עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לפני כמאת שנה קניתי SAMSUNG I8910 בחנות GOMOBILE המכשיר במהרה התברר לי כפגום בגלל כמה בעיות: *פיקסל מת\תקוע על המסך *כתמי תאורה (על המסך יש פיקסלים שפשוט לא מוארים מין כתמים שחורים דומים לצורת מפת כדור הארץ בולט במיוחד בכאשר המסך שחור והמכשיר טוען משהו..) *טאץ לא עובד באזור העליון הימני של המסך והאזור התחתון השמאלי המכשיר במצב טוב מאוד יש שריטות על מסדרת המתכת בגלל המפתחות בכיס שקע אחד בקוטר חצי מ"מ בגלל נפילה זה הכול. כאשר הבאתי לGOMOBILE את המכשיר (לאחר קרוב לחצי שנה מאז שקניתי אותו לא יכולתי למסור לפני בגלל היותי בחו"ל) צירפתי מכתב עם תאור כול הבעיות והוכחות לכך היו גם בעיות תוכנה רבות לכן ביקשתי עדכון תוכנה וציינתי לאיזה עדכון אפילו. שירות האחריות התעקב וקיבלתי…

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by dani44,

חברה היום ניסיתי לפרוץ את המכשיר דרך איזה מדריך וזה עשה מן הטענה של משהו פעם אחת הוא סיים את זה והתחיל לבד לעשות עוד פעם..וזה נתקע לי על סוף ההתקנה וזה מראה את האיפוד חושב כבר כשעה...אפשר לדעת מה קרה לו? ומה אפשר לעשות עם זה עכשיו אחרי שזה נתקע ככה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ross,

שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום קבלתי חשק לא מוסבר למכשיר הנ"ל כזה שעושה לחץ בבטן וכאילו אתה על קוצים חשק שממש לא נותן מנוח אלא שהוא יהיה ביד שלך אז השאלות שלי הם כאלו: 1. האם יש בעיה לקנות בספרד או בכלל מכשיר שלא משוייך לרשת או מספיק שהוא יהיה SIM FREE כדי שאני יוכל להשתמש בו בארץ ביל בעייה? 2. האם יש בעייה לשייך אותו לרשת אוראנג ברגע שאני מביא אותו או שזה עלות כספית מיוחדת או משהו? הכוונה האם מספיק יהיה למשל להכניס את ה SIM שלי 3. מה עושים עם העברית מבחינת תפריטים הודעות כתיבה וכו'?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מחפש המלצה על מכשיר סלולארי לחבר. עד כה הוא השתמש ב6120C כ3 שנים, ונהנה ממנו מאוד, פרט לזה שהוא מתחמם קצת, לאחרונה הוא התחיל לעשות לו בעיות ולכן הוא החליט להחליף אותו. מחפש משהו באותה תצורה, יציב, קשיח מבחינה חיצונית, לא מסך מגע, וכמובן מחיר טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות galaxy s. יש לי כמה שאלות 1. מישהו יודע כמה יעלה לעשות הזמנה מחו"ל לארץ, כולל משלוח ומכס? 2. כדאי לקנות בחו"ל באירופה בהנחה שאני שם עוד כמה שבועות ולהביא לארץ? 3. בהנחה שאני ברשת פלאפון- אני צריך להיזהר מהתדרים? הבנתי שהיא לא תומכת בכל התדרים. 4. התקנה של עברית תגרום לי לאבד אחריות?

• 38 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. 1. יש טלפון סלולרי שהוא מגיע ליכולת של IAUDIO I7 מבחינת סאונד? 2. איפה יותר זול לקנות טלפון נקסוס\HTC HD2 בארץ או ברוסיה-מוסקבה?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  11. היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by drucula,

עוד כחודש אני אקנה מכשיר סלולרי חדש וכרגע היחיד שעונה לציפיות הוא הN900. בגדול, מה שאני מחפש הוא סמארטפון עם מקלדת QWERTY מלאה נשלפת. זהו רכיב MUST. עקב ההתפתחויות האחרונות, הN900 לא יקבל עדכון (רשמי) לMeego אז הפחד הגדול שלי הוא שהמכשיר יהפוך לחסר תועלת וobsolete תוך חצי שנה והכל ירד לטמיון. מה האלטרנטיבה למכשיר? יש מכשירים האמורים לצאת בזמן הקרוב עם מקלדת נשלפת חוץ מהSE Vivaz pro? עריכה: שכחתי את הMilestone, אבל הבדלי המחיר בין המכשיר לN900 מגיע ל1000 ש"ח. אשמח להמלצות ולתגובות בנושא.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by TheHungryOne,

