גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ממש במקרה ראיתי תמונה של הפלאפון מחשב כף יד לא יודע משזה לא יהיה .... מזה הדבר הזה אני רוצה את זה? זה למכירה בחו''ל איפשהו ? כמה זה עולה ? http://www.google.co.il/search?q=Asus%20Aura&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&hl=iw&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מכשיר GPS וכנראה שאלך על ה- MOOV 300 . רציתי לדעת אם ברגע שאני רוכש אותו הוא מגיע עם מפות מעודכנות? אם לא אז האם ניתן לעדכן את המפות דרך האינטרנט בחינם? ןגם אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר או המלצות למכשירים עדיפים באותו סדר גודל של מחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הפלאפון של אבא שלי שבק חיים, אני רוצה לקנות לו מכשיר פשוט כי הוא לא צריך דור 3 ושטויות מהסוג הנ"ל, הדרישות הן: 1. עד 400 ש"ח 2. מכשיר מסוג צדפה 3. כפתורים גדולים - אדם מבוגר לא רואה כ"כ טוב 4. של חברת נוקיה או סמסונג 5. מקשים גם בעברית ותמיכת מע' הפעלה ברוסית 6. המלצה לחנות באזור המרכז שבה ניתן לקנות את המכשיר. עדיפות לאזור רמת גן. בקיצור מכשיר פשזוט דור 2.5 ומטה, לא צריך מצלמה אינטרנט ושאר מיני ירקות - לשיחות בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה בעיה שגיליתי השבוע בפלאפון שלי ,נוקיה 6280. האינטרנט לא פעל בכלל בהתחלה גם לא הדפדפן המובנה של נוקיה.. לאחר מספר סידורים בעזרת תומך של אורנג' הצלחתי להפעיל אותו. אבל הבעיה באופרה נשארה ואני לא יכול לגלוש.. אציין רק שהסרתי והתקנתי מחדש כיביתי מכשיר וכד'. החלפתי גרסה לחדשה יותר..ולא עזר. אשמח לקבל סיוע בעניין ,תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי טלפון בזק אלחוטי שכל הזמן נגמרת לו הבטרייה ואז אני לא יכול לדבר עד שהוא נטען הפיצ'ר הכי חסר לי זה אפשרות לחבר את השפופרת עם חוט במקרה הצורך מישהו מכיר מכשיר אלחוטי עם אופציה לחוט? שימו לב שמספיק שהחוט יתן כוח לשפופרת, זה לא צריך להיות חוט טלפון ממש
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
mio map V3.3 IGO6 512 MB עברית אנחנו צריכים לעדכן מפות של חו"ל בעיקר
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
הקדמה: לפני מספר ימים קיבלתי סוף סוף נגן איכותי, ולא ג'נרי, לנגן הזה קוראים: Meizu miniplayer M6 SL מאז שאני זוכר את עצמי, כל נגני הMP4 שרכשתי היו נגני מדבקה (זבל) הנגנים היו מאופיינים באיכות סאונד עלובה, חומרים זולים ולא איכותיים הנוטים להישבר, איכות מסך עלובה בעלת זוויות צפייה קצרות, ואי יכולת לספק את מה שהנגן מבטיח. אני מתבייש לומר זאת :-[ אבל נגן מדבקה אחד אותו רכשתי עלה לי כ620 ש"ח, הנגן כלל מצלמה, מסך גדול, אפשרות למשחקים (עאלק), 512MB זכרון ואפשרות להרחבה בSD, עם יציאת TV, לצערי (או לא לצערי) הוא נשבר, לכן רכשתי את נגן הMeizu M6 SL. למי שמעוניין לראות את נגן המדבקה הקודם שלי, שיפנה ללינק הבא (דעתי האחרונה לגביו נמצאת בין ההודעות האחרונות): http://hwzone.c…
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי. צריכה לקנות נגן. כנראה 2GB. לא ממש משנה. הנקודה היא שאני רוצה אחד עם ספיקר ששווה משהו . יש המלצות ? ספיקר מובנה זה טוב ? או נחשב גרוע ועדיף לקנות ספיקר שמתחבר לנגן בנפרד? ואם כן איזה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל מחוסר ברירה פתחתי פה. אני טס עוד כמה ימים לחול, וקצת שכחתי לקנות מטען לאייפוד. תכלס, זה הרי חיבור USB רגיל - אבל אני באמת צריך את המטען הרשמי שעולה 2000 שקל ללא מעמ, או שכל מטען שמתחבר לUSB יתאים? כמו כן, אשמח להמלצה על חנות, כי מזאפ רק קיבלתי כאב ראש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לקנות אייפון בארהב ללא התחייבות? ואם כן מאיפה..?
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תגידו הכבל הזה מתאים בשביל להעביר דברים לפלאפון הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23866
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
-
שלום, ברשותי בלאק-בארי 7290 משנת ~2005. מעוניין להתקין לו מע' הפעלה בעברית עם תמיכה לעברית ואנגלית. איך אני משיג? מאיפה אני מוריד? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עשיתי היום אינטרנט ובאתי הביתה והכל נכנסתי לאינטרנט וכתבתי למשל NOKIA.COM ואז עשה כאילו זה טוען ואז מראה דף לבן ואני יכול להזיז תחץ וזהו X: לא נכנס לשום אתר מה זה יכול להיות ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקי... דבר ראשון אני מחכה לספטמבר לראות מה מחיר המכשיר בארץ אבל רציתי לדעת לגבי יבוא אישי של המכשיר אין בעיות מעבר יבשה במכשיר?! ז"א אותו סים, אותה טכנולוגיה, אותה תוכנה... הכול יעבוד כמו בכל אי פון אחר?! הבנתי שאם קונים בארהב יש "תוכנית שקונים" וקנס היציאה הוא 75$ משמע ב 350 דולר אפשר לקנות איפון ללא תשלום נוסף. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIAN ואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!! יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם. חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב למכובדי הפורום. אני מעוניין לרכוש מתנה להורים מכשיר ניווט GPS. הבנתי שעדיף לקנות מחשב כף יד משולב עם אנטנת GPS על מנת להקל על שידרוגים והורדת מפות בעתיד. האם יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים המשולב עם WIFI שיעלה בסביבות ה 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך להוסיף רינגטונים לNOKIA 6600? יש לי קבצי MP3 והוספה שלהם לתקיית MUSIC לא עושה את העבודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כמה עולה אייפוד הכי חדש 16 גיגה בארה"ב וכמה עולה אייפון החדש ועם אני יוכל לשים לו סימ ישראלי ולהשתמש בו בארץ ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-