עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי asus a639 כבר שנתיים וחצי , לאחרונה הוא פשוט הפסיק לעבוד , לא הגיב בכלל... בכל מקרה , מכיוון שיש לי קצת ידע טכני במחשבים החלטתי לנסות לתקן אותו לבד בלי ללכת ולשלם 150 ש"ח על מעבדה וכו'. התקנתי לו ROM חדש אמריקאי אחרי קצת עבודה קשה והמכשיר עכשיו עובד. אבל מה? אין בו עברית. התקשרתי לרונלייט ואמרתי להם ששילמתי על מכשיר עם עברית , האם אפשר לקבל רק את ההתקנה של העברית כמובן שהפקידה ה@$!!#% אמרה לי "מעבדה - 150 ש"ח" זה בערך המילים היחידות שיוצאות לה מהפה... למרות שבמקור המכשיר נקנה עם עברית מקורית... למה שאני אשלם עליה שוב??? בכל מקרה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של העברית למכשיר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לאיזה כיוון עדיף ללכת HD2 עם מסך capacitive וממשק Sense UI או DIAMOND 2 עם מסך resistive וממשק TouchFLO 3D של HTC? אלו שני הפיינליסטים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ500 ש"ח. הייתרונות של הHD2 הם שהוא מגיע מהאריזה עם יותר זיכרון RAM, מעבד בתדר כמעט כפול, ועם WIN MOBILE 6.5 וככל הנראה אפשרות לשדרג לWIN MOBILE 7. באותה נשימה, האם הSANSA FUZE 8GB ב340 ש"ח הוא קניה טובה? יש למישהו נסיון לגבי כמה הוא מחזיק על הסוללה שלו? יש המלצה אחרת באותו תחום תקציב? הCLIP לא מחזיק יותר מדי על הבטריה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by m1ke,

http://www.telegraph.co.uk/technology/google/7864223/Googles-Eric-Schmidt-You-can-trust-us-with-your-data.html אני מניח שגוגל יודעים שעדיף להם להשאיר את היצור לילדים הגדולים כמו סמסונג, HTC, וSE.

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. קיבלתי במתנה ipod touch , ניסיתי להדליק אותו והוא מבקש את itunes. אני לא אוהב את המדיניות הזאת של אפל להכריח אותנו להשתמש בתוכנות שלהם לאחר רכישת המכשיר. מכירים אלטרנטיבות טובות? אתרים מומלצים בכלל עבורו? האם כל מה שמתאים ל iphone, מתאים גם ל ipod? לצורך ההבהרה מדובר על דגם ה 8GB.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות פלאפון אנדרואיד תקציבי שכנראה אזמין מחו"ל בגלל המחיר מה דעתכם על שני הדגמים האלה ? מה הייתים מעדיפים ? והאם אתם מכירים דגמים אחרים ששווים בדיקה? שניהם עולים בסביבות ה 300 דולר שאלה נוספת: הטאטו פועל על אנדרואיד 1.6, האם אפשר להתקין עליו את ה2.1 ? תודה !

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי אתמול הנקסוס נחת בשעה טובה בארץ הקודש. לפי המפרט של גוגל הפלאפון מכיל 512MB של זכרון פלאש ו512MB של אחסון קבצים פנימי. בשימוש בכל אפליקציות המידע רשום לי שגודל האחסון הפנימי הוא 196MB ובסיכום של הזיכרון הפנוי+הזיכרון בשימוש יוצא לי 396MB של פלאש. מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ziv124,

יש דרך כלשהי לראות טלוויזיה ב psp? יש לי אנטנה.. אבל אני מנסה לחשוב על דרך לראות בpsp טלוויזיה ולא דרך האינטרנט.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  9. כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shimmi1982,

שלום, התחדשתי לי בMILESTONE.. עכשיו אני לא מצליח להבין איך רכיב הGPS עובד ללא מפות. כל עוד אני באזור עם WIFI אין בעיה- גם גוגל MAPS וגם WAZE פשוט מורידים את האזור היחסי בו אני נמצא. הבעיה מתחילה כשאני יוצא לדרך. הWAZE שעושה שימוש בGPS משתמש ב"X" מפה שהוריד מראש וברגע שאי עובר את הטווח הזה המפה מתה (ואני "מרחף באוויר") . איך בעצם משתמשים בGPS ? איך אני מגדיר לWAZE לדוגמה להוריד מפה של כל הארץ, או מאיפה אני משיג/קונה מפה של כל הארץ שהWAZE יידע לעבוד איתה?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

פשוט מדהים http://www.tgspot.co.il/cellphone/14-megapixel-altek-leo-launch/ http://www.gsmarena.com/altek_leo__14mp_cameraphone_with_hd_video_and_optical_zoom-news-1693.php דגם נוסף ששוחרר באוגוסט 2009 נקרא Altek A806 Altek A806 *מסך 2.4'' עם רזולוציה של 240×320 *מקשים *מצלמת 12.2mp בעלת חיישן CCD בגודל 1/2.33 אינץ' *זום X3 *פלאש LED\XENON. ישנו דגם נוסף שנקרא T8606 שהוא בעל אותם ספסיפיקיישן רק עם מסך מגע. שלחתי שאילתה לחברה וגם לכמה מוכרים בEBAY שמתעסקים עם צריבת שפות,במידה ויש תמיכת עברית 280$ לחיה רעה כזו (Altek A806) זה דבר ששווה להשקיע. מחכה לתגובת החברה. G0 Altek

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by EagleXDR,

היי חברה, יש לי אייפוד קלאסיק 80 GB, שבצורה מטרידה עדיין עובד כמו שצריך. הבעיה היא - הבטריה שלו נגמרת אחרי 5 שירים בערך. ניסיתי לטעון דרך החשמל, דרך המחשב, לרוקן ולטעון, וכו וכו, אבל היא פשוט מתה, עבר זמנה. לא מצאתי באתר של איידיגיטל כמה זה עולה והאם זה בכלל אפשרי להחליף אצלם, ובאתר של אפל המחירים רק בדולרים. כיוון שאני טס לחול בימים הקרובים זה די דחוף - מאיפה אני יכול לקנות, עדיף בישראל אבל גם איביי יתקבל בטריה חלופית ואיכותית לאייפוד שלי, ואיך אני פותח אותו כדי להחליף? אם אתם לא יודעים אבל מכירים איזשהו מדריך זה גם יהיה נחמד... תודה רבה! נ.ב. בדקתי באיביי, והמחיר של הסוללות נע סביב 10 דולר... הגיוני?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by dbx22,

שלום, יש לי GPS של QUE N430 עליו יש IGO8, ועל הכרטיס זיכרון כתוב שהמפות הם מ10/08. איך אפשר לעדכן למפות הכי חדשות? חיפשתי באתר של IGO והם נותנים שם עדכון לבעלי מפות יותר חדשות ממה שיש לי ולגבי מה שיש לי לא כתוב שם שום דבר. אז מישהו יודע איך? תודה.

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by dids22,

היי, יש לי את המכשיר C510 של סוני אריקסון ואני לא מוצא אפשרות להפעיל את ה A2DP. המכשיר מזהה את הרמקול/דיבורית אבל זה עובד רק לשיחות. כשאני מפעיל את הנגן מוסיקה אני שומע דרך הפלאפון... תודה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  15. לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Fexor,

זהירות, פוסט ארוך. אני משתמש במכשירי שמיעה באופן קבוע עקב ליקוי שמיעה. יש בהם אופציה לשמוע באמצעות מנגנון הנקרא telecoil שבעצם יודע להמיר קרינה אלקטרומגנטית לשמע. מה שזה נותן לי זה שככה יש לי יכולת להשתמש במכשירים שמשמיעים אודיו (אוזניות וטלפונים נייחים ובמקרים מסויימים גם טלפונים סלולריים) ולשמוע רק אותם, ללא תלות ברעש שמגיע מהסביבה. זה מה שהייתי עושה בטלפון הסלולרי הישן שלי כל פעם שהייתי מקבל שיחה- מעביר את מכשיר השמיעה למצב telecoil ואז הייתי שומע רק את הטלפון, מה שהיה נותן לי את האפשרות להתרכז בנאמר ולהבין. אני לא יכול לדבר בטלפון במצב של שמיעה "רגילה" כיוון שכל רעש רקע הכי קטן מהסביבה מפריע לי להבין מה שמדברים אלי בטלפון הסלולרי. לענייננו, לפני שבוע שדרגתי את הטלפ…

• 33 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by DAVIDKI19,

6700 קלאסיק 6700 סליידר 6600 סליידר 6303 אני קונה את המכשיר בחו"ל..... מה שאני צריך מהמכשיר זה מצלמה טובה איכות בניה טובה אמינות ועיצוב גם יהיה טוב.... עכשיו יש לי כמה שאלות מה ההבדל בין ב6700 סליידר לבין ה6600 סליידר? אם יש המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע אם אפשר נוקיה תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by eliil1,

יש כל כך הרבה שמועות לגבי כל מיני דגמים שונים חדשים של HTC , החלטתי לפתוח נושא אחד ולרכז פה את כולם 1. HTC VISION - מצלמה 8 מ"פ ,מעבד דו-ליבתי בתדר 800mhz ,מסך 4.3" ,ואנדרויד 3.0 Gingerbread . למעשה ,זהו המכשיר הראשון הצפוי להגיע עם אנדרויד 3. 2. HTC Olympian / HTC Scorpion - מעבד 1.5Ghz Qualcomm QSD8672 בטכנולוגיית 45nm, אנדרויד 2.2 , מסך WSXGA (1440 x 900) מצלמת 12 מ"פ . צפוי לתמוך ב1080p פלייבק (מן הסתם, עם מעבד שכזה..) *יש גם שמועות שזהו למעשה נטבוק . 3. HTC HD3 - רובכם כבר כנראה שמעו עליו , הדבר הזה יכיל בתוכו מעבד 1.5GHZ , גיגה אחד של RAM , מסך 4.5 אינצ’ AMOLED 1280×800 , מצלמת 8 מ"פ תומך צילום באיכות HD , ווינדוס מובייל 7 , סוללה 1800mah המכשיר צפוי להגיע בא…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי סוניאריקסון W980 ויש לו חבילת גלישה ללא הגבלה, שאני משתמש בה עם אופרה מיני השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבור USB למחשב לגלוש באינטרנט דרך המחשב נייד? ואם זה יעיל או עולה יותר או שאין לי דרך אחרת אלא לרכוש נטסטיק עם חבילה והכל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BIGBENG5,

יש לי אייפון 3GS עם הבוטרום הישן ופרוץ על ספיריט הבנתי שכדי לפרוץ עם sn0wbreeze-V1.6.1 לגירסא 4 אז צריך שהאייפון יהיה פרוץ אבל לא עם ספיריט כל הזמן שאני מנסה לפרוץ אותו אני לא מצליח נגיד עם redsn0w0.9.4 זה טוען כמה דברים ואז איך שזה אמור לסיים את הפריצה וליהיות את התמונה הזאת של הכונן(ניראה לי) על האייפון זה ניתקע ויש מסך שחור באייפון ועם blackra1n יש לי את הבעיה שלא מופיע התמונה של גיאוהוט אז ראיתי את 2 המדריכים האלו http://cydiaupdates.wordpress.com/2009/10/13/blackra1n-not-working-for-you-stuck-on-running-or-entering-recovery-mode-the-blackra1n-checklist-get-your-idevice-jailbroken-now/ וזה עדיין לא עובד עם כל תוכנה ניסיתי לפרוץ איזה 15 פעם(בלי להגזים) ועשיתי מל…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yz101,

המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים: אמינות, ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  22. ערב טוב לכולם הרבה אנשים בכל פורום שאני רק מתקרב אליו לוחצים עלי, אז הנה, רשמים ראשונים/מיני סקירה של הסאמסונג GALAXY S החדש. המכשיר הגיע אלי אתמול (שני) אני חייב להגיד שברגע שראיתי את הקופסה, זה היה די מתסכל. למה ככל שהמכשיר מתקדם יותר הוא בא בקופסה קטנה יותר? אני חושב שהחברות באמת יכולות להשקיע בעוד לקוח עוד טיפה קרטון. לא בקשה גדולה. סה"כ האריזה נראית נחמד, כיתוב כסף על קופסה שחורה, לא משהו מיוחד, אבל יפה. בצד האחורי של הקופסה יש קצת פרטים הרשתות והתקנים שהמכשיר תומך בהן, כמות הזיכרון המובנה, וכו' וכו'. פרטים יבשים- אין טעם לכתוב הכל, אז פשוט מאוד: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php דברים שלא מופיעים שם: -יש TVOUT. חיבור ה 3.5 מ"מ הו…

• 3.3k תגובות
    • 313.4k צפיות
  23. מתלבט בין שני חברות garmin / que. היה לי GPS של mio עם התוכנה של mio וממש לא הייתי מרוצה. לכן הפעם אעבור ל IGO. מסך לפחות 5". Garmin Nuvi 1410 http://www.garminway.com/product.aspx?p_id=8015 QUE NQ505 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= אשמח לכל מידע...

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by redead,

מה עדיף? הנקסוס אמור מתישהו להמכר גם באחת מהרשתות הסלולריות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. השאלה בכותרת. ומבלי לפרוץ את המכשיר.... נ.ב. השיפורים שעשו ל-4 לעומת 3 מצדיק החלפת מכשיר? (יש לי אופצייה בלי עלויות גבוהות, אבל עלויות.... השאלה אם שווה. אני יודע שיש פלאש, שיחות וידאו, מסך משופר משמעותית ו 5 מגה פיקסל מצלמה. אך מה עוד מלבד זה? מה לגבי הבלוטוט'?). טיינקס.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים