גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי , עוד מעט נגמרת החבילה שלי , והוצע לי המיילסטון ב 15 ש"ח לחודש . כיום אני עם N95 8GB ואני דיי מרוצה ממנו . השימושים הם ניווט מידי פעם , קצת מיילים וכשמשעמם אז אינטרנט הרבה . שיחות באזור ה 7 שעות בחודש . האמת שאני פוזל הרבה זמן ל N97 , אבל נראה שסימביאן גוססת . המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 שיהיה פשוט, עם מסך לקריאת שם השיר, אפשר 2GB זכרון, אך לא מהסוג שמתקלקל וצריך להחליף כל חצי שנה. לעזרתכם אודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
חבר שלי הזמין מאיביי סוני אריקסון k850 ב 511 שקל. השאלה מה דעתכם על הפלאפון? והאם הסכום שווה את הפלאפון? הפלאפון באנגלית יש אפשרות לצרוב עליו עברית? סים של הארץ יעבוד בו. הסים הוא של סוני אריקסון w 995? תודה מראש לכל העוזרים. הפלאפון פתוח לכל הרשתות.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הסמסונג X200 שלי החליט בשיבה טובה למות השבוע, ואני צריך המלצה למכשיר חדש: מכשיר תוצרת נוקיה, פשוט ואמין, שיעבוד ברשת סלקום. לא צריך מצלמה באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט ושאר חידושים, למיטב הבנתי דור שני יספיק בהחלט. כן צריך בנייה איכותית, כפתורים נוחים, זמן סוללה ארוך, נוחות שימוש ועדיף גם חיבור למחשב עם USB (להעברת וגיבוי מידע). רצוי שלא יהיה גלוי-מקשים (כלומר, עדיף צדפה/סליידר וכו'), מטעמי נוחות והסטוריה של מענה והוצאת שיחות אקראיות מהכיסים מעדיף לא לקנות דגם ישן מאוד, הכוונה היא להחזיק אותו כמה שנים טובות, אז רצוי להמנע מטכנולוגיות שכבר היום נחשבות מיושנות מדי.. נתקלתי ב nokia X3 שעושה רושם טוב מביקורות ועונה על מרבית הדרישות, הוא גם חדש יחסית (הכרזה ב2009), אבל נ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחי הגדול נוסע לארה"ב בזמן הקרוב מאוד, ומפאת הפרש המחירים העצום (5000 שקל לדגם הפשוט, לא נפלו על הראש בכלל) פה לעומת ארה"ב בכל הנוגע לאיי פאד, חשבתי לבקש ממנו שייבא לי אחד. המטרה העיקרית של זה על מנת להציג ולערוך מצגות ומסמכי וורד וקבלה והוצאת מיילים (לעברית אין חשיבות, גם ככה הכל אני כותב באנגלית), לא לעבודה מאסיבית או הורדת תוכן כלשהו שנראית כמו בזבוז של כסף מבחינתי. לצערי עוד לא יצא אף מתחרה עדיין לשוק, כך שנשאר רק האיי פאד (הייתי מעדיף איזה טאבלט שמריץ ווינדוז 7). המשקל הנמוך של המכשיר מהווה מבינתי יתרון עצום בהתחשב בעובדה שאני צריך להתנייד איתו מרחקים קצרים מס' פעמים ביום.נשאלת השאלה האם המכשיר יכול להגשים את היעוד הזה ליצירה ועריכת תוכן ברמה בסיסית, שתואם את האופיס …
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס. המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות, והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, על מה אתם ממליצים עד 800 ש"ח (+-50 ש"ח מקסימום!)? הדרישות: - עובד בפלאפון (UMTS 850 ו-2100, דור 3) - לא צדפה - עם מצלמה של 2MP ומעלה - אמין (מינימום תקלות) ונוח לשימוש (רצוי לא מוטורולה... לא אוהב את התוכנה שלהם...) - אין דרישות מיוחדות לגבי מסך מגע או יכולות מיוחדות אחרות... תודה לעוזרים נ.ב. ראיתי את המכשיר הזה בשתי חנויות עם הפרש ענק במחיר ואני לא מצליח להבין למה... http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=274#detailed http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=216
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
פלאפון אנדרויד עם מצלמה 14MP וזום אופטי אשר אמור לצאת בסוף השנה וישווק באזור אסיה. הטכנולוגיה בתחום הצילום עוברת גם למערכות הפעלה פתוחות ואולי המכשיר יבוא עם ה-2.2 Froyo המכשיר נראה קצת איטי, כשהוא לחץ על כפתור המצלמה לקח לה זמן לעלות, אך עדיין מוקדם לשפוט. המכשיר שלעצמו נראה מאוד מעניין ולוקח את חווית הצילום הסלולארי צעד נוסף קדימה. כבעליו המרוצה של ה-PIXON12 שהוא אלוף בתחום הצילום הסלולארי ה-LEO באמת מעורר פזילה לכיוון. http://www.gsmarena.com/price_and_launch_date_announced_for_the_14mp_packing_altek_leo-news-1748.php
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הפלאפון לפני שבועיים והיה בו מלא זבל אז התחלתי למחוק דברים דרך מנהל היישומים. יש לציין שלפני זה הייתי מחובר לרשת הבייתית. לא שמתי לב כל כך מה אני מוחק ובטעות כנראה מחקתי משהו שקשור לWLAN כי בדיוק כשמחקתי הפלאפון התנתק מהאינטרנט... לא נלחצתי - חשבתי שעדכון גרסא יפתור את זה.. הוא לא. עדכנתי גרסא ופרצתי את המכשיר ועדיין לא עבד - עד שהתקנתי JoikuSpot Light (או שזה סתם היה צירוף מקרים) ומאז האינטרנט עבד.. עד אתמול. תכלס: המכשיר לא מוצא רשתות, מוצגת השגיאה הבאה: לא נמצאה רשת WLAN מה אפשר לעשות?? אודה מאוד למי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים, נדלקתי על המוטורולה MILESTONE ואני שוקל לרכוש אותו אבל יש לי כמה שאלות..: המחיר בסלקום הוא הזוי לחלוטין (כלומר המחיר שמופיע "בסדר"- אבל שאר השטויות שדוחפים לך בכוח מבלי היכולת לבטל הופכים את המחיר למגוחך בלשון המעטה). לקנות בחנות פרטית זו אופציה- אבל המחיר שוב בעייתי, ואם ממילא קונים פרטי אז חשבתי למה לא לקנות בחו"ל בזול יותר ולסגור עניין. כאן נשאלת השאלה מה עם עברית? אני טירון בתחום המערכות הפעלה על גרסאותיהן השונות - הממשק לא אכפת לי שיהיה באנגלית, מה שחשוב לי הוא שהטלפון יוכל לכתוב ולקרוא בעברית. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אצטרך לגשת לגורם שלישי בארץ כדי שיוסיף לי את התמיכה בעברית המצוינת? או שאני יכול להוריד לבד "תמיכה" מבלי לבצע כל מיני פריצות מסובכות כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מתי אתם חושבים או יודעים הGALAXY S יגע לחנויות הפרטיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן קטן ואיכותי שישמש אותי לריצה ושחייה. הבנתי שחברת Lavod מייצרת נגנים עמידים במים, אבל אני לא יודע על דגם ספציפי. תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיפה אפשר לקנות אותו? 2-4 גיגה מספיקים, עדיף שתהיה אפשרות לחבר למשקפת שחייה או לרצועה על היד. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
האמת, שזה לא בשבילי, אלא בשביל אח שלי. הוא גם רשם את ההודעה, ולכן אני אחראי רק למחצה לתוכן ;D היי אנשים, אני קצת חדש בכל נושא האנדרואיד והמכשירים שלו, אבל לאחרונה שמתי לב שאני ממש ממש רוצה מיילסטון חדש. הוא נראה מדהים, הביקורות עליו מעולות, ויש לו את הגב של גוגל, שבשירותים שלה אני משתמש המון. בכל מקרה, מכיוון שלא קיבלתי הצעה נורמלית מסלקום לגבי הרכישה שלו, התחלתי לברר קצת לגבי רכישה מחו"ל, ויש לי המון שאלות, שאני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם (infer73 מוסיף: בתמורה, שמנמנים רבים ) אני מבטיח שהשאלות באות אחרי חיפוש בפורומים ובגוגל, ואני לא שואל (רק) כי אני עצלן, אלא בעיקר כי גוגל מלא במידע סותר ולפעמים קשה לדעת מה נכון ומה לא. 1.א. וזה הכי חשוב - האם ניתן לקרוא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
IPHONE 3GS 16GB BLACKBERRY BOLD 9700 NOKIA N97 SONY ERICSSON SATIO מה הכי כדאי לי? נחמד אם תהיה מצלמה טובה ואפילו אם יהיה HD צילום.. גלישה באינטרנט, טאץ', אפשרות להתקין תוכנות כמו ICQ, מסנג'ר, סקייפ אולי גם אפליקציות..
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש היכן אפשר לקנות אייפון במנהטן בלי התחייבות ובלי תעודת תושב תודה רבה. נ.ב iphone 3gs
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
א. בעת הזמנת הפלאפון יש חיוב של הסכום של הפלאפון (בסביבות ה2300 ש"ח), עכשיו איפה נכנס התשלום של המכס וכל שאר התשלומים שנלווים לקנייה? איך כל התהליך הזה מתבצע בעצם? ב. הגודל של המסך הוא 4" והבעיה היא שClove לא מוכרים כיסוי או איזה מגן לפלאפון הזה, איך אני אסתדר מהבחינה הזאת במידה ואני ארצה לקנות משהו כזה למכשיר? תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום שיצא העידכון ל 2.2 האם העברית שכרגע זמינה ברשת תעבוד על הגירסא החדשה או יהיה צורך בפריצה חדשה ועברית חדשה מה שיקח זמן? האם העדכון ל 2.2 הוא חינם? האם יש הבדל בין גרסאות שנמכרות באירופה במדינות שונות או פשוט המכשיר תומך בכמה שדפות וטהלעביר למשל מאנגלית גרמנית וכו' זה רק עניין של הגדרה? האם בעברית שיש לאנדרואיד 2.1 יש מקלדת עברית גם או רק היא מאפשרת לקרוא פונטים עבריים?
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-