גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כזה קאיס איפה מוכרים כזה בארץ למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש איזה אתר או קבוצה שאתם מכירים במקרה שמוכרים או שרוצים לקנות ביחד אייפון 4 . תודה רבה זאב.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לקריאת מאמרים וספרים באנגלית בפורמט PDF, מחפש קורא PDF, כשהטקסט מסובב למצב LANDSCAPE, כל המסך מנוצל להצגת הטקסט , והדף הבא למטה ולא הצידה. הכוונה ב"למטה" היא בכיוון המעבר לשורה חדשה. הכי קרוב שמצאתי היא תכנת MuPDF שיתרונותיה הנוספים שהיא גם תכנה פתוחה ומינימליסטית. תכנה זו לא עוברת למצב LANDSCAPE, כך שצריך קודם לערוך את קובץ הPDF ולסובב את הדפים למצב זה ולשמור כך. בדקתי מספר תכנות אבל כמות קוראי הPDF היא עצומה וזה לא מעשי לבדוק את כולם. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני פשוט לא זוכר כלום אם אני קורא ולא שומע את החומר שאני צריך ללמוד לבית ספר אני צריך קורא ספרים שקורא גם PDF (אם זה לא קורא PDF זה בסדר, בטוח יש משהו חינמי להוריד במחשב), וגם דפים כתובים (שאני יסרוק למחשב...) אני רוצה שהוא יתמוך בעברית וגם באנגלית (עדיפות לעברית אם אני משהו שתומך בשניהם) ויש לי שלוש שאלות: זה עושה הרבה שגיאות? ואפשר לשנות את הקול של הדיבור? אפשר לשנות את קצב הקריאה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש רדיו נייד או זעיר או נגן MP3 שיש בו רדיו אבל משהו זול .....או מישהו שקנה נגן משוכלל יותר ומוכר את שלו במחיר לא גבוה (כי אין לי צורך בMP3 רק באפשרות של הרדיו) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נוט 3 ככל הנראה מאלו שעברו צריבה בארץ וכעת גוגל לא מעדכנת יותר ולכן אני תקוע עם 4.2.2. האם יש איזה רום מומלץ? אני לא משתמש כבד מידי אלא בסיסי בלבד(שיחות,ואטסאפ, SMS, אינטרנט וכמה אפליקציות ישראליות). חשוב לי שיהיה רום שתהיה בו תמיכה מלאה בעברית. מה אתם ממליצים? המכשיר עבר רוט כ"סטוק". תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אהלן, חג שמח. לאמא שלי יש מכשיר LG OPTIMUS BLACK, עם מערכת אנדרואיד כמובן. המערכת של מפעילת הסלולר מאוד מאוד איטית ומעצבנת (עם כל מיניי אפליקציות שדחפו שם שלא באמת משתמשים בהם). רציתי לדעת איזה רום הכי מתאים למכשיר, רום פשוט ומהיר. אשמח לקבל עצות ועזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אנשים, ניסיתי להתקין את הרום של Pilot X האחרון.. הוא נחמד, אבל לא אהבתי יותר מידי. משעמם אין בו כלום. אחוזים בסוללה אין \ שליטה על בהירות המסך מהפאנל שיורד מלמעלה אין \ מקלדת נתקעת לפעמים \ אין אפשרות לבחור בין מצב שקט עם רטט או שקט בלי רטט (רק דרך ההגדרות וזה מציק) בקיצור, הוא נקי מידי.. משעמם מידי.. מישהו כאן מכיר רום 4.0.4 (מה ההבדל אל מול 4.0.3?) שכולל בתוכו כבר סט תוכנות.. אולי THEMES יפים.. שיש בו כבר הכל בקיצור. אין לי כח\זמן\ידע להתעסק עם זה יותר מידי. לא אכפת לי שהרום יהיה באנגלית, רק שיתמוך בעברית (הודעות,אנשי קשר,אתרים וכו') תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי Redmi 9A 32GB. זה סמארטפון חלש ולכן הוא מתקשה לעשות פעולות עם כל העידכונים של שיאומי (כשקניתי אותו הוא עבד די בסדר). אני מחפש רום (אין לו כבר אחריות) קל ונקי מכל התוספות ששיאומי/גוגל מוסיפה. המטרה שלו זה רק שיחות (אפילו לא וידאו) ו-whatsapp.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי את הI9100 יחד עם רום ICS של PILOTX. (עם רוט של CMW) ורציתי להחליף רום כי מה שיש לי עכשיו עושה קצת בעיות וגם כי רציתי לשדרג לJB. אף פעם לא החלפתי רום או התנסתי ברומים שונים. אז התחלתי לחפש רום להתקין ו...הלכתי לאיבוד- יש כ"כ הרבה רומים, הורדות ומושגים שאני לא מוצא את עצמי. אז אולי תועלו לעזור לי: אני מחפש רום פשוט בלי כל הפיצרים ואפליקציות המיותרות האלו, מעודכן כמה שיותר מהיר והכי חשוב- יציב. אני לא מעוניין להחליף רום כל שבועיים. אני דווקא די אהבתי את הממשק של הרום הקודם שלי- לא שחשוב לי שיהיה בדיוק אותו ממשק- אני פשוט אוהב את הרעיון שאני יכול למיין את האפליקציות שלי לתוך תיקיות במסך התפריט ולא רק במסך הוויג'יטים. אני דיי מודאג מכל הנושא של תמיכה בעיברית- לא כ"…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? ראיתי שיש גרסאות נייטליז של CM 11 ל MOTO G מישהו מכיר משהו אחר ? אני יודע שזה לא גדם מאוד פופולרי אבל אולי בכל זאת (: ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת רקע: לאחרונה יצא לי קצת לקסטם את הדיזייר S שלי לא מעט, פתחתי אותו בעמל רב ל-S-OFF, והתקנתי רום LBC. אחרי שנמאס לי מהאיטיות של Handcent SMS (בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), החלטתי לתת הזדמנות שניה ל-Go SMS Pro, כי ראיתי שהוא נמצא בפיתוח פעיל מאוד ויצאו הרבה גירסאות חדשות מאז הפעם האחרונה שבדקתי אותו. התוצאה? התרשמתי ממנו מאוד לטובה. ולכן גם ניסיתי שוב את Go Contacts, שלא אהבתי בעבר ומאז השתמשתי בכל מיני dialers שונים ומשונים (ובעיקר DialerOne המגושם והאיטי שוב, בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), ואני מוכרח לציין שעכשיו סוף סוף מצאתי dialer/contacts שאהבתי. אגב, ממש היום הוא התעדכן שוב. מגניב, פיתוח פעיל כבר אמרתי? אחרי שסגרתי את שתי הפינות ה…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש רמקול כפי שציינתי. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundShooter-Wireless-Bluetooth-Portable/dp/B0093IZZ7I/ref=sr_1_5?s=mp3&ie=UTF8&qid=1378855070&sr=1-5&keywords=Philips+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , זה שכפול מפוסט שפרסמתי בפורום התייעצות לפני קניה , פשוט יכול להיות שפה זה המקום המתאים לפוסט כזה. תודה אני מחפש רמקול כפי שציינתי בנושא. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundS...s+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על אלה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=15804 לא כל כך מצאתי מאמרים עליהם האם האיכות שלהם מתאימה למחיר הדי גבוה שלהם?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, הציעו לי לבחור מתנת יומהולדת ללא תקציב[אני הצבתי, 60$, לא רוצה לסחוט יותר מידי :ס], נגן MP4 של קיירטיב [ZVM] כבר יש אז לא צריך נגן, , חשבתי על HDD לעשות איתו רייד עם הקיים שלי ]250GB] אבל זו נראית לי מתנה מעפנה ליומהולדת. בכל מקרה, אני מזכיר שזה צריך להכנס למזוודה בגודל סביר בלי להשבר, אז עדיף שזה יהיה משהו שנועד להיות נייד, או פשוט קטן מספיק. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע!!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לומד כרגע לפתח לאנדרואיד ממדריכים שונים באינטרנט ואני מחפש רעיונות לאפליקציות פשוטות שאני יכול להתנסות לבנות וללמוד מהפיתוח שלה. כרגע יש לי אפליקציה אחת שבניתי שהיא ממיר מטבעות. אפליקציה בסיסית ביותר, אבל היה נחמד לעבוד עליה. למישהו יש רעיונות לעוד דברים שאני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-