עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Mike-,

אהלן חבר'ה. אני מניח שחלקכם מכירים את הPower Banks למיניהם, מצברים\סוללות חיצוניות להטענה של גאדג'טים. מישהו מכיר דגם\חברה מומלץ למכשיר שכזה ? נתקלתי בהרבה מאוד מכשירים מפוקפקים באייביי שטוענים קיבול שלא הגיוני בעליל (ו100% שיקרי), אשמח אם למישהו יש דגם או חברה אמינה ומומלצת.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. Started by tood24,

היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by roice,

אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. Started by manenbu,

שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eitan111,

בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. שלום, ברשותי 3 מדבקות הגנה למסך של Ainol Novo 7 Fire. בנוסף כיסוי שהוא גם מקלדת USB המתחבר לכל טאבלט אנדרואיד 7". רציתי לדעת כמה בערך הם שווים... אני מתכוון למכור אותם כיוון שהחזרתי את הטאבלט שהיה תקול. תודה!

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  7. יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by tzay,

שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  9. יש לי HTC ONE החדש , ויש לו את האפשרות לשלוט על הטלויזיה הממיר והמערכת קולנוע , הכל עובד פיקס בשילוב של שלושתם , החסרון היחיד שיש רק ווליום של מכשיר אחד... אני מנסה גם לשלוט על השלט של המזגן אבל הוא כאילו לא מזהה את הלחיצה של הכפתור , יש הבדל בעינית?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. שלום חברים, הזמנתי טלפון אלחוטי dect 6.0 ועכשיו התקשרו אליי מ- buy2 ומסרו לי שאני צריך למלא טופס ייבוא למשרד התקשורת ... באופן עקרוני כל הסיפור הזה נראלי מסריח למדי לא מבין מה הקשר של הטופס הזה עכשיו... למישהו יש ניסיון במצב כזה? אני גם לא ממש יודע מה למלא בסעיפים השונים שמופיעים בטופס: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d1_tikshoret.pdf ממש אודה לעזרתכם אני אבוד עצות... הטלפון שקניתי מופיע בקישור: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D250889636254%26ssPageName%3DADME%253AL%253AOC%253AUS%253A3160&h=lAQHlPFNv המון המון תודה למשיבים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Alony21,

ברשותי ASUS Transformer TF700T וגרסת אנדרואיד 4.2.1. ברצוני למחוק את כל האפליקציות שהתקנתי, את כל היסטוריית הגלישה ולנתק את כל חשבונות המשתשמש כמו ה Gmail. בקיצור, ברוצני להחזיר אותו למצב ההתחלתי. כיצד לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by eitan111,

שלום לכולם, אפליקציית בי פון של בזק , מבקשת בעת ההתקנה הרשאה לקריאת אנשי קשר, שינוי אנשי קשר ,קריאת יומן שיחות , קריאת הודעות הטקסט שלי . מה הסיבה לחדירה הזו לפרטיות וכן האם אפשר להתקין את האפליקצייה אם לא אתן הרשאות לפעולות הנ"ל. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by קיפוד,

היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by card,

שלום נתקלתי בטלפון, שאני חושב שהוא הכי יפה שראיתי אי פעם, מהסיניים. להלן תמונות שלו: הבעיה, המעבד שלו הוא MTK6577, שהוא מעבד יחסית ישן, עם כמה חסרונות: להלן כמה דברים שכתבו לי על MTK6577, בקשר לטלפון אחר: עקב כך, חשבתי אולי לנסות ללכת לאתר היצרן של הטלפון הזה, ולחפש שם עוד דגמים, יותר חדשים, כך המעבד יהיה חדש יותר, ואולי עם עיצוב דומה או זהה. הבעיה.. לא מצוין היצרן שלו.. הטלפון קיבל את השם הממותג "HDMIDroid", אבל יכול להיות ששם הדגם האמיתי שלו הוא סתם אותיות ומספרים. מישהו יודע מי היצרן של הטלפון הנ"ל? להלן לינק אליו: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/4.3_Inch_Dual_Core_Android_4.0_Phone_HDMIDroid_…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by weirdo,

אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחיר עד 2000 שח. הקריטריונים הקרייטים בשבילי לפלאפון הם: 1)עמידות ( לא בהכרח למים) 2)חיי סוללה ארוכים 3)לא גדול מדי (XPIRIA Z עננקקקק הרבה יותר מדי) 4) אם סמאטפון אז שיהיה מהיר ולא נתקע פלאפון רגיל( לא סמארטפון ) הוא אפשרות גם אך מניסיוני הם כבר לא מוצלחים מדי( קניתי nokia 3710F והוא נהרס אחרי 3 חודשים למרות שהוא אמור להיות עמיד) אבל אם יש סמארטפון שעונה על כל הקריטריונים שאני מחפש אני אשמח לקנות אותו. לא חובה להציע דברים שיש רק בארץ אני יכול בקלות לקנות בחול תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  19. Started by OmerNeu,

שלום, אני עם SGS2 ועברתי מCM9 לSlimBean weekly 6.8. וצערי אין נעילה על שום לוויין. (ע"פ אפליקציות בדיקה למינהם) האם הבעיה ברום או שצריך להחליף מודם/רדיו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amy3373,

ה-s2 הרבה יותר זול. האם יש הבדלים בולטים? כמו כן, ראיתי בדיון שמתחתי משהו על נקסוס 8. בחיים לא שמעתי על הטלפון הזה... חשובה לי מאוד המצלמה+צילום ודיאו ארוך ואיכותי, ספיקר טוב, אפשרות להכניס אוזניות, ורשמקול באיכות דומה למצלמה. כמו כן חייבת להיות אפשרות להפוך את הטלפון לראוטר למחשב הנייד שלי. הנקסוס מתאים? ה-s2 מתאים? מבולבלת לגמרי. מעדיפה משהו עד 2000 ש"ח. מצאתי s2 ב-1500... ועכשיו אומרים לי שיש גם טובים באותו מידה בפחות כסף... מצד שני גם האחריות חשובה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם. אני מחפש טאבלט אנדרויד לצורך עבודה בתנאי שטח, למחקר על התנהגות בע"ח. אני מתכוון להשתמש באפליקציה הזו: http://affect.media.mit.edu/projectpages/ama/ הדרישות העיקריות של המכשיר הן: גודל קטן ומשקל נמוך שמתאים לאחיזה ביד אחת - "7 או פחות מזה אם קיים. סוללה שתחזיק מעמד לפחות 2.5-3 שעות עבודה רצופה. מסך בהיר עם ניגודיות גבוהה שניתן לראות כמו שצריך גם בתנאי שמש ישירה. בחשיבות פחותה יותר - מחיר נמוך, מכשיר אמין, אחריות טובה. לא מצאתי הרבה פירוט השוואתי על תפקוד המסכים של טאבלטים בתנאי תאורה חזקה. אשמח אם תוכלו לעזור אותי, אפילו לכוון אותי למאמרים בנושא. המלצות למכשירים ספציפיים יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by biotech326,

היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  23. היי, הנתונים זהים ל-zopo c2 platinum ובכל זאת מה זה? [TABLE] [TR] [TD]Model [/TD] [TD=width: 378]Scorpio ZOPO C2 (white) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Released Time [/TD] [TD=width: 378]Apirl,2013 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Form Factor [/TD] [TD=width: 378]Barphone [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Color [/TD] [TD=width: 378]Black /Pearl White [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]CPU [/TD] [TD=width: 378]cortex A7 1.5GHz Quad-Core [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]GPU [/TD] [TD=width: 378]PowerVR SGX544 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Processor [/TD] [TD=width: 378]MTK 6589T 1.5GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 189]Keyboard [/TD] [TD=width: 378]Touch Screen [/TD] [/TR] [TR] …

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  24. Started by yarbaur,

שלום, מחפשת המלצות לרכישת טאבלט. המכשיר הוא מתנה לאדם מבוגר, שישמש בעיקר לקריאה, וגלישה בסיסית באינטרנט (מייל+חדשות), מעט צפיה בסרטים. האילוצים שלי: - מסך 9" לפחות - קניה בארץ או מחברה מוכרת בחו"ל (לא סיני) - אפשרות לחיבור אינטרנט 3G לשימוש כGPS (אין אפשרות להתחבר דרך סמארטפון) - ידידותיות בשימוש והתקנה, תמיכה ברוסית - מחיר - עד 1000ש"ח תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים