עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. פרשת הסוללות המתפוצצות במכשיר הדגל החדש ממשיכה לגרום לכאבי ראש משמעותיים עבור חברת הענק לכתבה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. האם הצרות עבור ה-Note 7 של סמסונג יספקו לנו חשיפה לפאבלט היוקרתי מבית היצרנית הסינית במועד קרוב? לכתבה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. החברה האמריקאית ממשיכה לשכלל את צמד המחשבים הייחודיים שלה לכתבה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. כבר כמה זמן שאני שם לב שאין לי הרבה מקום פנויי על הANDROID. חשבתי שזה מכל הסירטונים והתמונות. בתוצגה של האיכסון מראים לי את הקטגוריות, האפליקציות וכו, אבל אם אני מחשב את הסכום שלהם הם לא מגיעים לגודל של שטח האיכסון פחות המקום הפנוי. אז הבנתי שיש קבצים שהם לא מראים, כמו בDOWNLOADS. עברתי על כל התיקיות במכשיר שלי בEXPLORER של WINDOWS... לבסוף שמתי לב שיש לי קבצי OBB שמשחקים שהתקנתי בעבר הורידו אבל לא מחקו כשהסרתי את ההתקנה שלהם. היו שם קבצים גם בגדול של מעל גיגה לקובץ. אני מכיר את הקבצים האלה מהעבודה כי ידעתי שיש מגבלה של איזה גודל אפליקציה אפשר להעלות לGOOGLE PLAY ואם רוצים להעלות משהו יותר גדול מומלץ להשתמש בקיבצי OBB האלה בתור EXTENSION. …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. המכשיר החכם הראשון שכולל מצלמת Project Tango משוכללת של גוגל לא יגיע אל החנויות בקיץ הנוכחי, כפי שהובטח לכתבה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  6. מכשיר ה-MV1 של חברה צעירה אותה יצר אחד מבכירי אפל בעבר מציע 16GB של אחסון, 2GB של זכרון RAM ומערכת מבוסס CyanogenOS במחיר מינימלי בהחלט לכתבה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. ברשת מדווחים שמיקרוסופט תחסל לחלוטין את מותג המובייל שלה עוד לפני סוף השנה, אולי בדרך למעבר לעידן מותג ה-Surface לכתבה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. אחרי המתנה ארוכה, יש לנו הזדמנות לערוך היכרות ראשונה עם רחפן ה-Karma שינסה להמציא מחדש את החברה מקליפורניה לכתבה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

10. Started by almog1620,

היי. האם אפשר לחבר מקלדת גיימינג (ללא בלוטוס) לטאבלט עם אנדרואיד? אם כן, אז איך? תודה.

11. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

שווה לקנות meizu n3s מבאג? שימושים: משחקים, מצלמה טובה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. מדליף המידע הנודע ביותר מזהיר באופן חד וברור מפני שימוש באפליקציית המסרים החדשה של גוגל שהושקה השבוע, בעקבות שינוי מדיניות הפרטיות שלה לכתבה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. עוד הזדמנות לרכוש מוצרים במחירים אשר זולים בעשרות אחוזים מאלו אשר זמינים בארץ לכתבה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. מבחינת הביצועים וצריכת החשמל? נגיד לעומת מעבד 6 ליבות (2XA73+2XA53)? זה ההכרזה על המעבד: http://www.tgspot.co.il/mediatek-launches-helio-x30-p20-p25-chipsets/

16. מעוניינים לטעום מעולם ה-Android Wear החכם והלביש? עתה יש לכם הזדמנות לעשות זאת בתג מחיר מופחת לכתבה

17. Started by natan805,

הציעו לי את ה zte a1 מה אומרים? האם יש מכשיר טוב יותר בסביבות המחיר הזה? אני יודע שאין לי הרבה מה לדרוש במחיר הזה, אבל העדפה שלי זה מצלמה טובה עד כמה שאפשר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

בגוגל החליטו שלא למתוח את הפרידה מהמותג הישן, וסיימו את מכירתם של דגמי ה-Nexus 5X וה-Nexus 6P כבר עכשיו, כשנה בלבד אחרי שהושקו לכתבה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. הקאמבק של החברה הפינית לעולם המובייל עשוי להיות ממש מעבר לפינה לכתבה

20. שלום חברים, קיבלתי מתנה מהעבודה טאבלט פשוט ודי עלוב Mio Touchpad 7. אני מפיק מוזיקלי ולטאבלט שימושים רבים באולפן כאמצעי שליטה על אפלקיציות שרצות מהמחשב. אין פה צורך במסך איכותי או ביצועים מטורפים, סה"כ הטאבלט אמור לשמש כשלט Midi / WiFi ולשלוט על פרמטרים מהמחשב. (באמצעות אפליקציות ייעודיות לאנדרואיד כמו TouchOSC וכדומה) הבעיה: הWiFi מאוד לא יציב, כשאני מתחבר למחשב אין לי אפשרות לפרוטוקול MIDI, או למעשה שום פרוטוקול שהוא לא העברת קבצים. האם קיימת תקווה בטאבלט הזה, או שאפשר לוותר עליו ולזרוק אותו לאיזה אחיין? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  21. האפליקציה החדשה של ענקית הטכנולוגיה תביא את פלטפורמת הוידאו הגדולה מכולן גם לצרכנים שאין להם גישה קבועה לחבילת גלישה סלולרית לכתבה

22. הצמד החדש והחדיש של אפל יגיע לישראל ביום חמישי הקרוב, ותגי המחיר הרשמיים נחשפים לכתבה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. סדרת Deus Ex קופצת אל עולם המובייל, משחק Final Fantasy חדש ועוד הפתעות מעניינות ממתינות לכם בחנות האפליקציות שלכם באנדרואיד וגם באייפון לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. איך מעבירים אנשי קשר מטלפון אנדרואיד אחד לשני? אבל רק את אנשי הקשר שיש להם מספר טלפון ולא את אנשי הקשר שיש להם כתובת אימייל בלבד. סינכרון עם חשבון גימייל מעביר מאות כתובות אימייל לאנשי הקשר בטלפון החדש. אנשי הקשר בטלפון הישן נמצאים בזיכרון של הטלפון ולא בסים. תודה מראש.

25. http://www.ebay.com/itm/Full-HD-1080P-SJ5000-12MP-Car-Cam-Waterproof-Sports-DV-Camera-Action-Camcorder-/401129216302?hash=item5d652a192e:g:hu8AAOSwie5XTOfN היי. הזמתי את המצלמה שבקישור מאיביי והיא עלתה לי 70 ש"ח. כתוב שהיא מצלמת ב-1080P 30fps ואני מאמין להם כי מדובר ב"טופ סלר" וכמעט כל המלאי הוזמן. והאמת שגם למישהי שאני מכיר יש אותה והיא אומרת שהיא סבבה... אבל בהשוואה לגו פרו המקורית מה היא באמת שווה? האם היא תתקלקל יותר מהר? האם איכות הוידאו ירודה למרות שמדובר במצלמת 1080P? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים