עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני שעות מול הפלאפון - לא רק שיחות, גם אינטרנט וכל שאר השטויות ונראה לי שהראייה שלי הדרדה בזמן האחרון, יכול להיות מהקרינה של הפלאפון? או באופן כללי כמה רחוק לשבת מהפלאפון בשביל לא לסבול מהנזקים? (נזקים כולל סרטן וכו..)

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. שלום לכולם האם מישהו מכיר חנות באזור חיפה שמוכרת מסגרות דיגיטליות? אני צריך חנות שאפשר לבוא לקנות ולקחת ולא אתר אינטרנט שבו צריך לחכות למשלוח. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roisg,

אני שוקל לקחת את המכשיר הנ"ל בסלקום. יש לי את ה-HP IPAQ 5915, עם WIFI, BT, GPS. האם במכשיר החדש גם ניתן לעבוד ב-GPS באופן חופשי או שזה מחוייב חיבור לרשת הסלולרית (וכרוך בתשלום?). שמעתי גם שיש בעיות עם הבטרייה שלו, שנגמרת מהר. האמנם? למי שיש מכשיר אשמח לשמוע חוות דעת, האם מצדיק את המחיר שלו. (על פניו נראה שכן) תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

יש לי N95 של אורנג בגירסה V12.0.013 19-06-07 rm-159 אני יודע שגרסה אחרת האני יתקין לתרום לביטול האחריות יש בחוץ גרסה 20 שחוסחת חשמל בסוללה משמעותי ואין 40 MB של תוכנות של אורנג וגם רק אפליקציות של s60 3rd ניתן להריץ והמימשק הגרפי על הפני בגירסה הזו אני מעונין בתוכנה שתגבה לי תגרסה שיש לי ושאני יוכל להחזיר אותה בכל מצב

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. Started by TAsraf,

האם יש אפשרות לשים וינדאוס מכל גרסאותיו על Palm Tungsten T3 שנגיד אני יכול להעביר אליו שירים לממורי סטיק ולהתקין וינאמפ מיוחד או משו כזה ולשמוע שירים?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. אהלן! אנחנו לקוחות ברשת אורנג' ואבא שלי קנה לאחרונה N73.. אחרי חודשיים הוא החליט שהN73 מעצבן אותו ובו זמנית הוא החליט שהוא רוצה פאלם.. הלך,צעק על אורנג', הציעו לו איזה דיל כלשהו.. לא עקרוני. הוא ביקש ממני לברר על הBLACKJACK של SAMSUNG אם הוא שווה משהו.. אני אוטומטית ואחרי התסכלות קצרה על איך שהמכשיר הזה נראה (זוועה, ועוד בלי מסך מגע), אמרתי לו שכדאי לו להנות מהN73 הנוכחי שלו (אפילו שאם הוא יקנה משהו חדש יש סיכוי לא רע שאני אקבל את הN73, אבל אני דיי מרוצה מהK610i שלי) ושאם הוא ממש צריך אז שייקנה לעצמו פאלם.. עכשיו אני צריך לדעת מה כ"כ טוב (או כ"כ רע) בBLACKJACK, ואם עדיף לו פשוט לקנות פאלם שיעשה את העבודה פי 10 יותר טוב.. ואם כבר, אשמח גם להמלצות על פאלמים במחירים סבירים (…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by Combine,

ההורים שלי בארה"ב, הם אמורים כבר לקנות לי A3 תוך כמה ימים, רק שעכשיו חבר של אח שלי טוען שיש לו תA3 והוא נהרס הרבה (ככה שזה בעייה לשלוח אותו מחדש לארה"ב כל פעם שיתקנו) ובQ5 תיקנו הכל. עכשיו אין לי ממש מושג מה ההבדלים ביניהם (ובשביל זה אני פותח תדיון הזה..), מישהו יכול להגיד לי מהם? גם שמעתי שעד עכשיו הQ5 מאוד מאכזב ושיש עליו ביקורות רעות, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by dj_horse,

