גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי SAMSUNG CAPTIVAE I897 ואני מעוניין לשים לו רום בעיברית...האם מישהו מכיר מדריך אמין וגרסה אמינה שאפשר להוריד ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קצת רקע: לאחרונה יצא לי קצת לקסטם את הדיזייר S שלי לא מעט, פתחתי אותו בעמל רב ל-S-OFF, והתקנתי רום LBC. אחרי שנמאס לי מהאיטיות של Handcent SMS (בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), החלטתי לתת הזדמנות שניה ל-Go SMS Pro, כי ראיתי שהוא נמצא בפיתוח פעיל מאוד ויצאו הרבה גירסאות חדשות מאז הפעם האחרונה שבדקתי אותו. התוצאה? התרשמתי ממנו מאוד לטובה. ולכן גם ניסיתי שוב את Go Contacts, שלא אהבתי בעבר ומאז השתמשתי בכל מיני dialers שונים ומשונים (ובעיקר DialerOne המגושם והאיטי שוב, בכל הנוגע לגלילה ותצוגת תמונות של אנשי קשר), ואני מוכרח לציין שעכשיו סוף סוף מצאתי dialer/contacts שאהבתי. אגב, ממש היום הוא התעדכן שוב. מגניב, פיתוח פעיל כבר אמרתי? אחרי שסגרתי את שתי הפינות ה…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש רמקול כפי שציינתי. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundShooter-Wireless-Bluetooth-Portable/dp/B0093IZZ7I/ref=sr_1_5?s=mp3&ie=UTF8&qid=1378855070&sr=1-5&keywords=Philips+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , זה שכפול מפוסט שפרסמתי בפורום התייעצות לפני קניה , פשוט יכול להיות שפה זה המקום המתאים לפוסט כזה. תודה אני מחפש רמקול כפי שציינתי בנושא. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundS...s+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לא חייב משהו איכותי אבל התקציב גמיש יש לי E250 אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על אלה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=15804 לא כל כך מצאתי מאמרים עליהם האם האיכות שלהם מתאימה למחיר הדי גבוה שלהם?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, הציעו לי לבחור מתנת יומהולדת ללא תקציב[אני הצבתי, 60$, לא רוצה לסחוט יותר מידי :ס], נגן MP4 של קיירטיב [ZVM] כבר יש אז לא צריך נגן, , חשבתי על HDD לעשות איתו רייד עם הקיים שלי ]250GB] אבל זו נראית לי מתנה מעפנה ליומהולדת. בכל מקרה, אני מזכיר שזה צריך להכנס למזוודה בגודל סביר בלי להשבר, אז עדיף שזה יהיה משהו שנועד להיות נייד, או פשוט קטן מספיק. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לומד כרגע לפתח לאנדרואיד ממדריכים שונים באינטרנט ואני מחפש רעיונות לאפליקציות פשוטות שאני יכול להתנסות לבנות וללמוד מהפיתוח שלה. כרגע יש לי אפליקציה אחת שבניתי שהיא ממיר מטבעות. אפליקציה בסיסית ביותר, אבל היה נחמד לעבוד עליה. למישהו יש רעיונות לעוד דברים שאני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעצב גרפי ואני מחפש בנרות מתכנת ios או אנדרואיד (או שניהם) לפיתוח אפליקציות (משחקים ותוכנות וכדומה..) אני מחפש מישהו שרוצה שנקים צוות ביחד, נפתח כל מיני אפליקציות שנרצה ואולי ביחד נביא את האפליקציה הגדולה הבאה לי יש כבר כמה וכמה רעיונות לאפליקציות בראש, ואני אשמח ליישם אותם או רעיון אחר של השותף..! מי שמעוניין ורוצה - אני יותר מאשמח שתיצרו קשר!
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
היי, מי שבעניין לשלוח לי הודעה פרטית, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש שלט אוניברסלי עם תמיכה למחשב, עדיף עם בלוטוט, ותמיכה עם תיכנות מלא(כל כפתור ניתן לתיכנות) ללפחות ארבעה מכשירים. טווח המחירים עד 60 דולר. השלט נקנה בחו"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נשבר לי מערמת השלטים בבית. אני מחפש 2 שלטים אוניברסליים "לומדים" (שניתן לתכנתם מול שלט קיים ולא מהסוג שבא עם קודים מובנים) שישלטו כל אחד על 4 מכשירים (אחד לחדר ואחד לסלון). אין צורך במסך מגע וכו'. כמו כן יש צורך שיהיו להם מקשים מוארים ושיעלו (בתקווה) עד 50$ לאחד. אשמח להמלצות.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש שלט לאייפוד 80 ג'יגה שלי. לא משהו יותר מדי יקר, בטווח של 100-250 ש"ח. שיתן לי את הפונקציות המינימליות. תודה מראש, Levcog
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ראיתי באיזה תוכנית שיש תוכנה שמדמה מכשיר סלולרי על המחשב הביתי. נדמה לי שזו הייתה תוכנה שמדמה מכשיר htc. מישהו יודע על תוכנה כזו? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום , החלטתי שאני מחפש לקנות שעון דופק ,(אני רוצה להתחיל לרוץ) , בכל מקרה ראיתי שיש כאלו שמתחברים דרך רצועה חזה , שהיא די מעצבנת ממה ששמעתי , ויש כאלו שהם מודדים ישר מהיד. בנתיים בחיפוש בגוגול מצאתי את השעונים : spotline 900 solo. http://www.zipzip.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=50&catId=60 PC3FT Sigma http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=358 אשמח לשמוע המלצות על ציוד ממולץ , ועל השעונים הספציפים שהבאתי . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש שעון חכם - מתנה לבר מצווה , בכ 1000 ש"ח. קנייה בארץ, מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש שעון חכם שיוכן להציג התראות שהתקלו באייפון. התראות של וואטסאפ, שיחות טלפון והודעות SMS. כמובן שאפל מוכרים במחירים מטורפים ואני רוצה משהוא זול, לא מעניין אותי מיילים ועוד, רק מה שציינתי למעלה. למישהו יש נסיון או שמכיר שעון שיכול לתת פתרון כזה בזול, עד 250 ש"ח בארץ/איביי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שיתריע לי כאשר אני עובר את הדופק שהגדרתי. זהו. . ניסיתי את הסמסונג גיר 3 ומאוד התאכזבתי, אין שם אפילו אפליקציה אחת שמבצעת את מה שאני צריך, (אם מישהו מכיר אשמח שייתקן אותי), רק גימיקים של ילדים. טווח מחיר - בערך עד 800. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-