גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי ASUS EEEPAD TF101,למטיב הבנתי יש אפשרות לחברת מקלדת יעודית למכשיר. היכן אפשר להשיג את המקלדת בארץ\להזמין במחיר שפוי? בנוסף,יש עוד אביזרים שכדאי לדעת עליהם \ להזמין על הדרך ?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן חפשתי באינטרנט כבר הרבה זמן טאבלט לאבא שלי עד 1000 ש'ח אבל הלכתי לאיבוד אני רוצה שהטאבלט יהיה לפחות מסך 7, GPS ושיהיה אפשר להכניס כרטיס 3G בשבילך לגלוש הטאבלט יהיה בעיקר למשחקים לא משהו כבד ביותר ואינטרנט. ראיתי את הפאלדין מה אתם אומרים עליו? האם יש לו חיבור ל 3G עם כרטיס או שזה חיבור עם מודם ? http://android-sale.com/ainol-novo-7-paladin-7-inch-android-4-0-tablet.html ראיתי גם FREELANDER אבל אני לא יודע אם יש לו חיבור ל GPS ו 3G http://www.pandawill.com/freelander-pd70-dual-core-version-tablet-pc-android-40-97-inch-ips-screen-16gb-ultra-thin-hdmi-camera-p64363.html תמליצו לי על משהו עד 1000 ש'ח בבקשה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר שבדיקת האופציה שמישהו יביא את המכשירים מחול נכשלה החלטתי להזמין את הנוט 2 וS3 מהאתר הבריטי גם בגלל ההמלצות וגם בגלל המחיר. כדי שאכן העסק ישתלם רציתי לשאול האם להזמין את שניהם באותה חבילה או שיכול להיות שפיצול הזמנות יקל על עניין סיכויי התפיסה במכס? כמובן שאזמין באמצעות הROYAL MAIL. תודה מראש. כמו כן אם מישהו יכול לחלוק אם אכן הוא נתפס במכס או לא זה יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
נקסוס 7 וכמובן שיהיה מערכת הפעלה עדכנית ואני מדבר על אנדרואיד
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש לי שאלה , קניתי נוט 2 מחנות פרטית ולא מסאני ואני רוצה להתקין את הרום של סאני מהאתר של sammobile השאלה שלי היא אם אני מתקין את הרום של סאני יהיה לי יישור לימין וזיהוי כתב יד בעברית ? ועוד שלה האם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין את הרום? יש משהו שני צריך לדעת לפני שאני עושה את הפלאש ? ומה זה אומר kernel , csc ומודם וכו׳ ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בפורום אחר במקרה של בחור שקנה לכאורה גלקסי S4 דרך יד 2, ובדיעבד גילה שמדובר בחיקוי סיני זול עם חומרה חלשה. הצורה החיצונית ומערכת ההפעלה נראות ממש כמו המקור. הדברים שכן ניתן להבחין בהם - מצלמה גרועה ורוזולציה נמוכה יותר מהמקור. כמו כן חשוב לבדוק שמספר הIMEI שמתחת לסוללה תואם למספר בתוכנה (#06#*). את הביצועים ניתן לבדוק ולהשוות דרך אפליקצית בנצ'מרק כמו auntutu.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
הורדתי כמה אפלקציות חדשות למשל סקייפ + וויבר + ערוץ 2 + פייסבוק + דפדפן גוגל כרום ויש עוד... בקיצור.למה זה קורה שיש אתראות מודיעה יש עידכונים חדשים למשל פייסבוק או סקייפ או דפדפן גוגל כרום או משהו אחר. זה תמיד חוזר הודעות עיכונים קורה בפעם בחודש או חודש וחצי.האם צריך לעדכן עידכונים שקייימים אצלי בגלאסי 4S? האם זה בסדר לעשות כל הזמן עיכונים חדשים? אני לא מעדכן הרבה עידכונים בכל סוגי אפלקציות אחרים.רק מה שחשוב לי כמו פייסבוק או סקייפ או וויבר או דפדפן גוגל כרום זהו מספיק.האם אני עושה נכון? קראתי באינטרנט יש פריצות דרך "חנות פליי" שמחפשים אפלקציה חדשה או עידכונים חדשים מה שקיים אצלי בגלאסי חדש. איך אידע שעידכונים חדשים או אפלקציה חדשה זה חשוד ופריצה? מישהו יסביר לי איך ליבדו…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי 3 שקניתי מאיבורי ואני תקוע בלי אפשרות לשדרג (הם עשו רוט וכו') הטלפון נורא איטי ונתקע המון... ( אנדרואיד 4.0) אני הבנתי שיש אפשרות לצרוב רום סטוק מחדש- וזה ישפר את המכשיר, והוא יתחיל לשדרג את עצמו... אז: יש לי כמה שאלות 1. אם אני מעושה את זה זה יפגע בפונקציות של הטלפון - לדוג' מעקב אחר עיניים, שהופכים אותו הוא משתתק וכו' 2. זה נכון שאח"כ הוא יקבל עידכונים באופן שוטף??? 3. יש למישהו מדריך פשוט איך לעשות את זה???