גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע Xiaomi Redmi 4A והוא חלש ואיטי עבורי מידי. אני מחפש להשתדרג++, אבל לא לקרוע את הכיס עם המכשירים החדשים ביותר. רציתי לשאול לדעתכם לגבי הכדאיות של רכישת Galaxy S7. ראיתי שנמכר בסביבות 1650. האם אני יכול לצפות לשדרוג דרסטי? האם משתלם לקנות S7 במחיר הזה היום לדעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אייסר מקבלת נקודות זכות חדשות בספרים שלנו עם ה-Swift 7 החדש - נייד בעל עובי של סמארטפון עם קישוריות סלולר מובנית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מחפש אפליקציה שמנטרת אחרי מקשים שנלחצים ופעולות שנעשות דרך האייפון ואני מתקשה למצוא.., האם יש לכם המלצה לדבר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קישור להורדת רום סטוק לGalaxy S2 האחרון שיצא, עם עברית (שזאת הגרסא של אורנג'). ניסיתי להוריד כבר כמה פעמים מהקישור ב-sammobile, דרך hotfile, ההורדה מגיעה ל100MB+ ונעצרת :\
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
מכשיר ה-Galaxy A8s הוכרז רשמית עם חור בקוטר 6.7 מילימטרים עבור מצלמת הסלפי - ובינתיים ללא תג מחיר רשמי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אז לאחר שקניית הטלפון שתכננתי נדחתה ביותר מחצי שנה עקב אילוצים שונים אני די עומד בפני קניית הטלפון. בזמנו חשבתי על ה-E72 של Nokia ולמרות שכנראה שהוא עדיין יספק אותי יצא לי ל"שחק" קצת עם iPhone ומכשירי Android וכנראה שאני מעוניין ללכת בכיוון של מכשיר Android. עשיתי קצת מחקר אבל אני ממש לא בקיא בתחום הטלפונים הניידים והייתי מעדיף לקבל המלצה ממוקדת יותר למסארטפון מאשר סתם לזרוק כמעט באופן אקראי שמות של דגמים שבהם נתקלתי ונראו לי מעניינים מבלי שיש לי איזו סיבה מהותית למה דווקא הם ולא אחרים. דרישות: 1. גודל: לא ממש קריטי עבורי אם יהיה קצת יותר גדול או פחות גדול. מסך 3.7 אינץ' נראה לי בהחלט מספק. 2. מסך: מניסיון וקריאה ברחבי הרשת והפורום פה, הבנתי שמסך מגע קפסיטיבי …
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בכתבה שפורסמה פה באתר נאמר כי המחיר יורד לסביבות ה 1,070 ש"ח בגלל השקתו של ה mi3, אולם מחיפוש ברשת העליתי בחכתי רק מחיר של 350 דולרים שהם כ-1300 ש"ח. זהו מחיר מעודכן ונמוך ממה שהיה לפני כחודש, אז הוא עלה 1,500. ככה שאם המחיר ירד לא מזמן, הוא ירד בעוד 300 שקל בקרוב? למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היצרנית הסינית הצליחה למכור יותר מ-20 מיליון דגמי Redmi Note 7 בתוך כחצי שנה - ורשמה צמיחה של עשרות אחוזים גם בקטגוריות מוצרים אחרות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
נציג רשמי של החברה יצא בהצהרה על מכירות מלהיבות של מיליון יחידות בתוך חודשים ספורים עבור הדגם המתקפל היוקרתי - ועכשיו יש לנו הכחשה רשמית עבור הנתון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם לאחר זמן מה שהsansa שלי כבר לא מספיק לי אז החלטתי להתקדם אני מתלבט בין שני מכשירים (כרגע אני בארה"ב) 1)archos the new 5 generation http://www.archos.com/products/imt/archos_5/index.html?country=global〈=en 2)ipod touch (כי אין את הiphone בsimfree( 3)אם יש לכם משהו אחר להציע תודה לעוזרים (ההתלבטות גם היא מכיוון שלארכוס יותר מהיר להעביר תוכן לא חייב את הitunes )
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, טאבלט PIPO M9 במצב חדש. נעשה בו שימוש שלא עולה על מספר שעות בודדות. המכשיר נמכר עקב חוסר שימוש. יימכר עם כיסוי שמשמש גם כ'סטנד' ומגן מסך. בנוסף עוד שני מגני מסך ספייר למי שיקנה את המכשיר. המכשיר כולל עברית, אין לו שום בעיות, רץ באופן חלק. המחיר - 600, מחיר סופי. עמית - 0523368500
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזו חברת סלולר הכי משתלמת ולמה? תצביעו ותסבירו גם למה...
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אנשים היום קניתי נוקיה N86 ונתקלתי בקטע שתמיד היה בנוקיה. אם אני שם תמונת רקע היא נחתכת מלמעלה ומלמטא כך שלא רואים את כל התמונה ומדי פעם זה החלקים היפים שבתמונה. אז השאלה שלי היא האם ישנה ערכת נושא שקופה שלא חותכת את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסתבר שיש לי עדכון גרסה למכשיר, נקסוס 5. מוזר שלא שמעתי על עדכון צפוי. מישהו שמע\מכיר יכול לספר מה חדש?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר חכם קטן ונייד עם עוצמת בהירות זהה לזו של טלוויזיה גדולה ומתקדמת בסלון, מתאים לכם?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום sansa 240c ב330 שקל ואני חיב להגיד WOW לא ציפיתי מנגן בכזה מחיר להיות כל כך טוב מעל הנגנים הסינים לפני זה היה לי נגן סיני אם 512 זיכרון ובטריות רגילות והאיכות היתה סבירה לאוזנים שלי ובטח איומה לאוזנים של אדיופיל אם הסנסה האיכות באותה רמה של הPC שלי וזה בכלל עולם אחר הצלילים נישמעים מאוד טוב אומנם יש לי 2 בעיות לפתור וזה 1-איך לחבר לעזזל תשרשרת לנגן (זה ששמים על הצוור )? 2-איך ליצור תיקיות? בכל מקרה מומלץ מאוד בתור נגן תקציבי לשירים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככל הנראה העסקה נסגרה. גודל העסקה עומד על קצת פחו מ22 מליארד דולר. http://www.theverge.com/2014/10/6/6918297/facebook-now-officially-owns-whatsapp-22-billion נראה לי שימיהם של כל אלה שניסו להתחמק מפייסבוק ספורים....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מינימום 1 GB רצוי שלא יהיה ג'נרי ( לאחותי נקטנה ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות lg g2 32gb בvip mobile , איך החנות ? מישהו התנסה איתה \ למישהו יש חנות שהוא קנה דרכה , או שהוא מכיר שהיא אמינה (מעונין גם בהוספת אחריות יצרן): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858781 (לא מצאתי אם מותר לשאול על חנות ספציפית לפי חוקי הפורום , אז תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות טאבלט , אף פעם לא היה לי אחד ככה שאני לא יודע מה לרכוש. תקציב עד 1300 1500 גג , עדיף כמה שיותר לחסוך. רק רוצה לקבל תמורה לכסף ויספק את הצרכים שלי שהם גלישה וסירטונים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-