גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להחליף את נגן המוזיקה שלי בשלוש השנים האחרונות בנגן חדש. כרגע אני משתמש בנגן של 4GB ואני רוצה לעבור לנגן של 16-32GB. הנגן ישמש לשמיעת שירים ואני לא רואה את עצמי משתמש באופציה של צפיה בסרטים ככה שאני לא צריך שהוא יהיה עם מסך איכותי או משהו כזה. הדרישות שלי מהנגן הן כאלה: משך שימוש ארוך. הטענה בעזרת חיבור USB לחשמל ולא רק דרך מחשב. קומפקטי כלומר כזה שאני יכול לצאת איתו לריצה ולשים בתוך נרתיק קטן שמחובר לזרוע. העתקת שירים מהמחשב לנגן ללא תוכנה (קרי ITUNES מה שאומר שהאייפוד לא עונה על הדרישות שלי). פשוט לעשות העתק הדבק. שלא יהיה TOUCH מעדיף מקשים רגילים. אם ישנה אפשרות להרחיב את נפח הנגן בעתיד גם טוב אבל לא חובה. בעיקרון חשבתי על IRIVER או CREATIVE אשמ…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת מה דעתכם על הNEXUS ONE. פרטים כללים, פרטים לעומת הIPHONE, חסרונות משמעותיים וכו' המכשיר ניראה לי מאד איכותי וגם זול משמעותית מהאייפון (לפחות בארץ) וגם הקטע של הSIM FREE שיש באייפון לא קיים בנקסוס ככה שיותר קל. תודה על העזרה =]
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי פלאפון סוני אריקסון K810i. הוא מלא בהודעות ואני רוצה לשמור אותם. יש תוכנה כלשהי טובה לזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב. אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה. תקציב- 100+- ש"ח...
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, היום לקחתי מסלקום נטסטיק כדי לגלוש ממנו ולא דרך הטלפון, עכשיו בכל פעם שאני טיפה מזיז אותו מה USB לא משנה איזה סלוט, הוא מתנתק. זה כבר מעלה לי את העצבים...זה אומר שהוא לקוי לא? עשיתי עליו רוח, והוא התנתק
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי כולם, היום הודיעו לי במפתיע שאנחנו עוברים לאורנג' ואני צריך להחליט מהר איזה פלאפון אני בוחר. כמובן שאני בודק באינטרנט ביקורות ופרטים, אבל אשמח גם לחוות דעת שלכם, ובמיוחד ממי שיצא לו להתנסות במכשירים. כרגע יש לי Nokia 6230i כבר כמעט 4 שנים ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו. בכלל אני מרוצה מנוקיה שהם נורא נוחים לשימוש, יש בהם את כל הפיצ'רים הבסייסים באיכות טובה, והם עמידים. אז אשמח לפלאפון כזה. מוזיקה, מצלמה טובה, משחקים וגלישה נוחה באינטרנט זה נחמד, אבל לא על חשבון הנוחות של המכשיר. אה וכמובן שעדיף בלי באגים מעצבנים. האופציות שלי הן - Sony Ericsson W705 Sony Ericsson W595 Sony Ericsson Yari Sony Ericsson T707 Samsung Magic Touch Sony Ericsson C510 Sony Ericsson …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל, וכמעט על סף ביאוס מוחלט האם יש מישהו שיכול להגיד לי, שנכון להיום, יש סיכוי להוריד את הגבלת הווליום? זה פשוט הורג אותי ללכת עם האייפוד ברחוב ולא לשמוע כלום בא לי לבוא לסטיב ג'ובס ולתת לו סטירה לא מעניין אותי שזו לא אשמתו וזה אילוץ של מספר מדינות, וכו' שישאירו מקום לפירצה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להתקין בפלאפון שלי W995 פייסבוק פאנל. משום שכאשר אני נכנס לפייסבוק דרך Opera אז אין צ'אט ואפליקציות בפייסבוק. כאשר אני מוריד את זה יש לי קובץ RAR, אז לקחתי גם את הקובץ וגם לאחר ה- Extract ואת שניהם שמתי בפלאפון לבדוק (לא הייתי בטוח איזה צריך), עכשיו אף אחד מהם לא עובד. בקובץ של ה-Extract יש קובץ שקוראים לו instal אבל זה לא נותן להפעיל אלא רק לשלוח. (כמו כל קובץ בעייתי בסוני אריקסון) אשמח אם מישהו יוכל לפרט איך אני מתקין את זה. בתודה מראש Mystery
