עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by GeForce93,

בהמשך לכתבה שפורסמה באתר http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-8-1-%D7%91-240-%D7%A9%D7%97/ הייתי רוצה לרכוש טאבלט בסביבות ה100-150 דולר בין אם של חברה סינית או של חברה מוכרת לא מצאתי את 2 הטאבלטים של HP ו TOSHIBA למכירה (יש רכישה באתר - האם מתבצעים משלוחים לארץ?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. לא יודע אם יש עדכון רשמי או לא, אבל תנו לי אחד מוכר... בתקווה שיש. אני יודע את הסיכון בלשים עדכון לא רשמי. תודה!!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by Royh,

גלקסי טאב 3 זה המכשיר שיש לי הוא לא מקבל עידכון לקיט קאט . שזה מבאס המכשיר חדש והוא איטי אני הוספתי לו כרטיס זיכרון של 16 גיגה אך הכל נשמר על ה8 גיגה הפנימי מה ניתן להעביר על מנת שהוא יעבוד יותר חלק ? אין עליו משחקים או תמונות רק אפליקציות של מסמכים לא יודע מה ניתן לעשות

4. Started by First Squad,

יש לי אפשור לעדכן את התוכנה שבMP4 שלי אפילו מצורפת עליו תוכנה בשביל זה , השאלה היא מאיפה אני משיג את בעידכון , הנגל הוא ג'נרי לגמרי של "SMART" , לא הזיוף של האייפוד אלה הגירסה היותר משוכללת עם הרמקולים המובנים , למישהו יש רעיון?

5. Started by guyby,

שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. Started by RnG,

הגנו על עצמכם, גלו כמה כיף בועות מקפצות יכולות להיות והיכנסו לעולם של גיבורי החרקים - משחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/

7. בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. נייד 15 אינץ' עם 12 ליבות ששוקל פחות מקילוגרם - לא תמצאו הרבה כמותו בשוקלכתבה

9. Started by shalomelbe,

אני שולח אותו לסלקום שיפרמטו את המכשיר מחשש למזיקים, איך לדעת שהם פירמטו ולא עשו שיחזור הגדרות יצרן? האם שידרוג גירסא מחייב מחיקה מושלמת של כל התוכן הקודם? איך אפשר לבצע מחיקה כזאת לבד בבית?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  10. המליצו לי על LG G3 32GB asus zenfone 2 32GB ONE PLUS ONE 64GB האם יש המלצות נוספות ואחרות ששוות? ואם לא מה הכי מומלץ בין השלושה והאם כדאי להוסיף עוד 500 שקל ולקנות LG G4 ?( האם ההוספה מצדיקה את המחיר) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

שווה לקנות meizu n3s מבאג? שימושים: משחקים, מצלמה טובה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. ברשת מדווחים שמיקרוסופט תחסל לחלוטין את מותג המובייל שלה עוד לפני סוף השנה, אולי בדרך למעבר לעידן מותג ה-Surface לכתבה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. או עדיף להשתמש בחשבון נפרד לטאבלט? האם התוכנות שמותקנות בטלפון יותקנו אוטומטית בטאבלט? (ובגלל זה עדיף חשבון אחר) מה היתרונות והחסרונות?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  14. Started by Jeka90,

מישהו יכול להמיר לי בבקשה את קובץ הוידאו המצורף לאיזשהו פורמט אחר כדי שאני שאוכל לצפות בו בפלאפון שלי (K800I)? http://www.f2h.co.il/295013 תודה.

15. Started by ronmar,

מה אתם אומרים כמה יעלה לי להזמין S5 מחול? איביי או משהו אבל בבלאק פריידי ומה עדיף S5 או ONE PLUS ONE

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Googleness,

טוב זה משגע אותי כבר אז אני אתייעץ. עכשיתי כבר ROOT, והתקנה שלל שלל רומים בכל מיני מכשירים אבל הפעם זה כבר מאתגר. המכשיר הוא Galaxy Note 3 LTE (SM-N9005) הוא מאיזה ייבוא פרטי או משהו היה ונגמרה לו האחריות אז אמרתי נתפרע נתקין מוד כלשהו וננסה. עכשיו בדרך לפני שפגה האחריות הוא קיבל עדכון גרסה לאנדרואיד 5. כשאני מנסה להתקין את Clockwork דרך Heimdall יש תקלה (באג) עם המודל הספציפי הזה שיוצר תקלת תקשורה בין המכשיר לתוכנה. כשאני מנסה להתקין מODIN זה מתקין בסדר ויש אישור שהכל הצליח אבל כשאני נכנס ל Recovery זה הולך לברירת מחדל ולא ל Clockwork. ניסיתי דרך עקומה עם Rom Manager מתוך הטלפון זה טוען הכל כמו שצריך ומראה שמותקן Clockwork 6.0.4.8 (בדיוק מה שהייתי צריך להתקין לפי המדריך …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  17. Started by duzapz,

לא יודע איזה פלאפון כדאי לקנות אני לא מבין בזה יותר מדי ומה שחשוב לי בעיקר שיהיה נוח, מהיר, מצלמה טובה, חיי סוללה ארוכים, לא מתחמם, ולא מסך ענק מדי כמו IPHONE 6 PLUS

18. למישהו יש מידע איך ואם בכלל אפשר לפרוץ את המכשיר לרשת אורנג'?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  19. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. Started by Alony21,

ברשותי ASUS Transformer TF700T וגרסת אנדרואיד 4.2.1. ברצוני למחוק את כל האפליקציות שהתקנתי, את כל היסטוריית הגלישה ולנתק את כל חשבונות המשתשמש כמו ה Gmail. בקיצור, ברוצני להחזיר אותו למצב ההתחלתי. כיצד לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  21. הי כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש סמארטפון עד 1000(ניתן לחרוג במעט) אבל חשוב שהמצלמה תהיה איכותית וכמובן שבכללי יהיה סמארטפון איכותי ככל האפשר במגבלות של ה 1500 שח . תודה מראש למגיבים

22. Started by FresH-MeaT,

מחר חבר שלי נוסע לתאילנד אני רוצה שיקנה לי את ה3GS 16GB כמה יעלה שם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by TrancEnergY,

שלום יש ברשותי נגן וידאו (A2 ) אך יש לי בעיה כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא נותן לי רק סאונד אך לא מציג תמונה האם יש הגדרות מסוימות במכשיר שאני צריך להגדיר? ואם לא מה לדעתכם הבעיה?

24. שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by yuval1101,

היי, לאיזה מכשיר יש מצלמת תמונות טובה יותר ולאיזה מכשיר יש מצלמת וידאו טובה יותר? אני יודע שה-e65 נחשב למכשיר טוב יותר, אבל אני מעוניין רק לדעת מה ההבדלים מבחינת המצלמה. תודה מראש, יובל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.