עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום . רכשתי בחו"ל Teletype GPS receiver + Antenna for IPAQ PDA. אך אין לי את הדרייבר שלו -כדי שאוכל להתקין במחשב כף יד של HP/4700 . צריך עזרה כיצד ניתן להשיג את הדריבר שלו . ניסיתי דרך האתר של Teletype אך לא הצלחתי . תודה לעוזרים

2. טוב, אז כפי שמשתמע מהנושא... ראיתי הרבה המלצות על נגנים שונים, אבל אני צריך את הנגן הכי נוח והכי טוב שיש עם אקולייזר ועוד פיצ'רים נחמדים יהיה בסדר . וכמובן שהוא יוכל לנגן סרטים עם כתוביות בצד. ואני אשמח להמלצה על דפדפן מהיר ושכמובן יתמוך בפלאש. חחח ניסיתי להשתמש בפיירפוקס, אבל לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות והוא לא מראה לי את כל האתר במסך פורטרייט. (יש לי SGS אם זה תלוי במשהו).

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ofirshmueli,

היי. אני מתכנן לקנות גלקסי 5... שווה לקנות? הוא טוב? איפה הכי שווה לקנות?

4. אני מעוניין לקנות אך ורק את הסמארטפונים ש אפל אז בבקשה אם מישהו רוצה להציע לי של חבר'ה אחרת שיחסוך לעצמו את הזמן.. כשהאייפונים החדשים (6 ו 6+) יצאו אמרו שיש כל מיני בעיות איתם אז אני מפחד לקנות ולהתבאס.. (המחיר הוא בסביבות 3200 לחדש) האם שווה לקנות ומה שווה לקנות? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. החברה הפינית מכריזה רשמית כי תחזור לפתח ולעצב מכשירים חכמים, בשנת 2016 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  6. שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Grim Reaper,

קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. Started by aviseror,

שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by roeesnir,

אני רוצה לשדרג פלאפון, ואני לא בטוח שSkype עובד עליו. זה די דחוף, אני נמצא באורנג'.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  11. Started by shai11,

שלום שלום.. מאז שנהרס לי האייפון אני מרגיש בחוסר וגם סתם יש לי חבילה מוגזמת בנוסף לזה שאני לוחם וזה מרכז המדיה שלי אין לי מושג בכלום ממש אהבתי את המכשירים של HTC אני לא מכיר כלום על מערכת אנדרואיד ובא לי שינוי מה IOS המקובעת אשמח לקבל המלצות לטלפון הכי טוב בטווח מחירים הזה, חשוב לי שיהיה לו מסך טוב רצוי גדול ושלא יתקע לי בגלישה וכו'

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. Started by pazer005,

שלום לכם, אני מחפש לקנות לאמא שלי סמארטפון גדול (פאבלט) במינימום מחיר אבל שגם יעבוד נורמלי. אני לא רוצה את הגלקסי נוט, הוא יקר סתם ואפשר להתפשר בנושא.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. Started by eliyaex,

יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?

14. אהלן חבר'ה, בשבועות האחרונים עבדתי בזמני הפנוי על עוד אפליקציה מקורית. בעזרת הAirDraw תוכלו לצייר באוויר איזו מילה שתבחרו ע"י נפנוף המכשיר שלכם באוויר. התוצאה נראית כמו בתמונה שלמעלה ^. כמובן שעל מסכי AMOLED זה יראה יותר טוב, מכיוון שזמן התגובה שלהם הרבה יותר מהירה. בנוסף לכך אשמח לשמוע תגובות והצעות שיפור שעולות לכם. ניתן להוריד בחינם בגוגל פליי: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ValkA.airdraw

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. סמסונג מאשרת כי סדרת ה-A שלה יורשת גם את סדרת ה-Galaxy J המוזלת מהשנים הקודמות - וכעת ניתן למצוא בארץ דגמים במחיר התחלתי של 500 שקלים בלבד לכתבה

16. כמה קל וקומפקטי יכול להיות מחשב אישי בעל מסך של 14.1 אינץ'? לאסוס תהיה בקרוב תשובה מפתיעה בהחלט לתהייה זו לכתבה

17. שלום פורום ! * פריצת PSP ותיקון PSP לכל הסוגים ב-99 ש"ח. * מגני מסך ב-25 ש"ח. * דיסק משחקים ב-25 ש"ח. פריצת PSP | תיקון PSP | פריצת פספ | תיקון פספ | PSP | פספ | משחקי PSP http://www.psp.mygal.us/ כנסו, PSPGAMER.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  18. Started by ac1240,

אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  19. אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. אהלן! יש לי גלקסי 3 גירסא I9300XXELKC. אני רוצה להתקין CF-Auto-Root, הבנתי שהוא הכי נקי והכי פשוט. רציתי לדעת האם לגירסא של האנדרואיד שלי אני צריך גירסא מתאימה של CF או שזה בסדר להתקין את האחרונה. רציתי גם לדעת האם זה משנה באיזה גירסא של Odin אני משתמש או שגם פה אין חשיבות? תודה רבה, רגב.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...

23. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,זה כמו זיוף כזה של חברת IKO לאייפוד TOUCH. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=656&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he# שווה ? ונראה לכם אפשר להתקין עליו תוכנות כמו במקורי ?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  24. שלום ראיתי בבאג את ה ARCHOS 5 , רשום שם שיש תמיכה מלאה בעברית , והכל נראה בו טוב. הנה הקישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8568 בן דוד שלי יכול להביא מארה"ב את ה ARCHOS 7 ב340 דולר (שזה פחות מה5 בארץ). השאלה שלי היא אם אני יכול לשים לו תמיכה מלאה בעברית גם כן , ואם כן איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by chap123,

יש ברשותי מכשיר GPS מהדגם שרשמתי בכותרת האשכול... אני מעוניין לפרוץ אותו אבל אין לי מושג איך מבצעים את הפריצה. אני רוצה להתקין את IGO8 החדש ולכן דרושה לי פריצה... אם אפשר לקבל הסבר + לינקים להורדת מפות... ואיזה גודל של כרטיס זיכרון דרוש לי כדי לאחסן כל מיני מפות?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.