גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הנייד המשוכלל מציע תצוגה ייחודית ואת החומרות הכי מתקדמות של אינטל ו-NVIDIA, אך גם משקל של יותר מ-3 קילוגרם ומחירים גבוהיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 384 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני לא בטוחה שאני פונה לקהל הנכון אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור או להפנות אותי למקום בו אוכל לקבל תשובה. אני צריכה לכתוב קוד פשוט שעושה בדיקות אוטומציה ל- mobile app על iOS, כאשר יש לי את האפליקציה בצורה של תיקיות וקוד. אני חושבת שהקוד נכתב ב- Objective C אבל אני לא סגורה על זה. זה מבחן שקיבלתי למשרת QA, אבל הוא נראה כמו מבחן לאוטומציה יותר. אני צריכה עזרה ממש בפרטים, החל מאיפה להתחיל ובמה להשתמש ואיך לעשות, אני יודעת שזה קשה על רגל אחת, אבל זה ממש ממש חשוב לי, אז בבקשה תעזרו או תפנו אותי למישהו שיכול אגב, אותו דבר אני צריכה לעשות גם לגירסאת flash.....אז גם פה כל עזרה תתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום יש לאמא שלי נוקיה 208 חדש ,יש בעיה שאת הצלצול שהטלפון מצלצל היא לא שומעת , למרות שכיוונתי אותו לעוצמת צלצול מירבית , מה אפשר לעשות במקרה כזה ?? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את המכשיר המתכתי הראשון של סמסונג? כעת הוא זמין לרכישה בפחות ממחצית ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-alpha-המתכתי-זמין-בארץ-במחיר-נמוך-במיוחד/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר xiaomi mi4 שהוזמן מחול והגיע בשפה אחרת וחבר סידר לי לעברית, עכשיו יש בעיה בפלאפון שלפעמים פתאום הוא מחייג לבד לאנשים אז הלכתי למרכז העדכונים וראיתי שיש עדכון, אם אני אעדכן משם אני מפחד שהמכשיר יחליף שפה שוב.... מה אפשר לעשות עם זה והאם עוד מישהו נתקע עם תקלה כזאת? עריכה: שמישהו יעביר את זה לתמיכה טכנית!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול בערב קניתי SGS3 לבן מKSP ! היום אני ניכנס בבוקר לאתר המחיר שלו ירד ב 200 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פחות ולא יותר ! אני עוד שניה יורה בעצמי ! הלכו 200 ש"ח... אני מה זה מבואס מזה...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מכשיר גלקסי note5 חדש - של היבואן הרשמי. לאחר מספר ימים הופיעה לי הודעת FOTA לשדרוג מערכת ההפעלה. האם לשדרג או שישנם דיווחים על בעיות או האטת המכשיר?? בנסיונות החיפוש שלי בעברית ובאנגלית לא מצאתי התיחסויות לנושא (לגבי NOTE5, ובטח לא לגרסה הישראלית). תודה וסופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. כבר כמה חודשים שאני מנסה לפרוץ את המכשיר ולא מצליח. מסדר הכל כמו שצריך והאודין לא עובר.... הפסקתי בגלל חשש שאני אגרום לבריק. ניסיתי מדריכים מיוטיוב וגם xda. אשמח אם תדריכו אותי איך לעשות את זה... האם כל מעבדת סלולר פורצת מכשירים? אולי עדיף שאשלם וזהו.. בנוסף אני מחפש רום יציב, קל, גרסת אנדרואיד 6.0 ומעלה, בלי אנימציות מיותרות, שייתמוך בכל התוספות BusyBox (נראה לי שקוראים לזה ככה), שאוכל לשנות כמעט כל הגדרה ולהתקין הרבה תוכנות שתומכות ברוט. אשמח לעזרה. תודה...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
ה-s2 הרבה יותר זול. האם יש הבדלים בולטים? כמו כן, ראיתי בדיון שמתחתי משהו על נקסוס 8. בחיים לא שמעתי על הטלפון הזה... חשובה לי מאוד המצלמה+צילום ודיאו ארוך ואיכותי, ספיקר טוב, אפשרות להכניס אוזניות, ורשמקול באיכות דומה למצלמה. כמו כן חייבת להיות אפשרות להפוך את הטלפון לראוטר למחשב הנייד שלי. הנקסוס מתאים? ה-s2 מתאים? מבולבלת לגמרי. מעדיפה משהו עד 2000 ש"ח. מצאתי s2 ב-1500... ועכשיו אומרים לי שיש גם טובים באותו מידה בפחות כסף... מצד שני גם האחריות חשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מנבאים לנו קיבולת סוללה וחיישן צילום מרשימים במיוחד עבור ספינת הדגל של סוני שתיחשף ככל הנראה בסוף החודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב עיבוד ומערך צילום משופרים באותו תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-105 דולר בלבד מצפים לכם בדגם ההמוני הטרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דגם e260 עד אתמול כנראה שלא ידעתי את זה כי ניסתי להוריד עדכון שפה בשביל שזה יוכל לקרוא עברית.. בקיצור הורדתי עדכון לדגם אחר.. ומאז המכשיר לא מגיב.. אלא אם כן מטעינים אותו.. *לפני שכולכם קופצים עם התשובה למכשיר יש בטריה מלאה כי הוא הוטען לפני יומיים הטענה מלאה.. וחוץ מזה גם כשאין לו בטריה הוא נדלק ואז מופיעה הודעה שאין בטריה ואזה ואז הוא נכבה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קיבלתי איפון 4s חדש וחיברתי אותו למחשב עם הכבל שהגיע באריזה המחשב לא מזהה את האיפון לא ב-itunes ולא במנהל ההתקנים, האיפון מקבל חשמל ונטען. (ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ולאיפון וחיברתי לכל יציאת USB שקיימת במחשב, לא החלפתי כבל כי אין לי עוד כבל) פתחתי apple ID והוא דורש כרטיס אשראי, יש אפשרות לפתוח apple ID ללא כרטיס אשראי, (או להגביל את הכרטיס אשראי לסכום מסוים, למקרה שאני אהיה קצת שיכור)
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא הכי דק, לא הכי עוצמתי ולא הכי יוקרתי, אבל לסמארטפון החדש של מוטורולה שיכנס בין ה-Moto G ל-Moto X יש הרבה אופי. האם זה יספיק בשביל לשכנע את הצרכנים? לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-moto-x-play-סמארטפון-ביניים-שלא-דומה-ל/
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזנית בלטוס עד 300 של ל SG 2 התנאי היחידי שיש הוא שהיא לא תאפה לי את האוזן המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
מצרף את מאמר על בעיות ב- סמרטפונים LG ובעיות היבואנים לתקן אותם http://emun.org/he/node/11117 עו"ד דנה כהן, ראש ענף חשמל ואלקטרוניקה, מסבירה כי בעת קניית מוצר חשמלי שמחירו מעל 150 שקלים, זכאים הצרכנים לאחריות לשנה, ללא עלות, על כל קלקול שנתגלה במוצר,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהפלאפון הזה הגיע לסלקום ... כרגע יש לי סמסונג s410 I והוא דיי נימאס עליי עוד חודש יהיה שנה כבר שאני משלם עליו אז אני רוצה לשדרג ל n73 אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג ? וכמה זה יעלה לי כי התקשרתי אליהם והם לא הסבירו את עצמם טוב אז אני לא רוצה לסוע לחברה סתם אז שווה לי לשדרג בעוד חודש חודש וחצי בערך וכמה זה יעלה ? ויש מצב יגיעו פלאפונים יותר טובים עד אז לסלקום ? אהה ו המסונג קניתי אותו 1+1 ואני רוצה לשדרג רק 1 מהם זה משנה לי משהו ? מפריע כאילו ? טוב תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתכננים לרכוש את היצירה העדכנית של חברת OnePlus? כעת תוכלו למצוא אותה גם בצבע לבן ובגימור מחוספס, עם נפחים מירביים של זכרון דינאמי ואחסון מובנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 2 followers
-