עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Cha0stAlker,

אוקי אז בגלל שהתר'ד המקורי התבלגן החלטתי לעשות סקר, שהכל יהיה מסודר וכולם יראו הכל באופן נוח. נא להצביע!

• 63 תגובות
    • 7.7k צפיות
  2. Started by jayz0r,

יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Jenia24,

שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gmoshiko,

אני מחפש mp3 טוב שהאיכות שמע שלו טובה מאוד ++++ זה הכי חשוב לי שלא יהיה ענק חשוב שיהיה נייד מממ בסביבות 4 ג'יגה ככה אשמח לקבל חוות דעת על מכשירים שיש לכם חשבתי על cowon d2 מה אתם אומרים? הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  5. Started by yambtz,

שלום, אנחנו רוצים לקנות לסבא טאבלט ליום ההולדת. מדובר באדם שנולד בשנות ה-20 והשימוש העיקרי שלו במחשב נכון להיום זה תמונות של הנכדים ומשחקי קלפים. מה שכן הוא אדם מאוד חכם, חד וטכני, שיכול ללמוד בקלות גם בגילו. אנחנו לא יודעים מה התקציב כי אף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה. הדרישות הן קודם כל נוחות, יותר מכל דבר אחר. שיהיה ידידותי למשתמש ככה שגם אדם שמעולם לא השתמש באינטרנט יוכל לשוות בכורסא ולהנות ממנו, ולא להיות מתוסכל ממנו. מינימום סיבוך, מינימום תקלות, גישה נוחה לאינטרנט וכו'. זמן סוללה דווקא לא חשוב כל כך. אם יש דברים יותר ספציפים שהייתי צריך לכתוב אני מתנצל, אני פשוט ממש לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. מערכת MP3 לרכב עד 500 ש"ח מה ממליצים?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. הם מציעים ארבעה מכשירים, סוני אריקסון k530i ו-Z610i וכן, נוקיה 6120 ו - 6288 לצורכי מוזיקה-עוצמת רמקולים-חיי סוללה, מה הכי שווה?

8. Started by greenich,

נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. Started by RonCohen,

שמתי פיילוט ועכשיו כל פעם שאני מוריד משהו מהמרקט הרגיל אז כשזה מגיע לשלב של ההתקנה זה מראה לי FC com.android.vending

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  10. לנובו חוזרת אל קונספט מסכי המגע הכפולים, בתקווה שהטכנולוגיה המודרנית תהפוך אותו לחכם ויעיל הרבה יותרלכתבה

11. Started by kof23,

שלום אנשים טובים!! קניתי נגן SANSA- SAN-DISK עם 2 מגה (הפשוט בלי מסך רחב...בצבע שחור-לבן) ולא הצלחתי לפענח איך עושים תיקיות\ ספריות (אם זה אפשרי) - לא נראה שאין אופציה כזאת נגיד יהיו לי 350 שירים ואצטרך להעביר אותם אחד אחד?.... PLEAS HELP!!!

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  12. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000978650 איזה עצוב...

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

מה עדיף מביניהם? קונה בחו"ל. צריך סוללה טובה, מצלמה טובה גם כן. אני קצת חושש מה-OPO בגלל תמיכה בארץ ועדכוני תוכנה.

14. Started by ohad25,

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי מדריך לפריצת אייפוד גרסה 5.0.1 ללא תקלות וסיבוכים. פשוט אני לא ממש מבין גדול בזה אז אני ישמח אם זה יהיה פשוט!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by taltarablus,

Civilization ו-XCOM נוחתים במכשירי האנדרואיד שלכם! ויש גם משחק Candy Crush חדש וממכר יותר מאי פעם - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-46/

16. Started by Eli100,

אהלן קניתי היום גלאקסי 2 שצריך להגיע אלי מחר בבוקר ואני רוצה להוסיף לו כרטיס זכרון מאחר ו16GB לא מספיק לי אני מתלבט אם לקנות 32 או 16 עכשיו השאלה שלי זה אם יש הבדל בין החברות האלה? מי יותר אמינה Kingston / Sandisk / Transcend / Patriot

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. במקום לפתח ולשדרג את האפליקציה המרכזית של המדיה החברתית, השיקה Facebook אפליקציה המבוססת רשת השוקלת רק כ-252 קילו-בייט למדינות עם שווקים מתעוררים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%a1%d7%95%d7%9d-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-facebook-lite-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%90%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. במחשב שלי הוא עובד כמו שצריך בלי הדיסק התקנה והמחשב מזהה אותו, אבל אצל אחי המחשב לא מזהה גם אחרי ההתקנה של הדיסק, גם אחרי שניסינו דרך מנהל ההתקנים לנתק ולחבר. איפה הבעיה?

19. יש הבדל בין הזכרון פלאש ‏Supertalent 8GB‎ ל ‏TwinMOS Mobile ? שניהם נמכרים בKSP. הסופר טלנט יותר זול ממנו ב30 שקל יש הבדל בין החברות או בכלל לא?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

אני כבר ים זמן משתמש ב IPODHE בשביל שהאיפוד יוכל לקרוא שמות שירים בעברית, אבל בגרסא החדשה פתאום שמתי לב שבתפריט שפות יש גם עברית, באמת מתרגם את רוב התפריט. א. לידיעתכם (: ב. האם מישהו מצא כבר באגים בעיברות התפריטים? איטיות? צריכת סוללה מופרזת? משהו?... תודה (:

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  21. Started by asaf7501,

שלום רב, רציתי לדעת איפה יש משחקי מכוניות ועוד כל מיני משחקים שעובדים עם המנגנון של התחושה כמו באייפון וגם תוכנות טובות ל windows 6.1 רציתי גם לדעת אם אפשר לשדרג אותו ל windows 7 או למשהו אחר אני צריך גם מקלדת טובה שתהיה בעברית ובאנגלית.... תודה רבה, אסף

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  22. אני רוצה להזמין קינדל (מהסוג הבסיסי - לא טאץ', 79$-109$) מאמזון, וראיתי שיש להם סעיף של 65$ עלויות מכס שהם אומרים שיזכו אותי אם צריך. השאלה אם מישהו התנסה בזה ויודע אם אכן יש החזרים, כי 65$ מס על 79$ מוצר זה באמת מוגזם... שקלתי להזמין במקום זה דרך חברות שילוח (מסטופ, USHOPS, TNT) אבל ראיתי כמה תגובות עם חוויות מאוד שליליות מהם. מישהו יכול להמליץ מה עדיף? התנסה באחת החברות האלו?

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by Proteous,

אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ברשותי אייפד חדש 64ג"ב , אני רוצה להשתמש בו לצורך קריאת מסמכי PDF , יש הרבה תוכנות מה הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. התעריפים הם בעצם כמו של רמי לוי : 20 אג' לדקת שיחה 15 אג' למגה גלישה 15 אג' ל-SMS דמי מנוי 29.9. המסלול על פניו נראה נחמד ומציע מחירים זהים לחלוטין למסלול של רמי לוי. אבל, וזה אבל גדול לדעתי, דמי המנוי כפולים ואני לא רואה שום סיבה בעולם ללכת על המסלול הזה ולזרוק 15 ש"ח לפח כל חודש.

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.