גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
כותרת. זה חותך מלמעלה ולמטה בשביל הסימן של התפריט,השעה,התאריך.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מחברת אורנג, אך להשתמש בו בחברת פלאפון. האם עדיין קיימות נעילות כאלו ואחרות שימנעו ממני להשתמש במכשיר של רשת אורנג בחברת פלאפון? האם המכשירים עוברים איזשהו טיפול עם הגעתם לארץ? מלבד התקנת עברית... מדובר על מכשיר נוקיה 5800. תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי נותן לי את הA696 שלו כי הוא רוצה שאני אמצא לו מכשיר עם מסך גדול, וזה כמובן משאיר אותי רק עם מערכות ניווט לוויניות למיניהן ולא עם מחשבי כף יד. המערכות באות חלק עם I-go 8 וחלק עם Miomap, ורציתי לדעת איזו תוכנה מומלצת יותר. *כרגע יש לי רק נסיון עם I-go ואני מרוצה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
מחפש נגן כמה שיותר זול וקטן, איכות סבירה, ועם אפשרות לחיבור אוזניות BT. המלצות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הוריי היקרים בסין וזה המחיר הטוב ביותר בו הם נתקלו שנגחאי, אני צריך להחזיר תשובה ב4 שעות הקרובות. מה אתם אומרים חברים?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היה לי ויכוח שבו טענתי שלאייפון יש מתחרים בשוק מבחינת גודל המסך (ואיכותו) ובאותה רמת מחיר (או יותר זול). האם מישהו יכול לאשר או להפריך? אם אני צודק אשמח לקבל דגמים ספציפים שעונים על הדרישה. מדובר על אותה רמת מחיר בחו"ל ולאו דווקא בארץ.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(לקניית טלפון סלולארי.)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי N95 מדגם הישן עם 4 גיגה הזיכרון שלו עובד דרך הפלאפון אבל דרך המחשב הוא לא עובד וצריך לפרמט אותו מה אפשר לעשות יש תוכנה שאפשר לתקן את השגיאות בה ?
-
- 0 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה. קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא. בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם. מוזר.... לקח לי כמה שניות לנתח את ה…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היות ואין לי מושג יותר מידיי בתחום, אשמח לקבל המלצות למכשירי הקלטה קטנים יחסית (לא צריך מיניאטוריים, מספיק שיהיו בגודל סביר - גודל מקסימאלי כמו של פלאפון נניח...), בעלי כושר הקלטה טוב באיכות טובה יחסית שיהיה אפשר לשמוע מהם את ההקלטה בצורה ברורה בווליום סביר. נטען? בעל סוללות? אשמח לקבל הצעות ולזרום עם האופציות... תקציב? נאמר 300 ש"ח בערך... איני יודע עד כמה התקציב הזה ריאלי למכשיר כמו שאני צריך אבל נתחיל מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה פלאפון מסלקום הכי כדי לירכוש ? שימושים עיקריים זה מוזיקה,אינטרנט,מצלמה חובה wifi ואין תקציב
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה נגן של 4 ג'יגה, אין צורך שיציג וידאו, רק לשמוע מוזיקה. יש מיליוני נגנים כאלה כל מיני מחירים. אז איך בוחרים את הנגן הכי מתאים?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא ברשת פלאפון, ורוצה לשדרג את עצמי, אני לא מעוניין בעוד התחייבות או משהו כזה ולכן רוצה לבוא עם מכשיר חיצוני בלי תלות בהם. חשבתי על לקנות נוקיה 5800 שנראה כמו מכשיר שמתאים לצרכיי כרגע. כנראה ואני אקנה אותה מארה"ב ושמתי לב שמוכרים אותו בשתי גרסאות אמריקנית ובינלאומית כאשר ההבדל היחיד ששמתי לב אילו הוא היעדר התמיכה ב תדר 2100. השאלה אם הדבר חשוב או מפריע לי כי עדיין תהיה תמיכה ב 850... אשמח לעזרה תודה רום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, רכשתי לפני כחודשיים נגן cowon d2 מאוד מרוצה ממנו בינתיים. רכשתי גם כן נרתיק בשבילו מעור שנסגר מלמעלה. ראיתי שיש המלצות על מגן מסך בנוסף לנרתיק. אז אני מחפשת המלצה על מגן מסך כזה, ראיתי שיש של cowon בבאג הוא עולה 60 ש"ח. השאלה אם אין אותו במקום אחר זול יותר? וראיתי שיש ב dealextreme במשהו כמו 2 דולר, האם למישהו היה ניסיון איתם? זה תוצרת סין אמנם זול אבל אולי עלול לפגוע איכשהו במסך.... כמו כן ראיתי אתרים של רק מגני מסך ושם יש טווח מחירים החל מ 25 דולר , 15 , 10 וכו'. עוד, מה צריך לחפש במגן מסך שיהיה במפורש רשום נגד שריטות מה עם נגד השתקפות? איזה סוג רצוי אחד דביק או מהסוגים ששמים עם מים וסבון? מדובר כמובן על מסך מגע.... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המוצרים BlackBox gear4 http://www.gear4.com/product_detail.php?products_id=371 supertooth disco http://www.supertooth.net/disco.html
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יוצא לטיול של אחרי הצבא לדרום אמריקה ואני צריך (רוצה לא באמת צריך) נגן. 8 גיגה יספיק לי! תומך עברית חשוב לי מאוד שיציג שמות בעברית ללא הפיכה. פשוט מאוד בלי מסכי מגע מסך צבעוני או גימיקים אחרים. אמין ואיכותי (איכות סאונד חשובה לי) ולא יקר כמובן. חיי סוללה ארוכים כמה שיותר במידה והוא נטען או- האם יש עדיין להשיג נגנים של סוללות AA (ווהכוונה לא לזבל)? כרגע הנגן שלי הוא SANSA CLIP שתי גיגה וזה הנגן האידאלי עבורי ביום יום שעונה על רוב הדרישותלמעלה הבעייה היא: נפח אחסון 2 לעומת 8 גיגה שביום יום לא בעייתי. סוללה של 10-12 שעות שזה לא יספיק לי בחו"ל כשלא יהיה לי איפה להטעין כל הזמן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-