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בארגון אנשים עם נוקיה E71 יש תמיכה ב WAV אני מקבל מיילים והם לא נפתחים עם קבצי מייל WAV יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי המכשיר המוזכר בכותרת , והוא של חברת פלאפון האים אני יכול לצרוב עליו תוכנה אחרת , מערכת הפעלה כלשהי?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אנשים אני בבעיה חבל על הזמן ואני צריך שתעזרו לי! אני בדיוק חשבתי להוציא את מיטב כספי ולהחליף את הפאלפון (המעפן) שלי באיזה איפון חדש דנדש 3GS 16G ופתאום (!!!) אני רואה את כל הדבר הזה על ה 4G?!? מה קורה פה?!? מה לעשות???????? האם להמשיך להיות תקוע עם הפאלפון המעפן????????????? הצילוווו
-
- 55 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בבקשה תתנו לי תשובה... אני לא יודע אם להביא את המכשיר או לא בגלל הבעיות תוכנה שהיו ועם הזמן תוקנו בעדכונים (אבל בגלל שאנחנו חיים בישראל, אני חיים בדיליי מטורף...) בבקשה אני צריך תשובה....!! זה כל כך פשוט וקל ויעזור לי מאוד!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
למה הוא כזה איטי בסרטונים? יש לו מעבד חזק,מערכת הפעה די טובה (למרות שבגרסה הישנה - 1.6) , אולי כשיצא אנדרויד 2.X למכשיר הזה הוא יהיה יותר מהיר? או שפשוט הממשק ששמו במכשיר תוקע אותו כ"כ ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. בעקבות תקלה בN73 שלי נאלצתי לעבור לפלאפון חלופי - SE K810i הודעות ה-SMS שלי הם חלק בלתי נפרד ואני מעוניין להעביר אותם לסוני. חיפושים ארוכים בגוגל הניבו תוצאות אך ללא הועיל. אם למישהו יש מדריך או שהתנסה בדבר שכזה בעבר אשמח אם יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
הרבה אנשים אומרים שה N86 הוא הטכנולוגיה של אתמול, והיום יש מכשירים טובים יותר של נוקיה במחירים זהים ואולי טיפה יותר גבוהים אבל טובים הרבה יותר. למשל בספיקר, תאורה, מוזיקה ומהירות, המקשים קטנים. האם כדאי לקנות היום N86 בתור פלאפון שיהיה הכל "כמו מחשב" ויכול להיות שאנשים פשוט סתם מגזימים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סוגר שבת ובא לי להוריד לפלאפון פרקים מסדרות קיימת אפליקציה כזאת לE71?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין לקנות טלפון סלולארי בחברת סלולאר לדוגמת סלקום, לבין לקנות פלאפון בחנות באופן פרטי ואז לבקש מהחברה לחבר אותי בקו נורמלי והכל? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היות והחברה התקדמה לMilestone, צריך לשפוך החוצה את מה שיש לה בנייד הישן. אורנג' טוענים שהם לא יכולים לעשות את זה לתוך המיילסטון כי הם לא משווקים אותו אז הם לא טרחו ללמוד איך מעבירים אליו דברים, וכשביקשתי מהם לתת לי את זה באיזשהו פורמט אחר, הם התעקשו שאי אפשר. אז אם למישהו מכן יש כבל נתונים שיתאים ל6070 והוא גר באיזור המרכז, אני אשמח אם תוכלו להשאיל לי אותו ליום אחד (: עד כמה שהבנתי הכבל צריך להיות CA-42 והמכשיר נראה ככה:
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-