גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי נוקיה 5700....ויש שם אופציה לאוזניות Bluetooth סטריאופוניות לישמוע מוזיקה כמו אלו למשל..: http://www.shopbot.com.au/p-91335.html איפה אני משיג כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כולם אותו מחיר ויש לי התלבטות קשה בין הN80 לKJAM אני מודע לכל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים. מה שמעניין אותי זה על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
השתמשתי ברוקבוקס כמה חודשים וכשעידכנתי לפני שבועיים בערך הוא התחיל להתחרפן לי ולהיתקע. נראה לי שהקובץ mi4 היה דפוק אז העפתי את הרוקבוקס ושמתי אותו מחדש. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. הממשק שבתוך ה"מנגן עכשיו" השתנה לחלוטין. במקום התמונה של הWPS שאמורה להתאים רואים את התמונה של הWPS הכללית ואת השם של השיר ואת הרמות של הווליום. לפני שעידכנתי השתמשתי בacotil והיה שם למטה אייקונים כמו של המדיה פלייר ואת השם של השיר הבא. עכשיו יש שם רק את הרקע הכללי ואין את האייקונים האלה. נראה לי זה קרה כי הם הוסיפו אופציה של album art. איך מחזירים את זה? 2. לפני שעידכנתי הייתי משתמש בפונקציה שעשתה את הכפתור של הלמטה שיביא לתפריט רשימות השמעה. זאת אומרת שכשהיייתי עומד על תיקייה בסייר קבצים ברוקבו…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, שניתי את הGPS שלי באירופה ויש בו רק את הפה של אירופה.... משהוא יודע איפו אפשר להוריד את המפה של ישראל ששתאים ל MIO C520 תודה מראש דויד
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתן לי איכות תמונה טובה יחסית במחיר זול קשה לי להחליט היות ואני לא מודע טוב לאופי התכונות. ראיתי איכות תמונה שנע ב 100K-500K האם יש חשיבות? כיום יש בשוק מצלמות עם תאורת LED להארה בחושך. האם זה באמת עוזר וחיוני? או סתם תרמית? לא צריך משהו איכותי מאוד מצלמת אינטרנט פשוטה, שנתפסת על מסך דק, באיכות תמונה סבירה לכל דעה לדוגמא: Logitech QuickCam Pro 5000 - ב 330 שקלים. ראיתי שהיא עובדת על רזולוציות יפות. האם היא תתן לי איכות תמונה טובה? וקצב הריענון של הוא 30 לשניה תודה לעוזרים אסף
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי, לאיזה מכשיר יש מצלמת תמונות טובה יותר ולאיזה מכשיר יש מצלמת וידאו טובה יותר? אני יודע שה-e65 נחשב למכשיר טוב יותר, אבל אני מעוניין רק לדעת מה ההבדלים מבחינת המצלמה. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מצאתי איזו תוכנה נחמדה שבשביל להתקין אותה צריך לבצע רישום שלה באתר www.symbiansigned.com. אני לא מצלךיח להרשם באתר (הוא לא מקבל את הDOMAINים של האימיילים שלי, ניסיתי את GMAIL INTERMAIL וגם את NET.IL (בזקבינלאומי)) אם מישהו יוכל ליצור עבורי חשבון אודה לו. אגב, הנה לינק לתוכנה: http://news.mobile9.com/s60apps/2007/07/02/nstarter-by-nomiel/
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית לא מאובטחת והפלאפון מזהה את הרשת אבל כשאני מכניס כתובת אתר והוא נסה להכנס אז מופיעה שגיעה "הרשת: אין גישה לשער" או משו בסגנון... הצלחתי פעם אחת להתחבר לרשת הזו אבל היום ניסיתי ויש את ההודעה הזו.. מה עושים? איזה הגדרות צריך? תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היום קניתי את הסנסה, חיברתי אותו למחשב והורדתי את התוכנה שמעדכנת את הנגן. עדכנתי את התוכנה של הנגן, לאחר מכן עשיתי רסטרט,פירמטתי את הנגן והעברתי אליו שירים. אחר כך כשהוצאתי את הנגן מהUSB הוא נכבה ולא נדלק יותר(עם המחשב או בלעדיו) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו כמשהו שנקרא STMP3600 מה לעשות? :-\
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי, אני צריך מכשיר עם GPS כולל העברת יומן מהאוטלוק ותוכנות (destinator או דומה בעברית) מערכת הפעלה של מיקרוסופט החדש יש לי 2000 שח לעניין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, ה- Intel XScale 416MHz שמגיע ב- Asus A696, או ה- Samsung 400MHz שמגיע ב- Mio P560 ? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כל הסרטונים מופיעים אבל לא כולם ניתנים לצפייה, בכל מקרה זה פתרון זמני מעולה עד שהפלאש 3 יגיע בגירסה מלאה (בינתיים יש גירסת מפתחים) כנסו לRrealMedia במכשיר, בהגדרות רשת בחרו את רשת הדור 3/3.5 (דאטה) כעת כנסו לאתר m.vtap.com וצפו באילו סרטונים שבא לכם enJ0y
