עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by esaly,

היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ sony ericsson idou והאם הוא הוא יגיע לסלקום

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  3. Started by Elad87,

טוב אז יש לי N85 סיימתי להתלהב מכל שאר הדברים הרגילים והפשוטים שיש בטלפון הבנתי שסמביאן זה פתוח להכל ואני יכול להתקין הרבה דברים כמו windows אז מה עושים? אני רוצה משחקים ערכות נושא תוכנות מעניינות שהמסנג'ר יעבוד עם ה wifi ולא עם הGPORTAL איך אני מתקין דברים כאלו ואיפה אני יכול למצוא אותם? שחכתי לציין שזה יהיה דברים חוקיים כמובן כדי שלא יהרס המכשיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GLP,

שלום לכם, אבא שלי רוצה לקנות ג'י.פי.ס. , האו צריך משהו פשוט לשימוש ובנוסף אמרו לו שיש כאלה שיודעים להתריע על מכמונות מהירות. מישהו מכיר משהו כזה? זה קשור למכשיר עצמו או לתוכנה? פשוט אין לי כל כך מושג בתחום, אף פעם לא השתמשתי ב GPS, אז אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by David_Beckham,

בשעה טובה רכשתי אתמול את המכשיר . אם מישהו יכול להביא לי אתר לערכות נושא למכשיר . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. למישהו יש מידע איך ואם בכלל אפשר לפרוץ את המכשיר לרשת אורנג'?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by jetman,

היי חברים ,לפני כמה ימים קיבלתי במתנה את הנגן הזה בגרסת ה 2GB, הבנתי שניתן להוסיף לו זכרון דרך כרטיס microSD ,באתר או במדריך משתמש לא מעצתי זכר ל התאמה של קיבולת כרטיס זכרון ,והנגן . בפורום שלהם הבנתי שעם כרטסי 8GB הוא עובד אבל לחלק מהמשתמשים יש בעיות עם ,לא ממש הבנתי על איזה גרסה הם היו. אז השאלות הם ,עם יש פה מישהו עם הנגן הזה ומשתמש בכרטיס זכרון של 8GB ופחות ? ואיך הוא עובד ? תציינו לי גם על איזה גרסה הנגן שלכם . תודה , ועוד כמה דברים ,גם עם אני קונה ,אני קונה במקום אחד ,הבנתי שמהירות ההעברה לכרטיס זכרון בנגן לא מהירה ממש ,ביחס לשימוש ב קורה כרטיסים ,יש בבאג יש את super microSDHC זה בעצם חבילה שכוללת קורה כרטיסים זעיר + כרטיס microSDHC . וחשבתי כמוון על להוסיף ל…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. Started by esaly,

מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את המכשיר שלי שכנראה כבר עשה את שלו. שמעתי על מכשיר הNOKIA 5800. האמת התלהבתי ממנו, עד שהחזקתי את המכשיר. המסך היה נראה לי מאוד צר, אך עם זאת ארוך. דבר שדי הוריד את חשק הקניה. למי יש אותו? אפשר לקבל עצת קנייה? ממה התרשמתם מהמכשיר? ממה התאכזבתם? כדאי\לא כדאי לרכוש?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  10. בעיקרון אני רוצה נגן של 4 ג'יגה, אין צורך שיציג וידאו, רק לשמוע מוזיקה. יש מיליוני נגנים כאלה כל מיני מחירים. אז איך בוחרים את הנגן הכי מתאים?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. הנה המוצרים BlackBox gear4 http://www.gear4.com/product_detail.php?products_id=371 supertooth disco http://www.supertooth.net/disco.html

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by approx,

איזה פלאפון מסלקום הכי כדי לירכוש ? שימושים עיקריים זה מוזיקה,אינטרנט,מצלמה חובה wifi ואין תקציב

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by integral,

מישהו עבד איתו? האם יש מכשירים מומלצים יותר (קחו בחשבון גם את איכות השרות)?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  14. ברשותי מכשיר TY TN . הותקן עליו תוכנת Push email של emoze. אך הוא לא דוחף אלא רק על ידי פתיחת האייקון הוא מקבל דואר - אך לא בצורה אוטומטית . למי יש פיתרון תודה . . שאלה שניה כיצד אני מגדיר במכשיר את נושא של גלישה / איטרנט אך ורק דרך WI FI .ולא דרך ספק הסלולר - אורנג'

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  15. Started by לאנד,

אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by shahar_112,

לפעמים המחשב כף יד לא נותן לי להיכנס ל Messanger+מנהל אלחוטי-הוא רושם את השם של אחד משניהם במקום ההתחל לכמה שניות וזהו. אבל הוא לא יוצא לגמרי מהתוכנה כי היא נמצאת בתפריט של ההתחל. גיליתי שזה קורה רק אחרי שהמחשב לא יודע למה עושה לעצמו RESET. עשיתי כבר פעמיים Hard Reset וזה פתר את הבעיה, אבל זה חזר כל פעם אחרי 3 ימים בערך. תעזרו לי בבקשה, אני לא רוצה כל פעם לעשות Hard Reset

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  18. Started by aeonf,

הפלאפון הובא מחו"ל. אני יכול לקרוא עברית אך לא לכתוב. אני יודע שיש אפשרות לצרוב לו עברית. האם אני יכול לבצע זאת לבד ? תודה!

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  19. ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. Started by Eli100,

יש פה מישהו שיש לו n85 והוא יכול להגיד בודאות שיש לו מצלמה משנית מקדימה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by 2FAST4U,

שלום לכולם! אני מחפש משחקים לנוקיה N85 חיפשתי משחקים שעובדים עם החיישן תנועה ולא מצאתי כלום... משחקים רגילים מצאתי אבל לא משחקים יפים כאילו משחקים ממש ישנים מישהו יכול למצוא לי משחקים טובים מאתר חינמי? אני מחפש את block breaker 2, asphalt 4 בעיקר כל משחק אחר יתקבל בברכה... תודה מראש לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  22. אהלן, אני מחפש מסגרת דיגיטלית בתור מתנה ליום נישואים של ההורים. למישהו יש המלצה לדגם טוב במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amircx,

היי אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי, אבל ברשת פלאפון אצלי אין מכשירים שממש לטעמי, האם אפשר לקנות מכשיר ואיךשהו לעשות אותו כ SIMFREE או שזה בלאגן?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  24. שלום לכולם קניתי את המודם השבוע ואני לא מצליח להוריד מאתרי שיתוף קבצים והורדה ישירה, בגלל שה- IP שסלקום נותנת לכל הלקוחות קבוע. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את ה-IP לדינאמי כך שאני אוכל להוריד מהאתרים הנ"ל. בתודה יאיר

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. Started by morpheus211,

אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים