עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ה-Meizu Note 8 נראה כמו קאמבק מעניין עבור היצרנית עם שבב Snapdragon 632 עדכני, סוללה נדיבה ותג מחיר של פחות מ-200 דולר לכתבה

2. חברה סינית אלמונית מצליחה להקדים את סמסונג ומציגה לנו מכשיר מובייל עם מסך גמיש ומתקפל באמת - שעוזר להמחיש מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להפוך את החזון הזה למציאות לכתבה

3. היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה

4. Started by XCG120,

רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב משני הדגמים האלה של ווינדוס פון Acer Jade Primo או Alcatel IDOL 4S היכן אני יכול להשיג אותם בארץ?אים אני קונה מחול מה אני צריך לבדוק ובנוסף אשמח לדעת אים הם תומכים בעברית? והבנתי שיש דגמים עים שתי סים אני רוצה את הדגם עים סים אחד. הנטייה היא לכיוון הACER .אשמח לקישור לקניה באיבי או אחר . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. האירוע לו חיכינו לא התרחש מאחורי דלתיים סגורות, אלא על הבמה לעיני העולם כולו: יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר כמעט מוכנה להציע לנו סמארטפון שהופך לפתע לטאבלט קטן, וגם מבטיחה כי מערכת האנדרואיד תציע תמיכה מובנית בתצורות החדשניות הללו בעתיד לכתבה

6. Started by yonatan.mendelson,

אסוס עשויה להשיק סמארטפון חדש בעל מגרעת מוקטנת מוזרה - שאינה במרכזו העליון של פאנל התצוגה לכתבה

7. Started by Judas Iscariot,

יום הרווקים, בלאק פריידי, ושאר "מכירות נובמבר" מגיעות לפתחנו. אני אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים (עד ~1,000 שקל) שאפשר להשיג בדיל נחמד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, אני מחפש פלאפון חדש עבור אמא שלי, תקציב די גמיש - מחפש value for money. אפשר לרכוש בארה"ב בשבוע הקרוב. חשוב: אמינות (עמידות לנזקים ואחריות). סוללה מסך גדול וברור (משמש לקריאה וצפייה בסרטים). לא כזה חשוב: מצלמה (לא מזהה הבדלים בין איכויות של מצלמות) משקל מבחינת ביצועים, לא ירוצו עליו משחקים אבל כן חשוב איכויות שיחה, חיבור לאינטרנט, GPS. תודה מראש, אני לצערי כבר ממש לא בעניינים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. סוני מתכננת לקחת את טרנד המסכים המוארכים אל הקצה, כנראה כבר במהלך החודש הבא לכתבה

10. האם הסמארטפון הזול ביותר מבית גוגל יכיל יותר זכרון דינאמי מאשר גרסאות היוקרה משנה שעברה? השיח סביב המכשיר המסקרן הופך למשמעותי במיוחד תודות לסרטון הדגמה בלתי רשמי טרי לכתבה

11. Started by whitiger19,

הסתדרתי - אפשר למחוק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מכשיר SAMSUNG A5 2017 מעודכן בהכל.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  13. האם מסכים מתקפלים יהיו גולת הכותרת של תערוכת MWC 2019? זו נראית כמו אפשרות הגיונית מאוד לכתבה

14. דיווחים עדכניים מנבאים לנו קיבולת סוללה וחיישן צילום מרשימים במיוחד עבור ספינת הדגל של סוני שתיחשף ככל הנראה בסוף החודש לכתבה

15. מכשירי הדגל של סמסונג לא יורדים מהכותרות - ויכילו מספר טכנולוגיות נוספות שלא ניתן למצוא כמעט בשום מקום אחר לכתבה

16. Started by napoleon45,

בבקשה - https://www.androidauthority.com/galaxy-s10-launch-livestream-watch-956514/ זה עדיף - https://www.youtube.com/watch?v=ISjiJQGJ72o

17. ההכרזה הרשמית של ה-Mi 9 מספקת לנו תגי מחיר נמוכים מהצפוי - וגם דגם נוסף עם שימוש ראשון ב-Snapdragon 712 לכתבה

18. פוסטרים שנתלו במסגרת ההכנות האחרונות לכנס ה-MWC בברצלונה חושפות לנו את ה-Mate X המסתורי - שמתקפל באופן הפוך ל-Galaxy Fold של סמסונג לכתבה

19. סדרת סרטונים ויראליים מטעם שיאומי שנועדה להמחיש את עמידותו הפיזית של דגם הביניים הטרי לא עשתה רושם על בוחן הסמארטפונים המפורסם ביותר ב-YouTube לכתבה

20. הפיתוח הטכנולוגי הבא של היצרנית הסינית יגיע אל השוק בתור מוצר אמיתי ברבעון השני של 2019 לכתבה

21. שבב עיבוד ומערך צילום משופרים באותו תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-105 דולר בלבד מצפים לכם בדגם ההמוני הטרי לכתבה

22. היי כולם. ברשותי מכשיר OnePlus 3 שנקנה לפני שנתיים וחצי בדיוק והיה סוס עבודה, עבד מעולה לשביעות רצוני המלאה. עד לפני שבוע - כאשר המסך הפך ל"שלג" (מצורפת תמונה להמחשה) ומאז הוא לא שמיש. מאחר שהמוכר במעבדת התיקונים אינו אובייקטיבי לחלוטין, רציתי לשאול לדעתכם. האם כדאי להשקיע בתיקון (ואגב - מה סדר גודל של עלות התיקון, להערכתם?) או לקנות טלפון חדש? אני מדבר על טלפונים ברמה טובה, סביבות ה-2000 ש"ח. אשמח לכל עצה חכמה אחרת, כמובן תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  23. אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה

24. דגם ה-5G של ה-Galaxy S10 יוצע עם מטען שאמור להיות מהיר משמעותית מאלו הכלולים עם שאר מכשירי הדגל מבית חברת הענק. האם יש תמיכה בלתי מוצהרת בו בדגמים נוספים שתוכל לספק תחרות לפיתוחים מבית Huawei ודומותיה? לכתבה

25. האח הבכיר למשפחת ה-Galaxy A המחודשת, לפחות לעת עתה, כולל מסך גדול, הרבה זכרון דינאמי והפתעות נוספות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים