עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בהנחה שהשימוש במכשיר הוא רק ל- שיחות/הודעות/מצלמה ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by zohar678,

קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. Started by SwiftCat,

מישהו מכיר מעבדת תיקונים טובה באיזור ירושלים?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3802431,00.html

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. אני מעונין לקנות דיבורית . התקציב הוא עד 300 שקל . למישהו יש נסיון טוב עם איזושהיא חברה ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. לקליטת שידורים דיגיטלים קרקעיים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by Dimebag Darrell,

כך... בדיוק נקנה אייפון לא יודע ממש איך להשתמש בו, הבנתי שצריך איזה תוכנה שמתקינים במחשב, ויש 2 שאחת מהם פרוצה ואחת לא וכו'... אם מישהו יודע איזה תכנה זאת זה יעזור לי, או אם יש למישהו פה לינק לפורום ממש טוב בכל מה שקשור לאייפון זה מאוד מאוד מאוד יעזור. אם מישהו יוסיף אותי למסנג'ר ינחה אותי באופן פרטי יעזור לי עוד יותר לשלוח לי הודעה פרטית (: להסביר לי איך להתקין תכנות וכו'...

8. Started by sgsg,

עכשיו, לקראת הגעת האייפון לישראל רואים המון פיתוחים מקומיים, בעברית למכשיר. למה בעצם בכל התקופה שסימביאן עוד שלטה ביד רמה בשוק לא הייתה כזאת כמות של פיתוחים ותמיכה מקומית למערכת ? ובאופן כללי, גם בעולם רואים הרבה יותר אפליקציות לאייפון מאשר לסימביאן. הרי ידוע שאפל מעבירה את המפתחים גיהנום עד שתוכנות מאושרות להפצה בחנות שלה, אז למה כולם נוהרים אליה? כל כך פשוט לפתח לאייפון? או לחילופין מסובך לפתח לסימביאן? המכשירים מבוססי סימביאן חלשים יותר ? אני בכלליות לא ממש מתלהב מהאייפון ויש לי טלפון סימביאני, אבל כל התוכנות שיוצאות לאייפון גורמות לי להרהר למה בעצם אין דברים דומים במערכות אחרות ?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  9. Started by EasyPooper,

שלום, ברשותי IPOD מהדגם שצויין בכותרת. לאחרונה קרה לו משהו, האייפוד מנסה להדלק, מופיע הלוגו של אפל על גבי רקע שחור ושומעים את ההארד דיסק מסתובב ואז צליל הסיבוב ניקתע והמסך ניכבה. ניסיתי לעשות RESET וDISK MODE והעלתי חרס, אותה פעולה כל הזמן. השארתי את האייפוד יומיים ללא מקור חשמל, רואים את הסמל שהסוללה חלשה. כאשר אני טוען את האייפוד אחרי 10 דקות שוב מתחיל להופיע הלוגו של אפל והאייפוד נכבה... המחשב לא מרגיש את האייפוד

10. Started by eliil1,

תמונות סרטון ועוד מצורפים בלינק http://www.engadget.com/2009/11/20/sony-ericsson-pureness-hands-on-pacman-edition/

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. Started by masterfit,

אני בעליו הגאה של מכשיר ARCHOS AV500. מכשיר מעולה בן 4 שנים כבר. הגיע הזמן להחליף אותו לדור החדש (נפח יותר גדול, HDMI, רזולציה יותר טובה וכו'). מישהו קנה את המכשיר? מישהו התנסה בו? הייתי שמח לשמוע כל דבר לגביו מאחר ובפורמים בחו"ל, לפני שדרוג הקושחה האחרון אמרו שהוא מלא באגים. תודה.

12. Started by itaic,

שלום לכולם הסנסה קליפ שלי נתקע כל פעם כשאני מנסה להעביר שיר. הוא נעצר לאיזה דקה ורק אז ממשיך. ניסיתי לעדכן גרסה אבל יש לי את הגרסה ההכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guyby,

אני מחפש GPS שחשוב מאוד (כך אמרו לי) שיהיה בו windows mobile כדי שאני יוכל להתקין איזו תוכנת ניווט שאני אבחר ולא רק את הברירת מחדל. התקציב הוא כמו שכתבתי למעלה ועדיף עם ערכה לרכב, וגם כמובן סאונד נקי שאני אשמע ברור (וגם חזק) ואם אפשר גלאי מכמונות/מצלמות מהירות ב-GPS האם MIO זה החברה הכי טובה? האם win CE 5 זה כמו windows mobile? נא המלצתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by koko0,

אני מחליף פלאפון לפלאפון שהדרישות העיקריות שלו זה מסך מגע טוב ומערכת הפעלה פתוחה ומהירה. חשבתי כבר הרבה זמן על Omnia HD אבל ראיתי שהרבה לא מרוצים ממנו...הבעיה של העברית היא רק בתפריטים נכון? אפשר לכתוב הודעות בעברית? איזה עוד בעיות יש בכללי נגיד אם אני קונה אותו מאיביי? יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליו? אם בסוף אני אוותר עליו יש פלאפון מומלץ בכיוון של משחקים-מגע-מצלמה? [אייפון בכוונת אבל...כרגע אפשרות אחרונה] מחיר בסביבות ה300 דולר משומש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by orivice12,

אני יודע שיש תוכנות שחוסמות את ההגבלה של השעה, טכנית מה המקסימום האפשרי?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מכשיר שיתחבר למחשב וישמש כמו טלפון אלחוטי לצורך ביצוע שיחות בתוכנת SKYPE. זה לא כזה משנה אם תהיה לו צורה של טלפון או סט של אוזניות עם מיקרופון, מה שחשוב לי זה שהוא יהיה בעל טווח קליטה מספיק גדול לדירה של כ100 מ"ר ושלא יפיץ קרינה גדולה מדי. רצוי שיוכל להיטען (כמו טלפון אלחוטי) ולא על סוללות פשוטות. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. Started by koko0,

היא הולכת להיות הכיוון WM או סימביאן? או משהו ייחודי? מעניין אותי בעיקר מבחינת מולטימדיה ומשחקים

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. Started by avi1231231900,

שלום אני פונה אליכם כיוון שאני אובד עצות, ברשותי נוקיה 5700 המגיע עם "מערכת הפעלה" של סימביאן, לעיתים קרובות הטלפון עושה ריסטרט וכאשר הוא חוזר מהריסטרט הוא במצב שקט מוחלט,לא רמקולים,מוסיקה ולא בשיחות טלפון,כמו גם כאשר אני מקבל שיחה במצב זה הטלפון רוטט ללא הפסקה,כדי לתקן זאת צריך להוציא את הסוללה ולהפעיל את הטלפון שנית. חשוב לציין שהטלפון הנ"ל היה בתיקון בחברת אוראנג בסביבות ה10 פעמים והבעיה אינה נפתרה כמו גם הם החליפו לי פעמיים את המכשיר,לטענתם. האם הבעיה הנ"ל מוכרת לכם?אני חושב שהטלפון עושה ריסטרט כאשר הוא מאבד רשת סלולארית. תודה, ויום טוב

19. מתלבט בין שלושת הטלפונים האלו. המדדים העיקריים הם מהירות תגובה, קוטן פיזי, ועמידות בפני זעזועים (לא בן אדם עדין) עמכם התודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by mitmiton,

הי לכולם, יש לי בעיה עם הפלא' שלי : LG ku990 , מאז שקינפגו לי את האוזניית בלוטוט' באורנג' הוא עושה לי בעיות עם הווליום, כלומר כל פעם שאני מוציא או מקבל שיחה הווליום יורד לבד לרמה הכי נמוכה ככך שאי אפשר לנהל שיחה. אורנג' ברוב טוב ליבםמתכחשים לבעייה ומסירים אחריות מעצמם, הם הציעו לי לשלם 1,000 ש"ח כדי לקבל איזה טלפון משומש מה שהם קוראים "מחודש". אני די בטוח שניתקלתי באיזה פורום אמריקאי שמכיר את הבעייה הזו, אבל אני לאמצליח למצוא אותו שוב. אני ממש אשמח אם מישהו מכם יכול לעזור לי לבסס את הראיות שלי בעניין כל הפניה לפורום רציני שסקר את הבעייה הזו תהיה עזרה גדולה מצדכם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. Started by EagleXDR,

שלום שלום. השאלתי מחבר מצלמה מדגם sony dcr-pc55e, קצת עתיקה, עם תחנת עגינה שכוללת חיבור פיירוויר ("i.link") וUSB הורדתי את התוכנות והדרייברים שמתאימים לווינדוס ויסטא, כיוון שלא היה כלום ל7. התוכנה לא מאפשרת לי להעתיק את תוכן הקלטת (dv) למחשב ללא חיבור פיירוויר, שאין לי במחשב. גם פרמייר לא מזהה את המצלמה. האם זהו מקרה אבוד, או שיש תקווה כלשהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

יש לי את הנגן הזה ... IRIVER E50 אני לא יודע מה לעשות כדי שהמחשב יראה אותו.... התקנתי את הדיסק שבא עם הנגן.. ניסיתי לעשות סריקה אוטומטית של הוינדוס ... הוינדוס כותב שגיאה 43.... ורושם שלא צריך דרייבר להתקן הזה... נכנסתי לאתר של החברה לחפש דריבר אין אותו מה לעשות??? אני על וינדוס 7

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מכשיר W595 שנקנה מאורנג', ובהתאם יש לו את האייקונים המכוערים של אורנג' בתפריט הראשי ולא ניתן להפטר מהם - כל ערכת נושא מופעלת על כל הפלאפון חוץ מהתפריט הראשי בו אני סתם רואה את האייקונים של אורנג' על רקע מסויים. האם יש דרך לשנות את האייקונים בלי לעשות פלאש לקושחה שיעלים לי את האחראיות? :-\

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  24. Started by gingel,

שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.

25. Started by yotam.m,

שלום לכל אנשי הגאג'טים יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה בשום מקום אני אפילו לא יודע עד כמה היא נפוצה. יש לבן משפחה שלי נגן של MIO עם WM6 ואין אפשרות לצפות במדיה זורמת בטענה שפרוטוקול שקרי (RTSP) לא נתמך. יש מה לעשות בנושא?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים