עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שני מכשירים ומחשב TODA!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by eranisra,

שלום, קראתי בכמה פורומים אך זה נושא גדול ואני ממש לא מבין בזה ורוצה להתייעץ כדי שהמכשיר לא יפסיק לעבוד. יש ברשותי IPHONE דור שני שקניתי. לפי מה שאני זוכר הגרסה היא ה1.1.4 או משהו כזה וקיבלתי את הטלפון עם עברית. אני רוצה לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מכיון שהוא לא נותן לי להתקין הרבה דברים כי הוא אומר שצריך לשדרג גרסה וגם יש לי מלא תעופות לפעמים למסך הראשי וחשבתי שזה יעזור. לאיזו דרסה אני יכול ללשדרג בלי בעיות ואיך?? תודה רבה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by bay,

שלום אני מתכנן לקנות LG KM900 בחו"ל בקרוב ורציתי לשעול אתכם מה היא נצמיגת LG או ספקית LG בארץ והאים הם מתחיבים לתקן מוצרי LG בתנאי שאחריות מהמפעל מצורפת אליהם???

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. בעיקר בשביל OUTLOOK, WORD אני לא ממש צריכה GPS. עדיף שיהיה קטן ולא שוקל הרבה, כי אני לוקחת אותו בתיק שלי כל הזמן וגם שלא יעשה לי HARD RESETS (זה היה קורה לי עם ה MIO הישן, אם לא הייתי טוענת אותו זה היה מפרמט אותו ועצבים)... וגם מאד מאד רצוי שיהיה בו אפשרות לעשות GOOGLE SYNC לOUTLOOK שלי... כי אני לא מביאה אותו לבית כל פעם בשביל לעשות סינכרון, אני הרבה לא נמצאת בבית אניי המלצות? תודה רבה גאונים שכמותכם! :D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מעוניין לרכוש נגן / נגן סרטים בעל יכולות גבוהות . איכותי ביותר . מסך גדול . אפשרות לסינכרון מול Microsoft Office Outlook 2007. WI FI מובנה . כ 80-G . - משהו כלאיים בין iPaq - לנגן . הדגש הוא על שמיעת מוזיקה וסרטים . התקציב הוא כ $ 500.- כמו כן אפשריות להתקנת תוכנות ניווט+ gpc. לפי הפורום הנוכחי הרבה ממליצים על-cowon. אם יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע . תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מחפש מכשיר סלולרי שיחליף את המוטורולה הישן שלי (בן 6 שנים בערך) ברשת סלקום שיש לו סאונד שגורם לי לחשוב שיש לי בעיות שמיעה. אלה התכונות שחשובות לי לפי סדר: 1. רמקול איכותי, הגברה טובה ובכלל כל נושא הסאונד שיהיה איכותי - אני חייב להחזיק את הסלולרי ביד כי ליד האוזן המוח מתבשל אצלי מהר 2. עוצמת שידור נמוכה ככל האפשר 3. סוללה גדולה 4. לא צריך מצלמה, מסך מגע, יותר ממסך אחד, הכי פשוט אבל אם אפשר, שיהיה גם טייפ דיגיטלי (יש כזה?) אם יש מכשיר ממש מומלץ במחיר גבוה יותר, אשקול לעלות בתקציב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. נתחיל מזה, רק נוקיה, התקציב הוא באיזור ה2000 פחות או יותר אם יש צורך להשלים קצת כלפי מעלה אין בעיה. חשבתי על נוקיה N85, חשוב לי שאני אוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך (חיבור רגיל לאוזניות, לא החיבור המעצבן הייעודי לאוזניות של יצרן הטלפון), WIFI, מצלמה חמודה לא יכולה להזיק, אך גם לא כ"כ חשובה, ואני לא ממש בקטע של מגע, אבל אני פתוח לאופציות. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by aeonf,

הפלאפון הובא מחו"ל. אני יכול לקרוא עברית אך לא לכתוב. אני יודע שיש אפשרות לצרוב לו עברית. האם אני יכול לבצע זאת לבד ? תודה!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  11. Started by rafiisak,

שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  12. לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by atomic rooster,

שלום. אבא שלי נותן לי את הA696 שלו כי הוא רוצה שאני אמצא לו מכשיר עם מסך גדול, וזה כמובן משאיר אותי רק עם מערכות ניווט לוויניות למיניהן ולא עם מחשבי כף יד. המערכות באות חלק עם I-go 8 וחלק עם Miomap, ורציתי לדעת איזו תוכנה מומלצת יותר. *כרגע יש לי רק נסיון עם I-go ואני מרוצה. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shahar_112,

לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש מתאם אלחוטי שיתחבר לפלא שלי בעזרת הBT , ובצידו השני תהיה יציאה לאוזניות , חשוב אבל שיפיק את טווח התדרים המקסילמי 20HZ-20KHZ וחשוב מאוד שיהיה בעל הגברה גבוהה כמה שיותר !!!! אני אוהב לשמוע חזק ואיכותי מישהו מכיר ? תקציב - תלוי במוצר

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. היי חבר'ה, מדובר בבלוג חדש יחסית שאני עובד עליו בימים אלו שמסקר תוכנות ומשחקים המתאימים לנוקיה 5800, שזהו טלפון המסך-מגע הראשון של נוקיה שבכל מה שקשור לעלות/תועלת מנצח כל טלפון אחר בתחום שלו. מכיוון שמערכת ההפעלה חדשה (S60v5) יש לא מעט דברים שצריך לבצע בצורה קצת שונה, ויש למכשיר הרבה יתרונות חדשים לצד מספר חסרונות. הבלוג נועד קודם כל לשמש כמענה לשוק הישראלי, וכדי שכולנו נוכל להוציא מהמכשיר הזה את המיטב. מקווה שתהנו blog.tapuz.co.il/schpitz

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שיש לי חיבורים של USB וכרטיס רשת בממיר. האם מישהו חיבר אותו אי פעם למחשב? האם אתם מכירים מדריכים לגיבוי התוכן של הכונן הקשיח שבו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. סוף סוף קניתי את ה- G1 של גוגל, מה שנקרא Android G1 והורדתי אפליקציה מדהימה (לדעתי). הנה הוידאו (הוא קצת ארוך, אבל מגניב לאללה). http://www.youtube.com/watch?v=L0Es00rxsG0 מה אתם חושבים על האפליקציה? יש עוד מ-ל-א אפליקציות מעולות ובחינם, חלקן פותחו ל- G1 אחרי שפותחו ל- iPhone רק שהן עברו כמה שיפורים מאסיביים... יחי הקוד הפתוח !!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by KoM,

http://www.gsmarena.com/nokia_n97_available_for_preorder__costs_only_524_us_dollars-news-901.php

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור. כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח) או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי). יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה. יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכ…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. כותרת. זה חותך מלמעלה ולמטה בשביל הסימן של התפריט,השעה,התאריך.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by לאנד,

אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by Sharon_B,

שלום. איזה כרטיס זיכון דורש המכשיר של MIO P360 ? SD או MiniSD ? תודה מראש, שרון.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה. קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא. בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם. מוזר.... לקח לי כמה שניות לנתח את ה…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים