גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי S3 שנרכש בסלקום לאחר מס' משחקים עם הרומים שלו ברצוני להחזיר אותו לגרסאת 4.3 ממותגת Carrier Branded (איפסתי מונה צריבות) על מנת להכניס את המכשיר לתיקון הורדתי מהאתר Sammobile את הגרסא 4.3 של סלקום אך משום מה לאחר צריבה, הרום עצמו אינו ממותג אני מקבל רום נקי של סאני גרסאת CSC - ILO קראתי משהו על שינוי CSC אבל אני לא מצליח לבצע דבר כזה בנוסף ניסיתי לצרוב גם גרסאות של פלאפון/אורנג'/הוט אך גם שם אותה בעיה התוכן הממותג פשוט לא מופיע אודה לעזרכם רז
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות גלקסי 5 ממקום פרטי כי שם הכי זול אבל אני שם לב בחוות דעת של זאפ שהרבה מתלוננים על התנערות מאחריות של החנויות כאשר המכשיר מתקלקל,גם לא מעט מתלוננים שהמכשיר מתקלל אחרי כמה חודשים מאז שנקנה..זה הגיוני? ..כדאי לי לקנות מכשיר ממקום פרטי ואז פשוט לבטח אותו בחברת סלולר שאני נמצא בה? ביטוח בסיס באורנג' עולה בערך 30 שקל לדעתי עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי לקנות ב 400 שח חדש האם מחזיק מעמד לא מתקלקל או
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מעבדה זולה ו\או אמינה לתיקון נקסוס 4 בתל אביב. עדיפות לצפון תל אביב\רמת אביב. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם יש דרך לגרום למסך של הגלקסי 4 להיות כבוי ( סטנדביי ) בזמן שהוא מחובר לטלויזיה דרך מתאם hdmi - mhl ? וככה לחסוך סוללה בזמן הצפייה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקצייה שתוכל לסגור את הdata חוץ מאפליקציות נבחרות שאני יבחר, למשל הווטצאפ. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
[h=1]סמרטפון גלקסי של סמסונג מול סמרטפון של סוני אקספריה, עם אותם הנתונים בדיוק - מה עדיף לצרכי גלישה?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון בעזרת ה' לשדרג את האייפון 4 - או לאייפון 5S או לגלקסי S4. האם ניתן במעבר לגלקסי (אנדרואיד) להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? האם ניתן במעבר לאייפון 5s להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? אם כן. כיצד ? תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בלי שייכות לשום חברה. נקי, פשוט, לא אוכל סוללה ושהכל יעבוד עליו כמו שצריך ! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחזיק ב3 קווים.כרגע נמצא באורנג' והקליטה מצוינת אך המחירים מוגזמים. מסיבה זו החלטתי לעבור לאחת החברות המציעות חבילות ללא הגבלה במחירים נמוכים יותר. אזור השימוש הוא יקנעם והסביבה. המכשירים שבהחזקתי הם: Blackberry 9700 Ipone 5 LG G2 החלטתי ש"יו פון" היא החברה שמתאימה בשל היותה מבוססת על תשתיות אורנג' ובשל המחיר המצוין לחבילות: "ללא הגבלה 1GB" ו"ללא הגבלה 5GB" האם יש לכם המלצה אשר תצא לי זולה יותר לשלושת הקווים כאשר 1 משתמש בחבילת 1GB והשנייים הנותרים ב5GB? תודה לכל מי שמגיב.
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ידיד שלי שהיה ברשותו מכשיר Nokia c2-01 העביר כרטיס ה-SIM שלו למכשיר סמארטפון חדש (שמישהו הביא לו והוא נראה תקין), אחרי העברת הכרטיס -SIM הוא הצליח להעביר את ספר הטלפונים שלו למכשיר סמסונג. יחד עם זאת, המכשיר לא מחובר לרשת למרות ש-wifi פעיל ולא ניתן לחייב למס' אליו מוטבע כרטיס ה-SIM - מתקבלת הודעה על מנוי של רשת סלקום לא זמין. חשבתי לרגע - האם איפוס הגדרות רשת וכיבוי המכשיר, ניתן יהיה לקבל ולבצע שיחות או שצריך לבוא לתחנת שירות סלקום הקרובה (שזה בראשון, ליד קניון זהב) ולתפעל אותו. יש דרך לסדר את זה בלי להיעזר בתמיכה טכנית של סלקום או טרטור לתחנת שירות שלהם. תודה ושבת שלום, אדוארד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם ה - s4 active אכן נותן עמידות טובה למים אבק ומכות בגוף המכשיר..... ? מתלבט בינו לבין הs3 מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המכשיר עם המצלמה הכי טובה? כמה הוא עולה? מה כשאי לקנות לצרכי צילום? ובמחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מעבדה לפריצת samsung s4 נעול לחברת וריאנט האמריקאית באזור מודיעין או תל אביב. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר Samsung Galaxy Pocket עם מערכת ההפעלה GingerBeard, המכשיר ברשותי בדיוק שנה, ולפני כמה ימים התחילה תופעה מוזרה שכאשר אני משתמש במקלדת של האנדרואיד, כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת לנקודות בצבע rgb להופיע על המקש שלחצתי עליו, זה מעט מציק, השאלה מה זה אומר? כמובן שכיביתי והפעלתי את המכשיר מחדש ועדיין הבעיה קיימת. תודה מראש למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-