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? האם הוא שווה את המחיר שלו בארץ 1500 שקל ל 16 ג'יגה? איך איכות הסאונד שלו? האם אתם ממליצים על נגן אחר יותר טוב באותו טווח מחירים חשוב לי שתהיה אפשרות לצפייה בסרטים שיהיה לו זיכרון פלאש ושהוא יהיה קטן ויפה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כתבתי כבר נוסח לשאלה על הנגן אז זה יראה קצת מבלבל, מצטער בקשר לGPS, יש לי מכשיר Mio P550L, והDestinator בבחריה האוטומטית כל הזמן בוחר בNMEA (לא Sirf) ובCOM2, הזמן ההתחברות לוקח המווון זמן שבמכשירים אחרים שראיתי מדגמים יורת ישנים משלי זה לקח כמה שניות ולא יותר, מדוע?? איך אפשר לעשות שזה יקלוט ישר ומהר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 22:46:08 עברו 24 שעות, מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 16:17:51עברו עוד 24 שעות, מקפיץ באישור מנהל הפורום.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 14:57:44UP[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 16:19:39מישהו כאן בקטע של לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אהלך חברים, בעקבות המבצע החדש באורנג', החלטתי לשדרג את המכשיר שלי ב6120 של נוקיה; התרשמות ראשונית-התקדמו טכנולוגית מהטנק שהיה אצלי. בכל מקרה, אחריי יום של משחקים עם הפונקציות הבסיסיות של המכשיר, החלטתי להשתמש בגולת הכותרת-מערכת ההפעלה הסימביאנית; הורדתי תוכנה סימביאנית (קובץ עם סיומת SIS) ואין לי מושג איך אני מפעיל אותה דרך המכשיר, ובכלל לאן להעתיק אותה במכשיר. חיפוש מקיף בהוראות המכשיר לא הניב תוצאות, וגם חיפוש קצר באתר לא מצא לי תשובות (ה-מ-ו-ן דפים עם המילה "סימביאני" ואחריי 5 דפים התייאשתי) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
עד כמה קריטי ההבדל בין גירסאות הסימביאן בשניהם (9.2 ב5700 ו9.1 ב73ME) והמעבד בגלל שחשוב לי תמכיה טובה באפליקציות, כמה אפליקציות קיימות שתומכות ב9.2 אבל לא ב9.1?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
השימושים שלי בפלאפון יהיו לדבר עם אנשים, למוזיקה, וכמזכיר אישי והדרישות שלי הם: *סוללה חזקה שתחזיק יותר מיום ואם נגינה מרובה *שיבוא עם אוזניות עם איכות שמע טובה ככל האפשר *שיהיה אפשר להרכיב לו את הזיכרון *שיהיה כמה שיותר קרוב לקפוסא שחורה (שיהיה עמיד) *שיהיה בלוק, לא סליידר או פומפיה אני פשוא שונא פלאפונים כאלה *שיהיה לו רמקול כי זה שמגע אותי לדבר עם הטלפון צמוד לאוזן
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח דיון קטן על בלוטוט' והפרופילים שלו גם כדי להעשיר את הידע שלי וגם כדי לעזור לאחרים שמסתבכים עם זה לא מעט... אני ירשום את הפרופילים שאני מכיר... והבא אחריי ירשום את שלו.... A2DP- פרופיל לשמיעה/שידור קול בסטריאו AVRCP- כמו שלט של מדיה להעברת שירים ודברים דומים אם יש A2DP בדר כלל יש גם AVRCP אבל לא תמיד HDR- העברת מיידע משופרת (מצטער לא הבנתי בדיוק מה זה עושה... אם זה יותר מהיר או פשוט מוודא שהמיידע מגיע..) hands free- פרופיל לאוזניה בעיקר... הייתי רוצה לדעת על הפרופילים של ההעברת קבצים וGPS טיפה...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני צריך דרך כל שהיא לדבר עם שירות לקוחות של חברת RIO ז"ל... איך אני עושה את זה (בלי לשלם 20$ כי עבר לי האחריות על המכשיר) האם יש טלפון\פקס\מייל שאפשר לדבר איתם. עדיף בארץ אבל גם בחו"ל יעזור. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Sansa e280, התקנתי עליו RockBox (מומלץ!) שמתי לב שיש שם משחקים שבאים אם התוכנה. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש אופציה להוריד משחקים נוספים המיועדים לרוקבוקס, אם כן מאיפה? 2. בדקתי קצת והסתבר לי שהתוכנה יכולה להריץ גם משחקים של גיימבוי וגיימבוי קולור שמתי כמה משחקים והם פועלים לאט, האם יש דרך לתקן זאת? 3. למשחק DOOM שבא עם התוכנה יש צ'יטים? LOL
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה - אז מנהלים בבקשה תעבירו - אל תנעלו - תודה! שלום חבר'ה, היה לי צו ראשון לפני כחצי שנה... יש תכנית חיילים באורנג': nokia 6120 ב-50ש"ח בחודש - אם מדברים 50 ש"ח אז יש החזר הכסף בחשבונית הבאה. עכשיו אם בנוסך לכל נרשמית לתכנית חיילים זה 39אג' לדקה במקום 49אג' לדקה. השאלה שלי האם אני לפי החברה זכאי לכך? תודה, יאן.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-