עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by darkie,

קיבלתי לא מזמן נגן MP3 פשוט של SanDisk דגם M240 1GB ולהפתעתי יש לי איתו כמה בעיות ... 1. אני לא מצליח לערוך לחלק גדול מהשירים את הID3 Tag,אני מקבל שגיאה כזו : "Cant insert ID3v2 tag! Error writing to temp file. is drive full?" 2. אני גם לא מצליח להעביר חלק מהשירים שיש לי במחשב לנגן, השגיאה היא:"Cannot copy Bla - blabla: The directory or file cannot be created" (בלה בלה זה השם של השיר למי שלא הבין). 3. הנגן לא מזהה תיקיות שיצרתי. מישהו שהתנסה עם הנגן הזה או שהוא בעל הנגן הזה ויכול אולי לעזור לי לפתור חלק מהבעיות אני אשמח מאוד , תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by waizman,

עקב בעיות קליטה קשות בבית, הגעתי למסקנה שאנחנו צריכים ריפיטר. לא בטוח שפלאפון תסכים להתקין לנו אחד כי אנחנו לא בדיוק לקוחות מועדפים (חשבוניות נמוכות, לא לקחנו מהם מכשירים), אז החלטתי לבדוק קניה באופן פרטי. העניין אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חשבתי לרכוש את הנוט 4 ,אולם המחיר שלו ,אפילו באילת עומד על קרוב לשתי אלפיות . נשמע לי מופרך לשים סכום כזה על מכשיר בן שלוש שנים . נוט 5 לא בא בחשבון בגלל "מוקש הנעל " שסמסונג דחפו פנימה בדמותה של סוללה מובנית שאינה ניתנת לבדיקה עצמית ועלולה ללא כל התרעה להתפוצץ בכיס ולגרום לכוויות או לשריפה של הרכב או הבית תוך כדי שינה .... הקיצר אם רכשתם או שמעתם על חיקוי סיני סביר של הנוט 4 , תרשמו כאן את החברה והדגם או תנו לינק לרכישה . תודה....

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by shloosh,

מכשיר מדהים,מסך מעולה ברמות... לכו קנו N73 חחחח אין כמו סוני אריקסון. וכבר היה לי W800 W900 Z800 K750 T630 ,ה-K800 פשוט מעלף. הנה כמה תמונות מהיום בבוקר,הלכתי לקנות מעביר למטען מאנגלי לישראלי http://img223.imageshack.us/img223/2592/dsc00010cj9.jpg http://img209.imageshack.us/img209/5489/dsc00018rj5.jpg http://img171.imageshack.us/img171/7806/dsc00019iy0.jpg

• 53 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by My_Name,

מישהו יודע איך ניתן לאתר פלפאון שלחברת פלפאון. לדעת את המיקום שלו . . . יש שירות כזה שלא צורך התקנה של משהו על המכשיר (כי המכשיר נגנב) ? יש ?

• 17 תגובות
    • 12.8k צפיות
  7. Started by omerha,

היי, אז כנראה ההשקה לא נדחתה אני מוריד עכשיו את העידכון גודל 229.3MB

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  8. ראיתי בזמנו כתבה על מכשיר עתידי כזה של לנובו. היה משהו ב-CES? יש בשוק כזה? גודל המסך הוא המכשול שמונע ממחשב נייד להיכנס לפאוץ' שלי שיכול להכיל מקסימום 8-9", ולא חייבים אפילו מסך גמיש, רק שלא יראו את קו המפגש בין חלקי המסך הנפרשים לאחד...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by spitzi,

שלום, התניידתי היום להוט מובייל לקראת נסיעה לחו״ל, יש להם חבילות סבירות לעומת המתחרים. מרכזי התמיכה הטכנית שלהם לא עובדים בסופ״ש. אני לא מצליח לגלוש מהנייד בלי וויי פיי. יש לי אנדרויד 6. ניסיתי לקבל את הגדרות הרשת שלהם באופן אוטומטי, ניסיתי לקנפג ידנית לפי ההוראות בקידור הבא, אתחלתי את הטלפון, כלום לא עובד. לעזרתכם אודה. https://www.hotmobile.co.il/Documents/שירות ותמיכה/הגדרת APN/מערכת הפעלה אנדרואיד.pdf

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by eyalb70,

היי, אני מתכוון לקנות את הGoogle Nexus 4. יש לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל, ואני מתכוון לקנות בנפח 16 GB. אני מתכוון להוציא על זה בערך 1500 ש"ח. אפשרות לחריגה של 200 ש"ח. קצת מידע - http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-4_id7531 http://www.google.com/nexus/4/specs/ http://www.handtec.co.uk/lg-google-nexus-4-16gb-sim-free-unlocked.html - אפשרות לקנייה, האם הם אמינים ? ושולחים לארץ ? השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, Waze, WhatsUp סרטים, וקצת משחקים. מה שחשוב לי זה שהגלישה תהיה חלקה, (אני בHot Mobile), השיחחות אמינות (לא מתנתקות), ושהוא ירוץ יפה בלי יותר מדי תקיעות. ואם לא אמרתי - זמן סוללה חשוב לי מאוד! השאלות שלי הן - 1. מתי הוא אמור לצאת ? (אני י…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by parker8,

