גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש רמקול כפי שציינתי. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundShooter-Wireless-Bluetooth-Portable/dp/B0093IZZ7I/ref=sr_1_5?s=mp3&ie=UTF8&qid=1378855070&sr=1-5&keywords=Philips+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
מקווה שזה המקום המתאים. שלום לכולם רצוני לרכוש מכשיר חדש. אני מתלבט בין שני המכשירים. זה נראה לי אותו אותו המכשיר. עם עדיפות לפוקו בכמות האחסון. הם מתומחרים באותו המחיר. אני מפספס משהו?? למען האמת מצלמה חשובה לי יותר מאחסון. אשמח להמלצות ותובנות
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הנוקיה 3100 שלי נדפק. אני מעוניין לקנות פלאפון דור 3 עם מצלמה של 5MP. ההתלבטות שלי היא כרגע בין LG KU 990 לבין NOKIA N95 כרגע אני די מעדיף את ה LG, שהיה מבחינתי הפלאפון המושלם אם היה לו WiFi. אין י כוח לחכות שיצא פלאפון בדיוק כמו ה KU990 עם Wifi (כשהוא יצא אני בטח ארצה לחכות לתכונה אחרת כלשהי. אין מה לעשות. העולם הזה תמיד צועד קדימה). השאלה היא כמה באמת משתמשים ב wifi ובכלל, מה עדיף - N95 או KU990? תודה מראש. עריכה: גם ה samsung g800 קוסם לי. איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
אני מחפש שעון חכם שיוכן להציג התראות שהתקלו באייפון. התראות של וואטסאפ, שיחות טלפון והודעות SMS. כמובן שאפל מוכרים במחירים מטורפים ואני רוצה משהוא זול, לא מעניין אותי מיילים ועוד, רק מה שציינתי למעלה. למישהו יש נסיון או שמכיר שעון שיכול לתת פתרון כזה בזול, עד 250 ש"ח בארץ/איביי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימות מצלמות וויפי שניתן להתחבר אליהן מהסמרטפון ולראות וידאו בלייב בלי דיליי? אני יודע שיש מצלמות אבטחה אבל הרעיון כאן הוא שלא יהיה דיליי בכלל ושניתן יהיה ממש להניח את המצלמה, לרקוד ולראות במשקפי VR איך הדברים נראים מהזוית של הקהל בכל רגע. אשמח לכל רעיון איך עושים את זה ומה דרוש
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שיתוף הפעולה של יצרנית השבבים עם חברת Spreadtrum הסינית ממשיך הרחק מאור הזרקורים, עם דגם חדש של המותג Leagoo לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי בבית שמאובטח ב-WAP. לפני שאבטחתי אותו לא הייתה לי בעיה להתחבר לאינטרנט דרך הפוקט פיסי שלי (ASUS A639), אבל מאז שעשיתי אבטחה דרך הממשק של הראוטר אני לא מצליח להתחבר לרשת דרך הפוקט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא היכן ניתן להכניס את הססמא בפוקט פיסי עצמו כדי לחבר אותו לרשת המאובטחת. מישהו יודע היכן אני מוצא זאת? תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה צד שלישי המאפשרת לצלם וידאו באיכות גבוהה יותר מזו המוצעת עם הטלפון (אשר צילום הוידאו דרכה זוועה ברמות שאי אפשר לשער) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לראות אותו גם פה: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx סליחה על הבורות אבל הפלאפון הנוכחי שלי ממש גרוע... ורק רציתי לוודא כמה דברים כמה שאלות עליו: 1) האם עם המערכת הפעלה הנוכחית שלו(samsung) אני יכול לכתוב אליו אפליקציות?(אם כן באיזה שפה? j2ee, c#) וכו' 2) יש בו mp3 האם זה אומר שאפשר שהשעון המעורר יהיה שיר? 3) האם אפשר שבשעה מוגדרת תתחיל להתנגן רשימת השמעה? 4) איך אני יכול לדעת כמה תווים יש לי בתזכורות? שאלה כללית: אם בפלאפון מסויים יש WI FI זה אומר שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי, זה אומר שאני לא משלם על האינטרנט? אלא רק על המכשיר שכולל את הWI FI? אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני עם המכשיר כבר שנה בערך, נשרף לו הלוח לא באשמתי בעבר והוא תוקן (אם כי זה לא נראה לי קשור). בחודשיים האחרונים הסוללה על הפנים, אני על סטוק רום. אני יודע שיש בעיה בסוללה כי הורדתי את Gsam ואין משהו חריג. לא מצאתי שום מקום בארץ עם סוללות מקוריות בתוך קופסא, איפה ניתן לקנות בארץ ומה המחיר? האם ניתן להשתמש בסוללות של חברות אחרות כמו Anker? והאם יש בהן שבב NFC?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום יש לי את האיפוד טאץ' גרסה 1.1.2 ואני רוצה להוסיף עברית למכשיר מבקש שתעזרו לי תודה.......
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
פיתחתי בעבר כמה משחקים והפעם אני רוצה לפתח משחק מכות בסגנון STREET FIGHTER למובייל בעיקר וגם למיקרו קונסולות. חשבתי שבמשחק יהיו ארבעה דמויות וארבעה זירות. השליטה תהיה ימינה, שמאלה קפיצה, התכופפות, אגרוף ובעיטה. כאשר הולכים אחורה זה גם מגן כמו בסטריט פייטר. קודם כל בעיה, המשחק ישלב כל מיני דמויות חלקן נמוכות בהרבה מהשאר. האם אפשר לעשות משחק מכות כשחלק מהדמויות אפילו חצי מהגובה? איך אתם מציעים לתכנן את המשחקיות? אין לי ממש בעיה בצד הטכני של המשחק. המשחק יהיה בגרפיקה תלת מימדית למרות שהמשחקיות תהיה יותר דו ממדית כי הדמויות תמיד נלחמות על אותו הציר(גם אם הן מסתובבות בזירה). אשמח לקבל טיפים על איך לפתח את המשחקיות של המשחק הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עד לא מזמן היה ברשותי מכשיר מחשב כף יד של מיו שרכשתי מאורנג. את המכשיר קיבלתי עם תוכנה X ובמקומה התקנתי את תוכנת IGO. אני עומד לרכוש מכשיר גי פי אס חדש (רק מכשיר ניווט ולא גם מחשב כף יד) מה לבדוק כדי להבטיח שאוכל להתקין עליו IGO בעברית?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הזמנתי AINOL AURORA2 והוא אמור להגיע ממש בקרוב. אני מחפש בשבילו סטיילוס, בעיקר לשימוש בתוכנות ציור לסקיצות ואיורים פשוטים. משהו שדומה ככל האפשר באחיזה ובשימוש לעט/טוש רגיל. משהו כזה אולי? http://www.ebay.com/itm/Touch-Pen-For-iPhone-4s-4-3Gs-3G-Samsung-HTC-Capacitive-Screen-Stylus-Green-/130709376240?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6ee2ccf0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חבר'ה, לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית. בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים. יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\). ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות טלפון חדש בקרוב ורוצה להתייעץ איתכם לאיזה מהדגמים הבאים יש את המצלמה הכי טובה, מבחינת צילום בתנאים קשים כמו חושך או בתוך מבנה(בית, חדר, משרד.. )? אני מסתכל על Asus Zenfone 2 Meizu MX6 Huawei Mate S Huawei P9 ו-Huawei Mate 8 אני מסתכל גם על LG g5 והגלקסי 7 אבל פחות רוצה לקנות אותם כי אלו דגמי פרימיום. מבין הדגמים שנתתי יש דגם עם מצלמה שמתקרבת לזו של אחד מהם? תודה ושבוע טוב. תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html פעם ראשונה שאני רואה את אחד מהטאבלטים החדשים של איינול (quad core) זמין לקניה. מצד שני שאר הדגמים החדשים (קפטן, דרים וכ"ו) עדיין לא זמינים. הדגם הספציפי הזה כמעט לא שונה מההירו הישן מלבד עוד שתי ליבות במעבד, אבל אולי זה מעיד שאוטוטו יגיעו גם שאר הדגמים החדשים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-