יש לי מכשיר Satio של Sony Ericsson. מערכת ההפעלה שלו זה Symbian S60 5th Edition. אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו אפליקציות ומשחקים בחינם למכשיר. אתר ה Ovi של נוקיה אמנם מכיל המון אפליקציות שניתן להשתמש בהן עם מע' ההפעלה של ה Satio, הבעיה היא שהוא תומך במכשירי נוקיה בלבד. גם להעביר קבצי התקנה למכשיר לאחר שהורדתי אותם למחשב לא פותר את הבעיה כי הם חסומים להתקנה על מכשירים שהם לא נוקיה (ניסיתי...). האתר של Sony Ericsson הוא אתר גרוע ואין שם תוכן ראוי להורדה. מישהו מכיר /יודע / שמע על אתר שכזה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Kolshamen,

האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?

16. Started by NadavAfuta,

אשמח אם כל מי שיש לו מכשיר Android כלשהוא, ימליץ לי על איזה כמה אפליקציות\משחקים שכדאי שיהיו לי.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם צפוי להגיע אייפוד טאץ' חדש עם המערכת הפעלה החדשה שהציגו בwwdc? אם כן מתי? 2. באיזה חנות מומלץ לקנות אייפוד טאץ'? (איזור חיפה) תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. בטיול האחרון שלי לסיציליה התעורר הצורך באחד כזה, אי לכך ובהתאם לזאת אבקש את דעתכם על המוצר הנ"ל או המלצות על מוצרים דומים. המחיר לא רלוונטי בשלב זה, תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by GaLmgnT,

שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי נקסוס 1 ורשום על הסוללה שהיא 3.7V ויש לי מטען שהוא מתאם USB לחשמל שהוא 5V. האם שימוש במטען כזה (לה המטען המקורי של HTC) עלול לגרום נזק למכשיר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by alonf29,

מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן וסהלן אני מחפש להחליף שילוב של בלאקברי+אייפוד+מצלמה קומפקטית במכשיר סמארטפון אחד. מה אני הכי צריך: - תוכנה שקוראת ספרי EPUB/EBOOK בצורה נוחה, כמו STANZA לאייפון. - מצלמה טובה מאוד - 32 ג'יגה בייט זכרון (עם או בלי הרחבה) - GPS - תוכנת אימיילים משובחת - תוכנה לMSN אייפון - לא רוצה וגם לא את החדש- אני מעל גיל 18. נקסוס - מגושם מדי לטעמי, כמה שהוא טוב, אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו מנגו. חשבתי על: HTC HD2 שאלות: 1. האם יהיה אפשר לשדרג לווינדוס 7 ? האם זה ידוע, או שזה אולי בלבד ? 2. האם יש תוכנה לWIN 6.5 שמאפשרת לקרוא EBOOKS בצורה נוחה ביותר. HTC DESIRE 1. האם יש תוכנה לאנדרואיד שלו שקוראת ספרים בצורה יפה, האם אפשר סרטון הדגמה או לינק שאני אראה במה מדובר ? 2. האם הו…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by omrij,

http://www.engadget.com/2010/06/07/steve-jobs-live-from-wwdc-2010/ [br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 20:37:37 בינתיים אין הפתעותהעיצוב של האייפון החדש זהה לזה שדלף הרזולוציה פי 4 כמו שאמרו - 960x640 והפאנל ips כמו בipad מצלמה קדמית לשיחות וידאו ומצלמה אחורית עם פלש לד 5 מגה פיקסל שמקליטה וידאו ב720p מיקרופון נוסף לסינון רעשים כמו בנקסוס 1 מעבד a4 (בגדול arm cortex a8 במהירות 1ghz) כרטיס הרשת הוא בתקן n עכשיו הוסיפו ג'ירוסקופ לאקלסלרומטר הקיים - עכשיו משחקים/אפליקציות מבוססי תנועה יהיו ב6 כיוונים

• 177 תגובות
    • 16.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים