עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דיווח סיני חדש ממקור בעל מוניטין טוען כי סוני מכינה לא פחות מחמישה דגמים בגדלים שונים עבור ספינת הדגל הבאה שלה. כל המרבה הרי זה משובח? רק לפני כמה חודשים ראינו את סוני משיקה שלושה מכשיריXperia Z5 שונים, שאחד מהם מיועד למי שעדיין סולד מסמארטפונים עם מסך בגודל של מעל 5 אינץ', אחד מיועד למי שתמיד חלמו על מסך Ultra HD שיכנס להם לתוך הכיס – והשלישי מיועד לכל השאר. יש מי שיטענו שגם המגוון הזה הוא מיותר, אך אם להאמין לדיווח טרי בסוני חושבים בדיוק ההיפך, וכבר מתכוננים להשקת דור ה-Xperia Z6 עם לא פחות מחמישה דגמים שונים. אל דגם ה-Xperia Z6 Compact, שישמור על גודל מסך של 4.6 אינץ' (רזולוציה לא ידועה עדיין) ויכיל את שבב ה-Snapdragon 820 המוביל, יצטרך מכשיר Xperia Z6 Mini ש…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by kletsman,

מה זה אומר prepaid? האם זה יעבוד בארץ? http://www.amazon.com/LG-Optimus-Exceed-Verizon-Prepaid/dp/B00K2XX4OY?tag=slicinc-20&ascsubtag=2a3318d8a35e11e5997e1ab79a4f2ece0000 עולה 12 דולר באמאזון

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. שלום, אני מחפש את הכיסוי Speck Candyshell לאייפון 6/6s ולא מצליח למצוא כ"כ.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המגן הזה במחיר שפוי (לא יותר מ-150 שקל)? אשמח לשמוע על חנויות באיזורים אשקלון\אשדוד\ראשל"צ.... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. מה דעתכם על הטלפון הבא Moto X Pure Edition Unlocked Smartphone, 32GB Black (U.S. Warranty - XT1575) http://www.amazon.com/gp/product/B013SGP23M/ref=ox_sc_imb_mini_detail?tag=slicinc-20&ascsubtag=bb28ede0a4a311e58a76d65dc129ded70001&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER 350 דולר לפני מכס ומשלוח

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. Started by danielzy,

שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  6. CHUWI Vi8 Plus הוא הטאבלט החדש מבית CHUWI . בתור משהו שכבר היה לו את CHUWI HI8 יש לי צפיות גבוהות מאוד מדור ההמשך, וכנראה שהוא אכן יענה על הצפיות האלה . הטאבלט מגיע עם מעבד חזק , מסך 8.0 אינץ' ', ווינודס 10 , USB C וכל זה ב97 דולר . בהחלט שווה לכל כיס , ומניסיון הטאבלט יריץ משחקים וכל תוכנה אחרת בלי בעיה . CHUWI Vi8 Plus מגיע עם מעבד Intel Cherry Trail Z8300 !!! ו2GB ראם , בהחלט מרשים . מסך 8.0 אינץ' 1280*800 אך אל דאגה המסך ירגיש כמו FHD , סוללה של 4,000mAh . הטאבלט מגיע עם windows 10 וחיבור HDMI כך שאפשר לחבר אותו למסך והשתמש בוא כמחשב כמובן שניתן לחבר גם עכבר מקלדת וכל מה שמתחבר בUSB למחשב . בנוי מפלסטיק ומתכת בצדדים (ימין ושמאל) . טאבלט מפורסם עם קהילת פיתו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. טאבלט ה-Pixel C החדש, שמנסה לקרב את מערכת האנדרואיד אל עולם הניידים ההיברידיים, מגיע לחנויות ומקבל ביקורות ראשונות אם אתם מחפשים טאבלט אנדרואיד וכסף הוא לא בדיוק גורם מגביל עבורכם – כדאי שתקחו בחשבון את ה-Pixel C, המוצר החדש והבלתי רגיל של גוגל (הפעם ללא יצרנית וותיקה שעוסקת בפיתוח החומרה), שהחל להימכר כעת בחנות הרשמית של החברה ובחנויות נוספות ברחבי הרשת, בתג מחיר התחלתי של 500 דולר, שיצמח ב-150 דולר נוספים אם תבקשו להוסיף את כיסוי-המקלדת הייעודי. נזכיר כי ה-Pixel C מציע מסך IPS בגודל 10.2 אינץ' וברזולוציה של 2,560×1,800 פיקסלים, בשילוב עם שבב Tegra X1 מתומן ליבות ועוצמתי של NVIDIA שעושה את הופעת הבכורה שלו בטאבלט, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 32GB או …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. מה העיניינים?פיתחתי אפליקציה חדשה, שניה שאני מפרסם בפלייסטורקישור: https://play.google.com/store/apps/deta ... all4u.mainתאור: כאן תוכל לתעד את כל הדברים שעוברים עלייך ביום מבלי לשכוח דבר!באפליקציה זו תוכל לתזמן הודעות,שיחות ותזכירים לפי זמן או מיקום מסוים.כמו כן, ניתן לבצע פעולות מערכתיות לפי זמן\מיקום (חיבור הנייד לWifi, כיבוי Bluetooth ועוד!). לדוגמה - 1) שליחת הודעה אוטומטית להורים כאשר הגעת למיקום מסוים.2) הפעלת Wifi כאשר נכנסים לבית.3) שיתוף פתקים ברשת החברתיות!השמעת הקלטות כבר הזכרנו!אפליקציה זו נועדה להקל על חייכם ולשמש לכם כמזכירה אישית אשמח לחוות דעת מכם על העיצוב המבנה, ובכללי הצעות לשיפור או תוספות שנראה לכם מתאימות לאפליקציה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by radar,

הי לאור כרמי יש כאן באתר סדרת כתבות לגבי אפליקציות חדשות לאנדרואיד לפני שנתיים בערך הוא פרסם כתבה שכללה כמה אפליקציות, שאחת מהן נראית כמו אורגן, ומאפשרת לנגן ואם אני זוכר נכון גם לעשות כל מיני דברים כגון אפקטים וכאלה. ניסיתי לחפש עכשיו את הכתבה הזו דרך גוגל, ולא הצלחתי.. מישהו יכול לתת לי הפניה אליה, אם יש לו דרך (יותר מוצלחת) להשיג אותה, או שהוא זוכר איפה היא? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. Started by shaharmos,

שלום . יש לי IPod Touch 4 כאשר רציתי להוסיף שירים למכשיר אז היה מופיע לי סימן של המכשיר ממנו הייתי מעביר שירים אל המכשיר. לפני כמה חודשים הורדתי את הגירסה החדשה של Apple ומאז אני לא מצליח להעביר שירים למכשיר. מה עליי לעשות ? ..............................................................

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by arikglouds,

קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  16. Started by dkaro,

https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-doogee-x5-pro-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-lte-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-200-%D7%A9/?_fromLogin=1 המחיר ממש מטורף ואני שוקל לקנות אפילו כדי שיהיה לי אקסטרה בבית למקרה הצורך. השאלה שלי מתפצלת ל-2: 1. האם אשלם מכס או מיסים כלשהם? המחיר הסופי לא דורש מכס ומסים כמדומני, אבל מצד שני המחיר המלא כן דורש, ושמעתי פעם שלא מתחשבים שם במכס במבצעים אלא רק במחיר מלא. מישהו יודע להגיד האם הה-227 ש"ח האלה זה המחיר הסופי שאשלם? 2. אשמח אם מישהו יודע לתת קצת ביקורות על המכשיר, מעבר למפרט הטכני, מבחינת חוויית שימוש וכו'. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, ישנו מחיר מיוחד לקבוצת הרכישה ל- Nexus 6P והוא: 2749 ש"ח! יבואן רשמי! הכמות מוגבלת ל-50 מכשירים. קישור לפרטים נוספים: https://www.facebook.com/Nexus6PIsrael

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לרכוש לאבא שלי טאבלט לא יקר (באיזור 1100 שקל), שמיועד בעיקר לשימוש באינטרנט, צפייה בוידאו וקצת צילום תמונות, לא מעבר לכך. לאחר סינון של מספר מאפיינים שעשיתי בזאפ, הגעתי לשני טאבלטים: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-tabletpc&modelsid=910946,882019 למי שמתעצל להכנס ללינק מדובר על Lenovo TAB 2 A10-70F ZA010018IL לעומת LG G Pad 10.1 V700. מבחינת נתונים יבשים, הטאבלט של לנובו כמעט יותר טוב בכל פרמטר (חוץ מהקיבולת סוללה). לגבי המעבד אני לא ממש סגור מה יותר טוב... אני פשוט לא כ"כ מכיר טאבלטים של לנובו, כך שאשמח לשמוע חוות דעת נוספות לפני הרכישה תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  19. עבורי המכשיר עונה על הצרכים החשובים (מצלמה, זמן סוללה ועוד), יחד עם זאת חשוב לי גם שהסמרטפון יהיה רובסטי, יש לי ילדים לא עדינים בבית. ממש במקרה נתקלתי בסרטון הזה, מישהו יודע איך להתייחס לזה? מישהו יודע איך ה 6p מבחינת רובסטיות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך התייעצות לגבי מציאת עבודה. אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב וגם בוגר קורס פיתוח אפליקציות לאנדרואיד בהייפר אקטיב, שם גם עשיתי התמחות של חצי שנה (בתור מפתח אנדרואיד) ואני רוצה ליכנס לשוק העבודה בתור מפתח תוכנה (רצוי לאנדרואיד). הבעיה היא שכל החברות שאני מתראיין אצלן פוסלות אותי בגלל שאין לי מספיק ניסיון (נדיר למצוא חברה שמחפשת מפתח עם פחות משנתיים ניסיון). הדבר הזה כמובן יוצר מן מעגל קסמים מעצבן כזה... אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה כי אין לי ניסיון, אבל אני לא יכול לצבור ניסיון אם אף אחד לא רוצה לקחת אותי לעבודה. איזה תפקידים נחשבים "תפקידי כניסה" לעולם פיתוח התוכנה בJAVA ו-ANDROID? אני כמובן מדבר על תפקידים שנפוץ ומקובל להי…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. מישהו מכיר את השעון החכם martian notifier עכשיו ב 29 דולר ועוד 4 דולר משלוח בארצות הברית. אחרי זה צריך להוסיף משלוח לישראל האם יש מצב לקבל גם התראות בעברית? https://www.tanga.com/deals/c3deb1945ea1/martian-notifier-smartwatch?sdtid=8470495&affiliate_network=tanganetwork&click_id=624acb2caddfd9e7fe00df5ba944a790&affiliate=slickdeals&utm_source=tanganetwork&utm_campaign=slickdeals

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by danielzy,

שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by rafizil,

מחפש המלצה למצלמת רכב טובה וחזקה, דרישה עיקרית לצלם בזמן חנייה אז צריך סוללה גדולה, עמידות בחום ואפשרות לכרטיס זכרון של לפחות 64 ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. Started by natee,

אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה

25. מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים