גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, יש לי רכב בלי BT אבל עם חיבור AUX. ממש מציק לי שאני צריך כל פעם להכנס לאוטו להתעסק עם החוטים ואז עוד להגידר לפלאפון להשתמש בזה כאוזניה. הייתי רוצה לשמוע אם יש לכם איזה מתאם שאתם מכירים, הכי קטן ונוח וכמובן שהקליטה שלו תיהיה טובה - כמובן שהוא יטען דרך USB. מצאתי כרגע: http://www.usbid.co.il/product707.aspx לא יודע עד כמה הוא טוב אם בכלל. אשמח לשמוע הצעות, גם לרעיונות איך אפשר לחבר BT לאוטו בלי לשלם 1000+ שקל בשביל איזה בונגלה שתלוי מעל הראש וכולל פיצ'רים שלא צריך בכלל.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון גרסת 32GB או 16GB. דרך המפעילים הסלולריים בארץ המכשיר יעלה 2500+ שקלים, והבנתי שמחו"ל אפשר להזמין זול בהרבה! אני הולך להזמין כנראה שני מכשירים, לי ולאחותי, כך שאני צריך חנות אמינה עם סכום כל כך גדול שנוציא. איזה חנות אמינה ומומלצת יכולה לעמוד ב"משימה"? כמובן אחת שעושה משלוחים לישראל. אני יודע לקראת האייפון החדש אגב, יקר לי מדי. לחכות עד שהמחירים יוזלו, גם של הגרסאות הישנות, אני לא רוצה כי הזמן לא ידוע!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה שבחול הוא עולה 199 דולר מהאתר אם משפחה שלי קונה לי אותו בחול ושולחת אותו כמה צריך לשלם בנוסף על משלוח מכס אני יודע איך זה הולך אם מישהו יכול להסבירררררר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו הוא כבר בעלים של מכשיר כזה בארץ? שיכול לתת רשמים ממנו? בדגש על תמיכה לעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. ביטוח - אם קרה שהמסך נשבר לדוגמא, איך מתקנים את זה? האם זה אומר שצריך לשלוח את הפלאפון לחנות שממנה הזמנתי ולשלם הרבה כסף? ואולי בכלל יהיה כדאי לבטח את הפלאפון 2. עברית - לפי מה שהבנתי בגירסא 2.2 של אנדרויד תהיה תמיכה בעברית. עד אז, האם תהיה לי אפשרות להוריד איזה תוכנה או איזה משהו מהמרקט שיוסיף לי תמיכה בעברית לפלאפון? 3. הגנה לפלאפון - האם יש אפשרות לקנות מגן מסך ולגרום לו להתאים לסאמסונג?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ע"פ הדיווחים ב-GSMARENA היום יצא עדכון רישמי לפרויו- 2.2! http://www.gsmarena.com/google_releases_froyo_update_for_nexus_ones_opensources_code-news-1762.php סוף סוף! כמה חיכיתי לו! רץ לעדכן!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו ה htc incredible יגיע לארץ בכלל ?? כי אני מעוניין בו ואני לא יודע אם הוא יגיע לארץ או לא .. כי אני מתלבט בינו לבין ה DESIRE או לחכות ל N9 של נוקיה אבל הבעיה שאין עליו פרטים עדיין . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שבארץ אין CDMA, ואני שומע מכולם שהEVO 4G צורך CDMA, אבל באיביי רק על המקולקלים כתוב שהם תומכים רק בCDMA. אז מה הקטע - אם אין 4G נאשר רק CDMA ובארץ יש רק GSM שזה לא זה ולא זה? אני פשוט מעדיף אותו מעל הiPhone 4.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לקנית מגן\קייס למכשיר. אחרי כמה בירורים באינטרנט מצאתי שלחברת Case mate יש מגנים טובים במחירים סבירים. חשבתי על Gelli Case כי אני מחפש משהו דק ויעיל ולא טנק כמו Tough Cases. מה אתם אומרים עליו? שווה את ה-15$ או שיש קייסים אחרים טובים יותר? ואם כבר אני הולך עליו, איך אני מזמין אחד כזה לארץ? החברה עושה משלוחים או שצריך לקנות מ- ebay? תודה! לינק לאתר המוצר: http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Gelli-Case.asp
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
למבינים שמבינכם בבקשה אם תוכלו לעזור לי איזה פלאפון יותר איכותי מכל ההיבטים מבין שני הדדגמים אשמח לחוות דעת יותר מלהגיד לי את השם אלא למה תודה הנה שני הדגמים: http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_android/ http://catalog.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_n97/ בבקשה אם תוכלו להכנס עכשיו אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ההתחייבות שלי של ה3 שנים נגמרת בינואר ככה שאני משאר שיתנו לי לשדרג עכשיו טלפון. כרגע יש לי NOKIA S6500. לאישתי יש אייפון ואני נורא נהנה לשחק איתו. 2 מרכיבים שנורא חשובים לי הם מצלמה ואינטרנט, האמת אני דיי מכור לאינטרנט ועושה בו שימוש רוב היום. יש טעם לקנות כבר היום איזה סמרטפון או לחכות כמה חודשים לאיפון החדש או לדגם חדש אחר של משהו שאמור לצאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי סלולרי של נוקיה דגם 3100 המסך בטלפון התקלקל ,בעיקרון הטלפון עובד כרגיל אבל מאחר ואין מסך לא רואים כלום. מסרתי את הטלפון לסלקום לתיקון הם לא הצליחו בכך.אי לכך קניתי חדש גם של נוקיה. קניתי גם כבל מתאים שמתחבר לטלפון הישן והורדתי את התוכנה המתאימה מהאתר של נוקיה. משום מה המחשב לא מצליח להתקין את הדרייבר ל-USB TO UART חיפשתי דרייבר באינטרנט אך ללא הצלחה.המחשב לא מזהה את החיבור של הכבל לטלפון.הכבל הוא מסוג CA-42 . בקשתי היא לכל מי שיכול לעזור ולהדריך אותי איך לפעול לתיקון הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1698870 בתכלס מה זה אומר ואיזה מן יתרון זה נכון לאנדרואיד על מערכות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן קטן ואיכותי שישמש אותי לריצה ושחייה. הבנתי שחברת Lavod מייצרת נגנים עמידים במים, אבל אני לא יודע על דגם ספציפי. תוכלו להמליץ לי על דגם טוב ואיפה אפשר לקנות אותו? 2-4 גיגה מספיקים, עדיף שתהיה אפשרות לחבר למשקפת שחייה או לרצועה על היד. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה אלחוטית? תקציב מאוד מוגבל: 200 ש"ח לכל היותר. אפשר להשיג אחת במחיר כזה? :-\
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי , עוד מעט נגמרת החבילה שלי , והוצע לי המיילסטון ב 15 ש"ח לחודש . כיום אני עם N95 8GB ואני דיי מרוצה ממנו . השימושים הם ניווט מידי פעם , קצת מיילים וכשמשעמם אז אינטרנט הרבה . שיחות באזור ה 7 שעות בחודש . האמת שאני פוזל הרבה זמן ל N97 , אבל נראה שסימביאן גוססת . המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם מי אני צריך לדבר? מה אני צריך לבקש מהחנות מחו"ל שתשלח לי? ובכלל כל עזרה והסבר יתקבלו בברכה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלפון htc evo בארה"ב. זהו טלפון אנדרואיד cdma. לפלאפון לא היתה התנגדות לקשר המכשיר לחשבון הקיים שלי. כשהגעתי למרכז השירות, המערכת שלהם לא הכירה את דגם המכשיר ולכן לא יכלו להמשיך בתהליך. הטלפון מסוגל לחייג במצב "roaming". יש רעיונות מה לעשות? נ
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טושיבה ליברטו W100 החדש Libretto W100. המכשיר הדק במיוחד הוא עוד מוצר היברידי בעולם המחשבים הניידים והוא משלב בין קורא ספרים אלקטרוני נוסח קינדל, לבין האייפד המפורסם של אפל. טושיבה החליטה על ייצורו כחלק מחגיגות 25 השנה להשקת המחשב הנייד הראשון שלה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100621_01321 המחשב הזעיר מורכב משני מסכי 7 אינץ' בעלי רזולוציה של 600X1024 פיקסל - אחד מהם משמש לתצוגה רגילה, והשני מציג מקלדת-מגע או אחד משישה ממשקי ניווט אחרים. ניתן להשתמש במחשב גם במאוזן, כששני המסכים הופכים לשני מסכי תצוגה בצורת ספר. טושיבה הכריזה על ה-W100 כעל "מחשב קונספט" - היא לא עומדת להכניס אותו לייצור המוני. למרות זאת, מספר מוגבל של המחשבים האלה יגיע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 שיהיה פשוט, עם מסך לקריאת שם השיר, אפשר 2GB זכרון, אך לא מהסוג שמתקלקל וצריך להחליף כל חצי שנה. לעזרתכם אודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן מזה כשנתיים. מאז אתמול, בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב מבוסס WIN7 מופיעה התקלה "USB device not recognized". Ubuntu 10.4 לא מזהה בכלל שהנגן מחובר. לעומת זאת, על Mac OS (לא זוכר איזו גירסה כרגע) הנגן מזוהה ועובד כרגיל. עדכנתי את הקושחה ל3.59 ושום דבר לא השתנה. מה לדעתכם הבעיה כאן?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-