- ואיזה רום סטוק עדיף??? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי על שירות חדש של גוגל כדי למצוא טלפון שאבד. נקרא android device manager. נכנסתי להגדרות והשירות הזה כבר מופיע אצלי והפעלתי אותו . (Settings > Security > Device Administrators) מה עכשיו אבל? איך אני משתמש בזה? צריך להתקין משהו על המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כיסוי גם מגן יחסית על הצדדים וגם שלא מעבה את המכשיר בצורה משמעותית שנראה איכותי ולא זול, אשמח לקישור לאיביי למוכר זול ששולח לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אהלן. היה לי אייפון4, קניתי S4 לפני מספר ימים ואת הסים העברתי לסמארטפון החדש. השאלה שלי כזאת: אני רוצה להשמיש את הטלפון הישן, כדי שתהיה לי אפשרות לגלוש בו ב3G. מה אני עושה? אני רוצה את החבילה הכי זולה עם כמה שיותר תעבורה ב3G. לאן אני הולך? מאיפה אני קונה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סוף סוף הגעתי לשנת 2013, קניתי סמרטפון פשוט סמסונג גלקסי מיני 2. ברצוני לדעת כמה דברים. עשיתי עסקה באורנג דרך העבודה ויש לי 500mb גלישה בחודש ורציתי לדעת האם זה מספיק?השימוש שלי הוא אולי שעה ביום של גלישה באתרים שימוש בwhatsup פייסבוק וייז פעם ב... שאלה נוספת: אם אני מחובר לאינטרנט ואני לא גולש באתרים אבל הפייסבוק תמיד פתוח וגם ה-whatsup וגם וויז וגם נגיד וואלה(מדבר על אפליקציות שכבר הורדתי ונמצאות על מסך המכשיר) האם אני מחוייב כאילו אני גולש ויורדים לי mb או שכאשר אני נכנס לאחד מאלה וגולש וכותב אז רק אז מחשבים את זה? תודה על שיתוף הפעולה
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, כשאני משתמש ברשת wifi שאני קולט מהשכנים או בקניון וכו, אני עדיין מצליח להיכנס נגיד לגוגל או שההודעה שאני שולח מה-whatsup לא מגיעה ליעד. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאחת כזו, 0 - 100 ש"ח אפשר לחרוג, העיקר שישמעו כמו שצריך.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב שהרטט באס 4 שלי מרגיש שונה מכל אס 4 אחר שיצא לי לראות. אני מדבר על הרטט פידבק בזמן שלוחצים על כפתור הBACK לדוגמא.. הוא מרגיש בדיוק כמו שהיה באס 3. קצר וחד כזה בזמן שבאס 4 הוא אמור להרגיש כאילו יש שם איזה "קפיץ משוחרר" שנותן ויברציות דואכות כאלה.. קצת קשה להסביר במילים אבל זה הרעיון בכללי.. קניתי אותו בE-LINE בחיפה לפני שבועיים בערך.. יש לכם מושג? גם לא קיבלתי מטען 2.0A כמו שכולם מקבלים.. רק כבל סנכרון לבן ומטען 0.7A שחור ואיטי. כמו כן כל ההוראות והדפים שהיו בקופסא היו בצרפתית.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אפליקציה שמנטרת אחרי מקשים שנלחצים ופעולות שנעשות דרך האייפון ואני מתקשה למצוא.., האם יש לכם המלצה לדבר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בYAD 2 מחירי רצפה galexy s4/3 ב 1400/300 שקל http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=5&SalesSubCatID=29&ManufacturID=1549&ManufacturID_model=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&ImgOnly=1 זה נראה איכותי לפחות כמו הרגיל ההבדלים מאוד גדולים ? או שזה רק נראה נוח וזול
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-