גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אלהן, התחדשתי בS4 GT I9505 לפני כמה ימים, לא היה זמן ללמוד אותו וכבר הוא נתן אופציה לעדכנו ב FOTA. הכל עודכן בהצלחה לגרסה 4.4.2 I9505XXUFNB8, ורק דבר אחד לא עובד WiFi. אני רואה רשתות אחרות אבל לא יכול להתחבר אליהם. יש איזה פיתרון או שצריך עכשיו לחכות לעידכון נוסף שלהם? איך מוציאים גרסה בלי לבדוק לעזאזל....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים נגן MP4 מסוג Sansa e260. הנגן ממש אחלה ועונה על הדרישות שלי. הבעיה שלי היא עם התמיכה בעברית.. אין לי בעיה עם זה שהוא אמור להציג עברית הפוכה , אבל כשהעברתי שירים אל המכשיר (לא דרך התוכנה כי לא הצלחתי דרכה) זה היה בג'יבריש וזה די מבאס.. גם כשאני מנסה להעביר סרטונים , הם שם אבל הם לא מוצגים בנגן. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הנגן הנ"ל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם מה אתם אומרים על המכשיר הנ"ל? האם הוא שווה את המחיר שלו בארץ 1500 שקל ל 16 ג'יגה? איך איכות הסאונד שלו? האם אתם ממליצים על נגן אחר יותר טוב באותו טווח מחירים חשוב לי שתהיה אפשרות לצפייה בסרטים שיהיה לו זיכרון פלאש ושהוא יהיה קטן ויפה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
בוקר טוב. רציתי לדעת אם מישהו התנסה כבר עם המכשיר ואם יש לו חוות דעת עליו (זמן הפעלה, נוחות, מסך, סוללה וכו'). ובעיקר מעניין אותי איך התמיכה שלו בעברית (אם יש כזו בכלל..) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רגיל למע' iOS באייפון שבה יש התראות פוש קופצות מאפליקציות - כבאנרים על הצד העליון של המסך, וכולן מופיעות במרוכז על מסך הנעילה אם נתקבלו בזמן שהטלפון היה במצב נעילה. בנוסף, באייפון מצוין מספר ליד כל אייקון של אפליקציה במידה ויש התראות שלא נקראו. כל זה לא קורה בטאבלט LG G PAD 8.3 שקניתי (עם אנדרואיד גירסה 4.4.2) בהתאם להמלצות כאן בפורום, ואני ממש מאוכזב. זה נראה לי פיצ'ר מובן מאליו ולא ציפיתי לכזה דבר. 1. אני לא מקבל שום התראות קופצות מאפלקיציות בזמן אמת. 2. אין מספרים ליד האייקונים, חוץ מהאפליקציה של הפייסבוק. בהגדרות כיוונתי שכן יהיו התראות, וגם שיהיה סאונד כאשר ישנן התראות, אבל בפועל זה לא קורה. המקום שהיחיד שבו אני רואה התראות הוא רק אם מיוזמתי אני נכנס למרכז ההתראו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התעייפתם מ-iOS ולא בא לכם אנדרואיד? הטאבלט של Jolla הפינית, מבית פליטי נוקיה, רוצה להיות התשובה בשבילכם בעלות התחלתית של כ-300 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-כמו-כולם-הטאבלט-של-jolla-זמין-לרכישה-מוקד/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני חדש באנדרואיד אז תהיו עדינים ??? אני מחבר אותו למחשב ואז מה? כי שירים לא הלך לי ובסוף נאלצתי להשתמש בKIES המעצבן הזה .. נגיד משחק כמו nova 3 , אני רוצה להתקין אותו (אין לי כרטיס SD חיצוני אז אני בינתיים מתקין בפנימי טיפה משחקים..) מאיפה מורידים אותו (אם בכלל מותר לדבר פה על "פרוץ") ואיך אני מתקין אותו? אם אפשר בבקשה בבקשה, שלב אחרי שלב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה לגבי טבאלט עד 2000 ש"ח. מה כדאי יותר ? המטרה שלי זה לאינטרנט, סרטונים, סרטים, משחקים לא כל כך חשוב. מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ? או שעדיף לחכות ל-NEXUS 10 ? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913226&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=TF300T-1A145A&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני רואה באיביי: SAMSUNG GALAXY S II 4G T989 Android UNLOCKED GSM Cell Phone. http://www.ebay.com/itm/Brand-New-BLACK-SAMSUNG-GALAXY-S-II-4G-T989-Android-UNLOCKED-GSM-Cell-Phone-/110958121876?pt=Cell_Phones&hash=item19d59e9394 לא צריכות להיות בעיות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מחנות מהעיר שלי ב 800 שח או שיש חניות באינטנרט שאפשר לקנות מהם ..שאני לחא מכיר אותם כי ראיתי בזאפ חניות שמוכורת אותו ב 670... אבל חניות שאני לא מכיר והם מת"א וומקומות מזורים כאלה ..אני מעפולה אני יכול לקנות תנגן מעפולה גם ללא מעמ יוצא 680 שקל בערך.. מה לעשות?.? או שאני יקנה מהאיטנרנט ב 680 ויוריד המעמד וזה יצא לי 570 שח...
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
עד כמה הנגן הזה חזק? אני אוהב נגנים שלא מפחדים לפוצץ לי את האוזניות (אפילו אם הן בעלות התנגדות של 4908103921 אוהם), האם הוא אחד מהנגנים האלה? הנגן הקודם שלי, ה IPOD SHUFFLE דור ראשון, נכשל במשימה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
האח התאום של ה-Mi Note 10 הבינלאומי הוצג עבור השוק הסיני, עם כל הרעש והצלצולים עליהם שמענו בטיזרים השונים - ועם ציון מנצח באתר הבחינות הפופולרי לציוד צילום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לדודה שלי, במטרה להחליף את הטל' הנייד בקריאת ספרים. אני לא רוצה משהו יעודי לקריאה עם מסך eink, משום שאני רוצה לאפשר איתו גם גלישה, ויוטיוב וכו'. לכן אני גם רוצה שהגלישה הרגילה תיהיה חלקה, ללא תקיעות וזמני המתנה ארוכים. אבל הדגש העיקרי זה כמה שיותר נוח לקריאת ספרים. מה אתם אומרים על הטאבלט Samsung Galaxy Tab A 8.0" 32 GB WiFi Tablet Silver 2019? https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-WiFi-Tablet-Silver/dp/B07VHJJCS1/ref=sr_1_2?keywords=tablet&qid=1580214967&s=specialty-aps&sr=1-2&fbclid=IwAR3trDS4ufz4uHobrL9-t0uvH-uCKIuV7KSCU0Or1XmQ8ktaR07dmkiN9a4&th=1 שמעתי שהFire 8 HD די חלש ו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר סלוולרי יחסית פשוט , לא "חיית אנדרואיד" או משהו כזה ,לאמא שלי האמתי , חשוב שתהיה מצלמה ופלאש, ושיהיה עמיד, מבין שלושת אלה מה מומלץ יותר ומה מומלץ פחות? נוקיה X2 , נוקיה 6700 או סוני אריקסון C902 ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
זמן קצר אחרי כניסתו הרשמית של המותג הסיני הגדול לשוק המקומי - אנחנו מקבלים השקה רשמית לדגם ה-Find X3 Pro המתקדם בעל העיצוב הייחודילכתבה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
- 2 followers
-
-
אורות אזהרה משונים בדשבורד המכונית מטרידים את מנוחתכם? האפליקציה הזאת מבטיחה לפענח עבורכם את התקלה לכתבה: http://hwzone.co.il/fixd-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9a/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי N95 של אורנג בגירסה V12.0.013 19-06-07 rm-159 אני יודע שגרסה אחרת האני יתקין לתרום לביטול האחריות יש בחוץ גרסה 20 שחוסחת חשמל בסוללה משמעותי ואין 40 MB של תוכנות של אורנג וגם רק אפליקציות של s60 3rd ניתן להריץ והמימשק הגרפי על הפני בגירסה הזו אני מעונין בתוכנה שתגבה לי תגרסה שיש לי ושאני יוכל להחזיר אותה בכל מצב
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש טייפ מנהלים לסבא שלי. הוא נוהג ללכת להרצאות שבועיות. הוא מעוניין להקליט אותן כדי לא לרשום במהלכן כלום, ולשמוע אותן אחר כך. דרישות: איכות הקלטה מטורפת! רוב המכשירים בתחום זעירים ומיועדים להקלטה של שיחה 1 עד 1, לכן חשוב לי מכשיר עם איכות הקלטה טובה גם להרצאה. אינדיקציה להקלטה: שימו לב שזה חשוב! רוב המכשירים בתחום דווקא מותאמים להיות מזעריים ולא מחשידים, ולכן לא ינסו להבהב או משהו כדי ליצור אינדיקציה מחשידה. אני חושב שזה חשוב כדי שסבא שלי לא יגלה בסוף ההרצאה שהוא לא הקליט בעצם כ הערה: לא אכפת לי גם דגמים ישנים יותר אפילו עם קסטות, כל עוד הם איכותיים במיוחד. למרות שסבא שלי מבין באופן בסיסי במחשבים, אז הוא יסתדר בכל מקרה גם עם הקלטות דיגיטליות. אשמח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש עידכונים למפות של iGo, ועמוד ענן, אם מישהו מכיר, אשמח לקבל לינק. תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום חברים מכשיר הניווט שלי מנווט אותי לא נכון ובצורה מעצבנת בת"א נכנסתי לאתר של מיו והבנתי שאפשר לעדכן מפות אונליין אבל אין שום קישור לזה בשום מקום אז אם מישהו נתקל בזה פעם אז אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 19.5k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=68432&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=24082012 מה אתם אומרים של הטאבלט הזה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה תופעה מוכרת(אולי בסין)...אבל מישהו יכול להדריך אותי איך מחליפים בטריה לזה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-