גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך מעבירים אנשי קשר מטלפון אנדרואיד אחד לשני? אבל רק את אנשי הקשר שיש להם מספר טלפון ולא את אנשי הקשר שיש להם כתובת אימייל בלבד. סינכרון עם חשבון גימייל מעביר מאות כתובות אימייל לאנשי הקשר בטלפון החדש. אנשי הקשר בטלפון הישן נמצאים בזיכרון של הטלפון ולא בסים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון ויקח קצת זמן עד שאני אחבר אותו לרשת סלולרית(אגב, איזו חברה הכי משתלמת?). רציתי לדעת אם בינתיים אפשר לעשות איתו משהו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמבצעת תמלול מקבצי אודיו בעברית - לקבצי טקסט. גם בתשלום. אודה למי שהתנסה בתוכנה כזו, אם יוכל לתת פרטים. יש דבר כזה בחיפוש קולי בגוגל, אני מחפש כזה דבר שיכול לעשות את העבודה להרצאה שלימה. כאן הם אומרים שהם עושים את זה, אבל לא הצלחתי להעלות קובץ: https://speechlogger.appspot.com/he/
-
- 1 תגובה
- 12.1k צפיות
-
-
הבנתי שיצא SAMSUNG WAVE 2 - ובו יש גרסה לבאדה - 1.2 השאלה הנשאלת היא איך אני מעדכן את הSAMSUNG WAVE שלי לגרסה 1.2 ?? יש איזה פיתרון באופק ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישו יודע איך להגביר את הרמקולים של K1M שישלח מדריך או תוכנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
-
החודשים הקרובים עומדים להיות עמוסים בהשקות נוספות של היצרנית הסינית המצליחה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! אני נמצא בשלבי אפיון התחלתיים של אפליקצית אייפון ואייפד. באופן כללי, האפליקציה תהיה מקום מפגש/ זירה , בה יפגשו משתמשי קצה בנותן יעוץ ,בעל מקצוע היודע לתת יעוץ (צד שלישי) (המפתח הוא צב ב ומקבל השירות הוא צד א) משתמשי הקצה מורידים את האפליקציה בחינם ובמידה והפעילו אותה ובחרו נותן שירות ליעוץ און ליין הם מאשרים חיוב דרך האפסטור. הייחוד האפליקציה שלי הוא שיש נותן שירות אותו אני מעוניין לרתום תמורת תשלום פר יעוץ. שאלתי היא : עם העברת סכום החיוב ממשתמש קצה, 30 % הולך לאפל ו70 למפתח. במקרה שלנו, חלק מהסכום המתקבל מאפל (70 %)צריך לעבור לצד ג הנרתם/ מגוייס לתת יעוץ. מה המודל הנכון לבצע העברה לצד ג? חשוב לנו שהתשלום לצד ג נותן השירות בפועל , יהיה ישירות מאפ…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי מכשיר IPAQ3850 לפני תקופה נתקע המכשיר והייתי חייב לבצע הארד ריסט, מאז התחילו הבעיות, לא מוכן לקבל את העברית בחזרה, לא מוכן לקבל את הדיסטנטור בחזרה אי אפשר להתקין עליו תוכנת ניווט חדשה עושה בעיות בסינכרון אי אפשר לעדכן את הווינדוס לעומת זאת התקנת נורטון קומנדר וזה בסד, הוא מקבל קבצי קול תמונות ווידאו אגב, יש לי דיסטנטור 3 ברשיון יכול להיות שזאת הבעיה עם התקנתה? האם אני חייב לקנות גירסה יותר חדשה? כמו כן יש לי IGO 2005 ברשיון אבל כשאני מתקין את הדיסטנטור , הכל מתנהל כמו שצריך אבל המחשב כף יד לא מזהה בסוף את הקובץ הפעלה של התוכנה, הוא אומר שחסרים קבצים או משהו ב IGO אני מנסה להפעיל את קובץ SETUP במחשב כף יד ועדייןם הוא טוען שחסרים קבצים או חלקים? למיש…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://preorder.oneplus.net/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-ZTE My Prague החדש עדיין מגיע אלינו מסין הרחוקה, אבל זה לא מונע ממנו להישמע כמו עסקה מעניינת מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסמארטפון-החדש-של-zte-מנסה-להתחזות-לאירו/
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
סמסונג הציגה את פאבלט הדגל החדש שלה, שעבר מהפך בסגנון ה-Galaxy S6 ונראה טוב יותר מאי פעם, אך גם איבד כמה מאפיינים שעשויים לאכזב את מעריצי הסדרה המוקדמים. האם התוצר הסופי הוא צעד קדימה או שלא כל כך? כנסו ותשפטו בעצמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-note-5-הוא-המכשיר-הכי-מתקדם-של-סמסונג-אבל/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לגרום לעברית ב notes ב iPod? לפי מה שאני יודע ה iPodHE לא מתקן את העברית ב notes...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש אייפוד, שתי הגרסאות שאני מתלבט הן ה30 גיגה וה60. אני רואה פער מחירים עצום בין החנויות השונות שבהן אני עושה סקר שוק.. מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב ושווה? האם להתעקש לקנות ממקום שמביא את המוצר דרך יבואן? או שעדיף יבוא פרללי? האם זהו הגורם היחיד שגורם לפער המחירים הזה? ומה צריך לבדוק בשביל לדעת שאני באמת מקבל את הדגם הנכון מהדור הנכון? תודה מראש. ( ובבקשה בלי תגובות של, "תקנה אייריבר/כל חברה שונה )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הגלקסי S5 ואני רוצה להתחדש בגלקסי S9. מה דעתכם על המכשיר הזה? הייתם ממליצים עליו? היו ביקורות שליליות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
הטאבלט nexsus 7 דור שני (שיצא השנה) כאשר אני מריץ משחק כלשהו לדוגמא angry bird המשחק רץ במצב landscape ואז הכפתורים למטה (חזור משימות) נעלמים ואני לא יכול לצאת מהמשחק הפתרון היחדי הוא כיבוי והדלקה של הטאבלט הבעיה לא קוראת במצר landscape כאשר אני מריץ אפלקציה של gmail,ynet וכו רק במשחקים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן MP3 2-4 גיגה תמיכה בעברית חובה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, המכשיר שלי, גלקסי 3, 4.4.4 CM11, לא מתחבר לUSB למחשב. המחשב אומנם משמיע צליל התחברות, והנייד נטען, אבל אין לי במחשב שלי את האפשרות להיכנס לזיכרון הפלא ולהעביר\להוציא קבצים... איך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע אם אפשר להשתמש בגוגל דוקס כמסד נתונים. אני רוצה להעלות קובץ אקסל ולהשתמש במידע שלו באפליקציה - יש אפשרות כזאת? לדוגמא: ליצור טופס בגוגל דוקס וליצור אפליקציה שתראה לי את הנתונים לא אכפת לי לעשות את הקובץ פתוח לכולם ואז להשתמש בו, אבל הייתי מעדיף שיהיה אפשר להשתמש בקובץ כפרטי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט ואם יש עליו מבצע, מה טוב. אני מחפש טאבלט שהשימוש העיקרי שלו הוא אחסון תמונות משפחתיות. רצוי שיהיה מסך גדול 10" ואיכותי עם אחסון מספק. כל שאר התכונות לא מעניינות, אפילו לא מערכת ההפעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-