גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אחרי שלפני כשבועיים אסר משרד התקשורת להכניס את הגאדג'ט בתירוצים של תאימות לתקן ה-WiFi, אישר מהיום המשרד להכניס ולייבא אייפדים. שיהיה בשעה טובה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מופיעות ידיעות היום על הגעתם של ה-HTC LEGEND והמוטורולה MILESTONE לסלקום דיי בקרוב, מה שכנראה ישפיע גם על שאר המפעילות בהתחמשות במכשירי אנדרואיד דומים או מתחרים נוספים, נראה שלאחר הייצוג היחסית מינימאלי ובסיסי שהייתה למערכת ההפעלה, תקופה חדשה מתחילה, ואולי מלחמה קצת יותר רצינית מול האייפון בישראל.
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ראיתי ברשת BUG משקפיים שאמורות להפחית לחץ בעבודה מול מחשב, יש למישהו אותם או אתם יודעים אם שווה לקנות??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8656&perur=2&t=45&c=600
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן mp3 איכותי בעברית (חשוב מאוד שגם התפריטים יהיו בעברית ,זה בשביל אדם מבוגר שלא מבין אנגלית) -לגבי הגודל, לא משנה עדיף כמה שיותר גדול. -דבר חשוב נוסף: הקלטה! חשוב שתהיה לו הקלטה של 128K MP3/WMA ולא WAV. בעיות: לכל המכשירים של IAUDIO אין עברית למרות שיש להם הקלטה טובה (כרגע גם אין ROCKBOX ל D2) לכל המכשירים של SANDISK יש הקלטה ב WAV ענקי... IPOD כלל אין הקלטה ואין כסף לקנות אחד כזה: http://www.mydigitallife.info/2008/11/13/mobile-studio-quality-recording-for-ipod-users-with-gostudio/ תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר אייפון מחברת אורנג׳. הורדתי את האפליקציה של הפייסבוק אך יש לי בעיה קטנה איתה. בכל פעם שהפלאפון ננעל או בכל פעם שברצוני להיכנס לאפליקציה אחרת הצ׳אט של הפייסבוק מתנתק... האם זה יכול להיות שהאפליקציה של הפייסבוק כל כך גרועה או שזה טעות כלשהי שלי? יש אפשרות לסדר את העניין הזה? שאלה נוספת, אם אני אתקין סידיה ואז אעדכן את גירסאת האייפון הסידיה תמחק?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת קשה להאמין אבל מישהו באתר Gizmodo (בלוג בנושא גאדג'טים) טוען כי מצא את הדגם החדש של האייפון של אפל בפאב. החשיפה הרשמית היתה אמורה להיות רק בחודש יוני (ב-22 אם אני לא טועה)... אפל, ד"א, כבר דיווחו על אב-טיפוס שאבד/נגנב! נראה מדהים!!! http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone השינויים עד כה: - מצלמה קדמית לוידאו - עדשה משופרת וגדולה יותר למצלמה האחורית - פלאש למצלמה - שימוש ב מיקרו-סים במקום סים רגיל - מסך משופר (רזולוציה יותר גבוהה) - מיקרופון משני לביטול רעשים - כפתורים מטאלים לעוצמת שמע ולכיבוי/הדלקה - כבד יותר ב-3 גרם מהדגם הקודם (3GS) - בטריה יותר גדולה [attachment deleted by admin]
-
- 58 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין בהמלצה לבחירת מכשיר שירכש מארה"ב (יתכן אפילו מאי ביי), די הלכתי לאיבוד. הדרישות שלי הן שהוא קודם כל יהיה טלפון טוב ואינטאיטיבי שזה אומר מבחינתי: ספיקר חזק וברור, צלצול ורטט בו זמנית, שעון מעורר שעובד גם כשהטלפון כבוי, יומן נוח ושלא יהיה ענק וכבד - שיחקתי קצת עם נקסוס 1 וזה הגודל המקסימלי מבחינתי. מבלי לוותר על כל השאר:מצלמה טובה, רדיו, GPS, WI-FI, יהיה נחמד אם תהיה מצלמה נוספת לצורך שיחות וידאו. התקציב הוא בסביבות 550 דולר, (ניתן גם להכליל מכשיר יד שניה אך במחיר של עד 400 דולר). * אני לא רוצה אייפון. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר GPS מהדגם שרשמתי בכותרת האשכול... אני מעוניין לפרוץ אותו אבל אין לי מושג איך מבצעים את הפריצה. אני רוצה להתקין את IGO8 החדש ולכן דרושה לי פריצה... אם אפשר לקבל הסבר + לינקים להורדת מפות... ואיזה גודל של כרטיס זיכרון דרוש לי כדי לאחסן כל מיני מפות?