שלום אני משתמש בתוכנה igo והתקנתי אותה בפעם הראשונה שקניתי מחשב כף יד,והוא אומר לי גם שאני יוצא החוצה,שאין קליטת לווינים. אפשר עזרה? תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. אני רוצה להעיף כבר לפח את ה6230.. מה שחשוב לי זה קודם כל מצלמה טובה ואחר-כך שיהיה נגן טוב.. כמו כולם אני בהתלהבטות בין הדגמים השונים של נוקיה וסוני כאשר ברור שהייתי לוקח את הN95 אם הוא לא היה עולה 80 שקל לחודש.. למישהו יש רעיונות? כדאי אולי לחכות לאיזה מכשיר שאמור להגיע בקרוב? תודה..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by dark_zero,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה לערוך שינויים בmp בוא אומר לי שהדיסק מוגן או משהו כזה ואני לא יכול לעשות כלום(להעביר,למחוק)יש לי נגן של M-box תודה מראש! ד"א הוא לא חדש כבר השתמשתי בו הרבה זה פעם ראשונה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. מי מבין המכשירים האלה יותר טוב? בלי קשר למכיר הדרישות הם.. מוזיקה איכותית ורמקול חזק , מסך כמה שיותר גדול, מצלמה טובה, מולטימדיה מתקדת ואיכות צפייה טובה בוידאו. אם ידוע על בעיות קליטה או בעיות תקשורת יש לציין. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,זה כמו זיוף כזה של חברת IKO לאייפוד TOUCH. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=656&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he# שווה ? ונראה לכם אפשר להתקין עליו תוכנות כמו במקורי ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. http://www.engadget.com/2008/01/06/video-of-intels-menlow-devices-in-action/

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by sonix123,

האם לדעתכם הנגן הזה שווה את הכסף http://zap.co.il/model.asp?model_id=676583 מאוד אהבתי אותו והוא נראה לי נגן טוב אפשר ביקורות עליו כי אני לא מוצא משהו אמין איזה תקלות ובאגים יש לנגן אם בכלל? והאם יש מוצר אחר בטווח מחירים הזה שיותר טוב מהA3 השימושים הם בעיקר סרטים וסרטונים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת כמה פרטים על הYP-P2 א. איך התמיכה שלו בעיברית? ב. במיקרה שאני קונה אותו עם העדכון "קוחשה" הישן איך אני משדרג? ג. לא שזה כל כך רציני אבל... יש לו רמקול? ד. הוא מנגן סרטים אל אוזניות בלו טוט'?(כמובן שאני מתכוון רק לסאונד...) ובכללי איך הוא? סתם ככה ממישהו שיצא לו להתרשם... נ.ב. מצטער על הכותרת הקודמת פעם הבאה אני אהיה יצירתי יותר..

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. Started by CyberBot,

וגם על הנגן בדרך http://www.speed4u.co.il/sg_product~Sandisk-E250-1~63~81.htm חנות אמינה? עושים משלוחים לקרית מלאכי?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  18. Started by gluz,

שלום, אני מחפש מכשיר (בשביל חברה שלי) שהיא תוכל לקחת לג'וגינג כדי לשמוע בעיקר רדיו ואולי קצת שירים. על מה אתם ממליצים בסביבות ה 100-200 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by liran2003,

מה עדיף בין שני הדגמים האלה? חשוב לי הניגון וידיאו.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by avishai1b,

אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש

21. Started by מגדל,

שלום, קניתי אוזניות K414P לפני חודשיים ואני מאוד מרוצה מהם אבל עכשיו עבדתי קצת והרווחתי ככסף ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אז חשבתי אני יעשה עם באג טרייד אין - K414P בשביל K518DJ ואני אוסיף עוד כסף. אתם חושבים שזה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. הוא פותח לי חלון ושואל באמצעות מה אני רוצה לפתוח את הנגן(שמחובר ל-usb) : ווינאמפ, ווינדוס מדיה פלייר או כלום. זהו, 3 אופציות. ואם אני בוחר באחת מהן הוא לא מבצע כלום. עכשיו, בקונטרול פאנל ב-add hardware המחשב מזהה אותו ואומר שהכל בסדר איתו. הוא גם מציג את הנגן בתור MTP Player. לא יודע מזה אומר. מה שחשוב הוא שב- My Computer לא מופיע לי כונן חדש אליו אוכל להיכנס ולהעביר אליו מוזיקה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by sheff2k1,

הבנתי ש"הקרינה של דור שלישי חזקה יותר", אבל לא מובן לי אם מדובר רק בקרינה שנפלטת בזמן שיחות וידאו ושאר השירותים של דור שלישי, או שהיא חזקה יותר גם בשיחות רגילות? מישהו כאן מספיק מבין בזה כדי לענות בוודאות?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by STi,

שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  25. קניתי לא מזמן את הנוקיה 6120. עכשיו במקרה רציתי להעביר כמה שירים בעברית ואני מופתע לגלות שהוא מראה לי את זה בג'יבריש..! יש איזה עידכון לסדר את זה? ככה זה אצל כולם או רק אצלי?? אשמח לקבל תגובות מהר כי אני יום ראשון חוזר לזיקים.. (טירונות) תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים