במונחים של מחשב, אפשר לחשוב על הרום בתור כונן מערכת ההפעלה ללא אפליקציות המשתמש ? האם גם הקרנל התגבה ? בהגדרות הטלפון, המסך "אודות" יש את הBuild number, האם הגירסה הזאת מתייחס לרום בלבד ? יכול להיות שכבר הבנתם לאן אני חותר, בחנות שקניתי את הטלפון שמו רום משלהם\קימפול משלהם עם שם החנות בBuild Number, בהנחה שאני אתקין רום חדש. אוכל לשחזר את הרום המקורי דרך הבCWM ? אם לא, איך אני יכול לשחזר אותו ? האם קיים כבר רום JB יציב עם מלוא הפיצ'רים לSGS2 ? האם אצתרך לעדכן בשבילו את הקרנל ? בתודה מראש, מייק.

7. Started by Yonatan-A,

אני מחפש נגן, והגעתי למסקנה שהX5L ישרת אותי הכי טוב שאפשר. מישהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות נגן כזה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם, עד אתמול השתמשתי בLG G3 שפתאום שבק, אז אני צריך לחפש מכשיר חדש. אחרי מחקר קצר החלטתי שאני רוצה טלפון עם SNAPDRAGON 820/821 והגעתי לשתי אפשרויות הראשונה מכשיר פרימיום של SAMSUNG S7 או S7 EDGE כרגע נמכר בארץ ממגוון יבואנים, היבואן הרשמי נותן הנחה של 500 שקל אם משלמים באמריקן אקספרס אבל לו יש אחריות רק לשנה במחיר דומה אפשר לקבל אחריות לשנתיים ע"י מובייל ישראל שלא שמעתי עליהם או גופים אחרים שלא שמעתי עליהם. השניה לקנות מכשיר של XIAOMI דגם MI5 לתת דגמיו השונים בחיסכון של 1000 פלוס שקל או לקבל הרבה יותר תמורת אותו מחיר, קיים בהרבה גרסאות בכמה רשתות, החסרון העיקרי ששמתי לב אליו הוא רזולוצית המסך הנמוכה יחסית. כמו כן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Dawn,

אני משתמש בו כבר מעל לשנה ולא נהנה ממנו אפילו לרגע. הוא איטי ברמה נוראית, המסך מגע שלו די גרוע...ממש לא נוח כמו אייפוד טאץ איכות הסאונד זה הדבר הכי טוב בו. עכשיו אחרי שהוצאתי את העצבים על המכשיר הזה, מגיעה השאלה: יש איזושהי אפשרות להתקין עליו מערכת אחרת? משהו הרבה יותר מהיר? משהו קל...שכאשר אני מעביר שירים הם פשוט יעברו ולא יתקעו? או בכלל שהתפריטים יעברו מהר... או שהמכשיר הזה נועד להיות כזה גרוע ואיטי ואין מה לעשות בנושא... אני משתמש בו בעיקר למוסיקה וקצת אינטרנט. הבנתי שיש משהו שנקרא ROCKBOX מישהו ניסה את זה? כל הצעה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?

12. מספר חודשים אחרי ה-OnePlus 10 Pro שזכה לתשומת הלב הבלעדית בהשקתו - יש לנו את האלטרנטיבה המוזלת לכתבה

13. Started by Mr.B,

שלום, אני רוצה לקנות GPS מחול (מארה"ב), עכשיו רציתי לשאול אם אני קונה GPS שהוא רק GPS כלומר לא מחשב כף יד, כמו MIO C320, האם אפשר להחליף לו את התוכנה ? כלומר להתקין MIO MAP של ישראל (בעברית כמובן) או IGO (בעברית גם כן)? אשמח לתשובה בר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spitzi,

היי, אני יכול לקנות אייפוד נאנו 16GB מארה"ב ב-570 ש"ח דרך חבר. בארץ זה נמכר ב-720 ש"ח, לא בטוח אם ההפרש שווה בעיה אפשרית במימוש האחריות, מה דעתכם ? כמו כן, לרגל ההשקה הקרובה של הדור השלישי של אייפאד, האם ידוע מתי יגיע דור חדש של אייפוד נאנו ? לא הייתי רוצה לקנות אחד בדיוק לפני שהוא מתיישן. ובהזדמנות זו, אבקש גם המלצה על אוזניות כפתור טובות שלוקח להן הרבה זמן להיקרע. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-xcover-3/

16. Started by hofby8,

היי, אשמח אם תעזרו לי לבחור נגן וידאו. ההתלבטות שלי היא: ipod touch 16/32 gb או archos 605wifi 30gb אשמח לדעת כמה דברים לגבי הארקוס: *האם יש בו עיברית גם אם קונים בארה"ב? *באיזה פורמטים תומך? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by marlboro,

מעניין אם יש את החולצה בקצר, עכשיו קיץ

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by singera,

האם יש צורך להשתמש עם כרטיסי זיכרון מסוג DV כלומר מתח כפול או כל MMC יעבוד? האם 4GB או 2GB יעבדו? ממשק למחשב: מה ההבדל בין DKU2 לCA53? מה המהירות שלהם יחסית לBT USB תודה רבה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  20. Started by Netanel16,

שלום, קרוב משפחה שלי נמצא כעת בהונג קונג ויכול לשלוח לי פלאפון. אשמח אם תתנו לי כמה דוגמאות לפלאפון הכי טוב שאפשר להביא! אבל שלא יהיה מהIPHONES למיניהם. אני חושב בכיוון של HTC וכו'.. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nirlahav,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר חודשים כשטיילנו בספרד קיבלנו במתנה מכשיר GPS. המכשיר הוא של חברה בשם Belson והדגם הוא BNP-401. (לא הצלחתי למצוא כמעט שום מידע על המכשיר הזה באינטרנט). המכשיר הוא מערכת סגורה (כלומר לא PDA אל PND) המריץ Windows CE.NET ותוכנת הניווט היא Destinator. המכשיר הגיע עם תוכנה (חוקית כמובן) ומפות ניווט של כל ספרד. עכשיו כשחזרנו מהטיול אני מעוניין להשתמש בו לניווט בארץ ולשם זה אני צריך מפות של ישראל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפות כאלו (חנות, טלפון, יד שניה וכו') והאם בכלל ניתן להטעין על המכשיר את המפות (המכשיר לא תומך בעברית כמובן). אשמח לקבל כל עזרה בנושא, תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by falkon5,

אם לדעתכם אפשר לשים " סים" לפלאפון samsung r500 או האם יש אפשרות כזאת . כי אני לא מצאתי את המקום בפלאפון היכן לשים את" הסים" בתודה מראש על העזרה ממני : FALKON5

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by e.s,

המכשיר בא עם גירסה 1.1.5

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. Started by amit2792,

רציתי לדעת מתי ה n96 מגיע לסלקום אני ישמח לשמוע

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.