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום קניתי את הסמסונג ספיקה,מכשיר יפה וקיבל ביקורות טובות אני רוצה להשתמש ב-GPS אך הבנתי שדרך הנביגטור זה עולה כסף יש מצב להוריד תוכנת GPS חינמים שמתאימה לנייד שלי? איך נקראת התוכנה? גם אשמח לעזרה לתוכנות ואפליקציות אחרות תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת GPS מתלבט בין 2 דגמים : 1. Mio Moov 500 2. Mio C520 על מה אתם ממליצים ? או שיש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ? התקציב או עד 1000-1300 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב אז אפשרי להגדיל את התקציב. מה אתם אומרים על 2 הדגמים האלו במידה והשניים למעלה לא שווים את ההשקעה ? NQ505 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= NQ555 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=749&keySearch= אם יש דגמים אחרים על אותו סגנון אז אשמח לשמוע. תודה, מני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20002491-17.html?tag=newsEditorsPicksArea.0
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מחפש מפות ישראליות לתוכנת GARMIN, אם מישהו מכיר מאיפה אפשר להוריד תנו לי לינק בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בצורה פשוטה, תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מדובר באנדרויד שמגיע עם מעבד Samsung Cortex A8 Hummingbird 1 GHz ומסך 4" Super AMOLED capacitive מתחרה רציני שלפי הבדיקות שנערכו הוא הכי מהיר מבין מעבדי ה-1GHZ בשוק ומגיע באריזה דקיקה של 9.9מ"מ בלבד. סרטון: ביקורת: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-review-478.php Samsung I9000 Galaxy S at a glance: •General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/1900/2100 MHz, HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps •Form factor: Touchscreen bar phone •Dimensions: 122.4 x 64.2 x 9.9 mm, 118 g •Display: 4" 16M-color Super AMOLED capacitive touchscreen, 480 x 800 pixels •CPU: Samsung Cortex A8 Hummingbird 1 GHz processor •OS: Android 2.1 (Eclair) •Memory: 8/…
-
- 133 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מביא אייפון שנרכש ברשת פלאפון הוא יעבוד עם סים של אורנג' או הם חוסמים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לצפות בסרטונים בYOUTUBE אבל זה עם האפליקציה של YOUTUBE בפלאפון. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לצפות בעוד סרטונים אבל באתרים שונים? בנתיים ממה שבדקתי לא הצלחתי אז חשבתי אולי יש איזה אפשרות להתקין פלאש בפלאפון..?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים. חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה... התקציב הוא 200 שקל נ.ב. ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יכול בהסביר לי איך מעבירים תמונות מהטלפון samsung galaxy למחשב. ניסיתי עם קבל usb אבל לא הצלחתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתעניין לגבי המכשיר החדש של אריקסון. מישהו יודע על חנות מומלצת, מחיר ?? וכמובן תאריך הגעה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בעקבות פרישתו לפנסיה של ה-iPAQ הקשיש של אבא שלי, החלטתי לתת הזדמנות למכשירי ה-GPS הסיניים עלומי השם שמציפים את E-Bay כמו מכת ארבה. http://cgi.ebay.com/5-0-A4-Thin-GPS-MP3-MP4-Player-Built-in-2GB-2009-Maps_W0QQitemZ190383212376QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2c53b94758 לאחר 87 דולר והמתנה של שבועיים, נחתה אצלי היום החבילה. החבילה מכילה את מכשיר ה-GPS, מעמד יניקה לרכב, מתאם למעמד היניקה, כבל USB, כבל למצת הרכב וזוג אוזניות לבנות. במבט חיצוני המכשיר נראה לא רע. איכות גימור סבירה. כפתור הפעלה מלמעלה, רמקול וכפתור אתחול מאחור, אנטנה שליפה מימין ויציאות Mini USB, uSD, Headphones ו-COM משמאל. איכות המסך סבירה מאוד. מלמעלה ו-2 הצדדים רואים מצויין. זוית הראייה מלמטה מעט צר…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-