גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המודם השבוע ואני לא מצליח להוריד מאתרי שיתוף קבצים והורדה ישירה, בגלל שה- IP שסלקום נותנת לכל הלקוחות קבוע. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את ה-IP לדינאמי כך שאני אוכל להוריד מהאתרים הנ"ל. בתודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של נוקיה מדגם 2730. אין לו GPS,אבל יש לי סטיק של הולוקס,שמאפשר לו לתפקד כ-GPS. אני מחפש תוכנה חינמית,שלא דורשת חיבור לאינטרנט.(אני יודע של-NOKIA יש תוכנה כזו,אבל לצערי הרב,אין עדיין מפה של ישראל) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן איך אני עושה את זה,
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
הסמארטפון הראשון של המותג הפיני לשנה החדשה נראה כמו שיפור משמעותי וסיפתח חיובי לקראת המשך ההתחדשות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
טכנולוגיית התצוגה המתקדמת ממשיכה במהלכי ההשתלטות שלה על עולם המחשבים, ואינה פוסחת גם על הסדרה הדקה, הקלילה והפופולרית של החברה הקוריאניתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מכשיר GALAXY I7500. בחבילה שלי עם גולן טלקום יש לי גלישה ללא הגבלה אם אני מחבר את הגלקסי למחשב אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון? והאם צריך איזה שהוא דרייבר או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מוכנים לעזור לי קצת..? הבנתי שאין ממש הרבה תוכנות למכשיר כרגע בגלל המערכת הפעלה, והיא לא מסונכרנת עם הישנות יותר? זה נכון? ויישומים של כל סדרות ה N השונות אי אפשר להתקין עליו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מכשיר LG G3 Beat למכשיר LG G3-16GB? תודה,
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות נגן חדש ואיכותי שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה באיכות ולכן לא רוצה אייפוד טאץ' שם המוזיקה זה רק דבר זניח.. החלטתי לקנות משהו על רמה וחשבתי על Sony Walkman X1000 בדגם 16GB. יש לי כמה שאלות: 1) הדפדפן אינטרנט תומך HTML מלא ופלאש? 2) יש תמיכה בעברית? לא חייב לכתוב עיברית העיקר לראות עיברית 3) איך האיכות במוזיקה? באמת מצוינת כמו בביקורות או שלא כ"כ שווה את המחיר? למי שלא יודע על מה מדובר- http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665869062 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
המכשיר שמהווה אח גדול במיוחד ל-Redmi Note 5 המצליח מגיע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הנגן עם איכות השמע הכי טובה (8-16G) לקנייה בארה"ב בתקציב של 150-300$? ומה עם אוזניות? 40-100$ כלומר רק איכות השמע חשובה לא חשובים דברים אחרים
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מחר בNY, וחשבתי שיקנה לי G3, הבנתי שהדגם היחידי שכדאי לקחת זה D855 (דגם אירופאי שיעבוד בארץ). השאלה איפה לקנות? מה המחירים? האם הוא צריך לפחד ממכס וכו'? (אגיד לו לזרוק את הקופסא שיקח את המכשיר דלוק כאילו שלו). אני מניח שיהיה במקומות שכולם הולכים אליהם בניו יורק, מרכזי תיירות כאלה (לא יודע לא הייתי שם)
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי 3100 הייתי מבסוט ממנו עד עכשיו שירת אותי בכבוד רב. לצערי הוא כבר גוסס ואני רוצה להחליף פלא לא משהו יקר מידי אבל שאני יוכל לשמוע מוזיקה בו בצורה סבירה ושלא תיגמר לי הבטריה אחרי 3שעות. חיפשתי כל מיני מכשירים מה שאני רוצה זה נוקיה מבסוט מהאיכות שלהם. ראיתי את ה 5310 שהוא יעודי למוזיקה הבנתי אבל אפשר לקנות אותו רק מחוץ לחברות סלולריות. שזאת בעיה מבחינתי לא סומך על חנויות שונות וגם לא מקבל החזר, מצאתי אותו בסביבות 840 ש"ח. שזה די יקר לי. עכשיו יש את ה6120 שיש אותו באורנג' עם החזר מלא אחרי 100 ש"ח בדיבור חודשי שזה מתאים לי מאוד, השאלה מה עדיף לקחת. מה שגם האם ב5310 יש מערכת סמביאנט והאם היא עוזרת במשהו. אני לא כל כך מעוניין בדור שלישי, וגם לא באינטרנט מה שחשוב לי שהמכשיר …
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי טאבלט חדש מפנדה וויל CUBE U30GT טאבלט סיני הוא אמור להגיע אליי הימים הקרובים אני מקווה שההימור שלי היה טוב ולא אתאכזב רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי בין גירסת 4 אנדראיד ICE לבין 4.1 שמעתי גם שיחסית לדגם הזה יש קהילה גדולה של מפתחים ורומים חדשים כל הנושא של רומים ועדכונים חדש לי לגמרי יש איזה שהוא אתר שאתם ממליצים עליו ספציפית לדגם הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
לכל מי שחיכה לגרסת ה8 ג'יגה של הD2. אז הנה היא יצאה, ולא רק שהיא יצאה היא כבר בארץ! http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205727&pageInfo=2
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אלקטל לא מורידה הילוך השנה והחברה מציגה גם היא רק ימים לפני תערוכת CES את השעון החכם החדש שלה שעל פי החברה יגיע ב-\"מחיר חכם\", בנוסף לסדרת סמארטפונים בשם \"Pixi 3\" המסוגלים להריץ מספר מערכות הפעלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות הקרובים תשיק היצרנית הקוריאנית שני דגמים חדשים: ה-G4 Stylus וה-G4c, שאמורים לתת מענה בשוק הביניים למי שרוצה G4 בלי תג המחיר הגבוה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%94-lg-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מכשיר לבחור ברשת סלקום . התכונות שחשובות לי זה קודם כל שהמכשיר יהיה מהיר ולא יתקע (כמו רוב המכשירים של נוקיה . שנית שיהיו לו יכולות מדיה כגון ניגון MP3 נוח וסרטים ,זיכרון רצוי כמה שיותר 2-8GB ,מצלמה וחיבור WI-FI . כמו כן רצוי שתיהיה ל מערכת הפעלה סימביאן או WM (אבל לא חייב) ומסך מגע -אני מעדיף בלי כי כל המכשירים עם מסכי המגע הרבה יותר עדינים!!! וגם כרגע יש לי מכשיר של סוני אריקסון ואני דיי מרוצה ממנו לכן אם יש מכשיר של סוני שעונה לצרכי אז עדיף ! עד עכשיו ממה שראיתי המכשירים שמדברים אליי הם הN95 ,רנואר .C902 ,W902 ,W705 והאומניה אז אני אשמח לשמוע דעות והצעות למכישירים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ה-Mi 5 החדש עושה שימוש בשבב ה-Snapdragon 820 המוביל בשילוב עם מסך FullHD צנוע יחסית, ומתיימר לספק תוצאות מבחנים שישאירו אבק אפילו לדגמים הטריים של סמסונג ו-LG אנחנו כבר יודעים שסמארטפון הדגל החדש מבית שיאומי(Xiaomi) מיועד לעלות הרבה פחות מהמתחרים החדשים והישירים שלו שעליהן הכריזו LG וסמסונג בתערוכת MWC 2016, תוך שהוא מבטיח לספק איכות בנייה, ליטוש וגם חומרה שאינם נופלים ברמתם מאלו של השחקניות הבינלאומיות הוותיקות. בכדי להוכיח במידה מסויימת חלק מההצהרות האלו, במעמד ההשקה הכריזו ביצרנית הסינית שה-Mi 5 החדש (בגירסת ה-Pro) משיג תוצאה של 142,000 נקודות במבחן הביצועים הפופולרי Antutu 6 – ובכך עוקף למעשה בכ-10,000 נקודות את התוצאות אליהן מגיעים ה-G5 ו-Galaxy S7 בגירסאות…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-