עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Daniel Shavit,

טאבלט חדש( 200$ ) הגיע לפני יומיים ומשום מה לא מצליח להתחבר ל- wifi ולא bluetooth. כמו שזה נראה פאק בייצור הסינים שכחו להרכיב את הרכיב שאמור לספק את היכולת להתחבר... פניתי למוכר מאלי אקספרס.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. משחק בניית פארק השעשועים האלמותי, משחק פוקימון חדש שיגרום לכם להתמכר, משחקים שיזכיר לכם למה אתם כל כך אוהבים את Skyrim ו-Fallout 4 - כל זאת ועוד ממתין לכם ממש עכשיו במכשירי האנדרואיד והאייפון שלכם לכתבה

3. גוונים מיוחדים, מצלמות כפולות, צמד גדלים ואולי אפילו שיא חדש בנפח הזכרון הדינאמי - זה מה שאמור להציע לנו המוצר שינסה להביא את היצרנית הסינית למכירות של 170 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

4. Started by TECH AMATEUR,

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dviralush,

הייתי רוצה לקנות סמארטפון (עדיף אם זה כבר כלול בחבילה טובה של חברה סלולרית טובה), עם מצלמה טובה לסטילס ווידאו, אורך חיים טוב, מסך לאו דוקא ענק, ומחיר לא בשמים. בינתיים המליצו לי על האייפון SE, אבל האם אני מאבד הרבה מבחינת המצלמה ותמיכה במשחקים לטווח ארוך אם לא אקנה אייפון 7? (פשוט די נוח לי בסביבת אפל, אבל אם יש משהו יותר טוב בקשה תגידו) וכדאי שיהיו בו 32GB או 16GB ואיזה חיבור לכרטיסי זיכרון, ואם אפשר בסביבות 2000 שקל גם עדיף. תודה רבה מומחינו!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. היי, יש לי ברשת הביתית שרת web עם סרטים, באופן כזה שכל מי שיש לו מחשב ברשת הביתית יכול לראות סרטים מהשרת. אני רוצה שיהיה אפשר לראות את הסרטים מטאבלט. לכן אני מחפש אפליקציה (נגן סרטים) לטאבלט שיודע גם להציג כתוביות ושיודע גם לקרוא תוכן מהרשת. שימו לב, דרך הדפדפן אני יכול להזרים את הסרט, אבל לא יכול להוסיף את הכתוביות. אשמח להמלצה לנגן מתאים תודה

7. Started by auphyr,

ידוע לי שיצא עדכון כבר די מזמן (אפילו גרסא 7.1.1, אם אני לא טועה). מישהו יודע מה קורה עם זה בארץ ? ועם הדגם הספציפי שלי ?

8. Started by jambo222,

חובה בעל מסך גדול 5" ומעלה אני רוצה מכשיר לא עדין ( חזק ) שמתאים לעבודות שטח

9. Started by Seaninho10,

היי, אני רוצה לרכוש את ה-OnePlus 3T וכיוון שעוד לא יצא לי להתנסות ברכישת סלולארי (בפרט, סמארטפון) דרך אתר סיני וייבוא המכשיר לארץ אשמח למספר טיפים בנושא מכאלה שכבר עשו זאת בעבר. 1. מה עליי לחפש במכשיר עצמו? (רום גלובאלי / תדרי גלישה / מטען שתואם פעילות בארץ וכו'..) 2. למישהו ייצא להזמין דרך האתר הסיני gearbest ויכול לתת המלצה / דיס-המלצה לאתר? 3. מה לגבי עלויות מכס / מע"מ / מס קנייה? יש דרך שמעלה את הסיכויים להתחמק מתשלומים נוספים אלו? (כגון שילוח מהיר / איטי יותר, סימון דברים מסויימים על החבילה וכו') 4. האם ההזמנה שווה את זה? כלומר, במידה והמכס יעלו על המכשיר ואצטרך לשלם את הסכומים הנוספים, שלפי הבנתי מסתכמים בעוד כ-33% מעלות המכשיר, האם באמת שווה להזמ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by g.xorre,

אהלן יש לי Xiaomi Redmi Note2 ומערכת מולטימדיה ברכב טויוטה קורולה שנת 2014. כל פעם שאני מסנכרן בBT את המערכת עם הפלאפון, הוא עובד ולאחר יומיים מתנתק שוב. מבחינתי הבחירה המשתלמת ביותר לפלאפון חדש היא הXIAOMI 4X החדש, אבל אני מפחד שבעיית הBT קיימת בכל המכשירים של שיאומי. מחפש המלצה למכשיר בסטנדרטים של הרדמי נוט 4 מחברה אחרת, רצוי ממותג מוכר ולא מחברות סיניות. בינתיים האופציה הכי טובה שחשבתי עליה היא הLG G3... מה אתם אומרים? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח!

11. Started by TomerPerez,

ברשותי lg g2. המסך שלו נשבר ולא עובד. הפלאפון עצמו עדיין עובד, נדלק, חוץ ממסך המגע הוא תקין בעקרון. אני רוצה לחלץ את כל המידע שיש על הפלאפון, מדיה ואנשי קשר בעיקר למחשב. איך אני מצליח לעשות זאת אם אני לא יכול לאשר בפלאפון את ההתחברות שלו למחשב וסנכרון של קבצים ממנו?

12. Started by דניאל זוהר,

אהלן לכולם! אני לקראת נסיעה להונג קונג בעוד שבועיים, ואני מעוניין לקנות שם סמארטפון טוב אך זול שישמש אותי לטיול של חצי שנה וגם לאחריו. התקציב שלי - 1,000-1,500 ש"ח. חשוב לי: מהירות אמינות עמידות גבוהה סוללה חזקה משקל לא גדול מדי מסך לא עצום (לא גדול מגלקסי 3) לא חשוב לי: מותג, עדכניות אם מישהו יוכל להושיע אותי מהמולת השוק הגועש הזה אודה לו מאוד! דניאל

13. שלום לכולם, הכנתי סקירה קצרה על שני הטלפונים החדשים מבית סמסונג : הגלקסי S8 והגלקסי S8+ , מקווה שיעזור למי שמתעניין לרכוש אחד מהשניים או סתם סקרן תהנו!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. אורח לינוקספורדהפיפל
    Started by אורח לינוקספורדהפיפל,

מהם הטאבלטים הטובים ביותר שזמינים כיום עם קישורית סלולרית* ו-GPS במחיר שלא עובר את סף המע"מ, $75 (כולל עלות המשלוח), אחפש גם טאבלטים משומשים באייבי אז אני מניח שהמחיר יכול להיות גבוה מעט יותר. *frequency* 3G: UMTS 900, UMTS 2100 4G: LTE 800, 1800, 2600

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by EndyD,

היי, אני מחפש נייד אנדרואיד, חשבתי לקנות one plus 3t אבל אז ראיתי שהוא ממש מחשב קטן, אני לא מבין איך אנשים מסתובבים עם הדברים האלה בכיס. האם אתם מכירים מכשיר אנדרואיד עם מפרט זהה/ מפרט סביר שנכנס לכיס בסבבה. תודה :]

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. HP ואייסר הן הראשונות להצטרף לחגיגה החדשה עליה הכריזה מיקרוסופט במסגרת מערכת ה-Windows 10 S שלה לכתבה

17. Started by yonatan.mendelson,

ללנובו יש תוכניות מרחיקות לכת עבור המותג שאותו קיבלו במסגרת רכישתה של מוטורולה - האם הן יהיו טובות מספיק בכדי לחזור אל מסלול ההצלחה? לכתבה

18. התקנתי 2 משחקים מסדרת prince of persia. המשחקים האלה שוקלים כל אחד הרבה בערך ג'יגה או קרוב לזה. וזה לא נותן לי לשמור את ההתקדמות שלי במשחק. זה רושם לי באנגלית שאין יכולת לשמור כי אין מספיק מקום בדיסק. התקנתי את המשחקים בגלקסי s7 שהוא 32g, ואחר כך העברתי אותם לכרטיס זיכרון החיצוני שלי שהוא 120g. למרות זאת זה לא עזר וזה לא נותן לי לשמור במשחק. למה ומה ניתן לעשות? שאלה נוספת בגלקסי s7 ניתן להתקין ישירות אפליקציות לכרטיס זיכרון החיצוני, ולא להתקין בטלפון ורק אחר כך להעביר לכרטיס? ואם כן זה מחייב דרך אפליקצייה מסויימת ? אין דרך פשוטה יותר דרך ההגדרות בגלקסי?

19. הפאבלט החדש של היצרנית הסינית מבטיח איכות צילום משופרת וחיי סוללה אגדיים תודות לקיבולת של 5,300mAh - רק אל תצפו ממנו גם לשיפור ביכולות העיבוד לכתבה

20. שלום, אני מאמין שזו שאלה קצת מוזרה אבל לא מצאתי תשובה לכך.. לראשונה השתדרגתי לסמארטפון ואני מאוד אוהב להאיזן לפודקאסטים בזמן הליכות וחשוב לי שתהיה לי את האפשרות להריץ קדימה ואחורה את הפודקאסט בזמן שהטלפון נעול. המכשיר שברשותי זה סמסונג A5 והנגנים שקיימים אצלי זה נגן הבסיס של סמסונג וגוגל פליח. בשניהם אני יכול להפסיק שירים או להעביר לשירים קדימה/אחורה אך אין להם את הפשרות של להריץ שירים ממסך הנעילה יש פתרון לכך? רעיון אחר שלא חשבתי עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה

22. החברה היפנית הוותיקה מחליטה לפנק אותנו במנה הגונה של נוסטלגיה מתוקה עם מיזם חדש שמקבל את השם Sega Forever לכתבה

23. היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by GodLike,

שלום, רציתי להזמין את ה oneplus 5 וראיתי הרבה פרסומות של האתר http://www.geekbuying.com/. עושה רושם של אתר אמין. יש פה כאלה שקנו באתר ? אם כן אשמח אם תרשמו חוות דעת קצרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים