עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yuvalm2,

גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  2. Started by huber,

שלום חברים. ברשותי סמסונג גלקסי 2 עם רום CYANOGEN 10 (אנדרואיד 4.1.2). לאחרונה שמתי לב שכמות הזיכרון הפנימי במכשיר הולכת ומצטמצמת בצורה דרסטית, התקנתי את תוכנת TREESIXE לבדוק מה תופס את כל המקום וגיליתי שרובו יושב ב DCIM כתמונות וסרטונים שצילמתי. חיברתי את המכשיר למחשב ניגש לספרייה הנ"ל ולדאבוני רק חלק זעיר (כ 405 תמונות וסרטון אחד בלבד) מהקבצים שנמצאים שם מוצגים בפועל. הקטע ההזוי הוא שכאשר אני נכנס עם סייר הקבצים המובנה לאותה התיקייה אני כן מצליח לראות את כל התמונות והסרטונים, מה שמוביל לשאלה, איך אני מעביר את כל התמונות והסרטים שלי למחשב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by overload,

אהלן קניתי לפני כמה חודשים אנדרואיד סיני STAR 001, עלה לי 750 בזמנו, מכשיר סבבה מבחינת ביצועים אבל איכות ההרכבה היתה נוראית, החור בפנל בחיבור של האוזניות היה קטן מדי ועשה בעיות חיבור, המכשיר לא היה אטום לאבק והמסך התמלא אבק אחרי חודש (אני עובד בנגרות ושיפוצים). עכשיו ראיתי את המכשיר הזה של LENOVO (שמדורג באתר כ IP67 - עמידות באבק ובמים עד מטר עומק) : http://etotalk.com/lenovo-a660-gorilla-ip67-water-proof-scratchresistant-3g-dual-sim-android-40-ics-dual-core-1ghz-40-gps-wifi_p3244.html?page=2&number_of_uploads=0 מישהו שמע על המוצר? זה באמת LENOVO? כי אין שום עמוד רשמי של LENOVO שמוכן לקחת עליו קרדיט. ובגדול מה נראה לכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. הסוללה שלי בשלבי גסיסה ואני רוצה לקנות חדשה , יש יצרן של סוללות חלופיות שניתן לסמוך עליו ?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by Super Sonic,

נתקלתי בזה ממש ליפני זמן קצר והאמת שאני סקפטי למדי,אמיתי או לא?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם מחפש לקנות מכשיר דור 3 שיתמוך בשיתוף אינטרנט. (חיבור למחשב נייד) המכשיר מיועד לסבא שלי הוא בן 80. על המכשיר להיות נוח לשימוש בעיקר לאנשים מבוגרים ולא יקר. אשמח לקבל המלצות מחברי הקהילה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  7. Started by rooney10,

שלום לכולם אני הולך לקנות גלקסי 3 מחנות פרטית, אז דבר ראשון אם יש למישהו המלצה על חנות טובה ואמינה במרכז, אני אשמח. דבר שני, הייתי רוצה לדעת בעת הקניה אם המכשיר הוא מקורי, לא גנוב או משומש - האם יש דרך לבדוק זאת? אני מכיר את עניין ה IMEI, אך איזה מידע אני יכול להפיק מהמספר הארוך הזה? דבר שלישי, במספר חנויות מציעים עברית בתוספת מחיר. אם אני קונה מכשיר באנגלית, האם אני יכול לעדכן גירסה דרך המכשיר לגירסה של חברת הסלולר שלי? תודה רבה לעונים על השאלות הרבות והקשות !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. אהלן יש ברשותי את המכשיר הבא Galaxy Tab 2 10.1 P5100 עכשיו נכנסתי לאתר הבא http://www.ibtimes.co.uk/articles/422234/20130109/galaxy-tab2-p5100-android411-xxcll2-jellybean-ota.htm וראיתי שהמכשיר קיבל עדכון גירסא . מה שלא הבנתי , מספר דברים 1. אין מקום רשמי של סמסונג ובו אפשר להוריד עדכוני גירסא [או שאין בגלל שהעדכונים הם דרך האוויר]. 2. עכשיו באתר שציינתי לעיל כתוב שמה "The firmware can be downloaded and installed either as an Over the Air (OTA) transfer or through Samsung Kies. The XXCLL2 firmware is originally for Smart users in Philippines but is compatible with a number of European countries, including the United Kingdom." לא הבנתי בדיוק [החלק המודגש], חשבתי שאין גי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eyalb70,

