עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by andeimirqhan,

שלום, לאחרונה מסכו של הF2 נסדק והפסיק לתפקד כראוי. עתה, לאחר כ6 שנים נאמנות, אני נאלץ למצוא תחליף לנגן שלי. תקציב: אין הגבלה. שימוש: מוזיקה בלבד. נפח אחסון: אין חשיבות משמעותית לגודל. הנגן שב על בסיס יומי לספינת האם כך שכל נגן מודרני יספיק. למען ההשוואה, הנגן הנוכחי שלי הינו בעל קיבולת של 4GB. גודל: ככל שהנגן קטן יותר, כך טוב יותר. כל עוד יש לו מסך לסיור בין הקבצים. כפתורים: עדיפות רבה לנגן שאינו בעל מסך מגע ושאר מרעין בישין, כפתורים המגיבים היטב יתקבלו בברכה. פורמטים נתמכים: סיומות קבצי המוזיקה שלי נעות מmp3, דרך ape, aac, mpc, ogg, wav, wma עד לflac. תמיכה נדרשת בogg, ape וflac. אך תמיכה בכמה שיותר סיומות הינה עדיפה. אוזניות: אחבר Audio-Technica ATH-A900 בבית ול…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. Started by ccc,

רציתי לשאול איך הם עם פלאפונים, האם החיבור למחשב עובד כמו שצריך, ובכלליות איך הנוחות והאיכות.. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  3. Started by לאנד,

אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  5. זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה

6. אחרי ההשקה של ה-Pro 7 הטרי בעל מסך הסלפי האחורי, אנחנו מקבלים פרטים ראשוניים אודות דגם מסקרן נוסף שעשוי לכלול מסך משני עגול לכתבה

7. Started by ohad5g,

שלום למה כשאני רואה במיני pc סרטים full hd (לא משנה איזה רזולוציה ) אני רואה נקודות לבנות , ולפעמים בהכשיר נתקע ומתחיל מחדש , הזמנתי את המכשיר מחו"ל יכול להיות שיש בעיה במכשיר ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  8. Started by dog,

עומד לנסוע לארהב בקרוב ויכול לקנות שם את המכשיר עם מעבד הסנפדרגון. או לחילופין להזמין אותו לארץ. בשעתו נאמר לי שיש התאמה טובה יותר של תדרים בארץ לExynos. למישהו מידע על הנושא?

9. בנקודות מסויימות (כמו למשל בתוך הבית שלי..) יש קליטה של 2 רשתות "Hot Mobile", אחת של הוטמובייל עצמה ועם קליטה מאוד חלשה, ואחת של פלאפון עם קליטה מעולה. הבעיה היא שהסים המטומטם של הוטמובייל מוגדר כנראה להעדיף תמיד את הרשת העצמאית שלהם, מה שמוביל לזה שהקליטה בתחת. אם אני בוחר אוטומטית את הרשת השניה מהרשימה הקליטה משתפרת בין רגע - אבל לאחר כמה זמן חוזרת לרשת הבעייתית. ניסיתי לקבוע ידנית את הרשת הטובה ואז לבטל את ה-data roaming בתקווה שזה "ינעל" את המכשיר על פלאפון, אבל זה לא ממש עבד. זה היה אמור לעבוד? (קראתי על זה באיזה פורום של אייפוניסטים) יש דרך אחרת כן לכפות עליו להתחבר תמיד רק על הרשת של פלאפון?

10. Started by danieltrt,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבעיה ממש קשה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית אני רוצה להוסיף לנוקיה 6555b עברית ורוסית ואולי לעשות לו UNBRAND בגלל הנייד נקנה בחול ושייך לAT&T ואני לא צריך את כל הישומים שלהם הבעיה היא שיש להם גירסא מיוחדת שהיא RM אחר RM289 במקום RM 271 "הרגיל" בבקשה עזרה ותודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. Started by מנחם,

אשתי מעוניינת ב samsung galaxy s2. התקציב שמוגדר לצורך העניין הוא כ400$. איפה מומלץ לקנות (או מישהו מכם מוכר?)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by omertgm,

