עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by id3232,

שלום!ברשותי מכשיר SGS עם רום של PERSEPTION וקרנל SPEEDMOD כל זה בגרסא 2.2 של אנדרואיד.ברצוני לשדרג את האנדרואיד לגרסא 3 החדשה ביותר.האם זה בכלל כדאי מבחינת ביצועי המכשיר?ואם כן אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לעשות את זה בלי למחוק כל מה שיש לי על המכשיר?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. הי חברים. יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר הנ"ל במחיר הנ"ל - האם יש מכשיר יותר טוב בטווח מחיר הזה?

3. שלום! רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה. 1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות? 2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה 3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה 4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג…

4. Started by TAsraf,

האם יש אפשרות לשים וינדאוס מכל גרסאותיו על Palm Tungsten T3 שנגיד אני יכול להעביר אליו שירים לממורי סטיק ולהתקין וינאמפ מיוחד או משו כזה ולשמוע שירים?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. Started by thepike7,

היי, המסך של ה archos 605 שלי קיבל מכה ונהרס.. הוא מראה שחור במקום את התמונה עצמה. מישהו יודע על מקום שבו אני יכול לתקן את זה? אם יש להם איזהשהי נציגות בארץ שבו אני יכול לממש אחריות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  8. סמארטפון הדגל הייחודי של אסוס הושק בארץ במסגרת ייבוא רשמי, אך האם זה מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמי-אבל-יקר-ה-zenfone-2-הושק-בישראל-באופן-רשמי/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

אהלן. לפני יומיים חזרתי לפלאפון וכעת אני משתמש בסים הישן שהיה לי. חיברו אותי (עם שלל בעיות, אבל זה נושא אחר [שפתוח בפורום צרכנות]). הבעיה היא כזאת: שיחות וSMS יש. גלישה אין. בפלאפון אמרו לי לגשת לסניף שלהם ולהחליף סים. אבל האם באמת יכולה להיות בעיה בסים אם חלק מהאפשרויות כן עובדות ורק הגלישה לא? חייב לציין שהנציג היה מה זה שבוז והיה מורגש שאין לו כוח לעזור לי, ועבר איתי על הספר לך לכאן ותגיד כאן. אבל ההגדרות אצלי בטלפון נכונות כי הרי לפני שהחלפתי סים, הסים הקודם של הוטמובייל עבד וכל השירותים היו זמינים אצלי. אין לי כוח לחכות בתורים במוקד השירות של פלאפון ואם אני מוכרח למצוא זמן ללכת אליהם - עדיף לי כבר לחזור להוט מובייל כשיש לי סים שכן עובד איתם. אז לשאלת הדיון: אם X מסוי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני מתכוון לקנות MP3/MP4 איכותי בכ1500 שקל ואני רוצה להשקיע גם באוזניות, אין לי הגבלה לתקציב אבל זה נראה לי מיותר להשקיע יותר מ300 שקל לאוזניות. אשמח לקבל כמה המלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. מישהו יודע ? מכיר ? מאיפה אפשר להוריד או לקבל איזה מדריך מפורט.. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. תפדלו מהר במורד ההר בכדי לעבור את המכשול הבא, השתמשו בנשקים הניסיוניים והחדשים ביותר בארסנל שלכם ומסרו בהצלחה את החרב של דוד קני לפני שהשליטה על המאפיה נאבדת - זאת ועוד במשחקים החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-51/

13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-redmi-2-%d7%94%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c-2015/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NDR,

אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  15. Started by rinatl,

מישהו מכיר את הדגם CUBOT S168 או DOOGEE LEO DG280? מישהו מכיר או יודע אם הם טובים? ואם הם פועלים בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by שניצל,

אבא שלי מחליף את המכשיר שלו, והוא צריך לבחור בין Nokia 6500 קלאסיק וסליידר. הבנתי שהסליידר טיפה יותר מתקדם, אבל הוא גם יותר כבד. מישהו מכיר את המכשירים ויכול להמליץ מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  17. Started by Chamuelm,

אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  18. המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?

19. Started by The Dom,

הפלאפון הנדון כאן הוא מירס I830.... אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא בו את השעון מעורר... כול שנייה זה משגע אותי ואסור לי לכבות ת'טלפון..... מישהו יכול לעזור לי? (ד"א לא מצאתי את זה בהגדרות)

20. Started by Googleness,

קודם כל אני לא מחפש טלפון נייד יש לי N95 וגם בפונקציות שלו אני בקושי משתמש. אני מחפש מכשיר שיאפשר לי: 1. לקרוא E-Books (לאחרונה התחלתי לקרוא ספרים בפורמט PDF זה הרבהה יותר נוח). 2. לצפות בקבצי וידאו. 3. לא מחייב בכלל אבל גישה לאינטרנט אלחוטי\סלולרי (יש לי סים עם חבילה בסלקום) בשביל קצת חדשות באינטרנט. בקיצור ראיתי כל מיני מכשירי טאבלט למיניהם ומכשירי אייפון\אנדרואיד סלולריים למיניהם אבל באמת שבשביל מה שאני צריך זה 2 הסיבות הראשונות והשלישית היא צ'ופר. התקציב שלי בסביבות ה1200 שקל +- עדיף כמה שיותר זול גם לא מפריע לי אם יש לקנות יד שנייה. מה אתם ממליצים? עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789851

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. היצרנית הסינית מאשרת כי חתמה על הסכם שיעניק לנו מכשירים חכמים מסחריים ראשונים אשר יבוססו על הגירסה הניידת של הפצת הלינוקס האהודה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%a1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  22. אני מעונין לקנות אייפד אך אני לא רוצה לקנות סים מיוחד עבורו, ולשלם כל חודש עבורו אפשר לקחת את הסים של הטלפון עבורו? שמעתי שהסים של האיפד צריך לחתוך אותו, השאלה היא האם אפשר לשים סים חתוך בחזרה בסלולר גם אם הוא לא איפון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב, איני רוצה להשקיע הרבה לכן אני מחפש טאבלט זול כמו אקאי במחיר של 900 ש"ח יש לו גם את 3g האם אפשר לחבר סים של פלאפון ולגלוש? כמו כן איך המסך שלו כפי שרשום בנושא תודה אהוד

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by orila,

שלום לכולם יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1) אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי" יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. http://www.ebay.com/itm/Full-HD-1080P-SJ5000-12MP-Car-Cam-Waterproof-Sports-DV-Camera-Action-Camcorder-/401129216302?hash=item5d652a192e:g:hu8AAOSwie5XTOfN היי. הזמתי את המצלמה שבקישור מאיביי והיא עלתה לי 70 ש"ח. כתוב שהיא מצלמת ב-1080P 30fps ואני מאמין להם כי מדובר ב"טופ סלר" וכמעט כל המלאי הוזמן. והאמת שגם למישהי שאני מכיר יש אותה והיא אומרת שהיא סבבה... אבל בהשוואה לגו פרו המקורית מה היא באמת שווה? האם היא תתקלקל יותר מהר? האם איכות הוידאו ירודה למרות שמדובר במצלמת 1080P? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.