היי, אני מתכוון לקנות את הGoogle Nexus 4. יש לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל, ואני מתכוון לקנות בנפח 16 GB. אני מתכוון להוציא על זה בערך 1500 ש"ח. אפשרות לחריגה של 200 ש"ח. קצת מידע - http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-4_id7531 http://www.google.com/nexus/4/specs/ http://www.handtec.co.uk/lg-google-nexus-4-16gb-sim-free-unlocked.html - אפשרות לקנייה, האם הם אמינים ? ושולחים לארץ ? השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, Waze, WhatsUp סרטים, וקצת משחקים. מה שחשוב לי זה שהגלישה תהיה חלקה, (אני בHot Mobile), השיחחות אמינות (לא מתנתקות), ושהוא ירוץ יפה בלי יותר מדי תקיעות. ואם לא אמרתי - זמן סוללה חשוב לי מאוד! השאלות שלי הן - 1. מתי הוא אמור לצאת ? (אני י…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. בתחילת חודש מאי אני מתעתד להגיע לכ-8 ימים בברצלונה (אהיה גם בטיול יומי לולנסיה) ורציתי לנצל את ההזדמנות ולקנות נקסוס 4. רציתי לדעת כמה עולה אחד כזה בספרד, האם נכונה השמועה שבולנסיה יש פטור ממע"מ כך שאולי זה יהיה יותר זול שם? מעבר לכך ואולי הכי חשוב - איפה קונים? האם יש חנויות פיזיות שמהן אפשר ללכת ולקנות ישירות? אשמח למידע מדויק ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. שלומות , נחת עלי iPod Touch ישן (second generation) , ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם iTunes (לא אוהב את הגן הסגור של אפל) . אבל ... בגלל שמדובר בנגן כ"כ ישן (בארה"ב יצא בסביבות 2008-2009) אני מתקשה למצא דרך "חוקית" פלוס מינוס (וגם לא חוקית) כידי להפוך את המפלצת המרגיזה הזו לנגן שהמחשב מזהה ככונן חיצוני ושאוכל למלא אותו במוסיקה בדרך הרגילה (קופי / פייסט) . המלצות ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  13. מיועד לאשתי. סמארטפון בסיסי ולא יקר. ראיתי המלצותיכם על LUMIA 620 (עדיין לא נמכר בארץ) עם WP8. LENOVO A660 - מפרט נראה טוב וגם עמיד מאוד עם אנדרואיד 4.1. אני יודע שכולם כאן ממליצים על נקסוס 4 אבל מה המחיר שלו? צרכים: - טלפון ושמע טובים הן בדיבורית והן באזניה. לצורך הייחוס, לי יש SGS2 בסלקום ואני מאוד לא מרוצה מאיכות הרמקול על דיבורית. הקריין של WAZE נשמע היטב אבל האדם בצד השני הרבה פחות. - העלאת מוסיקה, תמונות וסרטונים קצרים (סינכרון חופשי). - אינטרנט לדברים בסיסיים ביותר: מיילים ובדיקה של זמני רכבות או אוטובוסים. - אפליקציות: לכל היותר תמיכה בפתיחה וצפייה של קבצי DOC, PDF ו אקסל. - זכרון פנימי + אופציית הרחבה = 10 ג"ב לפחות. - רשת בארץ - סלקום. - סוללה: 24…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by lee.,

שלום, אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר. אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה) הציעו לנו: Samsung: Advance S ב- 1350 SIII mini ב-1580 Sony Xperia Sola ב-1150 Xperia U ב-1000 אבל כל מה שבאתר החנות הולך. המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה. חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512. רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן. יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי חברים. אשמח לדעת אם הטאבלט הבא שווה את המחיר שלו : לא מצאתי אותו בגוגל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. גרסת קושחה נוכחית : PDA:LH3 / PHONE:LH3 / CSC:LI1 (ILO) גרסת הקושחה העדכנית : PDA:LL4 / PHONE:LK4 / CSC:LK9 (ILO) האם העידכון מוחק דברים ומעלים את העברית ? (קניתי את הגלקסי בחנות פרטית והתקינו לי שם עברית )

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  17. Started by D@nny,

שלום על המכשיר שלי מותקן רום cm 10.1 עם קרנל של סמפור 2.8.3 האוברקלוק הגבוה ביותר שאני מגיע אליו (בלי קריסה של המכשיר) ,עם המנג'ר של סמפור ,הוא של 50 מגה הרץ נוספים. ובכללי הקרנל מאפשר האצה של 200 מגה הרץ.. חשבתי אולי להתעסק קצת עם המתח אבל אין לי נסיון בזה. אודה אם מישהו בעל ניסיון יוכל להמליץ לי על מתח לא מסוכן שיאפשר לי להרים טיפה את הביצועים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by swisaman,

ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liorc,

שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  20. אני מחפש אפליקצייה או דרך לאנדרואיד שבה אני אוכל לבחור שהצלצול של השעון יהיה שיר רנדומאלי מכל השירים שיש במכשיר. לא רק אמן מסויים או רשימה מסויימת. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. היי רציתי לדעת האם אפשר לקנות samsung galagy tab 2 ללא תמיכה ב-GSM ולהתחבר עם דונגל של חברה סלולרית לאינטרנט? תודה מראש לפותרי החידה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי את MK808 , ורק צרות יש לי עם הדבר הזה! אני ממש מצטער שקניתי את המכשיר ואני מאוד מקווה שלא זרקתי את כספי לפח אפילו עידכנתי את הקושחה לגרסה החדשה ביותר אך עדיין אותו דבר. אני מרגיש שעבדו עליי, כי ראיתי באיזה סירטון באינטרנט שהוא עובד מצויין אבל הסירטון הוא רק 10 דק' בערך והבעיות העיקריות של ריסטרטים מתחילות אחרי כשעתיים של שימוש רציף! (כניראה נובע מהתחממות) לדוגמה: 1. הWIFI ממש ממש איטי ברמות מטורפות ובלתי אפשרי להזרים סרטים, אפילו הצמדתי את הנתב ל MK808'לא עזר, 2. התמונה ממש לא איכותית ונמתחת והיא ממש לא 1080P כפי שפורסם 3. כל שעתיים רצופות של שימוש בערך המכשיר עושה ריסטרט. אני לא יודע אם העיות האלה הן רק ב MK808 שלי או שמדובר בדגם דפוק! יש כאן מישהו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  24. אני מעוניין בקניית טאבלט שמריץ WINDOWS 8. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Microsoft Surface Pro ל Samsung Ativ Smart Pc Pro. על מה אתם ממליצים לי מבין שניהם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by computers-man,

כשאני עושה עליו קליק ימני באינסטולוס אין לי אפשרות של בקאפ

דיונים חדשים בפורומים