איתי כבר שנתיים וחצי, כנראה נכנס ללופ המוות שקורה ללא מעט מהם.. בכל מקרה הסתדרתי איתו טוב ולא היית לי בעיית נפח מקום. מחפש מחליף סביר במחיר זול גג 1200 ש"ח. אני לא משתמש כבד, לא משחק בכלל וגולש רק אם חייבים (כשאני בדרכים), לא רואה סרטים ושאר שטויות. נטו שימושיות לשמוע מוזיקה ברכב, וויז, וואטסאפ וכאלו. מצלמה זה נחמד אך ממש לא משהוא עקרוני, כל אחת שתהייה תהייה מעל ומעבר. הדבר העיקרי שחשוב לי הוא ממשק USB-C בלבד ומשהו שזמין כאן ועכשיו בארץ. לא חוזר אחורה ולא יכול לחכות למשלוחים מחול שאולי יגיעו ואולי לא בעוד שבוע+... לא רוצה מכשיר גדול מדי, 5.5 זה בסדר (כרגע עם 5.2 וזה מעולה מבחינתי) מעבר לזה גדול לי מדי. בטח לא 6+. כרגע מסתכל על נוקיה …

13. בהנחה שהשימוש במכשיר הוא רק ל- שיחות/הודעות/מצלמה ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. קוואלקום שוברת את שיא התדר שלה עם תוספת קלה לביצועי העיבוד הכללי ולביצועי העיבוד הגראפי, וגם קישוריות Wi-Fi מהירה יותר - הכירו את השבב שתרצו לראות במכשיר הדגל אותו אתם מתכננים לרכוש בחודשים הבאים לכתבה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  15. Started by Tal14,

אני מתכנן להביא מתאילנד איפה עושים למכשיר עברית ? שווה לקנות אותו ? מה האופציות שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. אהלן, לאחר שבוע מתסכל ביותר עם הלוליפופ ( המוטו g משתגע וקורס על בסיס יומי), אני רוצה להחזיר אותו לגרסת האנדרואיד הקודמת. יש למישהו מדריך פשוט לעניין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. ע"פ הדיווחים ב-GSMARENA היום יצא עדכון רישמי לפרויו- 2.2! http://www.gsmarena.com/google_releases_froyo_update_for_nexus_ones_opensources_code-news-1762.php סוף סוף! כמה חיכיתי לו! רץ לעדכן!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  18. צמד מכשירי הדגל החדשים של מיקרוסופט ביקום הגירסה הניידת לחלונות הם נאים ומתקדמים, אך האם הצד התוכנתי באמת בשל לתחרות מול אנדרואיד ו-iOS? לכתבה: http://hwzone.co.il/מכשירי-ה-lumia-950-של-מיקרוסופט-הם-חומרה-נהדרת/

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. Started by wraithLord,

Xiaomi מדברים ומדברים על עדכון אנדרויד וMIUI גדול באוגוסט אבל הנה אוגוסט נגמר ולא ממש הבנתי מה יהיה. אני קונה אותו עוד שבוע, ידוע מתי המכשיר מקבל את נוגט בגרסה הבינלאומית?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  20. Started by MadGhost,

אני ממש לפני קנייה של המכשיר הנ"ל , אבל נשארתי עם השאלה האחרונה : מה ההבדל בין שני הדגמים A ו- E ? יש הבדל של איזה 50 ש"ח בינהם , אבל המפרט שבדקתי היה זהה - מלבד שבדגם A מותקנת Igo Amigo ובדגם E מותקנת Igo8 .. מישהו יודע אם זה באמת ההבדל היחידי ? ואם כן - אז רק בשביל להיות בטוח - עדיף את דגם E נכון ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל

22. שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. Started by miz,

האם זה פתוח לכל הרשתות? איך אפשר לדעת אם זה פתוח לכל אם אני קונה בחנות פרטית, המוכר בעצמו לא ברור לו? מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש מחירים בעיקר של המכשירים היותר זולים שיעלו 10-20 שקל בחודש מישהו אולי יודע, באתר לא ראיתי מחירים וגם בחוברת כזאת שלקחתי מדוכן בקניון (לא היה לי זמן לדבר עם המוכרת כי מיהרתי והיה תור)

• 1 תגובה
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.