עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני לא מבין הרבה בפלאפונים (כי בחיים לא היה לי). אני רוצה אם לקנות פלאפון. אין לי מושג וחצי איזה לקנות ואיפה אז אם תוכלו לעזור לי להחליט אני אשמח מאד. התקציב שלי עומד על 700-600 שקל. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. Started by יואבה,

שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קוצץ שערות אף באיביי. המוצר עולה כ-25$ (משלוח חינם). מכיוון שהמוצר עולה פחות מ-50$ - האם בטוח להזמינו? או שיש סיכוי שהוא ייעצר במכס ואצטרך לשלם מסים/שחרור מהמכס? תודה, יואב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by psybrain,

מה אתם אומרים איזה צבע יותר יפה ? אני מתלבט

7. Started by Jesper,

דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by oryrm19,

שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  9. Started by KF,

אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג').

11. שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  12. Started by spitzi,

שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. המותג הסיני הפורח ממשיך להרחיב את ההיצע המקומי שלו בשוק הביניים עם דגם מעניין שעולה פחות מקודמו הישירלכתבה

14. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. שלום לכולם ברצוני לעניין אתכם במשחק חדש ומגניב בשם Rush Samurai! זהירות משחק ממכר. המטרה של המשחק מאוד פשוטה והיא להתחמק מהקירות שזזים אלייך בקצב מטורף שרק עולה ונהיה יותר יותר מהיר עם הזמן! המשחק משולב עם מוזיקה מגניבה וקצבית סרטון של המשחק : https://youtu.be/Sgo88NLouq0 הורדה: https://itunes.apple.com/us/app/id1020813520?mt=8 זמינה כרגע לאייפון. לא ידוע מתי יצא לאנדרואיד אבל מחכים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. שלום.. כידוע לכם המשחקים ברשת פלאפון ניתנים להורדה בלבד בגלל טכנולוגיית BREW שהיא טכנולוגיה מוצפנת שלא כמו JAVA .. אז אם כבר להוריד משחק עולה כסף לפחות שיהיה משחק טוב.. =] אז אם תוכלו רק להמליץ על משחקים.. חשוב שיהיו עם גראפיקה טובה (יחסית לפלאפון) ושלא ישעמם.. תודה מראש לעוזרים =] נ.ב. אם זה עוזר אז מדובר בפלאפון SAMSUNG R500

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. אין גישה דרך התפריט הגדרות - תצוגה - לשונית רקע, שום דבר לא זז שם... מצאתי, הכי פשוט בעולם, בתפריט תמונות בוחרים רקע ובתפריט שלו עושים קבע כרקע (: אגב, עוד מישהו עם A2 או בכלל נגני COWON\IAUDIO שם לב שהנגן מתיחס הרבה יותר יפה לבעלי KBPS נורמלי כמו 128 192 320 ופחות למוזרים כמו 221 197 148 וכולי???.. תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. Started by zohar678,

האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by צתחניק,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by puvsc,

כיום -מה עדיף? במידה ואני מחפש מסך בגודל של 55' - 60'?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  21. Started by Denton,

שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?

22. משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. Started by FOXBAT,

שלום חברים! קודם כל, ח.ח על הקהילה - אתם עושים עבודה מעולה. דבר שני, אני טס לסין בזמן הקרוב וחושב לקנות טאבלט. התקציב שלי עד 150$, עדיף פחות. אשמח לדעת איזה טאבלטים סיניים מומלצים, או לחילופין טאבלטים של חברות לא סיניות ששווה לבדוק שם. מבחינת מאפיינים, לא משנה לי הגודל, 7 או 10 אינץ', חשוב לי מסך מגע קפסטיבי, תמיכה טובה בגלישה באינטרנט, תמיכה ב PDF ומצגות Power Point. עדיף אנדרואיד (יש משהו יותר טוב בכלל?) תודה ושובע טוב!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  24. Started by k22,

שלום קיבלתי טאבלט של magpad 9.1 הוא עולה 800 שקל השאלה שלי אם הוא שווה והאם כדאי להוסיף קצת כסף ולהחליף או שזה פשוט כמו אייפד רק יותר זול בגלל החברה? האם יש שמה אפשרות להוריד משחקים כמו שיש באיפון? ובכללי אני לא מוצא סיקור עליו ברשת אז אם יש למישהו חוות דעת על המוצר אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Vidati,

יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.