עד עכשיו הסתפקתי בנגן די עלוב, מחברה ג'נרית. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, לא חייבים לנצל את הכל (אפילו פחות עדיף) אני חושב שהכסף יספיק למשהו איכותי, אם יש בפחות אני אעדיף. הנפח צריך להיות בין 2 ל-4 ג'יגה, רצוי שיהיה נגן פלאש (ושיהיה קל וקומפקטי). רצוי גם שיהיה אפשר לשמוע על פי תיקיות, ולא רק טאגים. ממשק קל ונוח לניווט יהיה מצוין. אני עוד לא סגור אם אני ארצה וידאו, אז תציעו שני אופציות- אחד עם דגש לוידאו ואחד בלי. זהו, חשובה איכות טובה במוסיקה (יש לי אוזניות Cx300). פיצ'ירים שיכולים להיות נחמדים, אבל לא חובה- 1) משחקים קטנים 2) הרחבת זיכרון תודה לעוזרים מראש נ"ב רצוי לציין אם בקרוב תהיה ירידת מחירים לנגן המומלץ או דגם אחר יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  12. היי, אני רואה שהפלאפון הזה די זול [400$ כולל משלוח לארץ - לא כולל מיסים] ונראה מאוד מרשים. אבל אני יודע שאפשר להשתמש בו רק בספרינט... האם כדאי לי לקנות אותו ולחכות לפריצה?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by mazinya,

היי רציתי לשאול האם אתם מכירים אתרים שאפשר להזמין מהם סלולרי ועושים משלוח לארץ. רצוי אתרים אמינים והכי הכי חשוב שניתן יהיה לשלם בפייפאל. הכוונה למשל לאתרים כמו EXPANSYS או איביי... אני מכיר רק את שניהם. במידה ואתם מכירים עוד אתרים אשמח לשמוע תודה

• 17 תגובות
    • 9.6k צפיות
  14. Started by R9547655G,

שלום, אני ראיתי את המחיר המפחיד של האוזניות בארץ וחשבתי על לקנות אותן באי-ביי. שווה סיכון? 100$?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. QVGA - 240*320 HVGA - 320*480 VGA - 480*640 WVGA - 480*800 אני מניח שהרוב היו רוצים את ה WVGA אבל האם הייתם מסתפקים בפחות ? כי למשל מכשיר נחשק כמו HTC HERO http://www.htc.com/www/product/hero/specification.html הוא HVGA זה יספיק לכם או שאתם לא מוכנים לרדת מ VGA או WVGA .....זאת השאלה מאיזה רזולוציה אתם לא מוכנים לרדת כי אני משער שהרוב היו מעדיפים כמה שיותר .

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.

17. אני מחפש איפה אפשר להשיג מפות דרכי ישראל עדכניות לתוכנת סלולאר NDRIVE (תוכנת GPS) למערכת הפעלה SYNBION לצורך העיניין מכשיר NOKIA E52. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האם המכשיר סמסונג c3053 תומך בהוט מובייל? אם לא מה האפשרויות בתקציב עד 600 ש''ח עדיפות למכשיר רגיל. המכשיר מיועד לאדם מבוגר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ori-silver,

אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. היי חברים. צריך עזרה\מדריך משהו לעשות רוט למכשיר. תודה מראש לעוזרים :party0023:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל. בגלאקסי טאב מותקנת מערכת אנדרואיד מן הסתם.. יש לי אינטרנט WIFI בבית כמובן. אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב אל הטאבלט מכל חדר בבית. עם איזו תוכנה אפשרי הדבר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. לא כל המוצרים שקיווינו להם אכן הוצגו באירוע המתוקשר של חברת הענק - אך אלו שכן מספקים לנו הרבה נושאי שיחה חדשים לכתבה

24. יש לי מיילסטון עם רום cm7 המלא וכשאני מנסה להוריד כמשתמש פרימיום דרך הדפדפן של הפלאפון הוא כותב לי שהוא מחכה לנתונים, לפני שהתקנתי את הcm7. היה לי רום של mino שהוריד לי בלי בעיות מרפידשר, איך אני גורם לcm7 גם לאפשר לי להוריד??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by methodman,

אני מתכנן ללכת לקנות היום את הN96 בין הפלאפונים של נוקיה שבדקתי הוא הכי התאים לי יש לו איזה שהן מגרעות חמורות וקשות שכדי לדעת עליהן ? ובכלל האם אתם ממליתים על המכשיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.